Új privát üzeneted érkezett!

Kubu: sajnálom a nyaralót,elmondásod alapján nagyon jó lehetett!
A mai munka elment úgy ahogy...

Mieza: a hálapénzes dologgal nem értek egyet,de nem lehet mindenki egyforma. :lol:

Házi tejet mindegyik piacon árulnak,az Allee mellettin is (ott is laktunk),a Lehel csarnokban is ("cica-benzin" néven), Bosnyákon is (ez utóbbin egy lakókocsiból adják).

Flakonokat vigyél magaddal!! :)

Mi elvagyunk,megfáztam Balcsin éjjel,mert a házban jó hűvös van (tégla),és éjjel eléggé lehűlt a levegő.
Fáztam is,de az agyamig nem jutott el,hogy tenni kéne valamit... :(

Mieza: imádom a Marlenkát.
Elkezdtem anno keresni jó receptet hozzá,kísérleteztem,végül semmi hasonlót se tudtam kitalálni,de amit gyártottam,az isteni lett!!! :)
Utána elég sűrűn ettünk olyat (mézes tésztás),majd eljutottam egy Marlenkás helyre,és mindenáron akartam...
Párommal akkor kóstoltattam meg először.

Nos, egyszerre jelentettük ki,hogy nem olyan jó... És hogy amit én csináltam,sokkal finomabb volt.

Azóta legalább nem fáj a szívem utána :D
Ha elém rakják,természetesen megeszem ;)

Még 4,5 éve kaptam a leánybúcsúztatómra egy egész Marlenka-tortát :)

Kubu: jövőre talán meghívlak Titeket is Balcsira :)
Persze mindez attól (is) függ,mikor hol szülünk majd ;)
Meglesem én azokat a siófoki orvosokat :D
Vendég

Jóóóóóóóóó hajnalt,
Etetés pipa, most fejek picikét olvasok aztán lépek ágyba, mert sógi jön reggel fél 8-kor önéletrajzkészítési szaktanácsadásra (brrrr nem értem miért ilyen korán). Ahhoz képest hogy munkanélküli most ő is, soha nem ér rá, rohan, elfoglalt, ja és minden du 12-3 között sziesztázik 8)

Heni,
Olyan jó látni hogy írsz. Intéződjön az a net de izibe és tessék jönni !

Kisbeeka,
Jobbulást !
Várjuk meghívást jövőre :lol:

Házi tejről jut eszembe, pl Kecskemét központjában van egy tejautomata, nagyon komoly ! Flakon be, előtte berakod a pénzt, totál tiszta steril az egész, kiadja az isteni fini tejet, nagyon ügyes kis szerkezet.

Macs, Eszter, Lukácsné,
Gondolom mondani sem kell :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Helló!

Laptetőt természetesen átadom akinek most szüksége van rá, lsd feljebb.

Köszi Vicky, megvagyok, természetesen még mindig nagyon várom a kezdést, de kicsit lenyugodtam / tunk lelkileg. Úgy tervezzük, hogy kb tavasszal kezdünk, de legkésőbb május körül.
Lassan elkéne mennem IR kontrollra, megszakértem az eredményt, és ha úgy látom bejelentkezek már végre a Ments be, mert TB alapon nem igazán foglalkoznak velem, ezt nagyon úgy veszem észre. Lehet a 850 es Met már nem elég / vagy túl sok, ott tuti mondanak már valamit, vagy esetleg gyógyszert váltanánk, nem tudom. Nem fogom mostmár sajnálni azt a tizenakárhányezret rá. A diéta még mindig megy ( mozgás nem annyira :oops: ) Eddig 25 kg tól szabadultam meg, lassan a 26 odik is leugrik. Különben tök megszoktam már, nem hiányzik a zabálás. Jó néha be-becsusszan 1-1 fagyi, vagy süti :oops:

Kubu!
Látom nem hazodtoltad meg magad, maradtál koránkelő. Iwiw en láttam a kiscsajt nagyon dögös, annyira cuki!!!

Sajtikám!
Te hogy vagy, mikor kezdtek a kiseszkimókkal?

Szöszi!
Te szoktál zugolvasni? hogy vagytok, látható kezdés esetleg?

Puszi mindenkinek

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

heni: Nagyon ügyes vagy! 25 kiló! Akkor most már úgy nézel ki, mint egy modell? :D Kíváncsi leszek mit mutat az IR vizsgálatod. Nekem is inkább csináltatnom kéne magánba egy terheléses inzulin vizsgálatot, mert így szülés után mindenki carik a betegségemre.
vicky79
Budapest III. kerület

Szziasztok!

Kispatak!
Nagyon nagyon szépen köszönöm, hogy feltetted Lili babát ide a csajoknak. Nem tudom, hogy hogyan tudnám meghálálni.

Andi!
Na végre, hogy előkerült a kis csavargó. Jó ötlet ez a tábla. A hülye szomszéd meg húzzon oda ahova gondolom.

Kisbeeka, gigip!
Jobulást!!!! Huusshh vírusok.

Heni!
Tök jó, hogy jelentkeztél! Nem semmi vagy -25 kg??? Azta. Remélem az IR-ed rendben nem és jövőre Te is babás leszel.

Kubi!
Sajnálom, hogy a mamád eladta a nyaralót :( :( Nagyon tuneményes Liza baba.

Eszter!
Drukkolok Nektek. Hajrá jégovisok! Mennek a drukkjaim, hogy minden rendben legyen.

Macsi!
Küldöm a drukkjaimat, hogy minden rendben legyen a babákkal.

Majd jövök még de hercegnőm ébre.dezik

gyoreneildi

Bocsi Heni úgy akartam írni, hogy remélem az Ir rendben és jövőre Te is babás leszel. Bocsika. Az a nem nem tudom, hogy került oda.

gyoreneildi

jaj, de jó reggel feljönni és csupa jó vidám bejegyzéseket olvasni :)
http://www.babanet.hu/hetrol-hetre.php? ... icles-2816
ezt most találtam, endonéni nyilatkozik...
Szerintem szülés után elmegyek hozzá...

Tegnap ragyogósra takarítottuk a lakást és ma a festők is befejezik az alsó szintet!!! Akkor kirámolhatjuk a rumliszobát és végre gyerekszobának nevezhetjük :))) Mert most iszonyú gáz, a teljes alsó szint bele van zsúfolva. Blöö.. (kb. 2 hónapja dolgoznak lent, nincs kertem, nincs medencém, nincs életem :) SZóval ma így is úgy is szép nap lesz!
mieza

Jó reggelt!

Mieza!
jajj de jó :D az nagyon remek érzés, mikor a szoba átneveződik babaszobának :D
Mi előtte ott teregettünk és vasaltunk :oops:
azért ne strapáld magad agyon! tessék vigyázni a picúrra!
mikor mentek legközelebb uh-ra? kíváncsi vagyok, hogy mennyit változott a picúr :)

Heniiiiiiiiiiiiii!
na ez már amolyan Henis látogatási gyakoriság kezd lenni! :D nagyon örülök neki :)
És szuper, hogy már nem olyan sok van hátra és kezdhettek ismét! Remélhetőleg ezúttal Ti is happy end-del csináljátok majd :D

Macs infó:
jól vannak, már konkrét tényként kezeli mindenki, hogy egy kisfiú és egy kislány lapul odabent!!! :)
Nyomoznak, hogy akkor mi történhetett az amnion ami miatt két kisfiút mutatott!!! :roll:
Voltak ismét szív uh-n, és minden a legnagyobb rendben van!

Lányok!
Ezt a p..nazselét hogyan kell csinálni??? :roll:
meddig kell betolni azt a bigyót?
Még nem csomagoltam ki egyet sem, mert csak csüt reggeltől kell, de egyelőre homálynak tűnik a dolog :oops:
és hogy kell hozzá fekve lábfeldobva mit csinálni? :roll: :oops: :roll: :shock:
és mennyit kell feküdni utána, hogy ne csurogjon ki az egész?

ÉÉÉÉs aki mostanság volt lombikozni!
Főleg Andikám!
A tüszőrepi után ti éreztetek feszülést még a petefészekben?
mert este még feszített, de aztán kialudtam, úgy tűnik! :oops:
De ez akkor most gáz, vagy nem?
Mert így spontán ciklussal, hogy 2-3 nagyobb van egy oldalon, nyilván nem ugyanazt érzem, mint mikor a stimu után 12 db tülekedett odabent, de tegnap estig éreztem hogy feszít, ma meg még semmit :roll:
Ugye nem bénázta el a testem a dolgot??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

jövök később!

pusz

eszter82
Budapest

Sziasztok Csajok!
Zugolvasó lettem egy kicsit!

annyira izgulok meg várom az első konzultációt Sz ügynökkel,Ti is igy voltatok?
félek is meg nem is!
az uramnak is jönnie kell ugye???
ha az uramnak van baja akkor elküldik urulógiára vagy ott orvosolják?????

Vicky!én is akkarok kérni IR vizsgálatot,de magánorvost tudok aki olcsó és normális nagyon!
vikus82

Jóreggelt a Nyájnak...

Gyerekek, tegnap voltam a fogarasi úti tecsóban, és hát olyan édes birkás hálóinget láttam (ciklámen rózsaszín a hálóing mellrészén egy cuki barikával).. hogy asszem megvan a következő lombikkor mibe fogok bevonulni és elkápráztatni Zoli mágust és a MI Misinket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszter: Én mindig érzem a repesztőt.. amúgy is érezm a pé-t is... Nálam is ez volt, hogy egyszer csak már nem feszített, szerintem simán éjjel eldurranhatott Nálad az a nagy 24-es (az amúgy is olyan méret, ami már durranásközeli állapot), úgyhogy Ne parázz Csajszi, az a lényeg, hogy mához 1 hétre ilyenkor már BABÁS leszel - a díszes kompániánk következő kisbarikájával :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni, bakker 25 kiló??????? Ez hogyanhogyan is? Mennyi idő alatt?? Hú én ha 25 kilót lefogynék sőt csak a felét is, asszem magammal sem állnék szóba, nem hogy mással :)

Vikus: Ne félj, Sz. egy tök normális pasi, próbálj meg előre összeírni kérdéseket, mindenre válaszol amit megkérdezel Tőle!
Annó az első konzira én egyedül mentem a férjem dolgozott...
andrea-1

vikus: Majd várom a tapasztalatokat az endós dokiról.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi csajok!de jöhet az uram vagy inkább ne?

Bari hálócuccom nekem is van az lesz a jelünk!????
vikus82

Igen, természetesen mehet a konzira a férj is, csak én azt gondoltam, hogy azon parázol, hogy nem gond-e hogy nem tud menni..... :)

Hát, a baris cuccokról tutira meg lehetne minket ismerni :)
andrea-1

Andi!

de az nem gáz, ha éjjel kidurrancsolt a nagy tüszim?
mert a repi szuri hatására elvileg csak szerda reggel kellene neki pukkanni!!! este 8kor még tuti megvolt, mert úgy böködte az oldalamat, hogy csuda! most is néha belenyomint valami, de nem biztos, hogy annyira erősen...
így lehet hogy egy nappal előbb odalett szegény...az nem baj? :shock: :roll:

akkor lesz egyen baris kitűzőnk, és abban fogunk nyomulni a BMC-ben?
baris hálóingre baris kitűző? :lol: :lol: :lol: :lol: könnyebb lenne megtalálnunk egymást a BMCben a várakozások alkalmával :D
látom magunkat a lelki szemeim előtt a köv talin.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ott ül egy csomó nagy pocakos és egy csomó pici lúrkós csaj, baris kitűzővel :) :lol: :lol: :lol: :lol:
csak arra ne jöjjön egy farkas :D

eszter82
Budapest

eszter: A baris dolgok nagyon jó ötlet. Annak idején mi csak a beszélgetésekből jöttünk rá hogy ki kicsoda. Vagy ha előre megbeszéltük.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi!köszi,lehet aztán nem jön meló miatt!köszi

Hú a BMC tele lesz baris kismamikkal :D :D :D tök jó!
vikus82

Hát Eszter, nem tudom mennyire van ennek jelentősége... :shock: :shock: :shock: :shock: tényleg, de esetleg K2-vel ha vagytok olyan viszonyban, lehet rá kéne kérdezni....
andrea-1

Vikus!

IR rel kapcsolatban megtudnád adni az olcsó és rendes magánorvos elérhetőségét? Jöhet akár priviben is, de ide is kiteheted , hogy mindenki tudja, persze csak ha nem titok!

Igen 25 kg !!!!!!! ez 13 hónap eredménye, és büszke is vagyok magamra, jó én eleve nem olyan nyúlbéla alkat voltam, látszott rajtam, hogy nem éehezek, és akkor most szépen fejeztem ki magamat :) :wink:

Eszter!
Megint helyrekell tegyelek? Ez a múltkor is szerencsét hozott bizonyos értelemben.....NO PARA!!!!!!! Minden rendben lesz, még rendebben, mint múltkor!!!!!!

Baris hálóing jó ötlet, csak mire én feltudom venni, lehet új jelszó lesz :) bár megmondom őszintén, lemaradtam, a nyáj as sztoriról, Misibá' látom téma még mindig!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Heni!

Látod, az mindig jól jön, ha helyre teszel :D
Mi lesz majd hétfőtől 2 hétig?
Megint naponta ismételgetnem kell a 10 parancsolatot, hogy nyugiba legyek :)
De ok! Vettem a lapot!
Megnyugszom és minden rendben lesz!

Most baromira idegesít, hogy Lacit nem érem el tegnap óta :evil: :cry: :cry: :cry:
Tudom, hogy van ahol nincs térerő, de akkor is!!!! Szétvet az ideg, hogy jól van-e! Tegnap 17:00 kor beszéltünk, és azóta az sms-ekre sem válaszol!!! Már a kinti ismerőseinket bizgatom, hogy valaki beszélt-e vele... :cry: :cry: :cry:

eszter82
Budapest

Eszter!
Csúcs a pingvines vonalzód!!!! 8)
Lacival is biztos minden ok, csak ahogy írod, nincs térerő!
Amúgy meg relax!!!! Minden szupperi-pupperi lesz!!!!!!!!

Andi!
Jujjjjj nekem is kell egy barikás hálóing! Nekem zsiráfos van, azt is imádom! Nade egy barikás?! Az lenne az igazi, a nyájbatartozás jele! :lol: :wink:

Amúgy sokkal jobban vagyok, mint tegnap. Dolgozni is voltam, bár eljöttem hamarabb, mert a hátam majd leszakadt.
Remélem vége a kórságnak!

Beeeeeee!
gigibp

Eszter, lemaradtam, hol van Laci?
Minden rendben, ne izgulj!
A babókkal is minden rendben, hidd el k eléggé tudta, hogy mikor mit lehet és, hogy mikorra durran ki egy 24-es. De ha igen is, van ott még elég sok másik :)
Macsról ezek milyen jó hírek!!! Csak így tovább!!! Akkor most már tuti, hogy Balázs inkább Balázsa :)
Jövő héten megyek bénauhura és 3 hét múlva a csúcsszuper gépre :) remélem minden rendben odabent :)

Gigi, gyógyulást!!!

Akkorát nevettem csajok ezek a barikás csoportjelképen! Így tényleg egy kicsit könnyebb lenne egymás megismerni :) Lehetne a jelszó a beeee, így a bmc-ben már nem kellene odamenni idegenhez, hogy "te nem a kisangyal vagy? :)"
Csak elbégetném magam és aki fórumos, visszabégetne :)

Vikus, ne izgulj, majd később lesz több minden, ami miatt lehet :) Most minden rendben lesz!
mieza

jelentkezett az uram :D
csak azt írta, hogy nincs jól, mert nem vagyunk együtt, de ezen kívül minden rendben :)
ja, és Andi, nem hívtam K2 ügynököt, mert azóta majd kilyukad az oldalam :lol: sőt a jobbosok is feljöttek a balosok mellé, így most fej fej mellett szurkálódnak :D

eszter82
Budapest

Halihoo,

Heni, jó, h. újult erővel megint itt a nyájban! :lol:
25 kg tényleg szép eredmény és mivel szépen lassan történt, nem is fog visszakúszni! Ügyes vagy! :wink:

Eszter, ajaj, kezdődik... :D tessék olvasni a 10 parancsolatot!!! Persze értem én, kisebb dolgok miatt is képes vagyok úgy izgulni... :oops:

Gigi, jobban vagy? Vagy még mindig alul-felül? :evil:

Lányok, hát van én nekem egy cuki birkám... még Zakopánéban vettük tavaly! Nagyon édi, majd lefotózom, amúgy párna is, meg díszplüss is... fini puhi! :D

Mieza, kaksi hogy van? :oops: :) Most az enyém sem ott van, ahol kellene, de majd reggel... bocsánat, ha vkit rosszul érint a téma :oops: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Eszter:
először is: az a maci,vagy mi szintén tündéri!!! :D
egy kisgyerek veszett el bennem :lol: :lol: :lol:

Köszönöm lányok,megvagyok,de érzem a kórásgot :?
tegnap estére volt durva,annyira bedugult az orrom...
egész éjjel emiatt szenvedtem.
Aztán reggelre megint kaptam levegőt az orromon át...

Asszem ez valami esti kór :lol: :lol: :lol:

Amúgy mindenkinek köszönöm,jól vagyok.
Sokat tüsszögök,de orrot fújnom se nagyon kell szerencsére. :)

Kubu: jövőre akkor együtt pancsizunk ;)
én akkor már hordónyi pocakkal :lol: :lol:
Vendég

Eszter: folyt. köv :lol: :lol: :lol:

NE TESSÉK HÜLYESÉGEKEN GONDOLKOZNI,ÉS HÜLYESÉGEKET OLVASGATNI!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Minden a lehető legnagyobb rendben van!
A Jóisten azért küldött Nektek ilyen csodákat,hogy bízzatok a sikerben! :)
ez ajándék!!! :D

Higgy benne,mert nem véletlenül történnek a dolgok! ;)
Mondtam már,hogy boszorkány vagyok? :D
Vendég

most épp kifejezetten Eszternek:

A "lombikosok" 10 parancsolata:

1. A kezelés alatt nem olvasgatunk internetet, „szakirodalmat", semmit, ami a lombikkal, meddőséggel kapcsolatos! Csak felesleges agyalásra ad okot.

2. A stimuláció alatt pontosan követjük az orvos utasításait, ha nem értünk valamit, rákérdezünk, és feltétel nélkül megbízol abban, amit az orvos mond, akármivel beszélték tele a fejed a fórumokon, a váróban, mert lehet, hogy Neked ez az első lombikod, de neki már a több ezredik, tudja, hogy mit csinál!

3. A stimu idején nem figyeljük a testünk minden rezdülését, hogy feszít-e a hasam vagy nem, van-e hányingerem vagy nincs, szédülök-e vagy nem, fáj-e a fejem vagy nem. Akár érzel valamit akár nem, abból nem lehet semmilyen következtetést levonni a tüszők éréséről. Erre való a vérvétel és az ultrahang.

4. Nem aggódunk az érő tüszők mennyisége, a nyh-a vastagsága miatt, és legfőképp nem foglalkozunk azzal, hogy a másiknak milyenek az eredményei. Ez nem verseny!

5. A punkciókor nem foglalkozunk azzal, hogy a többieknek hány sejtje lett. Egy gyerekhez elég egyetlen női és egyetlen hímivarsejt is. Ez nem verseny!

6. A beültetéskor nem foglalkozunk azzal, hogy a többiek hány sejtesen kapták vissza az embrió(ka)t, és milyen vastag volt a méhnyálkahártyájuk! Ez nem verseny!

7. A beültetés után nem keresünk tüneteket! Ha keresel, találsz is, és akkor az a baj, ha meg még sem találsz, akkor az a baj. A premenstruációs tünetek egyébként tökéletesen megegyeznek a koraterhességi tünetekkel, a megtapadást amúgy sem lehet érezni.

8. Az Utrogestan vagy más progeszetron tartalmú készítmény használatát akkor se hagyd abba a beültetés után, ha esetleg vérzés jelentkezik. A vérzés önmagában nem jelenti azt, hogy nem sikerült, viszont progeszteronhiány miatt megszakadhat az elindult terhesség.

9. A vérvételkor nem beszélgetsz a többiekkel arról, hogy ki mit érez, és milyen tünetei vannak, a hetes pontban már részletezett okok miatt.

10. Akárhányadik lombiknak futsz neki, nem latolgatod a statisztikai esélyeket a sikerre, ez nem matematika, hanem biológia!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Eszter, ha ezeket a fentieket jól a fejecskédbe vésted, akkor, ha talizol Macsekkal és kérhetem, add át a 2010-es novemberi lányok jókívánságait is! Folyamatosan tájékoztatva vannak ők is és aggódnak, mindig kérdezik mi van velük és millió pusszancsot küldenek nekik!
Köszike! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nem értem ezt a Macskuszos dolgot,hogy egyszer azt mutatják ki,hogy 2 fiúcska,most meg 1 lány-1 fiú :)

De szerintem mindkét felállás nagyon cuki :)

Természetesen ma is sok-sok ++++++++++++++-t küldünk neki,és a babácskáknak :)

Navi: Neked hogy van a babácskád? Már várjuk az újabb fotót :)
Vendég

Sziasztok!

Kisbeeka
Jobbulást! A saját készítésű marlenka receptjét megadod? Én is kipróbálnám.

Heni
25 kiló? Minden elismerésem a tied!

Mieza
Rumliszoba? Azt hittem, ez a mi nyelvújításunk. Az építkezés óta vannak maradék anyagok az egyik gyerekszobában, amit a párom rumliszobának hív, de én következetesen gyerekszobaként emlegetek.

Eszti
Remélem, tüszike nem durrant ki idő előtt!
Baris egyenruha? Pólókat vállalok! (egyenlőre csak egy bamba bari-fejet találtam, de majd holnap utánanézek kicsit)
Vendég

Ma megvolt az első vizitem a BMC-ben. :D Kicsit káoszos volt ugyan, mert mint kiderült, a két vv-nek egy cikluson belül kell lennie :? (ezt szerintem megint a fiatalka leányzó szúrta el :twisted: , mint a multkor az időpontomat, plusz még nem adta oda nekem a vv-s beutalót, a recepciós meg rajtam kereste, de mondtam neki, hogy nézze meg a mappában, mert én ilyet tuti nem kaptam, és hát ott is volt).

Úgyhogy a vv elmaradt, de a vizsgálat megvolt, S ügynök csinálta. Mosolygott kicsit, és kedveske is volt, de úgy látom, a rákszűrés a vesszőparipája lett, mert azt szigorúan kérte mindenkitől. Pedig, mintha a tájékoztatón a vizsgálataik között az is fel lenne sorolva. Na mindegy, csak lesz még egy utam...
Vendég

Timejka: megpróbálom előkeresni,jó ideje nem készítettem semmit... :?

