Sziasztok, végre a végére értem… áááá…
Nem volt jó a gépem, meg közben Balatonoztunk is kicsit!
Örülök, h. hellyel-közzel mindenki jól van… és akkor néhány reagálás:
Bedoha, üdv. én is!!! Nagyon szépek vagytok a fotón!!!! És Olivér is nagyon édes!
Vaya, jólvanna, annyira nem vagyok borzalmas tényleg!
Sógornőd miket mondott, ha szabad kérdezni? Olykor nagyon tapintatlanok tudnak lenni az emberek, sajna
Milyen tanfolyam lenne?
Jajj látom, jól van Noni-baba, képet kérünk!!!!
Dorka, annyira tetszik nekem is ez a bébihinta… jó lenne, ha valaki meglepne vele minket
Én nem eszem túl sokat… kb. mint eddig, bár még nincs vége, rámtörhet az éhezés!
Na viszont most baromi éhes vagyok, csak ezt már szerettem volna befejezni...
Andabella, nagyon édes Eszti-baba! Gratula a puncishoz!
Rodi, nagyon szép babakocsi!!! Most már nekünk is lassan be kellene szereznünk! Ja és a pocid is helyes!
Henne, a mi picink is így görbítette a száját végig… olyan édes!
Csini vagy!
Eclipse, agyérgörcs? Ez nem hangzik vmi jól
Remélem, semmi komoly gond nincs!
Vikoo, nem lehet semmi baj, ne is gondolj ilyenre! Édes nagyon a fiúcska! Egyszerűen gyönyörűűűű
Tatjana, sajnálom a melót… örülök, h. mindent kapsz majd, ami jár!
Sziasztok, végre a végére értem… áááá…. Nem volt jó a gépem, meg közben Balatonoztunk is kicsit!
Örülök, h. hellyel-közzel mindenki jól van… és akkor néhány reagálás:
Bedoha, üdv. én is!!! Nagyon szépek vagytok a fotón!!!! És Olivér is nagyon édes!
Vaya, jólvanna, annyira nem vagyok borzalmas tényleg!
Sógornőd miket mondott, ha szabad kérdezni? Olykor nagyon tapintatlanok tudnak lenni az emberek, sajna
Milyen tanfolyam lenne?
Dorka, annyira tetszik nekem is ez a bébihinta… jó lenne, ha valaki meglepne vele minket
Én nem eszem túl sokat… kb. mint eddig, bár még nincs vége, rámtörhet az éhezés!
Andabella, nagyon édes Eszti-baba! Gratula a puncishoz!
Rodi, nagyon szép babakocsi!!! Most már nekünk is lassan be kellene szereznünk! Ja és a pocid is helyes!
Henne, a mi picink is így görbítette a száját végig… olyan édes!
Csini vagy!
Eclipse, agyérgörcs? Ez nem hangzik vmi jól
Vikoo, nem lehet semmi baj, ne is gondolj ilyenre! Édes nagyon a fiúcska!
Tatjana, sajnálom a melót… örülök, h. mindent kapsz majd, ami jár!
Sophie, nagyon cuki torta… tudnék most enni belőle és a kisfiad is aranyos, ahogy áhitattal nézi a tűzijátékot!
Macs, sokat gondolok rád, ahogy írtam a másikban is… ha tudsz, üzenj mindig!
Velünk: elvileg minden okés, bár holnap újabb vérkép labor... fosok kicsit, de ez van
Szerdán jön védőnéni, h. átbeszéljük a dolgokat: szülés, kelengye, stb... mi még nagyon le vagyunk maradva ilyen téren
Csüt-ön pedig sajnát nőgyógyi, szóval nem fogok uncsizni, az tuti!