Jaj, Keny, annyira édes a babád:))))) És a hova lett a cicim c. kép szuper és nagyon poén a felirat, 10 perce ezen vigyorgok:)))) Gratula a 6 órás alváshoz! Egy szobában alszotok Kornélkával? Ügyi vagy, hogy a bukást észrevetted és kiszívtad azonnal, hogy kapjon levegőt. Fő a lélekjelenlét! Ja és én is folyadékkal fertőtlenítek, mert a sterilizátor nekem szétolvasztott néhány dolgot és berágtam rá.
(Köszi. Dorkának nagyon jó étvágya van, el sem merem mondani, hogy mennyit evett meg egyik este, az már Bud Spencernek sem menne le:-))) Akkor leszek megijedve, ha hirtelen nem eszik.)
Babuci, aha, így már értem, vészhelyzet volt, azonnal kellett a fejő. Akkor nincs idő utalgatni, aztán várni a postát stb. Ez most ilyen helyzet volt sajna.
Én most kaptam kölcsön egy elektromosat, de nem szív semmit, csak csikiz. Ha rájövök végre hogy kell vele tejet fakasztani, biztos imádni fogom, de még nem megy...
Skrisz, gyönyörű a kiscsajod, micsoda szép szőke nagy haja lett! És persze rosszalkodik, naná hogy meg kell csócsálni a billentyűzetet:) És édi, ahogy a szekrényből kajál:))))
Rani, így is megéri a torna, hiszen gyönyörűen fejlődik Milánka. Frankón ül, mint a cövek. Nagyon hangulatos az utolsó kép, imádnivaló, tuti nyerő!:)
Ritkaaa: hát a többiek biztosan szívesen elmesélik, hogy zajlik egy ilyen (mert én végigaludtam az egészet:) Amúgy hamar megy 10 perc összesen. Utána fájhat picit a hasad, oszt ennyi.