Új privát üzeneted érkezett!

lányok! reggel 5:30-kor kelt Eszti ... kaja majd kihoztam (én komásan) a járókába! leültem egy székre mellé majd elkezdtem játszani (kómásan) játék játék játék ő gügyög biciglizik RÖHÖG KACAG MAJD egyszercsak siri csend ... a gyerek bealudt játék közben
akkorát néztem igy most megyek fürdök pakolok teázok kekszezem :-)

Voki: a terracotta nyerte el a tetszésem ... :-)
Vendég
 


Sziasztok!

Találtam egy nagyon jó homeós oldalt:
http://mammy.uw.hu/txt/fito/homekor.htm

Nanetto!
Megrendelem :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Hú, sziasztok!!!

Olvasok-olvasok ám rendületlen, de hát az Én napom nem 24 csak 12 óra, néha úgy tűnik. :D
Mindennel úszom, de közben egy kávét nem tudok meginni, és általában estére hulla vagyok, pedig Liza alszik este 8-9-től reggel 6-7-ig, nem tudom mi lenne, ha még éjjel is felkelne...meghalnék a fáradtságtól biztos. :D

Ne haragudjatok, ha nem reagálok, attól még mindenkivel együtt érzek, és olvasom a sztorikat, röhögök is, ha olyan történik, meg örülök, ha valakinél valami fejlődés, nagy dolog történik, csak írni már sosem jutok el. :)

Velünk annyi van, hogy megvolt a 2 hós 2 szuri, szegény nagyon srt, de azért viszonylag hamar megnyugodott utána, nyűgösebb volt egész nap, de nem lett lázas, szerencsére, ma meg végre egyszer elaludt hason, ilyen sem volt még. :D
És próbál felülni, bakker. :D De hason továbbra sem nyomja ki magát,m ez van, gondolom majd idővel...

Vok, nem tudom írtam-e már, nem emlékszem (ez már rosszabb mint a terhességi szenilitás :D ) de még egyszer köszönöm a dvd-t, nagyon imádjuk! :D

Na, ennyi telt Tőlem, mert most mennünk kell ebédhez vásárolni, szegény kislányt semmi kedvem ebben a szélben kivinni, de muszáj lesz...

Ja, egy mai fotó, hason alvás. :D
Kép

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika
 
 

 
 

Hú, nem semmi hogy pörögnek az események, pedig csak egy pár napot nem voltam...

Zsó, én is beszéltem két tanácsadó nővel is, az egyik egy Réka nevű lány, mint kiderült ő kecskeméti, de attól még nagyon segítőkész volt, a másik pedig egy olyan, aki ki is jön házhoz ha kell, mondjuk őt úgy kerestem hogy a közelben legyen, és ő is kedves volt. Ha kell még tel. szám küldöm, bár javul a helyzet ha jól emlékszem, ugye? Amit még észre vettem, hogy sokat segít a tej termelődésésbn, ha szénhidrátot eszem, így diéta kilőve az idén biztos. :)

Vik, nekünk az Espumisan vált be, mondjuk biztos segített az idő is, de most már van hogy nem is adok neki, és nem látom hogy fájna a pocija. Mondjuk szoktam neki masszírozni is, azt szereti nagyon. Remélem gyorsan túl lesztek rajta.

Nálunk nagy családi happeningek voltak mostanában, voltunk a Margit-szigeten szombaton egy barátommal meg a 10 hónapos kislányával, aki persze már mászik ezerrel, és annyira élvezi, tök jó volt látni, és tudni hogy nemsokára Dorka is így fog spurizni. Vasárnap hugom szülinapját köszöntöttük, aki per pillanat Abonyban lakik, úgy hogy oda ruccantunk le. Hétfőn tényleg itthon maradt a párom, így csavarogtunk, voltunk a Kopaszi-gáton, heverésztünk a fűben, fagyiztunnk, lógattuk a lábunkat. Tegnap kitaláltam hogy menjünk le Agárdra, csak kéne legalább egyet napozni, úszni idén. Felpakoltuk a nagyszülőket is, lementünk, lecuccoltunk, ettünk egy hekket, majd hazajöttünk, ugyan is annyira rossz volt az idő :( Iszonyúan fújt a szél, és a nap sem sütött. Persz itthon verőfényes napsütés, szélmozgás alig. Na nem baj, majd legközelebb. Cserébe elmentünk járókát keresni, ugyan is Dorka megfordult :D :D Szombat óta gyakorol szorgalmasan, de csak tegnap sikerült teljesen, és kihúzta a kezét is maga alól, és megcsinálta többször is. Szóval most csak a földön merem ott hagyni, meg a kiságyban, bár ott is próbálkozik, és persze ordít amikor eléri a rácsot, és nincs tovább. Viszont a fejét továbbra sem tartja hason, de legalább egy picit emeli.

Vok, meséld majd el hogy mi volt a gyógytornán, érdekel engem is.

Ma megyünk uh-ra a HP-ba, nagyon kíváncsi vagyok, remélem minden ok.

Egyébként Dorka is vasgyúró, 5700 g volt vasárnap, és a múlt héten mérték 60,5 cm-nek. A ruhákból a 0-3 hónaposakat hordjuk, de szerintem már nem sokáig, van olyan rugi amiben nem tudja kinyújtani a lábát rendesen.

A nyaralóknak jó pihenést, mennem kell készülődni a dokihoz.

KépKép
tatim
 
 


jaj még gyorsan: Liza cuki így hason, nálunk ez nem megy sehogy sem :(

Nanetto, és Esztinek nagyon édesek a videói, úgy elérzékenyültem ahogy néztem az első képeket róla, mintha a sajátomat látnám...
Nagyon profi ahogy meg van csinálva, gratula hozzá. Megmondanád hogy mi az a szám ami először szól a képek alatt?

KépKép
tatim
 
 


nem semmi Dorka, hogy megfordul!!! De hogyan? Honnan-hova?! Fantasztikus!
Bár Szende is edzett ma :wink: , nem csak aludni volt hason, de megszántam pár perc után, annyira nem tűnik élvezetesnek számára. Amúgy nap közben mindig hasra tettem le eddig is, de aludni, nem pedig játszani. Aludni szeret így, de egyebet úgy látszik (még) nemigen. Azért emelgeti ki a fejét, de kinyomva kézzel magát úgy tűnik, még messze van. Aztán ki tudja, meglepő dolgokat tudnak produkálni ezek a picik egyik napról a másikra, talán az enyém is.

Jah, és amúgy már sikogatnak ilyenkor a babák? Szendike még csak éppen hogy kezdegeti.

Kéne nekem soksok HalászJutka meg egyéb babás zenék, nem tud valaki segíteni?

