Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!

Tegnap dokinál minden ok volt, nagyon izgi bejárni és finiselni. Talán még ennél is jobb, hogy hazajöhetek utána, látom benn a kismamákat akik valamiért benn ragadtak, nem szivesen lennék a helyükben. Legközelebb 1 hét mulva kell menni, párom édin megkérdezte hazafelé " és akkor lehet, hogy már haza sem engednek?", persze oka van a kérdésnek, szombat este egy csaj csak úgy bejött 2. babával 1 újnyi tágulással és már nem engedték haza. Szóval az én drága párom kombinált egyből, megnyugtattam, hogy én még haza fogok jönni.

Beszéltem az anesztessel az epidurálról, egyre jobban hangzik a dolog. Ti tudtátok, hogy gyorsítja a tágulást bizonyos szakaszban?

Barbi, jó fekvésű babánál szintén lent érezni a csuklását, amikor rugdos a lábacskájával akkor azt a bordádnál érzed, illetve finom kis tapikat lenn a holyag körül, talán az a legkellemetlenebb, bár akinek a hólyagját rugja a pici az sem lehet kellemes.

Saxi, örülök, hogy minden rendben nálatok, nagyon vigyázz magatokra.

Györesz, nem tünhetsz el, mi lesz velünk, ki fog nekünk segíteni?!!!!!!! Kissé önző voltam, bocsi!!!

Gigi, hol vagy???? Ha jól emlékszem dokihoz mész ma, tessék beszámolni róla!!! Persze ha hazajössz és nem fognak benn egy röpke szülésre.

További szép napot
Puszi mindenkinek
Márti 36+4
márti05

Sziasztok!

Zsuzsi vagyok a Gigi barátnője. Most beszéltem vele telefonon és bent van a kórházban, de csak biztonsági intézkedés, hogy bent tartják, a szülés még nem indult meg és még igazából komolyabb jele sincs.
Egyébkén mostantól majd többször jelentkezem mert én is babát várok, sőt kettőt és most tartok a 17. héten. Szóval ha nem zavarok akkor bekapcsolódom a beszélgetésekbe.

Mindenkinek szép napot! Puszi, Zsuzsi
zsuzsi29

Sziasztok!

Zsuszi!
Üdv közöttünk. Mindig jó, ha valaki csatlakozik. Gratula a 2 kismanóhoz. Kép
Giginek remélem, hogy a kórházi környezet hatására ki akar majd bújni a kicsi. Hajrá Gigi! Kép

Én pedig megjöttem a dokitól. CTG oké volt, a kicsikém jól érzi bent magát, de meg sem volt hajlandó mozdulni, akármit is csináltunk Kép Fekvés ellenére bő 1 ujjnyira kitágultam, azt mondta a doki, hogy ahogy a méhszájam áll, többnyire ilyenkor már aznap délután megszületik a kismanó. De ha igyekszem pihenni, talán még pár napot ráhúzok Kép Baba még mindig faros, a doktornéni azt mondta, a baba feje elég nagy, úgyhogy kétesélyes a dolog, lehet hogy császározás lesz a vége. Hát, jobb lenne ha nem, de ha muszáj. Kép Úgyhogy mostmár nagyon izgulok, hogy mi lesz, és mikor kell rohanni a kórházba Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Megint én. Lehet, hogy hallucinálok, de azt hiszem, éppen nyákdugó eltávozásban lehet részem, mert véres valami távozik belőlem. És megint elkezdtem görcsölni, bár ez olyan folyamatos menszeszgörcshöz hasonló valami. Lányok, lehet, hogy szülünk még ma???
Anikó
pancsa2

Jaj csajok!
Drukkolok Anikó! Remélem minden rendben lesz. Azért kiváncsi vagyok, hogy alakulnak a dolgok!

Gigi! No depi! Neked is megy a drukk! Egyszer már csak vége lesz ennek az örök terhes időszaknak! Kép

Zsuzsi!
Üdv köztünk! Te vagy most a sereghajtó! Örömteli babavárást kívánok! Te is Dévais vagy? Vagy egyszerűen ilyen ügyesek vagytok, hogy ikreket hoztatok össze?

