Új privát üzeneted érkezett!

Gabi, jó fejek :lol:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Kati
Cuki a pocid! :wink:

Belani
Fiacskádnak boldog szülcsinapot! :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Hello Mindenkinek!

Mi a Balcsin vagyunk, de elég pocsék az idő , fürcsizni nem lehet. Nóri és Apa Hófehérkét meg Mickey Klubját néznek. Én már unom kicsit ezredszerre, így most van időm írni kicsit. :)

Lanyus, gratulálok!!!! És küldöm a nevem priviben . :) Nagyon szép nap lehetett. Annak idején a miénk is csodálatos volt. Szívesen olvastam volna hosszabb beszámolót is.

Csip, jó hétvégét neked!!!

Kati, nagyon szép a pocid! Szépen növöget a babócád!!! Nagyon szép kismama vagy, jól áll a terhesség. :)

Belani, boldog szülinapot Dávidnak!

Gabi, drukkolok a keddi dokihoz!!! Ja nyugi, fog majd látszani neked is. Csak a sok hányás miatt kicsit később. :) Nekem pl. 6 hónapos terhesen olyan volt, mint aki jól bekajált. :) Minden percesen , mikor már vajúdtam közölték a nővérek hogy akkor hívják a PIC-et, mert koraszülés lesz? Persze a hasméretből ítéltek, holott Nóri 3 nappal jött csak előbb. :) Nem mindenkinek nő óriásira a hasa. Bár kíváncsi leszek nekem a másodikkal mekkora lesz.

Képzeljétek az elmúlt egy hétben 2 ismerősömnél is megszületett a baba: egy fiú, Áron és egy lány, Nóri. Nagyon cukik!
Mindenkinek kellemes hétvégét!

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 

 
 

Itt egész jó idő van. Kár, hogy Balcsin más a helyzet. :?
De jó nekem is Áron lesz a fiam.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Sziasztok!
Bocsi,h nem jelentkeztem de volt egy kis családi hmmm,hogy is mondjam,szal gáz volt. Hál Isten nem nálunk hanem a szüleimnél.
A nagy tesztelés helyett menszi van,de már gondoltam mert olyan ideges vtam, hogy majd szét robbantam. Ráadásul 29 napra jött meg pedig 32-35 re szokott. Örültem is neki mert éreztem már ,h ez a hónap nem volt sikeres és így legalább mindjárt jöhet a köv próba :D . Érdekes,hogy egyáltalán nem törtem le.Annyira hiszek benne,hogy semmi nincs véletlen,mint ahogy az sem,h megjött hamarabb a szokásosnál. Úgy gondolom tudja az a gyerek,h mikor akar megszületni. Nagy dilemmát okozott a napokban az is,h átírassam-e a gyerkőcöt a helyi suliba. Borzasztó volt minden nap 2-szer 1 órát vezetni na meg 40ezerért tankolni,rettegtem a szeptember 1-től. Na meg ugye a kicsit cibálni magammal minden nap.Meghoztam a döntést,átírattam tegnap. Remélem nem fogom megbánni. A babát is ezért korlátoltam be,hogy suliidőben ne szülessen. Hát most már jöhet mikor akar. :D Hát ennyi rólam. és tényleg ne hari de nagyon gondterhelt vtam az elmúlt napokban.Igyekszem visszaolvasni,kíváncsi vok ám,hmi történt veletek.pusza
henó
 
 


Sziasztok csajok!!
Akik küldtek privit annak ment a jelölés iwiw-en,de sajnos Franci téged nem találtalak ,hiába irtad aí születési idöt,kevés volt a gépnek :(

Amugy ne haragudjatok hogy nem irtam ,de csütörtökön lementünk anyósékhoz,aztán ma jöttünk haza.
Meg ráadásul dolgoznék ed betegszabin vagyok,esküszöm összeszedtem valamit bulgáriában :P

Csütrötökön már reggel sem voltam jól,mégis bementem melozni,majd egyre szarabb lett,aztán mikor már indultunk minden bajom volt,hányinger.ment a hasam,láz ,fejfájás...
Igy ugy döntöttünk nem megyek dolgozni,hanem, lent maradunk vidéken,igy anyosék is örültek hogy tovább maradtunk,én meg kuráltam magam.
Holnap még 100 hogy maradok,meg szerintem kedden is ...szerdára bizom benne hogy nem lesz semmi,és mehetek.(péksébe nem kéne hasmenés-hányással bemenni)
Nah ugyhogy ez van,most megyek is ledölni,mert elképesztő fáradt vagyok péntek óta...
Puszi nektek és a babóknak!!!!