Heni: azért olyan jó, hogy nemrég te kértél tejszaporításra tanácsot kétségbeesetten, most meg Te adod! Nálad minden szépen visszaállt?
Nekem a "krízisben" ami pár napja van/volt, elfogyott az összes fagyasztott tej, és hozzá kb. 150 ml táp, szóval az utóbbiból éppen csak kicsit kellett használnom. Úgy nézem ma már nem kell semmi plusz, van annyi a mai fejésekből eltéve, hogy a lefekvés előtti vacsit ki tudjam pótolni, mert ált. azt mindig ki kell, még a relatív jól tejelő időszakban is úgy volt. Nehéz meló ez, nem gondoltam volna. De azt sem, hogy ennyire fontos lesz nekem, hogy menjen és csak szoptassak. Változatlanul nagyon jó a szoptatás maga, teljesen imádom a babát is közben, ahogy tartja a fejét, a meghittséget, mindent, ami vele jár, csak jöjjön a tej rendesen. Remélem, most már visszajön nekem is.

Holnap kap a kislányom oltást, igyekszem nem parázni, de csupa ideg vagyok, ha csak rá gondolok. Ahogy írjátok, hogy nagyon visítanak, meg utána lehet láz, ijesztő. De próbálom nem átragasztani Szendikére, hátha meg sem kottyan neki.
Valószínűleg megmérik, nagyon-nagyon kiváncsi vagyok, mennyit nyom.
detti_10
 
 


Detti!
Neked is szívesen küldök ám DVD-t. :D vagy talizunk és odaadom :D

Voltunk Dévényen és járnunk kell heti 1x. járhatunk heti 1x.. majd 2 hetente 1x. beállt a nyaka, kezdődő egyoldalazása van. a nyakizmai le vannak tapadva. A gyógytornász azt mondta, hogy nem vészes.
naponta 3x15 percet kéne hason lennie... Ezt a szintet még soha sem hoztuk... Le kell fogni a popsiát, hogy a fejét emelgesse, és képzeljétek, tényleg működik... :D
Szóval remélem hamar fog fejlődni és rendbe jön a rossz tartás.

Tatim!
Aranyos volt a nő és érti, amit csinál. Szerintem, ha csak megnézetni akarod Dorkát, akkor is érdemes elmenni hozzá.

Nyuszi! :D
Már írtad és nincsen mit :D:D:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vok 2010.08.25 19:28-kor.

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Tatim: Szinetár Dórának a dala szól amit a Babanapló cimű könyvéhez adott ki nagyon szép az összes dala amúgy!!!! :-)
és köszönöm a dicséretet!!!! azok a szép pillanatok örökre a szivembe égtek nekem is - és gondolom itt mindannyiunknak! :-)

Detti10: én szivesen küldök neked zenéket ... !!! :-) az enyém IIIIMÁDJA!!! :-)

Vok: nekem is szimpi a nő! örülök hogy jónak találtad :-)
és irigyeltelek tegnap is ahogy Alex olyan szépen el volt hason! a mi babánk!!! ahhhhhhhhhhhhh

mai napunk:
reggel teljes kóma voltam... Nanduztam Esztivel... bár nem tudtuk úgy megkötni a kötést mint Voknál... még szerencse hogy jövőhéten (is) megyünk hozzá! Baszki Voki nem csuklottál??? majdnem felhivtalak de aztán a párom valahogy mégis rámadta! a kötéssel magával nincs baj arra emlékeztünk mégsem feszült rám úgy a gyerek ahogy én akartam! de végülis 10 perc után már horkolt rajtam! addig üvöltött próbált rúgni harapni de bealudt! olyannyira hogy a végén leültem vele és én is aludtam vagyis szunyokáltma mert ma végem volt :-)....

majd mindjárt csatolok képet...

aztán elmentünk anyuékhoz!!! 3 órás séta a hegyen völgyön majd apám elkezdi mesélni hogy emlékszem -e az egyik régi ismerősére mondja meghalt az anyja apja és egyedül lakik és hogy megy az idő stb. stb. mondja apu: hogy nagy mágus a fickó állitólag fanatikus asztrólogus meg ilyenek! :-)
erre toljuk a babakocsit és megjelenik az utca végén... azt hittem eldobom magam Esztivel együtt!!!! ... ahogy közelebb ért ... köszönt és rögtön megkérdezte Eszti születési számát! modnom május 29! óra nem kellett ... és közölte hogy ez a gyerek teljes apja agyilag (hálaég!!!!) és jó rafinált lesz... ennek köszönhetőedn mindig lesz munkája! amire figyelnie kell hogy a felületesség veleszületett része amit a szülőknek kell nagy türelemmel és neveléssel kitenni belőle ... és akkor törekvő céltudatossá válik... mert nagyon okos! VOKI EZ A TE MANÓDRA IS ÉRVÉNYES! azt mondta fiúban is a rafináltság ott van! :-)
a páromra meg azt mondta mertmondtam ő is májusi (ő 24 amúgy) hogy az élet mindig odatolja neki a lehetőségeket! hát lányok ez tényleg igy is van.. (eddig)
na mondta még hogy nagyon jó Eszti Merkúrja! (fogalmam sincs mit jelent de apu végig ezzel húzta esztit hogy jó a merkúrja!) :-)

de ilyet baszki! ezer éve nem látjuk beszélünk róla és szembe sétál .... kész voltam! ahogy jött úgy tűnt el mert hirtelen megszólalt a mobilja és már ott sem volt :-)

most megyek alszom... tényleg ez a mai nap talán a front vagy telihold vagy már rosszul birom a sok kelést éjjel! én biza kelek 11-kor aztán 3-kor és utána 5:20 - 5:30 körül VÉGLEG!! nem bírom megszokni... viszont a hajam úúúúúúgy elkezdett hullani de úúúúúúúúgy hogy ma úgy éreztem ezt LE KELL VÁGNI CSONTRÖVIDRE ... amerre megyek haj haj haj!!!! ahhhhhh
pedig hogy dicsértem miylen jó hogy dús erős stb. na nesze magamnak! de nem érdekel van tejem ez a lényeg :-)[/url]
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Nanetto!
Már látom is a hibát :D Nem húztad eléggé a hátára fel a kendőt, és csak utána kell megint meghúzni, hogy elég szoros legyen. :D De gyertek, és mutatom!! :D Ha kell többször is :D:D Aztán majd a csúszó csomót is megmutizom legközelebb :D:D

