Új privát üzeneted érkezett!

andi: És ott egy laptető! Addig birkázok itt még a végén majdnem elvettem megint.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: Te látom, kész vagy, mint a Házi feladat :))))))))))

A laptető most természetesen a Mi Macsekunké!!!!!! :)
andrea-1

Csuti,
nagyon sajnálom és nagyon drukkolok.

Eszter,
mega drukk holnapra és nagyon köszi a beszámolót VarázsMacsról.
ha csütörtökön mész hozzá, add át jókívánságainkat neki.

Békus,
nagyon sajnálom, nehéz ilyenkor bármit is mondani. :-(
azért meg lécci ne szabadkozz hogy szomorúsággal jössz, ez így természetes.

Kubu,
annyira örülök, hogy rendben vagytok!!!!! :-D Apa biztos nem ismer mindenkit személyesen, de innen üzenem neki is hogy szuperek vagytok, mert ugye kettőn áll a vásár! :-)
a pécsi melóhoz drukk, de azért egy pest közeli még jobb lenne!
Liza-Lili sztárfotó cupp-cupp-cupp!!!

Kispatak,
drukk az interjúkhoz, gyere a hírekkel.

Nava,
képet péntekre kapunk, ugye?!

Judit,
köszi a drukkot, megint majdnem egyidőben megyünk, még mindig lehetünk zebratársak. vagy a titok után szabadon úgy kell írnom hogy zebratársak LESZÜNK?

üdv a nyaralásból visszatérőknek és a zugból benézőknek és ++++++++ energiák mindenkinek!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi: megvallom,ugyanez a gondolat jutott eszembe... :D
szerintem Macskusz inkább végig röhögi a show-t,minthogy azt olvassa 10 oldalon keresztül,hogy szegéééény Macccs!! :)

Ezzel nem segítenénk elő a javulást,de ha jókedvet lát,azzal már tuti!!! :)

Úgyhogy csináljunk jókedvet Maccsnak,és a kiscicáknak :D
Vendég

Andi, behalok a kommentjeiden! Imádom őket! :lol: :lol:

Wicky a tieiden nem kevésbé!

Amúgy szerintem is jól fog szórakozni Maccs, ha végig olvassa a sztóóóóórit!
gigibp

Békus: :) Hát remélem így van, de Esztertől úgyis majd megtudjuk a reakcióját... :shock:
andrea-1

Gigi, na akkor hallanád a Sajtit... én hozzá képest csak ipari tanuló vagyok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Én ha minden jól megy,akkor nov. 1-én kezdek rövid protokollal :D
csatlakozik hozzám megint valaki zebratársnak? :)

aki mondjuk nagyjából ott jár majd mint én? :D

már alig várom!!
Vendég

Andi: tutira inkább,mint a sajnálkozás :lol: :lol: :lol:

Maccs túl optimista és jókedvű ahhoz,hogy arról menjen a beszélgetés,hogy ajjaj...

Neki vidámság kell,és ÉLET!!! :D

Hajrá Macccs!!! :)
Vendég

Vicky,
a habcsókkal együtt pótoltam a lemaradásomat, még az 5 hónapos Barbusnál voltam leragadva.
mekkorát nőtt a kiscsaj, és azok a csodaszép kék szemek!!!!!
bocs, de most nincs erőm a birkákon és a mónikasón visszavergődni az eredeti hsz-hez, de hol is lehet szavazni a kis tündérre?

jajj Csajok,
ahogy írtátok belegondoltam hogy Sajti mit rak majd össze nekünk a józsi barát oknyomozó riportja a birkatáborban témára! azt hisszük most röhögünk, de szerintem akkor fogunk IGAZÁN!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Békus: Ha minden jól megy és addig magunknak nem iparkodjuk össze, mint a Matisz unokáék.... akkor én okt. közepén kezdek vélhetőleg valamikor... szóval majdnem egyszerrre fogjuk nyomni, úgyhogy.... :)

