Sziasztok !
Nagyon sok tennivalonk volt az elmult hetekben, ezert bekukkantani sem volt idom...
Megtortent a koltozes es bar a duplagarazs meg televan dobozokkal, a legfontosabbak mar ki lettek bontva es a helyukre kerultek (amit persze eloszor vasszigorral vegrehajtott sdzelektalas soran kellett megteremteni).
Elkeszultunk Tofu szobajaval tegnap este, osszeallitottam a korhazi taskat, kimostam - fertotlenitettem - vasaltam az elso 1-2 honapra valo babaruhakat. Es kozben szorgalmasan deritettem fel, hogy hol erdemes vasarolni az uj lakohelyem kornyeken, uj orvosokat kerestem es kififikaztam, hol es mikor lehet ilyen es olyan vizsgalatokat csinaltatni...
Hetente 4-6 varandossaggal kapcsolatos inteznivalom ill. vizsgalatom, konzultaciom, gyogyszertari jelenesem van...
Holnap este megyunk a parommal a szulesre elokeszito tanfolyam speci estejere, ahol az apukakkal egyutt leszunk
Biztosan nagyon fogjak elvezni a kulonfele vajudasi es kitolasi poziciok bemutatasat
Jovo penteken az ujszulott-gondozokkal lesz egy par oras szeansz - remelem, Tofu turelmesen kivarja, hogy megtudjam, hogyan kell majd a koldokzsinorjat kezelnem es hogyan kell tisztaba tennem
Es mivel ennyi tennivalo ellenere is televagyok energiaval, boszen shoppingoltam, mert Tofu szuletese utan honapokig nem lesz ilyen luxusra idom es valoszinuleg erom sem... Tobbszor is ugy neztem ki, mint a japan turistak, akik megrohamozzak az olasz butikokat. Csak egy idegenvezeto hianyzott a feltartott esernyojevel es egy nagy fenykepezogep a nyakambol
Depresszio-megelozeskent is kituno terapia volt a sok vasarlas
Augusztus 18-ra vagyunk kiirva, igy mar 39-ik heten jarunk es tovabbra sincs semmilyen panaszom. Nem is tudtam, hogy ilyen kellemes lefolyasu varandossag is letezik es aldom a szerencsemet, hogy pont en fogtam ki !!! Lehet, hogy el kellene kezdenem lottozni, hatha ott is szerencsevel jarnek
A mehnyakszaj teljesen zart - ugy latszik, Tofu meg mindig jol erzi magat odabent, bar gyakran kemenyen megdogonyoz. A diabeteszes dieta nagyon szigoru, de mukodik es sikerult kordaban tartani a vercukrot gyogyszerek nelkul. Viszont szegenyke nem is tudja, milyen az edesseg
Allitolag 20-30 dkg-t hizik hetente, amit tolem csip le. A sulyom aprilis eleje ota nem valtozott, ill. meg csokkent is egy kicsit
Jovo heten UH, amikor alaposan megmerik Tofut es ha tul nagynak tunik, akkor megbeszeljuk a nogyogyaszokkal, hogy javasoljak-e a szules beinditasat vagy varhatunk meg egy-ket hetet.
Jelenleg a legnagyobb dilemmam, hogy termeszetes szulest szeretnek-e vagy elek a csaszarmetszessel, amit felajanlottak (errefele ellenzik es a nogyogyaszom szerint privilegium, hogy az esetemben lehetove teszik, hogy programozott csaszarszulest kerjek). Meg egy het es dontenem kell...
Az elkepzelheto legszebbeket es legjobbakat kivanom mindenkinek a ciszta-felszivodashoz, nyaralashoz, fogyashoz, kivizsgalasokhoz.