Sziasztok Csajok!
Tike, bdori üdv közöttünk, jó, hogy csatlakozott már valaki, mert mostanában nem nagyon pörögtünk.
Tike: A kislányodat ugyanúgy hívják, ahogy engem!
Hedvignek anyakönyveztettétek vagy Hédinek? Utólag is boldog 1. szülinapot kívánok neki! Hogy telt az ünneplés?
Nekem szerencsére kellemes élményem volt a k.vári kórházban a csecsemősnővérekkel, pedig a sok rossz vélemény miatt fel voltam készülve a legrosszabbra, de tök pozitívat csalódtam! Nagyon normálisak és segítőkészek voltak. Meg is lepődtem. Én a Benczénél 1x voltam egy vizsgálaton, de aranyosnak tűnt.
Kistesót terveztek? Mikor kb.?
bdori: Akkor a te fiad a legkisebb itt a fórumon most. Éjszakáitok milyenek, jól alszik Matyi? Csak szoptatod? Érdekes, hogy a Bencze miért változott meg a szülés után? Sajnos, a piszkos anyagiak is szerepet játszanak ilyenkor, dúrva, hogy csak akkor vesznek emberszámba, ha fizetsz rendesen.
Nálam a Varga bejött szülés után is minden nap meg a szülésznőm is, szóval panaszra nem volt okom. Nekünk annyi volt a rossz, hogy akkoriban tombolt a Rota vírus fertőzés a kórházban, ezért teljes látogatási tilalom volt, csak az ablakból tudtam megmutatni a családomnak Alexát.
Gombócka: Igen, sokat bandázunk Alexával, van is fent az iwiw-en egy új albumom "Babás bandázások" címmel.
Sok a kisgyerekes pár most a közelünkben, úgyhogy szerencsére van kivel összejárni és a tapasztalatokat megosztani. Ráadásul a húgom is most babázik, ez így direkt jól jött ki.
Én igyekszem időt szorítani a baba nélküli szabadidőre is, nekem fontos, hogy Alexa nélkül is kikapcsolódjak, feltöltődjek néha, így hozzá is sokkal több lesz a türelmem. A barátnőmmel eljárunk moziba és néha karaokezni a csajokkal. Ilyenkor a párom szívesen vigyáz Alexára, megfürdeti, lefekteti, mindent megcsinál körülötte, szóval nem panaszkodhatom. Szerencsére Alexa hamar átaludta az éjszakát, szóval ilyenkor még csak izgulnom sem kell miatta, hogy esetleg felébredne stb.
Neked van módod Nelli nélkül is kikapcsolódni? Párod mennyire partner ebben? Megcsinál Nelli körül ő is sokmindent?
Édes lehet Nelli, ahogy dumálgat!
Alexa is mondja a magáét, persze nagyrészt még babanyelven, amit csak ő ért. A sziázás az nála is nagyon megy, mosolyog és integet hozzá, az emberek meg olvadoznak...
Amúgy nem egy szívbajos kiscsaj, közvetlen, idegenekkel is pillanatok alatt megbarátkozik, incselkedik velük, állítólag én voltam ilyen kiskoromban.
Nelli milyen az idegenekkel?
Lassan búcsúzom, neki állok pakolni, mert szombaton hajnalban indulunk 1 hétre Olaszországba. Remélem, Alexa jól fogja bírni az utat!
Tike, bdori, ti fent vagytok iwiw-en?