Lanyus
Vendég
 


Sziasztok!

Henó, sajnálom :( de majd a következő hónapban :) én drukkolok!

Áron tényleg szép név, nekem is tetszik :)

Lanyus, neked mielőbbi jobbulást... lehet tudni, hogy mitől lehet?

Most én is kérek drukkot, de én azért, hogy ne legyen baba... hamarabb lett peteérésem egy héttel, és pont attól sajna, amitől nem kellett volna... így fel vagyok töltve katonákkal, és hát beindult, aminek nem kellett volna... de bízok abban, hogy csak nagyon kevés párnak jön össze "elsőre", így hátha nekünk sem... esküvő után már nem érdekel, mikor jön, csak most ne!!!! :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok....

Hát megjöttünk a Balcsiról :D Nagyon jó időnk volt szarrá égtünk a napon :D
Nehezzen indult, mert a kocsit beszart csütörtök du...Hűtővíz ventilátor csere, szerencsére kész lett...Reggel elindultunk és 3 óra alatt értünk le...Majd felrobbantam...Aztán pihi és mentünk, mert Bogláron BB fesztivál volt :D Pénteken kettecskén voltunk :D nem is ittunk csak nyugdíjas modján sétáltunk beszélgettünk :D Aztán Szombat egész végig a fönökömékel voltunk, beszartunk olyen jó volt, röpiztünk ettünk együtt aztán este berugtunk, de úgy, hogy majd össze hánytam magam, mert persze felültünk mind a 4-en olyanra mint a brac danc(nem tom, hogy írják :D )csak durvábbra(na az úgy kicsinált, hogy kimaradtam 4-5 kör borozásból)...Rövidetittunk aztán fehér és vörös bor mindent...Tüzijátékot nézztünk és fél 2 körül már haza sétáltunk, mert a fönökömasszony :D menni nem bírt az utcán(Én táncolni akartam még), állandóan a kerítésnek ment...És a nagy poén...Biciklivel jöttek hozzánk :D ott lerakták, mert 300 m laktak tőlünk....Nem sikerült elindulniuk mert eldöltek a biciklivel együtt mindig mind a ketten,, akkorát nevettem, hogy hajszál hijján bepisiltem, folytak a könnyeim :D aztán sikerült elindulniuk, ahogy nem tekertek eldöltek a birgán :D Moka hegyek voltak...
Vasárnap átmentünk még hozzájuk medencézzni, ők aztán láttuk, hogy tele vannak kék-zöld foltkkal és hámlásokkal, a betontól, ahogy elestek...Nem semmi...Aztán elindultunk haza, mert Én nekem kegyetlenül ki volt a gyomrom, talán még most is...
De egyszóval baromi jó volt :D :D :D
csip-csip18
 
 


Csip, örülök, hogy jól érezted magad :) tényleg jónak tűnő buli lehetett, ahogy hugom mondaná: Jóféle :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Hello!
Örülök, Csip, hogy jól éreztétek magatokat. :D
Jeanner: Drukk, hogy megjöjjön, bár ha nem jön az sem gáz, mert akkor még 100% hogy nem lennél rosszul, az a 6. hét táján jelentkezik, ha egyáltalán rosszul leszel, mert lehet meg sem érzed az egészet. :)
Lanyus: Jobbulást kívánok!!!!
Tegnap megint sikerült hánynom. Hát nem nagyon örültem neki. Már annyira várom, hogy elmúljanak ezek a rosszullétek, mert így a terhesség tényleg terhesség és nem várandóság. Amikor még nem voltam terhes én azt hittem, hogy a reggeli rosszullét csak reggel van és elmúlik tök hamar. Na hát nálam egész nap tart és van, hogy még az ágyból sem tudok felkelni, mert úgy fáj a fejem. És ugye gyógyszer nuku!!! Holnap megyek uh-ra picit izgulok, hogy minden rendben legyen, mert még mindig -4 kilónál vagyok. De remélem a gyereket ez nem viseli meg.
Holle: Remélem azért nem vagy nagyon ki.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Henó: Bocsi ez neked szólt. :oops:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


