Sziasztok
Marcsi örülök, h jól éreztétek magatokat, és h ki tudtál kapcsolódni kicsit!
Panka vissza fog zökkenni a régi kerékvágásba,mi amikor hazajöttünk a múlt héten Mamától, azt hittem lesz pár hisztis nap,mert Barni is egész nap kézről kézre ment, de lekopogom nem volt, elmagyaráztam neki, h nem tudom egész nap a kezemben tartani,meg szerintem tudta is h itthon van,és h nem ez a szokás,megértette,mert nem is volt nyűgös,úgyhogy nyugi,nem lesz Pankóc nyűgösebb!!!
Nekem is szarul esett, h Balázs nélkülem ment Balcsira, de ez egy fiús program volt, asszonyok otthon maradtak, de én is elmentem volna szívesen.
Végül megfogadtam Marcsi a tanácsod,nem adtam neki híg főzeléket cumisüvegből, tegnap előtt vettem neki szilikon végű kanalat,amit Eszti is írt.
Ma már azzal ettünk. Olyan szépen evett vele,hihetetlen,hogy mennyit számít 1 kiskanál is,meg a krumplipürét sem úgy csináltam Barcikának,mint a múlt héten,hanem most a főzőlével hígítottam,és 1 icuri picuri,de tényleg nagyon kevés sót tettem bele neki,és megette!!!
Úgy örültem,tök nagy sikerélményem volt!
Pedig múltkor tápival hígítottam, nem kellett neki úgy,másnap almát is főztem bele, úgy sem fogadta el.
Borka üdv nálunk!
Ha jól emléxem azóta nem is jöttem,mióta csatlakoztál.
Engem Szilvinek hívnak, Barnabás fiam ápr. 8.-án született 3800 grammal és 58 centivel.
Zsuzsi nekem a szülés után vérzés ha jól emléxem 2 és fél hétig tartott,és először júniusban jött meg rendesen, ugyan olyan volt mint előtte. Semmi fájdalom, továbbra is 6-7 napig tart.
Bár most paráztam,mert késett majdnem 2 hetet (gyógyszert nem szedem,nem váltottam ki),de szerencsére megjött. Isten a tanum, h jövőhéten kiváltom,és elkezdem szedni,addig nem lesz szex.
Barnus 2 hósan volt 6250 gr és 60 cm. Szép nagyfiú Zsolti is!
Reni remélem már minden oké köztetek Szabival.
Nálunk is Bazs anyás, és én vagyok a netfüggő.
Jázmin baby nagyon ügyi,h már mászik! Egy nagy cuppantós puszit neki!
Mi is küzdünk egy kis székrekedéssel, adtam már mecsek baba teát,meg cukros kamillát,de nem használ,maradt a lázmérőzés. De ma mondta a gyerekdoki, h próbáljam meg a barackot,meg a paradicsomot.
Inkább megpróbálom a szilvát meg a barackot,vagy a kettőt együtt.
Andi ne hari h ezt írom, de jó nagy bunkó anyósod, azért nem néz Panna felé,mert még kicsi? Én úgy látom különbséget tesz a két lány között, nem tudom mért kivételezik Laurával,de lehet én látom rosszul.
Bocsi a beleszólásért.
Amúgy nagyon édibédik a csajok!
Anna irigy-irigy! Én is mennék strandra, de már csak jövőre. Tök jó, h Párod így "elzavart", az enyém is megtehetné. Mondjuk ha megkérném bizti "elengedne" vagyi vigyázna Barnira,vagy amit inkább el tudok képzelni, h levinné anyóséknak.
Főleg ha bekakálna, eddig kb 3x tette tisztába a gyereket, de akkor is csak pisis volt,mert ugye mint mondtam még a saját kakijától is rosszul van, valamelyik nap is behányt.
Mi kipróbáltuk már a csőrös poharat:
http://www.minimano.hu/termekeink/babae ... 20_ml.html
De még nem tud belőle inni, nagyon sok folyik a szájába, csak nézett rám szegény h mi történik vele.
A tetejét kicserélem cumira,és úgy eszünk belőle,mert van rajta ilyen fogóka és az meg tudja fogni tud enni vele egyedül, de csak az elején,mert a vége felé elengedi mindig.
Ma voltunk oltáson, vagyis Balázs vitte el Barcikát,mert én nem akartam megint bőgni ahogy megszúrják szegényt.
8050 gramm és 69 cm.
Reggel arra keltem, h Barni dumált, aztán nyekergett kicsit,jelezve h jó lenne már enni, oldalra fordultam,h megsimizzem a fejét,erre 2 tappancsot látok a buksija helyett!
Totál megfordul,de nem tudom h csinálta.