Nálunk minden OK. Gyerkőc szétrugja az oldalam. Folyamatosan mocorog, mióta szerintem megfordult. Néha elvonul a cicim alatt egy-egy végtag! Kép

Dia!
Merre vagy? Meg akartam kérdezni mit főzöl estére, mert ma már nekem is kell valamit alkotnom. Eddig Anyu mindíg többet csinált, így maradt nekünk is. Végül úgy döntöttem, hogy spenót lesz bundi-kenyérrel!

Puszi
Barbara
babar

Pancsa,
ez lehet az, nalam is igy indult. Kép
Merd a gorcsoket, nehogy ugy jarj, mint en, hogy itthon meg elviselheto 6-7 perces, aztan mire negyed ora mulva beertunk a korhazba, mar 3-5 perces "kemeny" fajasok lettek.
Szoval idoben indulj el a korhazba, ha rendszeresen 5-7 percenkent fajsz! KépKépKépKép

Gyoresz,
nagyon sajnalom. Kép

Giginek is nayg drukk! Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!!

Anikó, drukkkkk!

Zsuzsi, üdvözlet a felszinen. Ha beszélsz Gigigvel mondd meg neki légyszi, hogy puszikáljuk és tartson ki, már nem lehet olyan sok hátra.

További szép napot
Márti
márti05

Köszi lányok a drukkot, ha van valami, akkor majd jövök, most megyek feküdni, hogy még 1-2 napot húzzam. Majd jelentkezem Kép
Anikó
pancsa2

Sziasztok Csajok!Kép
Csak beugrottam,de holnap délutántól már leszek.KépGigi írta,hogy reggel vérvétel és vizelet volt neki,és 2x van naponta NST-je.Mindenkit puszilok!Barbi!
Ma tejfölös,sajtos spagettit ettünk.KépDia 33+0

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Dia,
baj van Kataval, kajat emlegettel es meg nincs seholKép amugy ezer gondja van, Raul beteg, parja meg nagyban fur-farag..Kép Remelem, hogy holnap elszabadul, hogy mehessunk az utolso felkeszito-oraraKép

Gigi,
DrukkKép Ott mar "jo" helyen vagy, szerintem mar csak baboval a kezben jossz ki onnan, remlem par nap mulvaKép

Aniko,
Pihengessel, hatha meg jol jon a babocanak az az 1 nap isKép Bar, ha a dokid nem ijedezett rajta, akkor akra hajrazni is lehetKép Tudsz valakinek szolni sms-ben, hogy tudjunk rolad?

Zsuzsi,
Udv kozottunk, koszi az infokatKép

Udv,
Mica
mica

Sziasztok!

Ha már tényleg nem jelentkezek a kajára sem,akkor tényleg szülök éppen.Kép
De még itt vagyok!Kép

Györesz!
Nagyon sok puszit küldök és nagy-nagy drukkot!!!Kép

Barbara!
Amikor a köd van reggel,akkor én még az ágyban szoktam fetrengeni.Kép
Úgy látszik az és nagyfiam úgy gondolta annak idején,hogy ráér az utolsó pillanatban megnézni a nunit.Teljesen így sem sekerült,a császár miatt.
Kíváncsi vagyok,Szonja megfordult-e!Kép
Patrik rúgásait a bordáim alatt érzem,a popója pedig ide-oda vándorol közben a valamikori gyomrom tájékán.Kép
Lehet,hogy félreértettem:a homeós szereket is felírathatóak receptre?
Miket fogsz szedni?

Anikó!
Remélem tudsz jelentkezni.
Lehet,hogy már babázol?Kép
Nagyon szorítok!!!

Márti!
Olyan 1 hete érzem azt kb,hogy már tényleg a vége felé közelítek.Kép
Jó,hogy minden ok,szombaton én is megyek a dokimhoz.
Előre meg kell beszélni az epidurált?

Zsuzsi!
Üdvözöllek és gratulálok a két pocaklakóhoz!Kép

Gombóc!
Hogy vagytok?!KépKépKép

Dia!
Most már tényleg tessék holnap írni!Kép

Mica!
Üdv itt is!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata
36+4
Kép

Kép
Kép
ruszlána

sziasztok
Ma megvolt az első nst Kép Olyan furi, megint ott lenni a szülés közelében Kép
Maricától nem vette át a táblát senki? Mi van Maricával? Hogya van?