Köszi a horoszkópot!!! :D Sajna ismerem az ikreket, a férjem, az anyám is az.... de hogy Alex nem lesz felületes, azt garantálom :D Bak anyuka mellett nem igen van rá esélye :D:D Ja, s anyám is május 29edikei :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Kép
Kb így jó, csak pont ott fogom, ahol látszódna a lényeg :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


köszi Voki! én imádom az ikrek jegyet! :-) valahogy vonzódom hozzájuk olyan jó a humoruk talán ez? fene sem tudja!
hát az én lányom sem lesz felületes!!! de majd évek múlva visszatérünk rá :-)

na holnap majd megint fotózkodom mert tuti fogok nanduzni! amúgy ez a nandu tényleg "kicsi" :-) főleg hogy nem húzzuk meg jól mert ma az alsó csomót nem is tudtuk megkötni mondjuk párom úgy meghúzta hogy majdnem kijött belőlem a tea de olyna édi volt nem is mertem neki szólni szóval tarottta rendesen! amúgy lényeg hogy eszti elaludt és rámnyáladzott - olyan édi volt meg szuszogott meg pusziltam a fejét! ... :-)
Vendég
 


Nanetto, én irigyellek az 5.30-as kelésért. Nálunk Andris 4.45 és 5.15 közt kel, úgyhogy ez van már 2.5 éve......meg lehet szokni, de megszeretni soha. Azért amikor már nagyobb, akkor a reggeli mese sokat segít a túlélésben.

Vok, mit írtak nektek a szájpenészre? Mi is több, mint 3 hete küzdünk vele, ő is, én is........de nálunk csak boraxot adtak, én meg mindenféle gomba elleni krémmel kenegetem magam, de csak nem tudunk túlesni rajta.

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Sziasztok!

Én ma viszem a pálmát a 3.30as keléssel azt hiszem....eddig legalább éjjel nem volt gond, igaz, 3x keltünk, de legalább szopi és utána alvás tovább, de ma, 10-1ig aludt Zéti majd nyűglődött 3.30ig, és onnan átcsapott sírásba. Tegnap is 8 és dél között sírt és utána jött a du.i nyűgi.
Egyre jobban nem tetszik nekem ez a kölök, és utálom hogy pontosan tudom mit mondanának a dokik: anyuka a gyerek jól hízik, nincs vele gond....csak épp éjjel órákig tekereg, nyög, nyom hangosan és eredménytelenül majd sír.áááááá
Szóval sztem ez már nem szopigond csak, meg nyelvecske.

Jenny, írtam Neked pü.t!

Nanetto, tiszta édes Eszti és mekkora már!

Vok, nagyon szép ez a kendő is!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Zsó!
Én tuti elmennék dokihoz,ha úgy érezném,h ogy nincsen valami rendben és nem hagynám magamat elhessegetni annyival, hogy hízik... Igenis állj ki érte, mert jogodban áll kivizsgáltatni!!! Ne hagyd, hogy lerázzanak! csináljanak vizsgálatokat, nézzék meg a gyomriját, kapjatok fájdalomcsillapítót, tudja tököm, de ez nem normális, hogy egy gyerek végig bömböli a napját.

Eszti!
Nekünk se akart a doki másik ecsetelőt adni, de mondtam, hogy 3 hete nem hat a borax, a citrom, kérek másikat, azt punkt tum. Ez egy sárgás-fehér kikevert cucc. Dokinéni írta fel. És tegnap este 1 pici pötty volt már csak a szájában, ma reggel meg még nem néztem.

Rólunk:
A barátnőm felhívta a saját gyerek orvosukat, hogy mit szól a rózsaszín kakikhoz, hátha van valamilyen ötlete. Hát volt... anyagcsere zavar. De előtte még meg kell nézetni,h ogy most még van-e benne vér, mert nem mindig rózsaszíneséssel jön ki a vér, lehet benne úgy is, hogy én nem látom... Csak hogy megnyugodjak.. szóval megint veszek majd tőle kakit (ha egyszer kakil a drágám, mert tegnap nem volt, de most nem is volt fájdalma) Szóval nem hagyom annyiban, hogy kósza vírus, amit csak is ő kapott el... de majd kiderül. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Nagyon köszi, VOk!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Haliho!
Onmagunkhoz kepest itt is eleg hamar vege lett az ejszakanak, de egy szavam nem lehet, mert az ejszakai kajalasok utan alvas volt, es a vege is mar vilagosban 'esett meg', szoval itt beke es nyugalom van :) Aron ul a szekeben, rugdoskodik es kozben asszem strategiai megbeszelest tart a macikkal es a bohocaval :) Ilyenkor reggel az utobbi idoben relative nyugis... eltekintve a ma reggeli kisebb hasfajastol, de nem volt igazan nagy haddelhad szerencsere.
a mai ejjelunk azert 2/2 oras lebontasban esett meg, de ezt mar szinte fel sem veszem :) Persze dehogynem, faraszto, de hat nem az elso eset. Tegnap egesz jol kajalt a kisember... ja es ma reggel osszepisilte a polyazot meg a szonyeget es magat is :D
na kezdi turelmet veszteni es megy mar a nyuszoges es a meeeeee...
tegnap tevedebol elaludt delutan a pihenoszekeben, olyan jopofa volt, ahogy kusdott kuzdott az elalvas ellen, de az vegen legyurte ot :) na csak egy feloracskara, de legalabb kivetelesen nem az olemben aludt nappal, mert a derekam mar kezdett leszakadni.

luna6
 
 


Eszti!
El is múlt a szájpenész :D:D:D Annyira boldog vagyok! Tiszta volt a szája :D: Azért még bekentem vele :D:D



És EMELI hason a fejét! Már 1 kezelés után :D:D Annyira jóóóó :D:D És ma még Ikeába is megyünk :D:DD

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Sziasztok,

Vok,
Mehetünk mi is valeted az ikeaba???? Èn ùgy mennèk!
Honnan tudtad, hogy estleg Alexnak tornàra van szüksège, mert nem emeli a fejèt? Miböl làttad?