Hú, azért ha rá gondolok fel vagyok ám spannolva rendesen.... ha meg még arra is, hogy novemberben lesz a házassági évfordulónk (7.), meg az együttlevési évfordulónk (10.) is... na ez milyen ajándék lenne már...?? :)
andrea-1

Andi! Most minden együtt van, csomó évforduló... Meglásd, most sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gigibp

Zsuzsó:
"józsi barát oknyomozó riportja a birkatáborban".... anyám, hát Te is tudsz.... :).... a férjem meg csak hümmög időnként a másik szobából, hogy mi ez a fesztivál itt a gép előtt... :))))))))))))))))))))
andrea-1

Andi: akkor TE leszel az új zebratársam :D :D :D

2 hét ide vagy oda nem számít (ha már éveket vártunk ;) ). :D
Én meg múltkor azt számoltam,hogy ha most összejönne (a napokban),akkor épp május 13-ra esne a szülés várható időpontja, ami az 5. házassági évfordulónk :D

Klassz ünneplés lenne a szülőszobán,nem? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi: mi lenne,hát babafesztivál!!! :lol: :lol: :lol:

Melyikőtök mesélte az altatásos sztorit a babafesztiválról? :)
Vendég

zsuzsi: A babavilag.com-on lesz. Már lejárt a másik heti szavazás, lassan indul a 20. hét és állítólag abban benne lesz Habcsók Barbus. Csak sajna regisztrálni kell a szavazáshoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Én vóóótam...... :)))
andrea-1

Vicky: annyi baj legyen,egy ilyen szép kis habcsókért megtesszük ;) :D :D
Vendég

Lányok, szerintem sincs azzal semmi gond, ha néha felpezsdül a topic... nem kell a lelkünkre venni... érzékeny birka-banda :lol:
Macs tutira értékelni fogja, szerintem jó a humorérzéke neki is!

Andi, nekünk júl-ban volt a 7. házasságink és 10. éve vagyunk együtt! Nem is értem ennyi idő alatt miért nem bírtuk össze Matiszolni a sok kölyköt? :lol: Valamit nagyon elqrtunk :oops: :D

Zsuzsó, ha lesz fotó, természetesen dobom is! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

hogy eltaláltam :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicky:
Az én barátnőm is felszokta tenni a gyönyörűséges Nórikájukat ilyen kép pályázatokra :)... Ő úgy szokta, hogy küldi a linket, amikor már kint van a kép, és lépésről lépésre leírja, hogy az adott oldalon hova lépjünk, mit nyomjunk a reg-nél... így 2 perc az egész tényleg és ők már lettek nyertesek ilyen baba fotós balhén... :)
andrea-1

Lányok!

Elmentem fürödni és ti mit termeltetek? Hát nem lehet titeket itt hagyni.

Hát igen még ha Sajti itt lett volna, mi tényleg ip. tanulók vagyunk hozzá képest! Gyere Sajti nagyon várunk, nem kevésbé Miezát!

De a fő drukk most Macsié és Lukácsnét illetim bízunk a sikerben!!!

Amugy leírom nálam hogy volt a dolog, hátha "sikerül" a minta. Valahogy éreztem, hogy itt az idő (egy sugallatot kaptam nem tudom honnan, mintha valami megérintett volna) Szoltam apának hogy talán jöhetne egy kis móka/kacagás (egy szép péntek reggel) aztán 9 hónap mulva csüt. du. megszületett egyszem pöttöm babám

Szóval ha ilyesmit éreztek akkor hajrá!

