Sziasztok!
Judit írt nekem smst a mai moziról, de sajnos én nem tudok menni, mert nincs aki vigyázzon a gyerekekre este.
Egy beülősben jobban benne lennék, bár kérdéses hogy hogy szervezném meg azt is, de ott nagyobb lenne a motiváció számomra
Judit, