sziasztok!!!!
Mindenkinek köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket, továbbítottam az ünnepeltnek!
Szintén köszönöm a hozzászólásokat allergia-ügyben. Most sokkal jobban vagyok, mint múlt hétvégén és semmi mást nem csinálok, mint szedek vagy iszom kalcium tablettát. Lehet, hogy sikerült bemagyaráznom magamnak azt, hogy a terhesség csökkentheti a panaszokat. A szenvedőknek kitartást kívánok!!!!!!!
Sophie, szívből gratulálok a kislányhoz!!!!!!!
Szisszka, nagyon energikus csajszi vagy, volt kitől örökölnie Marcinak a pörgést.
Örülök, hogy a Tiétek lett az új lakás és egyben kitartást kívánok a költözés-szervezéshez, na meg persze a lebonyolításhoz!
Tatjana, látszott a babakocsitok fényképén, hogy extra módon megkímélt állapotban van! Tuti vételt csináltatok még hordozó nélkül is.
Munkahelyi mizériát sajnálom és egyben egy hős vagy a szememben, hogy még 6 hétig dolgozol. Én erre már képtelen lennék...
Gyancsi, én is Teszvesz és Vatera mániákus vagyok, voltam és leszek is! Bencének is egy csomó cuccot vettem ott, most meg Gergőnek a hiányzókat. Annyira élvezem az aukciózást, hogy néha totál felmegy az adrenalin-szintem amikor többen "harcolunk" egy-egy dologért...
Cuki-eredmény szuper!!!!!!!!!!!!!
Lucuzs, jó festegetést (bár mire ezt írom, már biztos kész vagy vele...)
Vikoo, a babaruhákat kb a 36-37. héten mostam és vasaltam ki. Ha minden rendben lesz addig az időig, akkor most sem fogom korábban csinálni. A kórházi cuccot egy picit hamarabb szereztem be viszont két héttel a kiírt időpont előtt a férjem egyszer csak elkezdett piszkálni, hogy pakoljam már össze, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni. Na, ekkor pár dolgot bedobtam egy táskába, de bevallom őszintén, hogy normálisan csak akkor pakoltam össze amikor már beindultak a fájásaim. Nekem annyira nem voltak durvák, ezért csak anyukám tanácsára tetettem be az Urammal a táskát a kocsiba és a kórházba be se vittük. Ott viszont miután megvizsgáltak, már kórházi hálóingbe öltözve kellett kimennem a folyosóra szólni a Páromnak, hogy "tűzzön le" a cuccainkért a kocsiba, de GYORSAN!
Eta, én nem használtam szülés után eldobható bugyit... engem idegesített volna. inkább vettem pár új tiszta pamut bugyit (nem sexy baby fazonút) és abba tettem betétet...
Szép színe lett a szobának! Nálunk is hasonló árnyalatú Bence és a kisöcsi szobája is. engem úgy felvidít a sárga szín!
Dorka, örülök, hogy jól éreztétek magatokat az esküvőn!
Rabbe, nekem is szokott néha eldugulni a fülem... szerintem az extra alacsony vérnyomimmal van összefüggésben (sokszor 80/45 körüli)
Örülök, hogy nem valami baj okozta a folyásodat... néha én is azt hiszem, hogy a magzatvíz szivárog, de engem is minden alkalommal megnyugtat a dokim, hogy ez csak "kismama folyás", kezelést nem igényel. Azt mondta a doktornő, hogy mekkora most a babád???? Csak azért érdekelne, mert nálunk is hasonló a helyzet, hogy a méretei pár nappal, de a súlya legalább egy héttel nagyobb a koránál... (1166 g volt 26+5 napnál)
Navared, köszönjük a híreket Macsról és szurkolunk, hogy tovább javuljon az eredmény B babánál is!
Eclipse, mi lett az IMOLA projekttel????? sikerült leszavaznod?
Nálunk úgy volt a névválasztás, hogy lánynevünk volt (megmaradt Bence idejéből), viszont mikor kiderült, hogy megint kisfiunk lesz, hazajöttünk, leültünk a számítógép elé és együtt néztünk át egy utónév listát és szinte egyszerre böktünk a Gergő névre. 8azóta persze láttam, hogy rengetegen adják most ezt a nevet a gyereküknek, de úgy gondoljuk, hogy a vezetéknevünk nem annyira szokványos, így jó lesz!)
Telokin, remélem Virág már kiheverte az esést! Gyógypuszi neki!
Rodina, várjuk a fotót Kitti babáról!
Első babások:
A babavárással kapcsolatos érzéseitekre tisztán emlékszem. Bennem is kettősség volt, vártam nagyon, hogy a karjaimban tarthassam, hogy végre meglássam a kis arcocskáját Bencének,ugyanakkor féltem is a sok változástól...
Most egy kicsit más a helyzet. Természetesen ugyanúgy bennem van a várakozás, de most egészen mástól félek... Félek attól, hogy hogy fogok boldogulni két gyerekkel, hogy fogom megszervezni a az életünket úgy, hogy Bence minél kevésbé érezze azt, hogy már nem csak Ő van a világon...
Hason alvás:
hááát Lányok, nem akarlak elkeseríteni benneteket, de az még egy kicsit odébb lesz... mondom ezt én, aki megrögzött hason alvő vagyok. Szülés után ugyanis a bedurrant cickók miatt még egy jó darabig nincs hason csicsikézés...