Nekem se emeli mèg, pròbàlja, de nem sok sikerrel. Inkább a hasàn hintàzik, mert a làbait felfelè hajlítja ès emeli a popojàval együtt, ìgy persze, hogy nem birja a fejèt emelni.
Az orvos egyebkènt azt mondta mèg korai, hogy emelje.
Hàt nem tudom :roll:

Majd mèg jövök!
Vendég
 


sziasztok!
basszus, mire végig olvasom mindig felkel a gyermek.
szóval, a bába elmondta, hogy még az is lehet, hogy megmentették az életemet a császárral, mert olyan hirtelen zuhant le a trombocita számom (áprilisban még 233, május közepén meg 105) és azt mondta, hogy ez a HELLP szindróma egyik jele. mondjuk más nem volt hozzá (fehérje a vizeletben, májfunkció romlás, magas vérnyomás...) de azért így kicsit más a helyzet. azt nem tudom, hogy a doki miért nem tudta ezt elmondani?!! na mindegy.
nagyon irigylem a nyaralókat! mi a héten mentünk volna, de drága férjem vesegyulladást kapott, úgyhogy a gyerek mellett, most őt is el kell látnom, mert folyton lázas, szegénykém. ráadásul Vencel is hozza a formáját, azt hiszi nagy fiú már, és nem kell aludni napközben. és ha mégis akkor azt legjobb apán, vagy anyán csinálni. kész vagyok. túl vagyunk a 6 kg-on, a hátam leszakad, és a kendőben meg üvölt.
Vok, pont ezt próbálom én is magamra kötni, de egyszerűen csak lóg és üvölt a gyerek. de még nem adtam fel, látom jól fel kell húzni a hátán. na majd próbálkozunk még.
Vik, mi infacolt használunk az elejétől, és még most is 3-4x adok neki egy nap, mert látom, hogy ha nem kap akkor tekereg, és nem tud pukizni.

na, háromnegyed órát aludt, tök egyedül a játszószőnyegen. talán megtörik a jég....
jók legyetek! ahogy tudok, jövök.
most hogy írjátok, nálunk is egyik oldalát szívesebben használja Vencel, remélem nem lesz gond. jövőhéten 3 hós szuri, már most parázok, pedig a 2 hóson nem volt semmi baj. majd akkor szólok doki néninek.
pkklau
 
 


Vok, Spock doktornál volt egy rövid utalás a rózsaszín pelustartalomra, és epe problémát írt rá, de csak egy mondatban, semmi több.
Egyébként elmentünk a gyógytornász nénihez, vki lemondta ma reggelre, így be tudtunk ugrani. Dorkával nagyobb baj nincs, gyengék a hátizmai, azt kell erősítenie, és alkalmanként meg kell mutatnunk magunkat, ha akarjuk, de nem rendszeresen. Hasra tevés legalább 3x naponta, fejét egyébként ott emelgette is, de a következőnek az kellene hogy legyen, hogy kinyomja magát az alkarján. Egész jól is tűrte, csak amikor már nem akart hason lenni, akkor kezdett el ordítani, de csak amíg vissza nem fordította a csajszi. Egyébként nem volt hagja sem, forgatta, nyomkodta, húzogatta a gyereket, és nem tiltakozott. A megfordulásra utaló mozgást produkálta ott is, meg is lett dícsérve, bár kora szerint ezt nem kéne csinálnia. Ja, hátról hasra fordul, és a bal oldalra. Sokat próbálkozik, de pl. tegnap csak 1x sikerült neki, mondjuk nem is nagyon voltunk itthon hogy gyakoroljon.

Nanetto, lehet hogy legközelebb már kedvezményt kaptok, mert kérdezte hogy hogy kerültünk oda, és mondtam hogy Eszti baba anyukája mondta a tutit :) :) Erre megjegyezte hogy akkor mi vagyunk a harmadik család abból a körből, mert említettem Alexet is. Hozzánk nagyon közel van, az utcánk folytatása, csak ott már másképp hívják.
Köszi a számot, már tegnap le is töltöttem :D

KépKép
tatim
 
 


Sziasztok!

Hát mi belázasodtunk a 2 oltástól, aznap este fél10-kor 38,8 volt popsiban. Adtam neki Nurofen kúpot, és fél óra múlva már langyos volt a homloka. Aztán nem is jött vissza a láz, szerencsére.

Olvasom, hogy sok babának mozgás problémái vannak. Én is ezt kérdezném, mint Vik, hogy miből lehet rájönni, hogy valami baj van? Nati sem emeli még rendesen a fejét, ha hason van, viszont ha a vállamon cipelem, végig megtartja függőlegesben magát és nézelődik. Ha az egyik megy, akkor a másik miért nem?
Kisebb korában szeretett hason aludni, főleg, ha fájt a hasa, de most már nem, sír, ha úgy rakjuk le.
Vok, milyen gyakorlatokat csináltattak Alexal, amitől emeli már a fejét? Leírnád, hátha nálunk is beválik.

Ti hogy álltok a Rota elleni oltással? Mi még mindig nem döntöttünk ez ügyben, 1 hónap múlva viszont be kell adatni, különben kifutunk az időből. Az érdekelne, kb. hányan hisztek benne. Néhányan már leírtátok a véleményeteket ezzel kapcsolatban, azt köszönöm is, de minél több észérvet hallok, annál jobban tudok dönteni. Mert azt lássuk be, baromi drága, és ki tudja, van-e értelme...

Konkri, kár, hogy nem jössz már mostanában...

Zsó, írok választ!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok!

Ma jönnek hozzánk nővérem és sógorom. Kicsit el vagyok havazva. A husim sül (tejszínes-sajtos csirkemell), még a rizibizit kell hozzá megcsinálnom. Aztán ki kell mennünk a közeli benzinkúthoz, mert úgy beszéltük meg, hogy ott fogom várni őket, mivel még nemhogy nálunk nem voltak, de még Szegeden sem.

Jenny:
A rota elleni oltásról mindenki maga dönt. Ez hasonló, mint anno volt a H1N1. Ott is voltak ellen, és mellett példák, vélemények.
Én úgy gondolom, hogy nem adatom be. Hogy miért? Mert a rota ellen (talán) védve lesz a gyerkőcöm, de amellett még számtalan baktérium és vírus létezik, ami hasmenést, hányást okozhat. Ha egyet ki is védünk, attól a többi fajta még bármikor támadhat.

Detti10:
Tényleg érdekes, hogy a múltkor még én rinyáltam a tejci miatt, most meg ezerrel osztom az észt :wink: :wink:
Ez azért van, mert irtő boldoggá tett, hogy vissza tudtam hozni a mennyiséget és azóta sincs semmi gond. ...lekopogom...

Nanetto:
Jó gyakorlást a kendőzéshez. Szuper jó találmány, az egy már biztos.
Mi ma reggel is abban mentünk bevásárolni. Sokkal egyszerűbb (nekem) így megoldani a vásárlást, és még a boltban is könnyebb közlekedni.
Vendég
 


Jenny, az hogy vállon emeli a fejét, az ok, de az nem ua. az izom, mint amikor hason kéne csinálnia.
Nekem múlt héten nézte meg a gyerekorvos, és mondta hogy egyelőre nem sok amit hason csinál Dorka, így akartam hogy nézze meg szakember is. Szerintem ha elég kitartó vagy te is és a baba is, akkor nem lesz gond, csak merni kell hasra tenni, és nem felvenni a kitűzött idő előtt, még ha nagyon ordít is. Nálunk most ez napi 3x 5-8 perc. Lefekszem vele szemben hasra, és próbálok neki dumálni, hogy rám figyeljen, plusz a két alkarját beigazítom úgy, ahogy kéne tartania. A másik trükk amit Vok is írt, hogy nyomd le a popsiját, egy picit told is a lába felé, hogy ne a lábával dolgozzon, hanem a felső testével.

