Jó reggelt!
Szilva,
nagyon büszke vagyok rád, hogy ilyen jól bírod bagó nélkül. Bevallom, én gyűlölöm a cigit, szinte az egész családom cigizik, kivéve a 8 éves unokahugomat és a 7, illetve 0,5 éves hugomat
Mindig nagyban kamányoltam a csládban, hogy hagyják abba, gondolom tudod, hogy ez nem sokat ért, de anyum talán 2x miattam hagyta abba, és az óriási sikerélmény volt
Szeptemberben hova mentek nyaralni?
Most több befutó ház is van ma is megyünk megnézni egyet, de már nagyon örülnék, ha meglenne a fészkünk, és rendezgethetném be.
A lakásunkat most hetente jönnek megnézni, mindenki jól is érzi itt magát, mert rendszeresn leülnek, itt vannak fél-3/4 órákat, de valamiért még nem vették meg. A tegnapi nézőről kiderült, hogy tatai, mi meg tatabányaiak vagyunk, egy gimibe is jártam vele, igaz több mint 10 év különbséggel. Neki is nagyon tetszett, még el is tudom képzelni, hogy lesz belőle valami. Majd kiderül...
Ágnes,
hát akkor már a gyerekkoro is könnyebb lett volna a suliban, mert bár szerettek az osztálytársaim, mindig voltak gonosz gyerekek. Nem lettem tőlük depis meg semmi, de azért bántott. Ruhavásárlásban is sokkal könnyebb lenne.
Meg hát most még nincs egészségügyi bajom, de túlsúllyal azért nagyobb esélyem van bármire.
Belluska,
igen, Zs-ról volt fent kép:-) Telefonról töltöttem fel
Délelőttönként, amikor még nem volt olyan hőség, mi meg az árnyékban feküdtünk, sokszor eszembe jutott Katák fotója a Jägeres üveggel, hogy az most nagyon jól jönne, bár nem innám meg
Bocsánat, tegnap korán beájultam, de akkor msot mesélek:-)
Már a nyaralás alatt végig azon járt a fejem, hogy szívesen elmennék 4D-re, ha hazajöttünk. Igaz azt mondták az Isenhegyiben, hogy 18. hét előtt nem sokat fogunk látni belőle, de azért megpróbáltuk. Nem látszott egészben a babuci, leginkább a felső teste, de nekem ez is elég volt a megnyugváshoz
Hosszát nem tudom, de most kicsit idősebbnek mérték a koránál:-)
Szegényem nagyon rosszul fekszik a méhem helyzete miatt, teljesen össze van görnyedve, de a kezeivel végig kalimpált, néha a sájához vette, néha a vállára helyezte őket keresztben, nagyon édes volt. Van róla egy csomó képünk, meg vidónk, némlyik képen kimondottan ijesztő
amikor teljesen szembe nézett, akkor olyan mintha egy koponya vigyorogna ránk, ja és sok képen mosolyog olyan mint az anyja)
Az utat hazáig véigbőgtem és még itton is egy darabig és teljesen beleszerelmesedtem. Eddig is imádtam, na de most...
A Hepinetes Péterfyben voltunk. Ladiva ajánlotta, elégedettek voltunk vele. Nem kell luxuskörülményekre számítani a váróban, mert egy helyen van az sztk-s uh-val, de a vizsgáló szép volt, kedvesek voltak akik csinálták is és hát a pici rendben volt, nekem csak ez számított.
A nemét nem tudjuk, leginkább csak mi tippelgetünk. Megkérdeztem a nőtől, és akkor elkedzet kicsit vizsgálgatni a lába közét, de azt mondta, ha most látni is fogja, akkor sem mondja még meg, mert még tévedhet és régebben valaki letorkollta, mert egy korábbi helyen kislányt mondtak nekik, ő mge egy későbbi uh-on meg már 100%-ra mondta hogy fiú.
De: nagyon megnéztük a vidót és szerintünk valami dudorodik a lába között, persze ez csak találgatás