Jó reggelt!
Juli- Ne is mond...Én is jobban mennék turiba, csak sajnos itt kint egyáltalán nincsen....Egyetlen egy bolt van ahol használt baba ruhák vannak, de ott is vállfára kirakva, darabra lehet vásárolni, szóval majdnem mint egy rendes bolt csak olcsóbb.....De hát nem vetekedhet egy jó kis turival
Nagyon ügyesen shoppingoltál
Joli- Hát nagyon sajnálom ezt a szülés utáni depressziót, olvastam róla , hogy sok friss Anyukánál előfordul, úgyhogy ne szégyellj segítséget kérni....Beszélj egy szakemberrel szerintem!!...Remélem ezzel az ex-es dologgal nem bántalak meg, de én máshogy gondolom, mint a lányok....Lehet azért, mert az én életemben is van olyan ex pasim, akivel bár nem tartom napi szinten a kapcsolatot, de azért néha keressük egymást....Ezek a fiúk nekem anno nem " csak" a pasijaim voltak, hanem a barátaim is, így attól mert a szerelem elmúlt, a barátság megmaradt, tehát engem érdekel, hogy velük, mint emberrel mi történik, hogy boldogulnak az életben.....Nem tudom lehet mi vagyunk a párommal ezen a téren túl toleránsak, de ezt ő is ugyanúgy megteheti, szóval én azt gondolom, hogy ha megakarna csalni, azt valószínűleg nem jelentené be neked, biztos, hogy nem hozná a lakásotokra babanézőbe ha bármi olyan lenne közöttük.....Szerintem ha belegondolsz Tomi nem lenne képes ilyenre, mert ez már a legalja lenne...Szerintem a legfontosabb,hogy bízz a párodban.....Írtad, hogy az exe külföldön lakik, hát akkor hogy is lehetne valami közöttük?Ha már megakarna csalni nyilván keresne egy olyat aki a közelben van....vagy szerintetek nem?Én úgy vagyok ezzel a megcsalás dologgal, hogy ha valaki megakarja csalni a másikat akkor megfogja, hisztizhetünk, féltékenykedhetünk , akkor is megteszi....Ha meg nem akarja, akkor meg nem fogja megtenni....De lehet jobban odalököd valaki másnak a karjába ha otthon mindig egy hisztis, kötekedő feleséget talál....Bocsánat, remélem nem bántottalak meg a véleményemmel, csak segíteni szeretnék
Susytunder- Dehogy is késő, szeptemberben ( talán első fele de még nincs fix időpont) jönnek Anyuék, addig ráér a boríték
Nóri baba annyira kis tüneményes, jó utat nektek Anyudékhoz!Keresztelőről várjuk ám a képeket
Ediii- Sajnálom a szemét cisztákat, remélem a fogigátlóval kiürülnek és akövetkező hónapban belecsaphattok a lecsóba
Egyébként osztom Suzy véleményét, szerintem is a stimutól lehet!
Suzy- Örülök, hogy minden rendben, olvastalak a Lombikosban, hogy már fél kg Cipike, jó nagy legény már ő is, egyem meg
Csip- Sajnálom a hülye vendéget, na meg a körmödet is...Nekem is mindig 300 a vérnyomásom, ha valamit órákig csinálok és utána egy perc alatt elcseszem
Remélem a mai napod jobb lesz
Én ma takarítani fogok, este pedig megyek Apjukkal dolgozni....Ezen a héten és a következő héten szabin van a kollégája, így szerda-csüt-pénteken munka után még egy plusz kört mennie kell a vérekkel
Na de sebaj, az plusz pénz is, így lesz mit elköltenem a teszveszen, hihihihihi
Puszi mindenkinek!
Ancsa