Sziasztok!
Köszi, édesek vagytok, hogy hiányoltatok, híztam is 2 kilót, egyből
Persze májra
Sajna betegek is voltunk, én kezdetm és sorban mindenki utánnam, SÁra is
De elsősorban nem azért nem jártam erre mostanában, hanem, mert lakást keresünk.Úgy néz ki találtunk is egyet, jövő novemberre készül el, Újpesten.Szóval, talán a jövő karácsonyt már 3asban tölthetjük.
Nekem a szoba téma elég érdekesen alalkult.Le volt foglalva már január körül márciusra egy háromyágyas, de mivel a sors úgy hozta, hogy 2 hétre be kellett feküdnöm előtte, így nem szóltam, hogy helyem van, mert minimum 3 hét(mert ugye szülés után is 5 nap) szorozva 4000Ft-tal naaaaaaaagyon-naaaaaaaaaaagyon csúnya lett volna...
Így bekerültem az elsőn az egyetlen olyan szobába, ahol bent van a zuhany, wc.7 ágyas, parázam rendesen, de a 7 ágyról 4en sokáig maradósak voltunk, sőt, 2en végig a 3 hét alatt együtt is maradtunk.Szal, jól éreztem magam velük, a kapcsolatot még most is tartjuk, így mikor szülés után feltették a kérdést, én oda kértem magam vissza.
Ezt jól elnyújtottam, mi
Viszont a talival nem értek veled egyet.Mi 2004 tavaszi babások is taliztunk anno, pocakosan 2x, és mióta mindenkinek meg van a babája, már őőőőőő
6-7 alkalommal összejöttünk babástól.Na nem mindenki, de a kemény mag, 4-5 en mindig voltunk.
Eddig a Msz-en, most meg mindig másnál.A legutóbb 14-en voltunk.
Tök jó volt.
Én is képezek nektek egyet:
Sára már ehet csokit
Pusz, Léna