üdv kispatak
Vendég

Na jól van látom tényleg mindenki kezd elemében lenni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: összematiszolni... bazze Navi... :)))))))) honnan a ....csából jönnek Neked ilyenek ??? :))))))))))
andrea-1

csajok,elment az áram,nem soká fogja bírni az aksi :shock: :shock:

úgyhogy ha eltűnnék,ezért lenne :lol: :lol: :lol: :lol:

és ha így,akkor jó éjt :lol: :lol:
Vendég

andi: Oké, akkor majd hozom a linket.

navi: Kééépet! :)
vicky79
Budapest III. kerület

jézusom mekkora pörgés van, legalább 5 oldal az elmaradásom :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Békus: számolgasd majd a birkákat, úgy hamar jön az álom :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
andrea-1

navared: Egyszer mondta a párom hogy a meddőségiben egyet nem kaptunk, SZEXUÁLIS FELVILÁGOSÍTÁST! Mi van ha nem tudjuk mit kell csinálni? Lehet hogy nektek is egy kis oktatás kellett volna? :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

kubu: Nem történt semmi különös. Az újak szerint mi birkák vagyunk, de élvezzük. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Összematiszolni... én még mindig itt tartok :)))))))))))))))))))))))))))
andrea-1

ej-ej Andi... :D
hát spontános napokat élünk,nem úgy van a'! :lol: :lol: :lol:
valaki jóóóól elintézte a gyertyafényes vacsit,és hogy ne nézhessük tovább a HP-t :shock:
ja,itt a HP kivételesen Harry P. :lol: :lol: :lol:

ha nem láttam volna,hogy uram végig mellettem volt,azt gondolnám,ő szabotálja a Mónika sóóóóót :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi, hát utánad szabadon: összeiparkodjuk, mint Matisz unokáék! Ebből alkottam az új kifejezést :lol: összematiszolni, ahogy Kispatakék, mikor érezte, h. eljött az idő! :D

Kispatak, remélem, nem bántottalak meg ezzel, csak vicccc volt :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hát Navikám, mondok én itt időnként sok f..ságot, de ezzel asszem Te is felkerültél nálam a dobogóra.. Összematiszolni.. kész vagyok :)))))))))

HOpp: KPN-ék összematiszolták.... na majd reggel rá is kérdezek Nála :)))))))))))))
andrea-1

Vicky, nekem is megfordult a fejemben már, h. biztos mindent jókor jó helyre teszünk? :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

No erről van szó,amit Kispatak is írt!!

Hallottam róla,hogy az ember "nősténye" :D is megérzi,hogy mikor aktuális ;) :lol: :lol: :lol: :lol:
ezt már írtam korábban,de most Kispatak is megerősítette :)
Vendég

Andi, csak kicsit belemerülünk, aztán dől belőlünk a baromság! Kpn már tud valamit az tuti... végül is volt ideje gyakorolni és láss csodát csak sikerült jókor jó helyre.... :lol:

Jajj remélem, senki nem sértődik ám meg!!! :oops: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Bakker csajok, ha tudnátok, hogy én már hányszor éreztem ezt... aztán mégse matiszoltuk még össze... :shock:
Bár én a komplett terhességi tünetegyüttest is képes vagyok produkálni..... :shock: :shock: :shock: :shock:
andrea-1

Breki, azt hittem a Hewlett Packard fénymásolót néztétek... :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Magunkkal kapcsolatban nem jutott eszembe még,hogy talán nem is tudjuk,mit a hogyan... :lol: :lol: :lol: ,de a BMC-ben figyelve azt a sok különböző párt,egyszer eszembe jutott,hogy vajon kérdezett már rá nőgyógyász a párnál,hogy biztos tudják-e a dolog lényegét?... :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tavaly húnyt el a nagyim (82 volt),még ő mesélte,hogy mikor 18 évesen igent mondott nagypapámnak,egy kis falucskában éltek,és hát nem voltak felvilágosítva... :D

de rájöttek ők is a dolog nyitjára :lol: :lol:
Vendég

Na lányok asszem elteszem lassan magamat holnapra.. úgyhogy jóéjszakát Mindenkinek, aki úgy akarja annak simán.. aki meg úgy, annak nyáj-asan :)))))))))
andrea-1

Kérdés hogy a dokikat is érezzük-e inszemek előtt!!! :shock: :D :shock: :D Ide azzal a katéterrel de azonnal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.08.17 21:25-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
ha tudsz küldj linket reg-hez, de ha nem hát majd valahogy megoldom. előtte max kijárom a birkaiskolát.