Köszi,remélem hamar túljutok ezen a nátha-balhén... :lol:

Egyen-póló? :lol: :lol: :lol:

Lehet készíttetni ilyesmit :)
Nekem Shaun the sheep bejönne ;)

Kép
Vendég

Timejka: nézd a dolog jó oldalát,elkezdtétek!!! :D :D

Ez jó dolog :)
A recepciósok velem is sokmindent eljátszottak már,néha tényleg azt se tudják,mi merre,annyian vannak BMC-ben...

Nekem is mondták,hogy vv lesz,mikor megyek,majd ott közölték,hogy: jaaa,az még a régifajta papír,de nekem vizeletvizsg. kell,és ugye hoztam "mintát"? :shock:

aztán arrajött valaki,mikor edénykére vártam a sorban,és megkérdeztem tőle,hogy tuti-e,hogy vizeletvizsg. kell...
Erre megnézte ő is a papírjaimat,majd visszakísért a recepcióra,és ott szólt a lányoknak,hogy nézzék meg jobban a papírokat,mert nem véletlenül visszük..
És hogy menjek fel az orvosomhoz,majd szólít,semmilyen vizsgálat nem kellett...
Vendég

Breki, jól van... legalább is remélem :D Ma nagyon aktív volt, de aztán fél 4 körül bealudtam 6-ig és azóta kicsit kótyagos, mint anyucija!
Kép nem mostanában lesz, mert csak 3 hét múlva megyek dokkerhoz, akkor sem tuti, h. kapok :(
Shaun the sheep király!!! :lol:

Macsnak az amnionál valszín mindkét szúrást ugyanabba a burokba szúrták, ergo egy babaát néztek kétszer a kettő helyett... írta is, h. ott tanakodtak, h. akkor most hova is kellene bökni és majd lefordult az ágyról szegény! Elég gáz! :shock:

Timejka, én mondtam, h. nem lesz jó a nem 1 cikluson belüli! Sajnálom! :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mikor itthon voltam,és aluszkáltam pár órácskát,én is olyan kótyagos voltam mindig... :D

Mondjuk akkor a hormonok is rátettek egy lapáttal,állandóan olyan ólmos fáradtság volt rajtam :shock:

A Shaun the sheep-et még sajna csak képekről ismerem,de nemsoká megnézhetem a részeit :)
Párom már intézkedett úgy 1 hónapja,csak valamiért nem kapta még kézhez,na de befenyítek,mert annyira cuki,hogy már nagyon megnézném :D

Aham,szóval Macskusznál nem jó helyre böktek... :D
Még jó,hogy az ember kíváncsi a baba nemére,és ők elárulják :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Köszi Csajok a biztatást!

Heni!
persze irom ide,tényleg normális több ismerösöm jár hozzá!

Dr.Kardos Gábor
1173.Budapest, Ferihegyi út 76.
06-1-256-25-57

H:15-20
K:9-12
Cs:15-20

14órától a bejelentkezés!
vikus82

Breki
Igen, ennek a barinak a fejét találtam meg vektorosan (de sajna, csak a fejét), azt meg tudjuk csinálni bármilyen pólóra fóliakivágással (merthogy ez az egyik dolog, amit készítünk :D ). Fotót nyomtatni lehet, csak jó nagy legyen a kép hozzá.

Én holnap megyek endocrinologushoz. Ez nem maszek, hanem a korház rendelése lesz, úgyhogy nagyon kiváncsi leszek a doki hozzáállására.

Ha nem lesz elég készséges, akkor irány valamelyik magánrendelés.
Vendég

Sziasztok!

Gyors bekukk mert késő van:

Ma Palán voltam ismét. Igaz majdnem haza kellett jönni, de bebujtam egy nagy medence meleg vizbe átvészeltem a hüset és láss csodát csoda idő lett du-ra. Jó napom volt. Hétvégén kirándulás hajóval Dunán előtte viszont egy kis fogdoki kura.

Breki! Mielőbbi gyógyulást!

Kubu: merre jársz?

Mieza: remélem hamar rend lesz aztán jöhet a kicsi. Mekkora a pocak, és mikor lesz fotó?

Eszter: remélem veled is minden rendben lesz.

Hát ez gáz, amit Macsekkal csináltak, 2x szurni és rosszul! Remélem a végén minden jól alakul és szép ikrek születnek

Baris hálóruha: nagyon szép lehet, ez lesz az egyenruha?

