Bosszant, hogy nem múlik a migrénem.
Éjszaka Marcussal aludtam a hálóban, párom meg Lizával a gyerekszobában, kétszer etetett, tápit kapott a kiccsaj mert én képtelen voltam felkelni etetni a migrénem miatt, illetve totál tele vagyok gyógyszerrel is…
Judit,
Kívánom hogy legyen nagyon jó időtök, érezzétek jól magatokat !
Köszönöm téli utazásos infót
mindenesetre biztosan csodálatos a havas táj !
Igen igen azért is kérdezem mert abba az irányba is nézelődünk, mindig is imádtam a Dunakanyart, talán írtam is hogy gyerekként sokat nyaraltunk Verőcén.
Csucsu,
Színház nagyon jó lesz !
Kisbeeka,
Gyere bármikor, mi itthon, várunk szeretettel
„Csajok,alig várom,hogy elköltözzünk” – hát azt már én is, de még jó pár év addig, de legalább lesz idő eldönteni hogy 1., hova, 2., építkezzünk vagy házat vegyünk
Milyen árban van a padlizsán ?
Kispatak,
Mikorra kell választ adnod ?
„Amugy a mai dolgok nem sikerültek” – sajnálom.
Lizát 3800-al hoztuk haza, most 4400-nél tart, szerintem az azért nagyon sok, de ha éhes a csajszi
Kpn,
Jaj ezer bocsánat, nem akartam erőszakos lenni. Köszi a segítséget
Woody,
Köszönöm uram nevében a kedves szavakat.
Sajnálom szájpenészt, azzal mit lehet tenni ?
Ne már !!!!!!!!! eltört drága Lilinek a kulcscsontja ? és ez mikor derült ki ? még a kórházban vagy otthon a gyerekorvos által ?
Úristen ez a kiütés nagyon gáz ! borzasztóan sajnálom, dokiddal nem tudsz beszélni hogy nézze meg mit kaphattál szüléskor ?
Öleléseim mennek, ha bármikor időd, kedved engedi gyere mi itt vagyunk, sőt ha tudsz kisebb sétákat is tehetnél du/este ! hidd el tapasztalatból mondom !
Képeket várjuk !
Szopi miatt no para ! ha esetleg nem is adod oda a tejet (de mondjuk nincs gyógyszeres kezelés) akkor figyelj arra hogy rendszeres időközönként fejd le, ezáltal biztosítva az utánpótlást.
Avent cumi túl kemény, NUK jó, illetve a Tommee tippee is puha, cici formájú cumi !
Wikka,
De de családi béke(a) az első. A hisztihormonjaimat meg elküldtem jó messzire.
Mi is örülünk hogy ránk találtál
Eszter,
Köszönjük Macs híreket. Olyan drága vagy hogy így közvetítesz !
Juppé drukk hogy mielőbb hazamehessenek Apucihoz !
Részemről rendben ha megpályázod a jóhírhozóipozíciót
Van az a nóta hogy who the f..k is Alice ? Ezután szabadon: újabb regisztrált „tagunkhoz” is címezném ezen kérdést !!!!
Csucsu,
„Fincsi sütikkel az élen” – dijótojtát akarok !
Kisbeeka,
Marlenka a kedvencem !
Vikus,
Nega sperma jóóóóóóó!
Videót megnézem, már beraktam a favouritbe
Nava,
Drukk hogy doki ma érdemben csináljon vasaddal valamit.
2,5 film, hát ez tecc
Brumi,
Ne már ! ezt nem hiszem el ! Legalább mondta volna előre hogy várható hogy az ünnep bekavar és h mire számíts ha úgy lenne.
Giga drukkok a spontánkodáshoz !
Luca,
Suli igen. Mikor végeztél ? és milyen szakon ?
21.31-nél tartok most jönne Gigi, de elfáradtam, igaz 4 óta talpon vagyok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.08.20 03:08-kor.