Heny, jól hangzik az ebéd, csorog a nyálam, nekem ez az egyik kedvencem, csak krumplipürével szoktam csinálni( na jó, anyué finomabb)

KépKép
tatim
 
 



Luna, én nem higítom, a felét reggel adom neki kanállal, a másik felét este. Doki javasolta így.

Kép
jenny29
Mór
 
 


Na, megjöttünk az IKEÁ-ból. Persze én nem úsztam meg vásárlás nélkül. Kezdek beletörődni, hogy nekem mániám a vásárlás.
Ettünk is, meg a lányok bementek a játszóházba, persze az enyém ki akart jönni, mert nézte őt egy fiú :shock: Hát én meg mit megadnék, ha engem nézne egy fiú. De engem nem néz senki, max. mikor veszekszem a gyerekkel.
De összességében jól éreztük magunkat, és út közben sem volt semmi gond, kivéve, hogy az IKEA parkolójában eltűnt a szervó a kocsimból. Persze én meg megijedtem, mert ilyen még nem történt és nem tudtam mi a teendő. De hazafelé nem volt gond.

Luna, én adok néha Bencének normaflort, de nem higítom, hanem 3 részletben adom be neki. Lilinek sem szoktam higítani :oops:

Kép
Kép
hari
 
 


koszi szeeeepen!!!

aron lassan bealszik a pihiszekeben, ugy latszik megiscsak hagynom kell par sor ordibalni es utana elalszik :shock: :( milyenmarez??!!
igy csinalt elotte, es mig felvarazsoltam a kepeket joool bealmosodott:
Kép
Kép
Kép

luna6
 
 


Klau!
Van hozzá kiskönyved? Igazából azért jó, ha valaki meg tudja mutatni, mert úgy érzed, hogy kb milyen szorosra kell kötni a manót, mert pont az a lényege, hogy nem lazán van a hátán az anyag, hanem ott tartja a buksiját a mellkasod felső részénél és nem tudja magát kinyomni.
Ha van rá lehetőséged, hogy találkozzunk, akkor nagyon szívesen megmutatom a kötést!

Örülök, hogy meg tudott nyugtatni a bába!!!

Nanetto!
Ma hogy sikerült megkötni? :D

Hari!
Villám gyors vagy :D:D Én még csak most jutottam ide :D:D
Olyan jó volt látni benneteket! :D és végre a melltartóbetétet is elhoztam jeeeee :D:D
Megbeszéltük Hannával, hogy kap tőlünk a Lili egy új varázspálcát. Nézek majd a játékboltban, hátha van...

dhdetti!
Jó volt benneteket is látni végre!!! :D Levi nagyon cukor baba :D:D Kis álmoska :D:D

Luna!
Én se hígítottam Alexnak, csak 2be bontottam, mert 5 milit az életben nem fog meginni abból egyszerre :D:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vok 2010.08.26 14:15-kor.

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Luna!
Jó mérgesen néz :D:D De cukor, attól függetlenül! :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


majd még írok arról, hogy hogyan lehet észrevenni, hogy valami nem stimm, csak elaltatom Alexet :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 



:D:D:D Áron baba már csak ilyen :D:D

Na, nálunk a következő tünetek voltak:
Egyre többet nézett nekem jobbra, a bal oldalt nem szerette annyira. Ha leraktam hasra csak 1 irányba rakta a fejét, a másik oldalon sírt/elégedetlenkedett.
Elkezdte nem emelni és nem forgatni a fejét hason. Addig emelte.
Valszeg a hirtelen növéstől lett ez nála, mert addig jól emelte magát.

Én azt ajánlom, hogy ha van lehetőséged, akkor vidd el Dévényre, ha 2 hónaposan még nem fordítja meg a fejét hason és nem emeli. A függőleges helyzetben sokkal másabb az emelés, tök más izmokat kell használni.

Jenny!
Amit Tatim is irt: Popsit leszorít a lába felé, attól emeli a felsőtestét.
Rotát én nem adatom be, mert nincsen rá keret. Ha lenne, nem tudom, hogy beadatnám-e, mivel a rotán kivül van még x100 olyan virus, amitől hánysz és fosizol, nem is kicsit, pl ott a nem tudom mi :D nem jut eszembe... viszont ezt találtam:
Sziasztok!

Látom sokan írnak , hogy hol milyen leírás van a rotavírusról. A védőoltásról viszont szinte semmi azt leszámítva, hogy szájon át adható 2 darabos az oltás sor és mennyibe kerül. Az én kislányom megkapta a rota elleni védőoltást ahogy belehetett adni, 9 hónapos és most jöttünk haza a Tűzoltó u. kórházból idéző jelbe tett megfázással voltunk bent itt is van káosz rendesen. A lázas bedugult orrú gyermekemmel (nem evett nem ivott) kiszáradás veszélye miatt kellett bemennünk és egy hányós hasmenéses osztályon kötöttünk ki. (itt volt hely) Szombaton mentünk kedden jöttünk haza én már hétfőn éjszaka rosszul voltam a gyerek keddig bírta. Vissza a gyerek orvoshoz. "Nagyon figyeljek a gyerekre mert összeszedte a kórházban a rotavírust" volt az új diagnózis.
Hogyan hiszen kapott védőoltást ellene?????????????
Ja persze mit is várhatnál egy 34 ezer forintos oltástól.

Ekkor jött a hideg zuhany:

1: Az oltás az ára ellenére csupán 2-3 hónapig nyújt védelmet!!!!!!!!!!!!!!

2: több olyan vírus létezik amelynek a hatása megegyezik a rotavíruséval, de ezek ellen természetesen nem véd a beadott oltás.

Ezekről sajnos elfelejtett tájékoztatni az akkori gyermekorvosunk.

Olvastam még 2 éves hatóidőt is... hát tudja a fene. Én nem adnám be... de én nem vagyok egy oltáls párti...

