Haihó!
Bocs lányok, hogy egy ideig nem jöttem, de egyszerűen nem volt időm. Este olvastalak benneteket, de írni már nem volt erőm.
Babicsek!
Ugye nem ért benneteket kár a földrengés miatt? Remélem, az ijedelem is túl vagytok, és a mait már jobban viseltétek!
Kiki!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Képeket most nem csináltatok?
Kissedi!
Nagyon szurkolok nektek! Ne keseredj el, nekem a cicim sosem fájt, és nem volt érzékeny sem!
Bikfy!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! A borozást és a páleszezést kicsit sajnálom! De nem baj, majd kb 1 év múlva! Nagyon szurkolok, hogy szerdán egy csodás képet tegyél fel a topikra!
Hát a cukrommal képzeld minden rendben lett:
éhgyomri: 4,6
60 perces: 6
120 perces: 5,1
A számomat priviben elküldöm neked, jó ha meg van!
Ja, digitális hőmérővel én sem mérném! Az nem annyira nem jó, és ahhoz egy régi, higanyost használtam, az a biztos! A digitálisra nem hagyatkoznék! Inkább a testem jeleire hagyatkoznék, mint a hőmérőre!
Látom, lőttél tesztet, ez hányadik nap is volt? Lehet, hogy korai volt még! Én nagyon bízom benned, meg a pocakodban!
Tök jó az új vonalzód!
Beze!
Örülök, hogy veletek is minden rendben!
Agassi!
Sajnálom a migrént! Gratula a húgodéknak! Jól viselted a hírt? Én biztos kicsit kiborultam volna!
(Látom, már Bikfy is feltette a kérdést! Ne érts félre, én sem tőlük sajnáltam volna, hanem magamtól! Hát, mit mondjak, gyarló ember vagyok! )