[quote="gabi85"]
írta:
gabi85Jeanner: Drukk, hogy megjöjjön, bár ha nem jön az sem gáz, mert akkor még 100% hogy nem lennél rosszul, az a 6. hét táján jelentkezik, ha egyáltalán rosszul leszel, mert lehet meg sem érzed az egészet. :)


Nem a rosszullét miatt, az nem zavarna, csak rosszkor szülnék, vizsgaidőszak kellős közepén, így 2 félév menne passzívra :( hülye iskola, amúgy nem érdekelne az egész, és most izgulhatnék, hogy sikerült-e :) de a fene gondolta... :?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Köszi aki gondolt rám,már picit jobban vagyok.Nem tudom honnan szedtem össze ezt az egészet össze. A fejem még mindig megállás nélkül fáj,hol tompán,hol alig érzem.

Jah ma kiderült kedves orvosom 2 hét szabira ment,ugyhogy nem tom mi lezs a betegszabimmal... van helyettesitö orvosom de nem szivesen utaznék most azért le Szombathelyre.
Na de majd valahogy cask lesz,ha nem ad igazolt táppénzt akkor nem tudom mit csinálok...jaj kellett nekem vidéki orvosnál maradni:(
Vendég
 


Jeanner: jönnek az esküvővel a kérdések :D hisz nem is írtam nektek, hogy megint szóba jött nálunk is :D :D :D
és megint elkeztem nézzelődni, mi hol menniy :D

Rucid honnan van???Tortát honnan rendeled???Képet vagy akár linket is küldhetsz :D
De a többiek is akiknek akár most volt :D
Össze számoltam mi max 40 lennénk :) Min d a ketten megvagyunk keresztelve, akkor is kell a katólikus templomban órákra járni???
És szerintettek mennyi időt vesz ez az egész esküvő szervezés??

Hát nem tom lesz-e belőle valami majd kiderül...
Mindenestre Én nem bánnám, ha még idén sikerülne :D

Ja és més mit is írtál, hogy vn a menű ár Nálatok Jeanner???Menniy is???És előleget kellett adni és a végén fizetni a fenmaradó összeget igaz??Szóval nem rögtön kell mindent ki fizetni????

Húúúúúúúúúú lett pár kérdés :oops: :lol: :oops:
csip-csip18
 
 


Csip... na szal, a menüár fix, minden benne van, így 6900/fő, de ez minimum 50 főre, szóval vagy összeszedtek még 10 embert, vagy nem tudom... de nekünk így érte meg a legjobban, inkább kerestünk még 20 embert :) még így is olcsóbban jött ki, mint máshol :)

Ami a ruhákat illeti, nagy szalonokban le szokták akciózni az előző évi ruhákat, ott érdemes megnézni, mert kölcsönözni egy vagyon, vagyis egy nagyon jó, megfizethető szalont tudok a belvárosban, nagyon korrektek, majd linkeket küldök... :)

Mi a Cziniel cukrászdából rendeltük a tortát, de az tulajdonképpen az étteremmel szemben van, viszont van egy másik nagyon jó cukrászda, a süti onnan lesz, lehet náluk üdülési csekkel meg hideg/meleg kajajeggyel is fizetni :)

Ami az éttermet illeti, nálunk 400.000 lesz éjféli vacsorával és székszoknyával/futóval együtt, és 1000Ft/fő előleget kell letenni foglalásnál :) ennyi..

Ha meg vagytok keresztelve, akkor csak jegyesoktatásra kell járni, nálunk ez csak 2 alkalom volt, másnál 5-6, hát kinél mennyire mennek bele :)

Na, ennyi, és akkor minnyá dobok privit linkekkel :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner: Köszike :D imádlak :D
csip-csip18
 
 


Juj és az alkohol :D :oops: Na már megint csak a piára gondolok :D
Hát igen 50 fő...
Honnan szedjek Én még???Így is ez a 40 már több...

Többiek is írhatnak nekem :D
csip-csip18
 
 


Csip, nem fogják megszámolni, hány ember van :D a lényeg, h 50 főre kell rendelni a kaját, és max. nem kell külön éjféli menüt kérned :D

Pia: nálunk úgy lesz, hogy 8 üveg pezsgő, 8 üveg Garrone/Martini és jóféle házi 5 liter, a többit az étterem adja :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Ital csomagot kértél külön???Vagy az benne van a 6900.-???