Mennem kell, felébredt :D legalább elmegyünk sétálni :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


hahó

Voki majd ma röhögsz egy nagyot! ma üvölt a gyerek nandu fel - hát ahogy belekötöttük baszki párom közbe nézte a tegnapi küldött fotót ... a gyereket totál ferdén raktuk bele de kb. 2 perc múlva úgy aludt hogy horkolt! természetesen megnéztem a tükörbe magam és a párom le is fotózott de nem tudtuk már ott rajtam vizszintbe helyezni
d eolyna szééépen megnyugodott hogy na!!!! :-) aztán 40 perc múlva leszedtem révén szegény totál asszimetrikus de viszont utána még aludt !!!!!!!! :-) jaj én úgy imádok nanduzni... úgy csinálom ahogy én meg te a kertben!!! ütöma popót meg puszilom meg vádlijáratok!
de ha megyünk valamit kell csinálnod mert mi valamit nem jól csinálunk
de azért mindennap próbáljuk :-))))

Rotavírus: ugyanazt mondta a doktornő mint a Vok leírt! ... semmit nem ér... és nálunk nem is 34 hanemn 75 000 forint!!! és 90%-os védettséget ad nekem amjúgy ez tette be a kaput!!!!! ...
egy humbuk ráadásul a védőnő aki fantasztikus nem ment bele a témába csak annyit mondott burkoltan hogy ez a gyógyszeripar újabb leszedése.... de nem volt hajnalnó elmondani pedig tudom a háttérben van valami ---- sötét!!!! ...

LÁNYOK!!!!! Voki - és dévényesek :-) ...
ma eszti oldalról HASRA FORDULT!!!! AHHHHHHHHHHHHHHH
GYÖNYÖRŰEN ÉRTITEK???? kész voltam a gyerek úgy megijedt hogy KINYOMTA MAGÁT!!!! akkorát üvöltöttem a páromnak azonnal jöjjjön!!!! :-) :-) :-) persze azóta nem csinálja és ezt is csak azért mert szopihoz beállítottam oldalfekvésbe kitámasztóval és akkor egyszercsak mig kiszedtem a cickót ezt csinálta :-)
háááát kész vagyok...
amúgy istenitem én is a tornát sokkkal sokkal szebben tartja a fejét ... és látszik a hátán hogy az izmai elkezddtek fejlődni szabad szemmel látni a kis izomutakat mert mostmár ugye a házifeladatok miatt (is) használja!!!!
tény: a házifeladatoknál anya elmenekül!!!!!

Vok - Hari - Detti - 3-ban voltatok ikeában???? de melyikben???
irigyeltelek!!!! benneteket
és mikor lesz tali??????
:-)
Vendég
 


sziasztok!
na, én is megkaptam ma a házi feladatot: sokat hason és ne aludni csak (azt hittem, eleget teszek a nappal mindig hason altatással, aztán, dehogy) hanem edzeni, játékokkal körülrakni, éberen. juj. 1x próbáltam ma, Szende tök kiakadt, gondoltam, ma kapott oltást, mégsem ma kezdjük az edzőtábort :-(
Szeintetek nekünk is kéne gyógytornász? a Dévényes felmérést talán nem kéne kihagyni, igaz? Szendike forgatja a fejét hason és picit ki is emeli, de sztem az kevés és ma a doki is mondta, hogy gyengék a vállizmai, de hogy edzzünk 1 hónapot, utána megnézi, úgyis megyünk

amúgy 5620 g, 61,5 cm, az oltásnál sírt, de megnyugodott hamar. most nyűgi, ölben van.

huh, inkább később írok, nagyon síírni kezdett
detti_10
 
 


sziasztok!
Vok, köszönöm szépen, de ha jól tudom, Gyálon laksz, én meg Dunakeszin, és mi nem vagyunk olyan mobilak, mint Ti, úgyhogy szerintem nem fog menni a tali. De tényleg köszi szépen. kiskönyvet kaptam hozzá, és én is úgy láttam, hogy ez a legjobb pozitúra, mert Vencel is inkább a függőleges tartást szereti, csak egyelőre egyedül szerencsétlenkedtem, de ha apa jobban lesz, akkor megpróbáljuk együtt.
Ja, a bábáról még annyit, hogy rádöbbentett, hogy ez az egész dolog nem csak nekem fáj, hiszen Vencel is átélte, és neki sem lehetett leányálom, hogy egyszer csak kinyitották az ajtót és az édes álmából kirángatta egy szőrös férfikéz, és aztán levegőt kellett venni. Annyira el voltam foglalva magammal, hogy erre nem is gondoltam, pedig szegénykém, iszonyú lehetett. És azóta átbeszéltük többször is a gyerekkel, hogy mi történt akkor reggel, hátha ezzel segítek neki is feldolgozni a traumát. Persze tudom, hogy nem fog emlékezni rá, de tuti, hogy befolyásolja az életét az, hogy hogyan is jött világra. A bába óta jobb anyának is érzem magam, és ez mindennél többet ér.
na megyek mert már nagyon nyögdécsel, itt a reggeli ideje, este 10 óta alszik...
pkklau
 
 


Na, most olvastam tüzetesebben az írásokat. Heni nehogy úgy értsd, hogy cikizlek, mert osztod az eszet-én nem is használtam volna így, hanem éppen ellenkezőleg, szuper, hogy megoldódott Nálad is, meg sokaknál is a csappanni akaró tej; és lekopogom, úgy néz ki, nálam is visszaállt.

Hogy telt a vendégeskedés Nálatok?

Nanetto: nagyon jó lenne, ha tudnál küldeni zenét Szendinek, de hogyan oldjuk meg? Posta? Természetesen szeretném téríteni is a munkát, kiadást.

Vok: Te milyen DVD-t küldenél? Annak is örülnék, persze, semmink nincs még. Szóval örömmel fogadok, de csak, ha cserébe vagy árát, vagy egyéb kompenzációt én is adhatok.

Nagyon jók vagytok a kendővel mindannyian! Hogyan van ez a kendő dolog, kb. milyen súlyú babáig kényelmes? Igazából még mindig nem sokat tudok a kendőzésről, és egyelőre nekünk nincs is, de nincs különösebb oka, szóval nem idegenkedek tőle, inkább csak ismeretlen...

Nanetto: ahogy írod ezt az asztrológusos találkozást, szerintem sem véletlen semmi sem, biztosan oka van, hogy találkoztatok. Nekem anyukám ikrek még a családban, ő nagyon kellemes természet, nem tudom, hogy Szendike hasonló lesz-e, ha igen, örülnék. (nem sértődős, nem haragtartó, vidám, társaságkedvelő, becsületes, mély érzésű, stb - de hogy Anyu ilyen, nem biztos, hogy alapból az ikrekre ezek jellemzőek, no meg tudom, hogy nagyon számít a nap, és tudtommal az óra, perc is)

Haj: nekem is most kezdett hullani.

