sziasztok
tök elvonási tüneteim vannak hogy már több mint 3 hete nincs netem rendesen. most is kölcsönkértem a szomszédból mert igaz hétfőn visszahozták de továbbra sem jó a modem úgyhogy újra elvitték pestre a szervízbe. persze a számla meg jött, úgyhogy ha most megint ott lesz két hétig szépen vissza is küldöm nekik az egy havi számlát hogy mégis mire fel ha nem is tudtam használni, csere készüléket természetesen nem adtak.... de nem is ez most a legnagyobb problémám és még csak nem is a fogzás.
Jajj csajok nagyon el vagyok kettyenve.
Tudjátok a Miló hasadt fitymával született és igazából senki nem számolt be nekünk arról hogy ez konkrétan mit takar. A zárójelentésre is az van írva hogy hasadt fityma miatt csináltak neki koponya és hasi uh-ot hogy kizárjanak egyéb rendellenességet de szerencsére negatív lett minden és a csecsemő doki is csak annyit mondott hogy egy öltéssel össze lehet varrni és akkor normális lesz de egy éves koráig ne bántsuk.
Nemrég találtam a kukacán egy sárgás csomót elég nagy mint egy borsószem, a házidokink szabin egy helyettes nézte meg.
Szerinte zsírcsomó de ha nem múlik menjünk a sebészetre. Ma elmentünk. A doki nem is akart fogadni minket mert hogy mennyien vannak. Egy héten két órát rendel jó hogy sokan vannak. 2-3-ig van rendelés ráadásul ez egy megyei kórház még a balatonról is odahordják a gyerekeket és az összes környező faluból de még városból is mert nálunk sincs gyereksebészet hiába város Vp.
Na szóval kisírtam hogy maradhassunk azt mondta oké ha végigvárjuk a hosszú sort. Az én hiperaktív fiammal. fasza volt. ráadásul fel kellett ébresztenem hisz ő pont abban az időben szokott délután aludni. már hagytam hogy másszon a koszos padlón mert sem a babakocsiban sem apa sem az én kezemben nem maradt el.
A lényeg az hogy egy komoly műtét vár a Milóra amit első körben másfél évesen fognak végrahajtani aztán majd jön még egy vagy kettő (az egyik plasztikai).
3 órás altatás, másfél órás műtét és min. egy hét kórházi tartózkodás ebből két napot állítólag fel sem kelhet az ágyból mivel 3 cső lóg ki belőle a katéteren kívül.
Nem tudom hogy fogom ezt majd kivitelezni vele mert már most nem tudom egy percnél tovább megtartani az ölemben sem hát még egy ágyban.
Néztem egy internetes oldalt még képek is vannak, csajok én ezt nem akarom.....
... már most teljesen ki vagyok készülve.
olyanokat írnak hogy ez a betegségnek milyen következményei lehetnek (meddőség, szexuális zavarok, vizeletürítési problémák stb) és soha nem lesz normális a fütyköse így pubertás korban ez lelki zavarokat is okozhat neki. Nagyon el vagyok keseredve.
Most van több mint fél évünk hogy keressünk valami normális dokit, már nézegettem a neten kit ajánlanak a legjobban.
Ha esetleg tudtok valakit aki átesett ilyen műtéten megadhatnátok az elérhetőségét.
Ez az a honlap FIGYELEM!!! Csak erős idegzetűek nézzék meg!!!
http://www.gyermeksebesz.hu/hypospadiasis.php
A fogzással kapcsolatban most 2-3 éjszaka nem ébredt. Adtam neki lefekvés előtt nurofent és bekentem az ínyét dologéllel.
Ma csak dologélt kapott és már egyszer fel is kelt, de talán csak a cumit nem találta a sötétben. Remélem hogy éjjel nem lesz riadó.
Bár tök mindegy mert úgy sem tudok aludni se éjjelem se nappalom. Most azt is vadászom hogy mit szedjek be az alvásproblémámra. Egyszerűen felébredek éjszaka és órákig nézem a plafont, forgolódok nem tudok aludni. Már fogtam mindenre, mert eddig Miló keltett, aztán valamelyik nap aludt végig de szélvihar volt. Tegnap nem volt semmi éjjel-nappal tök csend és egyszerűen nem tudtam aludni.
(basszus most is hallom hogy nyöszörög a Miló. Bemegyek hát tök büdi van. most át kellett pelusoznom pedig előtte is kakilt, van hogy egy nap 5 is de jókora mennyiség) végig sírta az egészet mert félálomban volt. most talán visszaalszik mert csend van.