Mert van ahol külön van....
csip-csip18
 
 


Itt benne van :) meg a terembérlet is, a szervíz díj is, a zárvatartási díj is, meg a túlóra díj is, a dugó díj is.... :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Az jó :D És meddig reggel 6 ig :D :D :D
Viszont ezon csodálkoztam, hogy küldtél nekem terem dekort is...Pedig az szokott lenni...vagy nem minden hol????

Nálatok a templomi már meg volt igaz???Mikor kezdted szervezzni az egészet???

Hát már most soknak tünik, jó lesz ha jövőre lesz :lol: és idén elkezdem szervezni :D
csip-csip18
 
 


Szia Csip!

Gondoltam megirom nekünk mi mennyibe volt.

Nekünk csak polgári volt,ott fizettünk 25000.-ft(terem diszités,saját zene,szerviz dij)
-én mondjuk béreltem a ruhát,mert minek is venném meg,hogy a szekrényben álljon nah azért nem. Szerintem ez igy van jól:)
Anno anyum is mgevette a ruháját,most valahol a padláson van egy dobozba és ott porosodik.Nah ez volt 140000.-

Étterem: nálunk a kaja 8000ft/fő volt és ezen felül még a rövidek az üditő kávé és borok,sörök benne voltak az árba.

Étteremre 500000.-+20000.- foglaló
Virág: 100000.-(ebben a csokrom a dobocsokrom ,6 kitüzö,2 fogadó virág,a kocsidisz,és 4 asztalközép volt benne,plusz székszoknya,masni)
Lufi : 15000.-
Fotos: 150000.-
Video:85000.-
Zene: 45000.-

Én azt mondom nwkwd Csip ha esküvöt akaratok szervezni elöször gyüjtesetek össze ugy egy milliót,mert már a szervezkedésnél,ide -oda fizetsz!!!mi 700000 körül adtunk ki a lagzi elöttig!!!!!de ha kell pontosan kiszámolom mert irtam egy füzetbe mikor mire fizettünk.
Tényleg apróságok...meghivó,vendégkönyv,polgári,ruhád(amiből ugye kettö van),ékszerek,cipők,párod ruhája,a vidost fotost zenészt mind le kell foglalózni...
Annyi minden hogy csuda!!!!
ja és ha még nászútra az is plusz kiadás!!!!

Ha valami kérdésed van szívesen válaszolok!!!!
[/b]
Vendég
 


Hát, én 2 éve szervezem, de igazán durván most januárban estem neki... nincs dekor sehol, ezt nem tudom, hol hallottad :lol: betekerik a szalvétát meg megterítenek, és ennyi... max. ha jó fejek, tesznek ki nektek egy egy gyertyát, meg esetleg szétszórnak pár dekorkavicsot, amit visztek, de ezt sem csinálják meg nagyon sok helyen... szal én úgy szerveztem januártól a dolgot, h nekem 4 hónap kimaradt :D mármint január és szeptember között...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Lanyus: azért az nem semmi :D amiket írtál :D nem gondoltAm volna...
Mondjuk Én helyből kihúzom a fotóst meg a videós :D Nálunk az van a családban, főleg kettős is, és az após meg apám ők nagyon nagy videosók!!!!
Aztán, a ruhát is, bocsánat :oops: 140.000 van bőr a képükön ennyit elkérni???megáll az eszem....Itt melozzom a belvárosban(5 kerület) velem szemben van egy esküvős bolt, meglehet venni a rucikat és 20.000 től már van, ugyan is Én simát nem nagyon csicsásat szertnék, meg a párom semm olyan, szóval már láttam katalógusban olyan, hogy hűha és mind ez 35000 forint volt....
Aztán a Polgári nálunk nem fizets(csak valami zsebpénzt kell adni)t viszel mindent, kb 10.000 szolktak adni azt mondták...
A zenész nem volt sok nálatok szerintem...Gondlom hogy van apróság azért...De ne már, hogy 700.000 keljen basszus... :roll: :oops:
Majd azért lehet elfogadom, hogy így miket írtál mi mennyi volt még...

Akkor úgy láttom nem idén lesz ez...zt hittem valamivel egyszrűbb ez, de nagyon nem...Mondjuk nekem is csak utána kellene járnom...Mert megvannak a helyek...és közelis, csak árakat nem nagyon tudok...

Jeanner: nem tom, hol olvastam, de ezen meglepődtem most...sebaj, lesz lufi Én imádom :D
csip-csip18
 
 


CSIP!!!!!