Szendike az oltás utáni napot jól viselte, talán akkor már nem is lesz gond.

detti_10
 
 


Haliho!!!!

gyerekmentes ovezet lettem :) emberem felpakolta a gyerekeket es elment anyjahoz mert a nagy ott akar lenni napkozben unokatesozni. Aront persze visszahozza hamarosan, de addig is beke van es nem kell felugralnom eves kozben avagy halasztani egyaltalan a kajalast.
Olyan balhe voltitt hajnalban amugy, hogy ihajj!! Valami felfujosat ettem es ez hajnali haromegyed otre csucsusodott ki. Hatig orditott majd hettol vagy fel kilencig... reg nem volt ekkora fesztival ejszaka :(

luna6
 
 


Luna:
Neked is jár már egy kis pihi.

én is gyerek nélkül vagyok. mármint Bogi nélkül. nővéremék elvitték magukkal Ópusztaszerre. Úgyhogy most minden figyelmem a "nagyfiúé".
Vendég
 


Detti10:
nem vettem cikizésnek a hsz-at. Én válaszoltam cikis hangnemben. Egyébként is engem nehéz megsérteni, és felbosszantani.
Vendég
 



Heni, O.K., akkor megnyugodtam :)
Luna, nagyon hasonló arcot vág Szende is, ha balhé van, alsó ajak lebiggyeszt, orr felhúz, aztán utána, mi csak belefér
detti_10
 
 


Luna, jók a képek!! :lol: És az is, hogy végre alvás van nálatok! Üzenem a kislegénynek, hogy csak így tovább! :lol:

Ma voltunk a Sárkánycenterbe, hogy vegyünk Lilinek új varázspálcát, ami persze nem volt :roll: Viszont voltunk fent a játszóházban, ami nagyon tetszett. Tök gyerekbiztos, ami nálam fontos szempont, mert ugye én extrém módon féltem Lilit. Persze itt is figyeltem, hogy mit csinál, már amikor láttam :lol: Minden esetre szuper volt, én közben ittam egy capuccinot, Bence tök jól elnézelődött a plafonra lógatott dolgok között. Szóval igazi kikapcsolódás volt. Meg persze vásároltam is, de gondolom ezt már mondanom se kell :oops:
Viszont el is költöttem az összes pénzemet, sőt még a dugi pénzt is, úgyhogy most fizetésig már berekesztve a vásárlás :?

Vok, ne viccelj, nem kell varázspálcát vennetek, Lili pont annyira hibás benne, nem kellett volna magával hoznia, de legalább is nem kellett volna Hanna előtt játszani vele. Talán most végre megtanulta. Vagy nem, de ez majd kiderül.

Kép
Kép
hari
 
 


Harman
Kép

A kethonapos Lola - aldott egy jo gyerek :)
Kép

Kép

Zsivany Zsofi
Kép


Luna
megjott a Moby kendo, egyszeruen imadjuk. Es Lola is!
Bocs az ebay-es zaklatasert, egyszeruen nem volt kihez forduljak. Aztan masnapra rendbehoztak a gepunket, es lattam, hogy sokkal tobbert kelt el a kabat, mint amennyit en raszantam volna, ugyhogy legalabb nem ettem magam rajta.
Ja, szuperek az Aron-kepek!

Vok
homeot meg nem probaltam ki, mert a tejem mintha kezdene elfogadhato szintre beallni, kb ket hete mar nem is volt potlas :D , ugyhogy addig nem szedem, amig nincs gond.

Kép Kép Kép
Kép
_gemini
 
 


Jóreggelt!
Látom nem volt sok termés :D:D

Nanetto!
Az Örsre mentünk, de kiírtam, hogy nyitott a party :D Te is szelektíve olvasol :D:D
Hogy ment a kendőzés? Tegyél majd fel képeket :D
A te kendőd is érkezik, remélem ideér hétfőre :D
Gartu a forduláshoz!!!! :D:D

Detti10!
Az összes Halász Judit, Gryllus, óvodás kőrjátékok, jajjj, a Regélőt nem raktam rá Nyusziéknak.. :? De lüke vagyok... na, szóval még van Regélőm is. :D
Kendőt azt igazából nagyon sokáig lehet használni,mert ez nem rugalmas kendő, ahol súly határ van.
Nézd meg a www.bababolt.com oldalon a leirást. :D

Hari!
De azért lógunk Lilinek 1 varázspáécával, ezt Hanna is igy gondolja :D Szóval keresünk és kap, csak ne mond meg neki, hogy meglepi legyen, jó? :D:D És akkor tuti visszaáll a béke a két csaj között :D
Mennyi volt a játszóház? Ha ilyen fos idő van, mint ma, tök szívesen elviszem ám Hannát én is ilyen helyekre, ha nem olyan drága a cucc, mert ezért járunk ám igazából Ikeába :D Játszóház+kaja :D:D Én meg mindig költöm a pénzem, ha van.. ami ugye most épp baromira nincsen. És most tényleg... :? Ilyen szar hónapom szerintem még nem volt, amióta dolgozom.....

Klau!
Akkor azt tudom mondani,h ogy húzd annyira szorosra, ameddig már nem tudja kinyomni magát Vencel. Kb két tenyér férjen be max közéd és a kicsi közé :)
Azért azt tudd, hogy a sima szülés is fáj a gyereknek. Nem hiszem,h ogy Alex élvezte volna, hogy 1,5 órán keresztül nyomtam át a medence csontomon, mert nem fért át a feje. És ugye a hüvelyes szülésnél kúp formájú fejjel jönnek ki a babák. Nekem ne mondja azt senki, hogy az nem fáj, amikor errébb csúszik a csontja. A szülés mindenképp fájdalmas az anyának és a gyereknek is. Igazából mindegy, hogy császárral, vagy simán jönnek a világra. És én hiszek abban, hogy nincsenek véletlenek :D Vencel így akart világra jönni, valamiért ez kell neki. Alexnak és Hannának meg a nehéz szülés kell valamiért :D

Rólunk:
Alex kinyomta magát tegnap :D:D Én olyan boldog voltam. Igaz, még mindig balra néz, de legalább újra mozog. És már nem is kell lenyomni ehhez a popsiját :D:D Annyira jó :D:D És persze kicseszek szegénnyel, mert mindig a másik oldalára ülök, hogy arra kelljen néznie :D Ezzel is szeretném, ha lazulna az izma... Kíváncsi vagyok hétfőn mit mond a gyógytornász néni :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Gem, tunderiek a csajok!!!
En meg csak itt nezek, hogy milyen zaklatas... mondom is az emberemnek, hogytok amnezias vagyok mert nem emlekszem, erre benyogi, hogy jaaaa, akarta mondani csak elfelejtette, hogy valamelyik este jott sms csak en kidoltem a sorbol, o kikapcsolta mert gondolta ugysem surgos es tok elfelejtette. nekem meg nem volt a kezemben a telefonom vagy egy hete, ugye kutya nem hiv rajta, en sem hivom a kutyat (ugy tunik nem vagyunk joban a kutyaval :D)es igy en sem leltem meg az smseket. Jaaaj bocsi, de akkor latom nem okozott nagy gondot a dolog!!!