VIKI
Sajnálom nagyon! Jajj még ez is, nem tudom mi lesz velünk is. Én már most kivagyok a bölcsi miatt is. Ha nem lennének anyagi problémáink kivárnám az ovit legalább de ahogy Évi mondja az sem lehet annyira könnyű de azért még is csak még egy év.
Nagyon átérzem a helyzetet. Miló sztem nagyon anyás lesz mert gyakorlatilag csak velem van, de én még nála is ragaszkodóbb vagyok. Egyelőre el sem tudom képzelni hogy ő 8-9 órát bölcsiben legyen és én meg a mh-emen.
Köszi a linket (ha befejeztem a hsz-t elolvasom) meg a szavaidat, igyekszem uralni a helyzetet, csak ne szakadt volna most ennyi minden a nyakamba megint.
NEMONE
Sajnálom hogy újra éjszakáztok!
Köszönöm hogy felhívtál és próbáltál segíteni. Tök ari vagy.
Egyébként most is adtam neki egy kis tápit és meg is nyugodott de még ezután is van hogy 1-2 óra eltelik míg visszaalszik megint.
Remélem Réka jobban viseli majd a bölcsit.
BONI
Utólag is boldog születésnapot kívánok! Sajnos előbb nem volt rá lehetőségem!
ANCSI
Holnap is készültünk fel pestre de most el vagyok kettyenve ettől az egésztől meg a foga is jön úgyhogy még megvárom hogy ez lecsengjen mert elég nehéz vele utazni hogy ennyi széklete van.
Nagyon cuki lehet Lóci remélem nemsokára láthatom élőben is.
Mindenképpen szólok és egyeztetünk hogy hol és mikor de állatkertbe nem viszem sztem is ő még kicsi ehhez de egy városligeti séta szóba jöhet.
A nővérem szerencsére meggyógyult, köszi a nevében is az érdeklődést.
MONIC
Bocsi hogy felőletek nem nagyon érdeklődtem de ha lett volna több idő telefonálásra.... természetesen érdekel hogy mi van veletek, de most muszáj volt valakinek elpanaszolkodnom hogy mi vár a kis szerelmemre és eddig te mindig olyan jól meg tudtál nyugtatni.
Azt látom hogy már nagyon jól elvagytok és csodásak a srácok, a szépségükről nem is beszélve. Strand, nagy mosolyok a fiúk arcán, nagyon büszke lehetsz magadra. Azt hiszem én a káosz kellős közepén picsognék a te helyedben.
Köszi a fogproblémára a tanácsot. Csak most tudtam olvasni.
Amúgy az egyik foga már fehérlik a másik még duzzad-duzzad lassacskán áttöri az is sztem.
Amúgy biztos nem szep. szorongás mert amikor kapott fájdalomcsillapítót szépen aludt.
Sajnálom hogy Danci beteg volt remélem már jobban van.
VIUS
Örülök hogy jól éreztétek magatokat.
A balcsi most tényleg nem volt valami meleg.
A babák nagyon édesek együtt.
remélem a biztosító kifizeti a károtokat.
TWIST
Gratula a kislánynak! Innentől nálatok is vége a jó világnak
ÉVI
Nálatok minden oké? Műtétet már el is feledted jól vagy remélem.
A gyerekekkel is minden ok?
Neked mikor kell visszamenned dolgozni?
CINKI
Tündéri Botika, nagyon hasonlít Nándusra, de ő kisimultabb baba ahogy a császárosok szoktak lenni.
Eszméletlen édesek és szépek mindketten. Nándus igazi nagy fiú már. Nagyon sok boldogságot és egészséget az egész családnak.
VICKY
Hát el tudjuk képzelni.
Ma spec. megint kezdett volna kiszökni a teraszra de láttam mire készül és folyamatosan mondtam neki hogy nem szabad ahányszor elindult a rosszaság felé. Majd egyszer csak hátranéztem és pont félúton kaptam el a kezét hogy egy nagy adag hajas szöszös valamit bekapjon amit az ajtó elé fújt a szél.
nem hiszitek el most megint kiszedtem egy adag kakit alóla. Most már másfél órája írom ezt a hsz-t ezalatt kb. 30x mentem be hozzá, és ebből kétszer pelenkáztam újra.
Mos már szeretnék lefeküdni mert hulla vagyok, azt hiszem megint nem lesz alvás ebből..... ha nem lennének a lábaim ólomból kivinném babakocsiba ott mindig szépen elalszik meg az autóban is.
jó éjt és puszi mindenkinek.... nem tudom mikor tudok újra jönni mert holnap reggel viszem vissza a szomszédnak a netet a sajátom meg kérdéses továbbra is.