Nah nagyjából leirom a dolgokat!!!
-A ruhámat 140000(ebböl elöleg 40000.-)
-a fotos 150000(ebböl elöleg 20000.-)
-videos 85000(ebböl elöleg 20000.-)
-Zene :45000.-(egy személy)
-Én ékszereim menyecske és menyasszonyi:10000.-(hajdiszt is beleértve)
Harisnyakötö+ 3 db jó minöségű harisnyanaci: 10000.-
-Én cipöm: 2db 10000.-(ázsia centerben vettük)
-kreppapir: 4000.-(diszitésre)
mécsetartó1: 15db -3000.-
mécsestartó2: 15 db(bérlés) 3000.-
Úszógyertya 30 db 4500.-
Torta: elöleg 20000.-
Étterem fogalaó 20000.-
Meghivó:20000.-
Vendégkönyv:4000.-
Menyecskeruha: 20000.-
Polgári esk: 25000.-
Párom ruha+cipő+2db ing: 110000.-
Pausz papir:4500.-
Virág:100000.-
Lufi:15000.-
Mi a bezint is néztük hogy mennyit futkosunka dolgoknak :két teletank: 30000.-
Nászút: 500000.-(elöleg fele május,másik fele július 8ig)

Ha a nászutat nem is számolom akkor,540000ft,és ez 50 före számolva.
Plusz még a nászút akkor 1 millió,és nem volt még lagzi!!!(bár már megvolt:)

Hát igy ennyi jutott esyzembe majd ha lesz még valami akkor szólok!!!
Egy jó tanács amielött néznéd a ruhádat!!!!Ne haragudj meg érte!!!Lehet én vagyok cvsak igy!!!!
A ruhát amit megveszel vagy kibérelsz egy életre szóló dolog marad!!!!Jól gondold meg mit hagysz az útokornak!!!
Én egyáltalán nem sajnáltam azt a pénzt a ruhára,mert nagyon szépvolt,és nem volt csicsás egyáltalán...de én ugy gondolom egyszer vagyok menyasszony,és azon a napon mindenki csak veletek foglakozik,hogy milyen szépvagy stb,,,ésén a vendégeimnek és a féjemnek igy háláltam meg a gondoskodást,a ruhával a sminkkel a frizurával,és nem érdekelt mennyibe került(mikor rám adták a ruhaszalonban,tudtam ez kell,nem azért választottam mert drága ,hanem mert tudtam ez lesz az igazi an nagy napon)..és igy lett minden pénzt megér az a pillantás amit a férjemen elöször láttam mikor meglátott,vagy mikor menetem felé a polgári esküvönkön!!!!!
Bocs ha hosszú lett,és ne haragudj ha valami bántot irtam,de ami a szívemen a számon
Lanyus
Vendég
 


Jaj még lemaradt:
Smink,Körörm(mondjuk erre nincs gondod:)
haj:15000.- volt( jah és esküvö elött még egy 7000be mert próba volt a hajból és sminkböl!!!
Vendég
 


Lanyus: hogy haragudnék már meg érte :D Nem :D Persze lehet :D Igazad van és pont egy drgább tetszik meg soha nem lehet tudni :D De nekem van olyan ami már most is tetszik élőben a kirakatban...De ezt majd úgy is akkor tom, ha ott lesz rajtam :D

Oksa szóljál :D vagy Én kérdezzek ha van valami :D DE úgy tünik valóban jövöre marad ez :D Először lesz most egy eljegyzés azt mondta apjuk és akkor jövőre elvesz, ha jól viselkedem, meg nem 1emberke leszek, hanem már 2in1 :lol: :lol: :lol: Akkor tutko :D
Addig még megnézzem és ha lesz időm megkérdezzem a templomot na meg az éttermet és a polgárit is személyessen :D
csip-csip18
 
 


Gabi
Babamozi után jelentkezz! :)

Jeanner
Valamiről lemaradtam...lehet, hogy babás vagy? Hülye suli...nekem is bekavar... :roll:

Hát ahogy nézem az esküvői árakat, otthon nem mentem volna férjhez, az tuti.... :shock:

Más: Tegnap megjött, 22 napra. Borzasztóan örültem. Múlt hónapban 24-re jött, előtte 28-ra. Ha egyre rövidebb lesz a ciklusom, én fogom eltartani a tampongyárat. :roll:
Jövő héten indul a suli a fiamnak, izgulok rendesen, egész nap ott lesz, reggel 9-től délután 3-ig. Pénteken megyünk találkozni a tanító nénivel és gondolom elmondják mi a napirend, ilyenek.
Az én sulim jövő hét kedden indul. Elég sűrű félévem lesz. 8)
Szerencsére anyós ittmaradt, majd a szüleim váltják októberben. Legalább segítségem lesz. :D Eldugultam, jó hosszú lett. :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi, 3 hét múlva kiderül... vagyis már holnap-holnapután okosabb leszek, mert ha tényleg peteérésem van, ezért véreztem, akkor simán lehetek még állpotos pár hét múlva... nem így terveztem, mondom, azt hittem az orgazmustól tüszőrepedés csak tündérmese... :oops:

Félév nekem is sűrű lesz, majd lélekben támogatjuk egymást :lol: kisfiadnak meg drukk a sulihoz, akkor gondolom, első év :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner:Hát nem tom, de szerintem is tündrmese....Meglessem a görbédet :D

Egcsi: Hajrá fiacskádnak a sulihoz :)
csip-csip18
 
 


Természetessen most égnek áll a hajam :evil: beszéltem az emberrel, mondta haza megy mielött idejönn, mert baromira éhes...Kérdezni tőlem, hogy maradt-e tegnapról korhelyleves, mondom igen sok van még...Jó haza megy, mert farkas éhes...1 óra múlva hívom, hol van?!??!Anyósnál babalevest eszik...Kurvára ki nem állhatom ezt!!!!!ezt mindig el kell játszani, de most már a tököm tele van ezzel...."""Mert tegnap is mikor megjöttünk balcsiról, pont keztek volna ebédelni...Ügye mondjaűa párom, aki szereti a hasát :) még ha nem is anniyra éhes...Hogy éhes...hát akkor egyél fiam"mondja anyós"...Mikor nem is volt csak 4 db hús...ők meg 3 man vannak és ráadásul nem 30 kilosak a szülei meg az öcse semm...És Én???4 hús 5 személyre, vicc...Persze egyből mondtam Én nem eszem, de ezt is a párom kérdezte"""
És mondtam majd otthon eszel te is velem...Na nem evett...Eree ma tessék....
De, ha Otthon van a kaja, és anyós meg csalja magához enni...Mi a fasznak???Arról nem beszélve, hogy az nem jutna az életben az eszéébe, hogy estleg nekem küldjön(én is szeretem)nálunk az Én anyám mindig küldd velem a tominak akár mit is, ha ő akkor nincs ott velem, anyúéknál...Mindig csomagol....
Whááááááááááá :evil: :evil: :evil:
csip-csip18
 
 


Csip
Anyóspajtáshoz kitartás! :roll:

Jeanner
Igen elsős lesz, járt tavaly előkészítőbe, de az csak délelőtt volt. Szerintem én idegesebb vagyok, mint ő...legszívesebben vele mennék, legalább az első nap....lökött anya.... :lol: :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi, szerintem ez tök normális :)

Csip, az én anyósom is ilyen, oda se neki... vedd be a leszarom tablettát... mivel ma felment a hőm, és még emelkedés várható, úgy fest még sem tündérmese... szerintem Kati tudna erről mesélni ;)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Tettem fel képeket a fotózásról a blogomba, Fotók oldal alá, akit érdekel, ott meg tudjátok nézni :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!!

Csip,nyugodj meg,tényleg nem éri meg ezért bosszankodni.
Mondjuk én könnyen beszélek,mert én anyósóm apósom a világ legjobbjai!!!!Össze tehetem a kezem hogy nekem ilyen van.
Ha hazamegyünk mindig mint a málhás ló jövünk haza,kényeztetnek minket.
Ezért nem értem én a te anyósód, én odadadnám a gyerekeimnek is az utolsot!!!!(mivel lagzi után már te is annak számitassz)
Ne bosszankodj!!!!


Csajok valami más téma,nagy itt a pangás,merre jártok!???
Dobok egy témát aztán vagy elinditok valamit vagy nem!
Kedvenc gyermek nevek fiú/lány???

Nálunk lány van több ami nagyon tetszik!!De ha választani kell...
Lány: Emili Zoé(igy együtt)
Fiú: Noel ,Bence, Dominik

És mit gondoltok a alkohol fogyasztásról a terhesség alatt,annyi mindent hallottam...
Bár mondjuk konkrétan engem ez nem érint(2 éve kaptam egy Bayles t és még vagy félig van nah ennyire kell ...)
de annyi forumon olvasok más és mást.
Hétvégén felmerült a baba és hogy mi lesz nem iszom akkor majd velük egy pohár pezsgöt sem??
Erre én nem ... én ugy gondolom hogy nem érdekel az alkhol,és még egy piciért sem kockáztatnám a baba egészségét.
Jó biztos lezs hogy egy pici krémlikor,vagy bayles...
Szerintetek??
Vendég
 


Egy pohár pezsgő belefér, az orvosok szerint legalábbis, csak a mértéktelen italfogyasztás nem...