jahajj amugy milyen ejszakank volt! Rapakoltunk az elozore, mert miert ne ubereljuk ha meg van mit! Tegnap ejjel ugye egy bo egy oras fesztivalt tartottam kettesben hasfajosaronnal. Ma ejjel mar nagyobb volt a letszam, apuka is beszallt... ove volt a balhe 4-5.15-ig... aztan alavas es jott az en kanyarom 6-7 kozott. Volt boges meg nem bogos feszengos/nyogdecselos szakasz is. Asszem pajaval setaltak es hintazott is a ded :) Aztan 7-majdnem 9 koztt aludt... most mar megint itt bombol es szopja ezerrel az oklet, ugyhogy vagy nagyon almos vagy a hasa faj, vagy egyszerre a ketto. (az ehseget nem hiszem, kaja elott nem szokta, vagy jellemzoen nem akkor... vagy nem tudom...)

luna6
 
 


Sziasztok!

Húh, hát nincs nagy pörgés.

Jenni,
én beadatom a rotát. Egyik kollégám két gyereke (3 éves és 8 hónapos) elkapta, 2 hétig voltak a Sotén az intenzíven! Az anyuka és a kollégám felváltva voltak a gyerekeknél, hát ahogy ők is kikészültek... Mondjuk nekem az egészségkártyámon még van ennyi lóvé, úgyhogy azt erre szántam. De a férjemet sem kellet sokat győzködni...

Heni, Vok
köszi a fejéssel kapcsolatos ötleteket. Kedd óra, azaz ma már 5. napja próbálok óránként fejni. Eddig túl sok változás nincs. Még adok magamnak egy hetet (bár ahogy ismerem magam biztos két hét lesz belőle, vagy amíg itt van a bérelt gép), és ha nem lesz több, akkor aztán tényleg bennem van a hiba, és el kell fogadnom hogy nincs tej. Anyu sem volt egy jól tejelő fajta...

Luna, Gem
tündériek a gyerekek!

Rólunk:
én is eltűntem két napra, mert itt voltak anyuék. Olyan jó volt... Voltunk vacsorázni is, picúrka nagyon jól viselkedett. Meg amúgy egész héten olyan nagyon jó gyerek volt, hogy hihetetlen. Most is játszott egy kicsit, aztán elfáradt, ringattam egy kicsit, és leraktam az ágyába és ott szépen magától aztán elaludt. Kis cuki. És mostmár nagyon rátalált az ujjára, nagy a "szerelem", imádja szopizni. És ha a tejhiányra és a szopigondokra nem vagyok büszke, de arra igen (Luna, most ne figyelj!) hogy este 9-től reggel 8-ig alszik már egy hete (kivéve teliholdkor - tiszta anyja! :lol: ). Remélem megőrzi jószokását!!!!

A manó-kajás kérdésemre nem válaszoltatok, így végül most elraktam még egy csomó barackot neki cukor és mindenmentes befőttként. Meg fagyasztottam le neki pattiszont, meg sóskát is. Anyu fog még neki főzni paradicsomlevet, aztán részemről végeztem, mert megtelt a hűtőnk. Na megyek fejni...
cicmarek_
 
 


Luna, nagyon jók Áronról a képek, annyira ismerős az arckifejezése az első képen:)

Vok, kaphatok én is dvd-t? Hétfőn mikor mentek a tornára? Gratula Alexnak :) Az jutott ma reggel eszembe, amikor gyakoroltattuk Dorkát, hogy nem siettetjük-e a fejlődését pl ezzel a tornával? Nem az lenne a helyes ha hagynánk hogy mindent a maga idejében csináljanak? Amikor ők akarják?

És még egy kérdés: van olyan baba még aki félálomban a fejét nagyon "rángatja" vagy esetleg olyan mintha csapkodná? A hátán fekszik, és az egyik oldalra rángatja általában, de csukva van a szeme. Gondolom ez nem kontrollált mozgás, (mint az összes többi sem egyelőre) de nem tudom hogy ez normális-e?

Gem, nagyon édes Lola, meg a többiek is. Látom a nyaka nálatok sem nagyon látszik Lolának, ezzel így vagyunk mi is :D :D (Digi-daginak szoktam hívni :oops: )

KépKép
tatim
 
 


Cic!
Bocsi, én akartam a kaja miatt írni, csak kiment a fejemből...
Szóval itt egy táblázat,hogy mikor mit ajánlanak bevezetni:
http://www.tyukanyo.hu/articles/0/26/sz ... lek-1.html
Én ezt a táblázatot találom allergia szempontból a legjobbnak.
Paradicsomot pl tuti csak 1 éves kor után adnék, mert iszonyatosan allergizálhat.
Miért pont patiszont fagyasztottál le? Csak kérdezem, mert eszembe nem jutna azt adni elsők között :D (Nem szeretem, gondolom ezért :D:D)
Ami baromi finom és eleinte tök jó, mert te is megeheted, az az alma+rizspehely összefőzve, összeturmixolva, nulla cukorral. :D A legjobb édesség a földön :D:D Annyit ettünk ebből Hannával :D:D
A másik, ami miatt én tuti nem fogok fagyasztani, az az, hogy olyan lassan kell bevezetni kajákat, hogy mire eljutnánk oda, hogy uncsi lenne, már nyár van és önnek a friss cuccok :D

Tatim!
Hogyne :D
Kiirok akkor neked is 1et.
16.30ra megyünk hétfőn. :D
Nem hiszem,h ogy a tornával árthatsz neki, mivel ilyenkor már ezeket csinálniuk kéne. Ha nem kéne, akkor a Dévényes tornán nem mondták volna. :) Szerintem nem lehet vele ártani. :D

Luna!
Jajjj, szegény ti és szegény Áron! Ennyi hasfájás! :?:? Nemt udok már újat mondani neked...

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Sziasztok.

Egy gyors kérdés, mert már itthon se kellene lennünk.

Tegnap óta viszket az egyik mellbimbóudvarom meg egy helyen piros is. Mitől? A gyereknek nincs szájpenésze. Vagy minden fejés után kéne streilizálnom a gépet, nemcsak naponta egyszer?

Cukik a gyerkőcök.

Csürötökön jó volt az IKEÁban! :)

Detti

KépKép
bhdetti
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?