Ildi: ne törd a fejed, már megköszönted és ennyi. Időm volt, sziívesen tettem, nekem most " ez a dolgom: segítsek" teszem szívesen.

üdv nektek

kispatak
Vendég

Timejka: van nekem vasalható fóliám, de még nem tudtam használni,mert nekünk nem megfelelő a nyomtató hozzá :?

Pedig olyan jó ötleteim voltak ezzel :lol: :lol:
Vendég

sziasztok
hiába mára voltunk kiírva Hanna úgy gondolta még vár egy kicsit.
teszek fel végre képeket ha sikerül a gyerekszobáról, remélem nem lesznek túl nagyok, meg a mi szobánk függönyéről.
mindent én alkottam mióta itt vagyunk.
Kép készül a kiságy Kép készül2. Kép anyáék szobája Kép gyerekszoba Kép kiságy Kép Filip ágya Kép szoba1
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lukacsne 2010.08.24 20:57-kor.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Köszönöm Kispatak! :)
Ígérem gyorsan gyógyulok majd :)
Vendég

Kisbéka!
kösziiiii :)
Ezek szerint te lettél esetemben pót Heni :lol: (most hogy Heni nincs gép közelben, majd te terelgetsz engem az esti órákban a nyugis irányba :D )
Ősszel a lombikomnál ő tette fel ezt nekem - erre célzott ma a hsz-ában - igen, tudom, nem figyelek semmit. Jelentem, nem is kell, mert úgy böknek, hogy nehéz lenne nem érezni :D

Navi!
igen, igen, Macsnak azt a fórumot is nyomtatgatom folyamatosan és jelentek nekik is az eseményekről :D

és Macs korrigálás:
Szóval neki nem 2-t szúrtak az amnión, hanem 3at!!! mert egyszer rossz helyre ment. Jól megszenvedtették.
A rossz hír az, hogy a két "sikeresnek" mondott szúrásból is valószínűleg csak az egyik volt az, merthogy a másik "sikeres" is ugyanabba a burokba mehetett!
A profnő vér profi a sotén. nekünk is ő mondta tuti 100%-ra a valóságot :) És ő megint megnézte a piciket a héten és fel is telefonált a dokinak, hogy ez bizony egy fiú és egy lány, nem pedig két fiú!!!! Úgyhogy én ezt tutira veszem a dokinő ismeretében :D Már csak az a kérdés, hogy rossz helyre szúrtak az amnión, vagy a laboros kutyult el valamit :!: :!: :!: :!: :!: :!:

na jóccaka :D
megpróbálok aludni, ha a peték engedik... merthogy a "lemaradtak" is behozták a hátrányukat a szuri hatására... :roll: :shock:

eszter82
Budapest

Ja, Béku!
szerinted én mennyire vagyok gyerek agyú??? naponta új vonalzót alkotok.... és úúúgy tudok neki örülni, hogy szuszog az alvó maci :D

És hidd el én nagyon pozitív és bizakodó tagja vagyok a csapatnak és full optimistán látom a világot...csak néha azok a hülye statisztikák beugranak, de persze nem foglalkozom velük, mert ugyebár azt tiltja a mi 10 parancsolatunk :lol: :lol: :lol:

Lukácsné!
Látom már minden készen várja a kisasszonyt :)
a fiúk nagyon bedobták magukat és a sok függöny és kiegészítő láttán azt hiszem te sem unatkoztál :D
Jöjjön már Hanna! Úgy várjuk!!! :)

eszter82
Budapest

Nahát,Hanna még mindig várat magára?? :shock: :shock:

Cuki Filip (?),hogy így segít a kiságy körül :)

Az a pingvines minta nagyon cuki :D
(Bár nagyítani nem tudok a képen,nem látom jól,hogy tényleg pingvin-e... :oops: :oops: )

Nagyon ügyes vagy,hogy mindent Te készítettél!! :)
Vendég

Így van,nagyon jó tanítvány vagy Eszter :lol: :lol:

Jaja,nagyon édi az a szuszogi :lol: :lol: :lol:

Én is próbáltam a beülti után nem figyelni a jeleket,először nem is tudtam,hogy mik azok,de néha olyan hirtelenséggel éreztem a szúrásokat,hogy párom csak azt nézte,mit le ugrálok :lol: :lol: :lol:

Szóval nehéz volt nem észrevenni :D

De megtanultam nem hergelni magam :)
Jól mondják a szabályok,a statisztika lényegtelen,ez biológia :)
Én már csak tudom,matematika szakos voltam :lol: :lol: :lol:

Ha statisztikával megoldható lenne,már 5 gyerekes családanya lennék :D

Szóval Nektek MOST sikerülni fog,minden tökéletes lesz arra a 8,5 hónapra,és csodaszép családotok lesz!!! :D

Jó éjszakát,gondolj a leendő szép évekre :)
Vendég

Béku!
Igyekszem :D én terhesen semmit nem éreztem az elején...ettől voltam "parába" :D szegény Heni mennyit melózott velem, mire megnyugodtam... :D

eszter82
Budapest

Sziasztok,

Szopin, fejésen túl, gyorsan visszaolvasok és sipirc az ágy !