Nálunk fiú nevek: Sámuel, András, Péter, Jakab, Illés, Lázár

Lány nevek: Eszter, Anna, Judit, Erzsébet, Zsuzsanna :)

és azt találtuk ki, hogy minden lány kap egy virágnevet, Margaréta, Liliom, Hanga... már ha lesz lány :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Még valami,valaki elmondaná pontosan mi is az az ovulácios teszt,és én hogy tudom kiszámolni mikor ovulálok,és mikor kell tesztelni,meg akciozni hogy baba legyen???
Hülye kérdés tudom,de hát hol máshol is kérdezhetném meg,ha nem itt????
Vendég
 


Csajok!!!!!!!!
Légyszi aki tud és még nem tette szavazzon,vagy küldje el az ismeröseinek!!!Nagyon fontos szavazás után meg kell erösiteni a szavazatot,az e-mail fiókodban!!!!

http://www.eskuvoi.com/parok_1.php?id=122

Mindenkienk köszi aki szavaz!!!!!!!!!
Vendég
 


Lanyus, az ovuteszttel este kell tesztelni, kivonsz kb. 16 napot az átlagos ciklushosszadból, és akkor lesz pozitív, amikor a T erősebb mint a C vagy ugyanolyan erős, az nem elég, hogy 2 csík van... és ha pozitív lesz a teszt, akkor kell együtt lenni, meg utána 1-2 napig :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Kedvenc fiúnevem Dániel, lánynév Bianka és Ráhel.

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Hello lányok!
Voltam ma uh-n. Visszasoroltak két nappal... De nem változtatom meg a vonalzómat. De azt mondták ezzel semmi gond nincs. már 41mm a baba és jó a szívhangja is. Két hét múlva megyek tarkóredő vizsgálatra.
Esküvő: Ez egy nagy falat. Hát mi nem voltunk nagyon eleresztve anyagilag, és nem a legdrágább dolgokat választottuk. És így is 1 millió volt. Mondjuk a rucin nem spóroltam 125e volt, és a párom ruhája sem volt két fillér, de szerintem ez nagyon fontos. A templom 25e volt, az étterembe 7800 volt per fő ebbe korlátlan pezsgő, bor és sőrfogyi volt. De e mellé még egy 24e-res rövidital csomagot is vettünk. Két kör mindenkinek. Virág is volt vagy 12e, meg ugye a sok kis apróság. Fotós 75e... Csak nálunk az a bibi, hogy még mindig nem adta át a képeket dvd-n mert még nem készült el az összessel. Úgy hogy gáz. De még nem fizettük ki csak egy kis részét a dolognak. Egyébként rendes ürge és nagyon jó képeket csinált, és előfotózás is volt, csak nem jó ha az ember túlvállalja magát és nem tud teljesíteni.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Sziasztok!

Gabi, gratulálok, nagyon szépen fejlődik a babácskád!!!

Az anyósokhoz kitartást mindenkinek.

Nekem a kedvenc lány neveim: Nóra, de az ugye már foglalt,
Emma ( de az nem lesz, mert a Végh vezetéknévhez elég vicces), Andrea, Lilla

Fiú nevek: Péter, András , Zoltán

Jenner, hát akkor mennek a drukkok hogy ne legyen baba.

Ja nekem nem jött be a 28 nap, a nyaralás közepén a 26. napon megjött. Úgy tűnik beállt 26 naposra a ciklusom.

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Szijasztok!

Gabi, örülök, hogy ilyen szépen fejlődtök :) nekünk is 1millión állt meg a mutató végül, bár még itt-ott a végén is tudtunk lecsípni... :)

Ninike, úgy fest hatott a drukk, reggel megint leesett a hőm, jó lenne, ha úgy is maradna, bár megjönni már tutira nem fog az esküvőn, vagyis legalább 80%-ot adok neki :) már ez is valami :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Gabi
Szuper hírek! Csak növesztgessed a babót tovább. :D

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok...