Gigi
Üdv, remélem hamarosan jön a hÍr a babárólKép

Anikó
Szerintem te belátható időn belül babázol!!!! Kép Vigyázz magadra!!!

Barbara
Biztosan megfordult, ha a bordáidnál érzed a rúgásokat!! Kép

Kata
Most már én is a vége felé érzem magam, olyan, mintha a szeméremcsontom menne kétfelé Kép, pedig lehet, h még nov. végéig is kihúzom Kép
Neked mekkora most a baba? Reméelm, holnap eljutotk uh-ra, mert ár olyan kÍváncsi vagyok Kép

Zsuzsi
SziaKép Gratula az ikrekhez!Irjál, hogy vagy, hogy bÍrod a duplázást?

na üdv,
bringa
bringa

Kata!

Ezeket ajánlotta a doki! Nem kell hozzá recept!
Császárhoz, vagy sima szüléshez:
ARNICA C200
szülés előtti este (császár esetén, különben a fájások elindulásakor) 7 bogyó
szülés előtt közvetlen 7 bogyó
szülés után este 7 bogyó

Tejserkentésre:
Utrica Urens D6
1.nap 5x7
2.nap 4x7
3.nap 3x7
utána 1 hétig napi 2x7
2 nap szünet következik, majd 5 napig 2x7, majd 2 nap szünet és így tovább, míg be nem indul a dolog.

Dia!
Jó lenne, ha végre megint irogatnál!!! Ne felejtsd el ma István Kórház lesz a Szülőszobában!

Tegnap Ficánka nagy bulit rendezett odabent. Úgy éreztem, hogy most azonnal kiszakad a hasfalam. Apró lábacskák és kezecskék domborodtak ki a köldököm és a cicim között. Nagyon édi volt, bár néha már elég kellemetlen tud lenni!

Puszi
Barbara
babar

Sziasztok!

Még itt vagyok, de fekszek csak. Tegnap megszabadultam a nyákdugótól, ez biztos már, hogy az volt. Egyébként még nincsenek rendszeres fájásaim, bár eddig sem voltak, és mégis bő 1 ujjnyira tágultam. Éjszaka nagyon szar volt, sokat voltam fent, hogy na már megint egy görcs, de mindig visszaaludtam. Ha fekszek, lehet még bírom 1-2 napig, de majd meglátjuk.
A férjem már nagyon izgul, korán jön munkából, csinált nekem vacsit, meg mindent csinál helyettem, és nagyon édes Kép

Mica, Kata!
Nincs meg senkinek a száma, ha valaki elküldi az e-mailemre, akkor tudlak titeket értesíteni. Különben majd maximum megkérem a férjem, hogy jelentekezzen be, ha van valami Kép

Puszi mindenkinek
Anikó 37+6
pancsa2

Sziasztok!

Anikó!
Izgulok érted,feküdj amennyit csak lehet!
Elküldöm Neked a számomat,várom az értesítést!Kép

Barbara!
Köszi!!!Kép
Patrik mostanában jókat focizik a bordáimmal.Kép
Mikor lesz UH?

Bringa!
Ha ott kellene ctg-re járnom,ahol először szültem,szerintem biztos rosszul lennék a rossz emlékektől.Kép
Nagyon remélem,hogy most majd minden másképp lesz!Kép
Ha holnap sikerül eljutnod az Uh-ra akkor beszámolót kérek!!!
Én csak szombaton megyek,akkor meglesz a 2. ctg is és gondolom meg is vizsgál a doki.

Du.végre megtudhatom a citológia-eredményemet,ha nem jött közbe ismét technikai malőr.Kétszer egymás csak nem fordul elő...
Ma összerakjuk a kiságyat,babaruhák készenlétben,kórházi pakkom 80%-ban kész.
Férjem dolgozik itthon megállás nélkül,hogy elkészüljön.Nagyon rossz,hogy mindent egyedül kell csinálnia.
Nagy hajtásban vagyunk,még a szülésfelkészítőre sem tudok elmenni Micával,pedig úgy szerettem volna.Raul sincs még jól teljesen.

