sziasztok,
na, csak sikerült idejutnom végre... és vissza is olvastam rendesen
Kata, hol néztek házat? még mindig komárom-esztergom megyében? ne sajnáld, amit eladtak, nem Nektek szánták az égiek akkor... van már újabb jelölt? a lakásotokat sikerült már eladni?
szuper, hogy minden rendben volt a vizsgálaton és a babával
most már hipp-hopp félidős leszel, aztán már azon veszed észre magad, hogy a kezedben van a babuska!
megnéztem a nyaralásos képeiteket wiwen, ismét szép helyen jártatok
az új képen első látásra nekem úgy tűnik, mintha egy védelmező kézben lenne a babátok
tetszik! a neme nem derült ki esetleg?
Ági, szuper, hogy ilyen jól kijöttetek S. dokival, és nem akart lebeszélni. továbbra is mennek Nektek is a drukkok!
van embriófagyasztás az intézetben, emiatt ne aggódj! közben látom, Kata is válaszolt Neked ezzel kapcsolatban...
érdekes volt olvasni a regényedet az intézetekről... én nagyon bízom a Forgács intézetben, valahogy olyan jó érzésem van velük kapcsolatban... remélem, nem fogok csalódni...
szexstop van lombik alatt???????? ez komoly? vagy a beülti után van csak? de most olvasom Kata válaszát, akkor ez mennyi nagyjából? másfél hónap? vagy nem folyamatos, és a leszívás és beülti között lehet? és ez kötelező, vagy csak erősen ajánlott? (nem vagyok szexmániás, csak kíváncsi...
)
bné_szilvi, szia
druszám
-26kg
az már szép! jól emlékszem, Neked van ch diétára mintaétrended? elküldenéd nekem? hálás lennék érte...
ladiva, gratula a nunishoz! nevetek van már? biztos dűlőre fogtok jutni. azért ha gondolod, a lehetőségeket megoszthatod velünk
nekem is van - vagyis volt - egy nagy név-szerelmem már huszonakárhány éve, aztán egy olyan vezetéknevű emberrel hozott össze a sors, ami mellé meg jóérzésű ember nem adja azt a nevet - szerintem. szóval szépen lassan lemondok róla
mikor kapjuk a megígért kép(ek)et?
én már nagyon várom!
hbzs, szerintem mindenképpen szuper, hogy hagyományos randi volt, és ilyen jó arányban lettek beültethetőek! remélem, Ti is bizakodóak vagytok
tesztelni mikor tervezel? kivárod a 2 hetet? ja, hogy előtte lesz az évfordulótok... párod mit mond? én óvatos duhaj vagyok (legalábbis most, hogy nem rólam van szó így gondolom...), bennem az lenne, hogy ha csak 1 csíkos, az rányomja rendesen a bélyegét az ünneplésre... nálam biztos így lenne, és nem tudnék arra gondolni, hogy a hivatalos tesztnapig még hátravan 3 nap, és lehet, hogy akkorra meg már pozitív lesz. sőt, most úgy érzem, hogy majd amikor odakerülök, nem merek majd 2 hét után tesztelni... és inkább kivárom a 2. teszt időpontját (16. nap?)... jó, mi? pedig gyűlölök várakozni, és úgy vagyok vele, hogy inkább a biztos rossz, mint a bizonytalan... aztán meglássuk, mi lesz, amikor már ott tartunk, hogy ilyeneken kell filóznom
beus, vizesedésre sok petrezselymet szoktak javasolni, állítólag gyönyörűen kihajtja a vizet. van, akinek a gyógyvíz is bejön (fürdő), de hát ez egyéni ízlés, hajlam és döntés kérdése, hogy terhesen bemegy-e ilyen helyre. esetleg próbálj gyenge vízhajtó teát, hátha beválik. sajnos ez is lutri, minthogy a reggeli émelygésre kinek mi válik be... remélem, gyorsan megtalálod a Nektek megfelelő módszert!
drukk az 1jei vizsgálathoz, minden rendben lesz! gyere majd a beszámolóval! és ha gondolod, dobj egy pocifotót!
lojcika, szerintem nem lesz gondod a diétával, a cigit is le tudtad tenni a gyermekedért, ez is menni fog! és gondolj arra, hogy így szülés után nem marad rajtad túl sok kg
Tőled is várunk egy pocifotót, ha nem bánod
ancsa, gratula a 16. héthez
Nálad nem problémáztak a súlyod miatt a lombiknál? hasonló méret vagyok, mint Te, ezért kérdezem. én is most raktam le a cigit, és néhány kg-t máris felszedtem, mert többet eszek. most azt tervezem, hogy hamarosan átállok a répára és a zöldségre rágcsa helyett, illetve hamarosan elkezdünk edzőterembe járni - ha már a szobabicajt lusta vagyok elővenni...
Fitie, köszi az üdvözlést, és azt is, hogy bevettél a táblába, nagyon jól esett! életkor 33, tartózkodási hely Budapest XX. kerület, a konzultáció időpontja szeptember 1.
remélem, mihamarabb visszarázódtok Pepével a hétköznapi kerékvágásba, és lesz időd nekünk képet rakni
sonjus, Nektek is már csak 1 hét
pakolsz már?
hogy vagy mostanában? remélem, nem vetted rossz néven a mélt, amit küldtem még a nyaralás előtt...
Nálunk csak én szeretném tudni a leendő csemete
nemét, párom inkább meglepetést szeretne
hát akkor majd jól nem mondom el neki sem
nekünk baromi gyorsan eltelt a másfél hét, remélem, a szeptemberit nem fogjuk így megélni, hogy hipp-hopp, és már vége is... 20án tömegrendezvény volt nálunk
névnapi bulit tartottunk, és 9en gyűltünk össze, hát, fárasztó volt, de azért jól esett (bár a hajnali gyomorrontásos előadásomat kihagytam volna szívesen...). és nagyon büszke vagyok magamra, mert úgy készültem, hogy a névnapozással járó italozás miatt biztos, hogy fogok cigizni, de nem
egész nyaralás alatt 2 slukkot szívtam, és nem is esett jól
ennek örülök, így jöhet a következő lépés, diéta és mozgás. hajrá nekem