Luácsné,
megkövetlek az előbb kimaradtál. :-(
természetesen mega drukkjaim mennek, hogy normális dokker legyen az ügyletes. nagy dilemma a négy nap, viszont ha akkor szültök, biztos nem lesz dugó és hipp-hopp bent vagytok.
Filipre ki fog vigyázni?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi, nekem is volt már ilyen nőstény-ördög érzésem... többek között akkor is mikor megláttam Ú ügynököt a két lábam között, rákészülve, h. felhelyezze a bogyókákat! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi: nem,egy hülye p*csát :lol: :lol: :lol: :lol:

most épp uram próbál a vaksötétben tusolni. :lol:
kísérletezik,hogy van-e és meddig melegvíz a forgatómotor nélkül :lol: :lol: :lol:

pasik....!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicky, erre egyszerre gondoltunk! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok Birkák :D :D :D

Mi még Máltán nyaralunk,de gondoltam végigolvasom a történéseket gyorsan...hát,érdemes volt :D :D :D annyira röhögtem,hogy egy szót sem tudtam kibégetni a Párocskámnak :D :D :D Vicky,Andy,Kispatak és Kpn h.sz-ein :D :D :D

Macsek: Örülök,hogy jól vagytok :D Szorítok nagyon értetek :!: :!: :!:

Eszter: köszi,hogy hozod a hírt Macsról :!: :!: :!: Neked meg hajrá eszkimó :!: :!: :!: :!:

Navi:gyönyörű pocó :D :D :D pontosan ilyet akarok én is :D :D :D

Mieza: remélem a Nagyi a jó hír hallatán befalt egy csomó vepro knedlo zelo-t :D :D :D

Lukácsné: bekanyarodtál a célegyenesbe :D :D :D ügyes legyél :!: :!:

Hófehérke: pihenj sokat és gyere vissza,mert várunk :!: :!: :!:

Kubu: itt volt az ideje,hoy kirakd a megfáradt gőzt!!! Lehet,hogy úgy érzed nem így kellett volna,de ha így jött,hát így jött...Örülök,hogy rendben vagytok már...Kiscsajok fotója naon tecc :D :D :D

Kispatak: Te a Mi Tyúkanyónk vagy :!: :!: :!: nem a korod miatt,hanem azért ,mert már nem akarsz gyerkőcöt és mégis itt vagy és SEGÍTESZ nekünk a tanácsaiddal, a gyönyörű virágaid fotójával stb... :D :D :D Nem neked kell innen elmenni,háttérbe szorulni :!: :!: :!:
Holnapi interjúra szorítok!!!!!

Brek: sajnálom a történteket :cry: :cry: :cry:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Navi: Hagyd abba kérlek... :))))))))))) Nem bííííííírom én ezt már....... lassan vizelettartási problémák lesznek :)))))))))))
andrea-1

Breki, én álomba masszíroztam a Zuramat, most itt durmol, én meg szabadon garázdálkodok!
Miért nem mégy és segítesz neki, hátha a romantikus vaksötétben összematiszoltok 1 babót a tus alatt? :D

Na jó, én is elteszem magam holnapra! Jó éjt!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Angyal: További jó nyaralást Nektek.....!!!!!!! :) Jó hogy teccett a műsor... csak itt, csak most, csak Önöknek..ezen a csatornán... yeahhhhhhh :)
andrea-1

kiss angyal: Kérünk majd képeket hol is vagy.

Én is elteszem magam holnapra, nagyon jó estét szereztetek nekem. Kiélhettem a hülyeségemet. Jó éjszakát a nyájnak!
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?