Puszi mindenkinek!

Kata
36+5
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Anikó!

A profilodban nem találtam e-mail címet!

Kép
Kép
ruszlána

Kata!
Bocsi, lehet, hogy elfelejtettem beírni. Ide berakom: pejkoa@freemail.hu. Köszi Kép
Raulnak jobbulást, remélem, hogy hamarosan meggyógyul. Kép A kis keresztlányom is nagyon csúnya gégegyulladást szedett össze, már a második fajta antibioszt kapja, de alig javult valamit szegényke.
Egyébként meg jó pakolást Kép

Anikó
pancsa2

Kata!

Nov. 12.-én megyünk legközelebb dokihoz és akkor lesz az első CTG is. Addig még van 2 hét! Kép
Már én is nagyon várom a pakolást, de a 36.hét előtt nem akarom elkezdeni. Azért a táska már bent van a gyerekszobában és benne a köldökvér levételhez szükséges doboz. Lehet, hogy már egy-két dolgot bepakolok előre. Kép
Nálunk holnap védőnő látogatás lesz. Előre hozta egy héttel korábbra, mert jövő héten szabin lesz. Így ma délután pakolunk és takarítunk a férjemmel. Nehogy valami kivetni valót találjon a védőnő. A gyerekszoba még sehogy sem áll. Most hétvégére terveztük a nagy munkálatokat. Megvettünk hozzá minden faanyagot. Fúró, csiszológép csőre töltve várja, hogy dolgozzunk. Ha nem hozza előre a védőnő a látogatást, akkor már kész szobácskát láthatott volna. Így járt! Kép
Mondjuk az ágy és a szoptatós fotel már a helyén van, ruhácskák kimosva.
Nem tudom mit néz ilyenkor egy védőnő! Nektek van tapasztalatotok? Kell valamivel készülni?

Puszi
Barbara
babar

Anikó!

Köszi!KépKeresztlányodnak is jobbulást!Kép
Mail ment.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kata!
Megkaptam, válaszoltam is Kép

Barbi!
Mikor hozzánk jött a védőnő, akkor annyiból állt, hogy megnézte a lakást, leült kicsit, dumáltunk, és aztán el is ment. Szerintem az a lényeg ilyenkor, hogy lássák, hogy nem egy putriba fog születni a gyerek. Kép

Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Megint beszélem Gigivel, a helyzet változatlan, "türelmesen" várakozik és bízik a hétvégi frontban.
Köszönöm kérdéseiteket, elég jól bírom a két gyereket (egy 5 éves lányom már van), de már most (16+5) nagyon lehet érezni, hogy mozognak, úgyhogy nem tudom, hogy mi lesz a későbbiekben, tegnap alig tudtam este 11-kor elaludni tőlük.
Természetes úton sikerült összehozni az ikreket (kétpetéjüek) és mostanában derült ki, hogy visszamenőleg a családomban is volt ikerpár, de a doktornő azt mondta, hogy most nagyon sok az ikerterhesség. Egyébként az István kórházban fogok szülni, az előző babám is ott született és nagyon meg voltam elégedve a szülésznőkkel és a kórházzal is. Annak idején alapítványi szobában voltam és most is szeretném ezt választani, főleg a két csemetével.

Anikó!
Pihengessél, Giginek is mondtam, hogy mi a helyzet és ő is szurkol neked.

Zsuzsi
zsuzsi29

Zsuzsi!

A Dia, az Mvica és én is az Istvánban fogunk szülni!
Ki az orvosod?