Itten vagyok, már minden oké :D nem bosszankodom anyós pajtin :D

Jaj tegnapi napom, Nem tudtam aludni, mert az udvarban a csövesz részeg volt és állandóan vagy köhögöt vagy hányt vagy tüsszentet vagy nem tudom...nem volt valami fényes, az első vendég akit már másodszor írtam be, baszott eljönni és valahogy érezztem is...Persze aztán a következő vendégem aki hajós...Ő meg elkésett és közölte, hogy akkor csak a lábát csináljam meg...Na jó...Van más varim???Megcsináltam csk a lápáb a köv vendégre ügye ezáltal, hogy csak lábaztam 1.5 órát vártam...Aki késet 30 percet...na megcsináltam a kezén a töltést...Erre mikor már olajoznám be a körömágyt nem tetszik neki...Mondja akkor...Idáig mindig fehér végüt csináltam és most rózsaszínt kért, de kérdeztem mikor kiválasztotta a színt melyik jó, bizti jó-e...Na akkor lakozam át, pirosra, nem fette be persze, akkor mondom végig raköm kövel mikor mind a 10 ujjával végaztam ez semm lett jó...Na berágtam és leszedtem és előlröl megcsináltam és végül egyszínű pirosra csináltam...Magyarán plusz 1.5 órát csináltam még jó, hogy nem jöttek utána...Aztán még a lábát is megcsinálta...Szóval tegnap itt volt 8 tól 4 ig, és volt 3 vendégem....az kemény azért csomó szabad időm volt...máskor ez nekem 4 vagy max.5 óra lenne...Na aztán haza mentem és apinak csináltam paradicsomos kápit fasírttal :D
Szóval szép kis nap volt, és mekkora teli hold volt...
Láttátok????

Gabi: Gratula :D szupika :D Nekem is a legjobban az tetszik :D

Jeaneer: meglestelek ám :D

Lanyus: jól írta Leanner :)

Hát nevekkel mi bajban vagyunk, mert nem akkarunk tudunk nagyon megegyezzni :D :D :D

Amik közössen tetszik: Lilla, Viktor

Nekem sok név tetszik csak apának nem :(
Ádám (még lehet bele menne) Bence(de nem passzol a Bendéhez)BB kicsit sok lenne...Viktor, Péter, Dávid Dani...stb...szóval van...
Lányban pedig:Lilla, Andrea, Vivien, Viktória, Fanni, itt is lenne pátr :D

Szóval ezek vannak :D
csip-csip18
 
 


Csip, pedig a Bende Bence halál aranyos :)

Szép napod volt akkor... én a teliholdat csak éreztem, alig tudtam elaludni... szenvedtem, mint egy kutya :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Igen Én is szenvedtem nem bírtam aludni :D

Bende Bence, de úgy beletörik az ember nyelve, szerintem egy picit nem jó valahogy sok a B meg az E betű, :roll: pedig szerelmes vagyok a Bencébe :oops:
csip-csip18
 
 


Az egyik ismerősöm minden nap iszik egy ici pici bort, mert annyira kívánja, hogy nem bírja megállni és babát vár. Én nem iszok, mert előtte sem kívántam soha az alkoholt most meg aztán pláne nem. Én mostanában Canada Dry-on élek. Eddig sima vizet ittam, most hogy terhes lettem nem bírom meginni, csak ezt a szar cukros szénsavas szart. Hát nem örülök neki, de nagyon sokat kéne inni, és mindegy mit csak igyak.
Nevek: Ha lányunk lesz Lia Viktória lesz, ha fiúnk Áron.
De nekem tetszik még: Máté, Márk, Noel páromnak egyik se...

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Na kkor azért vannak nevek mindenkinek :D És tetszik is apának az a lényg :D

Jaj igen alkohol....

Én is hallottam, amit Leanner írt...Egy kicsi egy pohár nem árt...Főleg mondták a vörösbort nai egy pohár nagyon jót tesz, mi is van benne???Mért jó???Nem is tudom, nem emlékszem már....

Gabi: ez így van :D mikor az ember terhes lesz, akkor kívánja pont meg az ilyenekt mint colva vag akár milyen cukros üditő vagy jönn még a Meki :D vagy Burger :D vagy akár pizza meg ilyenek :D :D :D
csip-csip18
 
 


Csip, serkenti a vérkeringést és a vértermelést a vörösbor, azért kiváló afrodiziákumnak is (vágyserkentőnek) :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?