Agassi!
Védőnő járt végül?
Örülök, hogy most időre megjött a mensi. Akkor mégy dokihoz kivizsgálásra?
Hugodnak gratula!
Örülök, hogy az ovi meg a munka jól alakul!
Annyira szimpatikusak vagytok, hogy a szabad napotokon is a gyerekek járnak a fejetekben, de persze így van ez rendjén!
Hogy döntöttetek, el lehet menni már a kicsikkel a vadasparkba? Milyen volt a mozi?
Mi megnéztük az Avatart szombat éjszaka. Háát.
Bikfy!
Gondoltam rád, mikor Tihanyból néztük este a Füredi tüzijátékot 20-án. (Bár addigra már haza is értél.
)
Tényleg, CSajok, lesz valamikor topik tali?
Lucuzs!
Gratulálok mégegyszer a csodaszép névhez! Örülök, hogy hazaért a párod is!
Beze!
De jó téged látni! Jó lehetett nézni a kis arcát Marcinak! Olyan szép pillanatok ezek!
Rodi!
Jó, hogy jöttél, kezdtünk aggódni érted!
Majd hozok nyaralós képeket, de eddig nem volt időm foglalkozni velük a sok munka miatt.
Jó pihenést! SAjnálom az autó feltörést, ez nagyon bosszantó tud lenni.
Babicsek!
Sajnálom a sok földrengést! Csak megnyugszik végre a föld alattatok, és vége ennek az időszaknak, elhiszem, ogy aggódsz kicsit. Tényleg jobb utánaolvasni, hogy mi a teendő, bár Magyarországon nem szokott olyan nagy lenni, hogy gondot okzzon. Persze felkészülni tényleg nem árt.
Kissedi!
Hogy vagy ma? Rád is sokat gondoltam hétvégén, a mensis tünetek meg a kismamis tünetek ugyanazok, nem lehet tudni, mit érzel... Kitartást! SAjnálom a tegnapi hasfájást. Jobb lett mára?
Vius!
Elmentek a vendégek? Könnyebb most már egy gyerkőccel?
Várunk!
Monic!
Remélem, egyre gyakrabban lesznek pihentetős éjszakák! Drukk neked ehhez! Képeket várjuk, de tényleg inkább aludj éjszaka, az fontosabb!
Kata!
Megtaláltalak iwiw-en, tényleg jók a képek, szép helyen jártatok! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás!
Az a furcsa, hogy mikor irigykedek a kismamákra, mindig megfordul a fejemben, hogy (remélem) egy pár hónap múlva már én is kismama leszek, és engem is lesz, aki irigyel, és nem fogok tudni "segíteni" nekik, hogy hamarabb összejöjjön.
Timejka!
Szerintem is jó a 7. nap a dokira! Jaj, de jó, nálad is beindul valami!!!