Barbara
babar

<pre>
Anyuka neve Kora Szülés várható ideje Hányadik baba Neve Kórház neve
Gigi 28 okt.29. 1 Olivér Bp./ Szent Imre K.
Marica 35 nov. 9. 2 Mariann Szeged/ Klinika
Anikó 28 nov. 12. 1 Gergely/ Krisztina Bp/ Máv Kórház
Márti05 31 nov. 20. 1 Brigitta Bp./ Bajcsy K.
Kata 28 nov. 22. 2 Patrik Cegléd/ Toldi F. K.
Bringa 29 nov. 22. 2 Bernárd ?
Saxi 31 dec. 9. 2 Liliána Esztergom/ Vaszary K.
Babar 28 dec. 14. 1 Szonja Bp/ Szent István K.
Diána 28 dec. 15. 1 Dominik Bp./ Szent István K.
Sofka 34 dec. 15. 4 ? Bp./ Honvéd K.
Babóca 26 dec. 15. 1 Dorottya Bp./ Schöpf Mérei K.
Mackósajt 32 dec. 15. 2 ? Bp./ Szent István K.
Dezi 28 dec. 15. 2 ? Nyíregyháza/ Jósa A.K.
Zsófi 27 dec. 24. ? Bence Bp./ Margit Kórház
Sasha 25 dec. 27. 2 Kornél/ Barbara Bp/ Szent István K.
Réka 26 jan. 3. 1 ? Bp./ Schöpf Mérei K.
Mica 28 jan. 3. 2 Zoltán István Cegléd/ Toldi F. K.
Tüni 28 jan. 12. 2 ? Bp/ M&agrave;v Kórház
Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./ Szent István K.
</pre>
babar

Már babázók:
<pre>
Anyuka neve Kora Szülés ideje születés hete Neve Baba súlya (g.) Baba hossza (cm)
Anikó 2004.augusztus. 5 38+5 Bence Máté 3600 51
Liv 25 2004 szeptember 5. 33+4 Dávid 1980 48
Noémi 28 2004. szeptember 8. 38 Heléna 2900 52
Beszti 29 2004. szeptember 15. 40+2 Hanna 3800 56
Momo 33 2004. szeptember 23. 39+4 Emese 3600 57
Györesz 27 2004. október 1. 36 Norbert Péter 2550 52
Barbi 28 2004. október 18. 39+3 Imola 3330 51
Gombóc 31 2004. október 19. 38 Nándor Richárd 3450 51
Motiot 26 2004.október 20. 39+4 Abel 2950 48
</pre>
babar

Zsuzsi!
Kérek adatokat és akkor felteszlek a táblázatba!

Barbara
babar

Csajok!Kép
Itt vagyok ujra!KépCsalád haza ment végre.KépGigi most írt,hogy sokat keményedik és nem neki való a kórházi élet.KépKülönben szomorú vagyok,mert senki nem dicsérte meg a kisfiam,hogy már mennyit nőt.Kép
Barbi!
Köszi az infót,remélem megtudom nézni a szülőszobát és nem alszok be rajta.KépMikor teszel fel képet az ágyikóról??KépJa!Mielőtt kérdeznéd,ma majorannás pulykahusi van rizi-bizivel.Kép

Bocsi de lusta vagyok visszaolvasni a leveleket.KépMindenkit puszilok!Dia 33+1

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon drukkolok, de nincs nagyon időm írni és fáradt is vagyok nagyon!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Dia!

Ha nem tudod megnézni, az Internetről is le lehet majd tölteni. Én biztos ami biztos felveszem!
Kedden teszek fel majd képeket, az akkor már remélem kész szobáról!
Különben nagyon szépen gyarapszik a gyerkőc! De hát ez természetes! Kép
Jó lenne, ha egy időben indulnának meg a fiókáink!
Puszi
Barbara
babar

Barbi!Kép
Én már álmodtam arról,hogy egy szobában vagyunk és próbálunk segíteni egymásnak.KépJó lenne ha teljesülne az álom,mégis csak ismerjük már egymást.KépDe ha te alapítványiba mész,akkor ez nem lehetséges.

Györesz!Kép
Mi ujság?Haza költöztél,költözöl?

Anikó!Kép
Én is nagyon szorítok neked!KépHajrá!Kép

Puszi mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Hát ha egyszerre lennénk bent, akkor nem biztos, hogy alapítványiba mennék! Arról nem is beszélve, hogy nincs biztosíték arra, hogy lesz is szabad alapítványi szoba!

