Sziasztok Lányok!
Milina, örülök, h jobban vagy! Egyébként, ma nekem is egész nap ment a hasam...
Szerintem elcsaptam a gyomrom vagy benyeltem vmi gyors virnya dolgot én is a hétvégén... (szombaton mi is esküvőn voltunk
)
Az alvás egyre rosszabb lesz!!!!
Sajna...
Nálam már a szint: alig tudok elaludni, nem jó sem oldalt, se háton fekve.
Ha felébredek éjfél előtt, akkor bazi nehezen alszom vissza, dupla annyi szenvedésbe telik, mint a normál elalvás este... Bár sikerült egy nagyon jó kis szopi párnát beszereznem, most már azzal is egyre nehezebben megy!
De kitartok, már csak 3 hónap!
És legalább 2X megyek éjszaka pisilni...
Ja és a legrosszabb: eddig itt vigéckedtem, h alig görcsöl a lábam! Hát, most megkaptam!
Tegnap hajnalban üvöltve ébredtem fel és ébresztettem az Uramat, mert begörcsölt a jobb vádlim, de úgy, h megmozdítani nem tudtam, se lefeszíteni. Az Uram maszírozta ki, amennyire tudta akkor gyorsan, meg utána egész nap... és még ma is be van görcsölve! Pont ma kellett mennem a körzetihez, mostantól felvett táppénzre és mondtam is neki a dolgot. Sajna ez van, volt a válasza + sok pihentetés + magnézium + folyadék + fáslizás...
Tigris, Milina az ügyetlenséget + a feledékenységet (ez utóbbi nekem is van) nyugodtan írjátok a terhesség számlájára! A szakirodalom is megerősíti...
Youlcsi, ne izgulj, bár lassan vánszorog az idő (ezt én is egyre inkább így érzem...
) eljuttok Ti is a 4D-s uh-ra! Szorítok, h doki ne akarjon befektetni és nagyon kíváncsi leszek, mit mond neked!
Kérdés: Te mennyi magnéziumot szedsz most? A pezsi tablettában én napi 250 mg-ot, de azt hiszem most jött el az idő, h ez kevés... Elvileg azt írja, h napi 1-nél nem szabad többet inni belőle, de ma megnézte körzetim és más tablettás magnéziumból (ugyan ilyen arányúból) is lehet napi 3 db-ot is beszedni... (nekem ugye a tablettás verzió laktóz miatt kiesik) szóval, nem tudom, h merjek-e növelni az adagon...
Veronika, a beszámolót én is várom!