Heni,
De jó Téged olvasni reggeli első hszként, úgy mint régen :lol: Jézusom de ügyes vagy 26 kg ? Úristen nekem is el kellene kezdenem csinálni valamit !
Köszi csajdicsit.

Mieza,
Hajrá szép nap. Biztosan nagyon szépek lesztek !
Csoportos bégetés nagyon tecc !

Eszter,
Remek Macsek hírek. KÖSZÖNJÜK !
Úristen 3x szúrták, szegénykém.

Olvasom a soraidat, csajszik biztos megnyugtatnak tényekkel.
Látom Heni, Kisbeeka megmondta a tutkót.
No para csajszi !
Hajrá a versenyzőknek !

Laccal remélem minden okés, szerk. olvasom hogy igen. Juppé ! Mikor jön haza ?

Vikus,
Énuram mindig jött velem dokihoz. (mondjuk mi aránylag keveset voltunk), de ő szeretett volna mindig ott lenni.
Ne izgulj, nem harap az ügynökbácsi :lol:

Andrea,
„Hú én ha 25 kilót lefogynék sőt csak a felét is, asszem magammal sem állnék szóba, nem hogy mással” – hát ettől a beszólástól dőltem !

Gigibp,
Hátad jobbuljon.

Nava,
Cuki birka from Zakopane nekem is van :lol:

Kisbeeka,
Esti kór tűnjön el !
„én akkor már hordónyi pocakkal” – szerintem én is, ha így haladok a zabálással.

Timejka,
Lényeg hogy elkezdtétek, recis csaj mondjon le !
Kivi vagyok mai orvoslátogatásodra.

Kispatak,
Pancsiért irigy-irigy.
Merre kirándultok, meddig megy a hajó ?
Dokihoz kitartás !

Lukácsné,
Nagyon ügyi vagy, tök jó lett minden. Filip mennyire segítőkész.

Eszter, Lukácsné, Macs,
Mai adag drukk úton már !

Baris kitűzőt mindenkinek !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

sziasztok!
nekem már megkezdődött a suli, úgyhogy nem nagyon tudok jönni...
ahogy azért visszanéztem, nagy birodalmi csillgarombolónyi drukkokat küldök Eszternek, izgalmas dolgokat élsz át, a jóértelemben!

Timejka, légy türelmmel...emberek ők is, hibázhatnak ők is...nekem 3x tolódott pl a HSg-m, mert mindig találtak valamit a vizeletemben.Az utolsónál ráadásul azt mondták, hogy a laboros egyszerűen nem tudta eldönteni, hogy van-e benne valami vagy nincs...mondom, nem hiszem el, március helyett június végén kerültem el a HSgig...

Hétvégén megyek kineziológushoz, elszántam magam, hogy megpróbálom úgyis a petevezetők feloldását...

És egy nagy dilemmában vagyok:

aki csak megtudja a diagnózist, mindenki mondja, hogy beszéljek más orvossal is, merthogy a petevezetők eltávolítása annyira végleges...
én bízom nagyon K ügynökben,biztosan nem véletlenül mondta a laparoszkópiát...csak mindenki ezzel traktál, hogy egy gyulladást biztosan meg lehet szüntetni, nem kell ahhoz rögtön kikapni...

Nem emlékszem sajnos, de valamelyikőtöknél szintén volt ilyen...tényleg nincs más megoldás? gyógyszer, stb???
Akit K ügynök ajánlott, Lindtner doktor úr...ő mennyire van azon,hogy ha lehet, inkább gyógyít, és ha csak muszáj, akkor vesz ki....

Teljesen tanácstalan vagyok...
Vendég

Jaj, Mieza, nagyon örülök a cseh élményeknek...
és Andi...csak olvasni tudtam akkor, de nagyon izgultam a kiscicáért, örülök, hogy meglett!
Vendég

Lukácsné...hát Hanna nagyon megvárakoztat...pedig már annyian várjuk:-)Kitartás, és Neked is mennek az Endor bolygónyi drukkok!Jön a hidegfront, hátha Hanna megunja odabenn, és kijön az esőre:-)
Vendég

Eszter és Lukácsné: osztozzatok a laptetőn!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?