Barbara
babar

Dia!
Én annyira el voltam foglalva magammal, hogy elsiklottam afölött, amit írtál a kicsi fiúról. De most bepótolom. Szép nagy babád van. Nekem a 33. héten csak 1800 gramm volt Kép Gratula hozzá Kép

Én ma halmozottan élvezkedem. Még mindig vannak görcseim, de nincs rendszer benne, ami végülis jó. De most megint hasmenés kínoz, meg a hasam is olyan furcsa. Szóval eléggé szenvedek. De kitartok, a kicsi is ezt akarja Kép

Zsuzsi!
Nem semmik vagytok, hogy ikreket sikerült összehozni. Gratula hozzá mégegyszer. Kép
Giginek üzenem, hogy kitartás, mindent bele. Gondolok rá sokat, remélem, nem sokáig kell bent feküdnie. Szeretném még itthon hallani, hogy végre megszült. Sok puszi neki is Kép

Anikó
pancsa2

Anikó!Kép
Az jó ha hasmenésed van,mert úgy tudom az is lehet jele a szülés kezdetének.KépNagyon izgi.KépMennyi idős is vagy?Megy a drukk ezerrel!KépKépSok puszi,Dia

UI:Nem is írtam nektek,hogy rendesen kivettem a részem a pelenkázásból amíg itt volt Panna.KépNa jó,tegnap este nem válaltam,mert nagyon kakis volt mindene.KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Holnap töltöm a 38. hetet, még két hetem lenne kiírásig. Kép
Peluscsere: Legalább gyarokoltál az anyaszerepre Kép
Anikó
pancsa2

Anikó!Kép
Igen nagyon szupi volt,mindig együtt ettünk,játszottunk és én fürdettem.KépÉletemben nem rajzoltam ennyi csiga-bigát mint most.KépMindig ez volt az óhaj.KépDe szerencse,mert nem igazán voltam ötös rajzból.KépJó,hogy itt voltak,de fárasztó is volt egyben.KépDe hát egy 2 éves gyerek már nem ül a fenekén egész nap.Kép

38.hét?Hú akkor már jöhet az a babó.KépNekem is azt mondta a dokim,hogy a 37.héttől már jöhet mert elég érett lesz.Akkor még van kb:3-4 hetem.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Igen, egy 2 éves kisgyerek már igényli, hogy szórakoztasd. Kép Én imádom őket. A 2 keresztlányom közül az egyik 2,5 éves, a másik 5 éves, úgyhogy én is élvezni szoktam, mikor ittvannak, mégha igazad van, fárasztó is azért. Kép Ez a pár nap akkor most jól telt el, végre fényt hozott a mindennapokba neked, nem voltál egyedül otthon Kép
Én mindig úgy terveztem, majd kihordom végig a babát, és akkor szülök, mikorra ki vagyok írva. Erre tessék, nem fogom valószínűleg végighordani. Szóval kiszámíthatatlan a dolog. Kép
Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Anikó, kitartás, pár nap és babázni fogsz a könyvek szerint. Szépen beelőzöl, ha Marica még nem babázik, no és még Gigit is beelőzheted.

Hát ez a baba rizikó faktor, akkor jön amikor ő akar, s nem akkor amikor mi akarjuk.

Nálunk minden rendben, semmi különös sem történik.

Mindenkinek minden jót
Márti 36+5
márti05

Anikó!Kép
Én pedig mindig úgy gondolom,hogy 37-38.héten megszülök.Aztán majd a végén 41.héten megindítják a szülésem.KépKép

Márti!Kép
Ma írtam Maricának,hogy mi van vele,és,hogy tudja-e,hogy Gigi a kórházban van!?De nem jött válasz.KépLehet,hogy ma szül?Kép

Puszi nektek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Márti!
Igen, a baba tudja, hogy mikor van itt az ideje. Kép

Dia!
A végén a te terveid bejönnek nekem, az én terveim meg neked Kép
Egyébként már én is gondoltam Maricára, hogy mi lehet vele vajon. Remélem, minden rendben van vele.

Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Barbara!
Én 29 éves vagyok, a szülésem várható ideje április 2. (a doktornő, Boiskó Klára)azt modta, hogy azért április elsejére mégsem írhat ki). A gyerekek a 2. és 3. lesznek, amíg a nemüket nem tudjuk, addig a névvel is várunk és az István kórházban fogok szülni.

Mindenkinek jó éjszakát, mert most mennem kell a nagylányomat (Liza) megfürdetni, mert reggel ovi.

Puszi
Zsuzsi
zsuzsi29

Csajok!!!
16.45.-kor megszületett Gigi kisfia Olivér!
3700 gramm 59cm.KépKépKép
Nagy nagy gratula Nekik!!!!
Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Jajj,de jó,hogy sikerült gyorsan benéznem!
Gigi!
NAGYON SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK,SOK-SOK TEJCSIT!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

De örülök!!!

Dia!
Veled örültem,amikor írtad az UH-ot!Írtam is,igaz csak rövidet.Kép
Gondolom azért nem esik rosszul egy kis nyugalom a család után,én egy picit mindig megkönnyebbülök,aztán alig várom,hogy újra jöjjenek.Kép
Kíváncsi vagyok,Majácska is kibújt-e már?

Barbara!
Ezek szerint Te sem úszod meg a fúrást faragást otthon.
Én már kezdem kicsit unni,párom még inkább.Kép
Majd írd le,hogy mi volt a védőnővel!
Hol rúgdos Szonja?Kép

Ma jó kis bosszúság ért:felhívtam az asszisztensnőt,hogy megtudjam a citológia eredményem,amire ismét 2 hetet vártam.
Nem fogjátok elhinni,de ismét nem tudták megcsinálni,technikai hiba miatt!KépKépKép
És akkor nem akadjak ki?!

Puszi mindenkinek!

Kata
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Kata!Kép
Nekem nagyon gyanús,hogy talán Marica is szül,mert nincs bekapcsolva a mobilja.KépHa Gigi beleegyezik,akkor szombaton meglátogatom és hozok picurról fotót.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Gigi, Isten hozta az új emberkét!!! A legjobbakat MIndkettőptöknek. (Mégis tud valamit az a magzatvíz teszt. Lehet, hogy attó indul a szülés?)
sofka

Sziasztok,

Soksoksok gratula Giginek, tejcsit, oromot es mindent, ami jo kivanok neki, Olivernek es persze az Apukanak is!!
Ugy latom, hogy a telihold nala is bejottKép

Remelem, hogy Marica is babazik marKép

Puszi,
Mica
mica

Gigi
Hatalmas gratula!!!!! Csak kibújt az a fiúcska! Sok-sok boldogságot Nektek!!!Kép Kép Kép
bringa
bringa

Sziasztok!Pityókás jó reggelt mindenkinek!

Gigi! Hatalmas gratula, sok szép élményt kívánok a pici Olivérrel!

Én - drága pocaklakómnak köszönhetően - már 5:00 óta fent vagyok. Kezdek borzasztó nyűgös lenni!Kép
Mindenem fáj. Alig tudom mozgatni az ujjaimat a kezemen és a lábamon, mert úgy fájnak! Mitől lehet ez? Aludni már nem nagyon tudok, állandóan elzsibbad, hogy az egyik, hol a másik oldalam. Persze ilyenkor felébredek és nyögök! Kép
Szonja állandóan rugkapál. Olyan hullám mozgásokat végez a pocakom, hogy tegnap a sógorom szó szerint megijedt, hogy biztosan ki akar már jönni! Azért remélem még nem!

Kata!
Ha fentről nézem a hasamat, akkor fent középről bal oldalra rúgdos. Szerintem úgy fekszik a pocakomban, mint egy kis kifli és balra néz. Meg néha apró mozgásokat érzek lent is a hólyagom környékén.

Dia!
Tegnap én is elaludtam a Szülőszobát, de felvettem, így ma este tuti megnézem. A párom látta és aranyosan elkezdte maszírozni a hátamat az egyik felébredéses fordulásom után. A kis édes! Mondtam neki, hogy ezt nagyon sokat kell gyakorolni, nehogy elfáradjon majd a keze a szülésnél! Kép Nagyon jól esett!

Maricának én is drukkolok. Szerintem ott is már baba van.

Akkor most jöhet egy új tábla! Kép

Puszi
Barbara
babar

<pre>
Anyuka neve Kora Szülés ideje születés hete Neve Baba súlya (g.) Baba hossza (cm)
Anikó 2004.augusztus. 5 38+5 Bence Máté 3600 51
Liv 25 2004 szeptember 5. 33+4 Dávid 1980 48
Noémi 28 2004. szeptember 8. 38 Heléna 2900 52
Beszti 29 2004. szeptember 15. 40+2 Hanna 3800 56
Momo 33 2004. szeptember 23. 39+4 Emese 3600 57
Györesz 27 2004. október 1. 36 Norbert Péter 2550 52
Barbi 28 2004. október 18. 39+3 Imola 3330 51
Gombóc 31 2004. október 19. 38 Nándor Richárd 3450 51
Motiot 26 2004.október 20. 39+4 Abel 2950 48
Gigi 28 2004.október 28. 39+6 Olivér 3700 59
</pre>
babar

<pre>
Anyuka neve Kora Szülés várható ideje Hányadik baba Neve Kórház neve
Marica 35 nov. 9. 2 Mariann Szeged/ Klinika
Anikó 28 nov. 12. 1 Gergely/ Krisztina Bp/ Máv Kórház
Márti05 31 nov. 20. 1 Brigitta Bp./ Bajcsy K.
Kata 28 nov. 22. 2 Patrik Cegléd/ Toldi F. K.
Bringa 29 nov. 22. 2 Bernárd ?
Saxi 31 dec. 9. 2 Liliána Esztergom/ Vaszary K.
Babar 28 dec. 14. 1 Szonja Bp/ Szent István K.
Diána 28 dec. 15. 1 Dominik Bp./ Szent István K.
Sofka 34 dec. 15. 4 ? Bp./ Honvéd K.
Babóca 26 dec. 15. 1 Dorottya Bp./ Schöpf Mérei K.
Mackósajt 32 dec. 15. 2 ? Bp./ Szent István K.
Dezi 28 dec. 15. 2 ? Nyíregyháza/ Jósa A.K.
Zsófi 27 dec. 24. ? Bence Bp./ Margit Kórház
Sasha 25 dec. 27. 2 Kornél/ Barbara Bp/ Szent István K.
Réka 26 jan. 3. 1 ? Bp./ Schöpf Mérei K.
Mica 28 jan. 3. 2 Zoltán István Cegléd/ Toldi F. K.
Tüni 28 jan. 12. 2 ? Bp/ M&agrave;v Kórház
Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./ Szent István K.
Zsuzsi 29 ápr. 2. 2-3 ? Bp./ Szent István K.
</pre>
Dia!
Látod, hogy egyre közelebb kerülünk az élmezőnyhöz?
Óriás para!!!!!
babar

Sziasztok!

Gigi!
Gratula a kis Olivérhez, és sok-sok tejcsit. Kép Csak nem maradtál örök terhes Kép

Kata!
Ez azért már tényleg túlzás, amit néha csinálnak az ilyen eredményekkel. MEddig tart egy ilyen eredményt kiértékelni? Hihetetlen. Még jó, hogy foghatják technikai hibára... Kép

Marica remélem túlvan rajta lassan, mert elég szar lehet a kórházban lenni ennyi ideig. Hajrá Marica, bár tudom, hogy nem olvasod Kép

Én ma is egyben ébredtem, de minden bajom van. Úgy érzem, a csípőm szétszakad, néha jön egy-két kósza görcs. A hasam is olyan furán áll. Eddig is lent volt, de most mintha áthelyezték volna még egy szinttel lejjebb. Ma a kismanóm sem túl izgága. Lehet, ez a vihar előtti csend? Apuka már nagyon várja, hogy kibújjon. Olyan éberen alszik, hogy fordulok egyet, és máris kérdezi, hogy minden rendben van-e Kép Mondtam neki, így olyan fáradt lesz, mire indulunk, hogy nem fogja bírni Kép

Puszi mindenkinek
Anikó 38
pancsa2

Gigi!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Sok szeretettel gratulálunk Olivérhez.Gyönyörű a súlya és a hossza is.Bogi külön puszikat dobál a Gigi néni babájának.Sok erőt,egészséget nektek.
Sok puszi,Saxi.
saxi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?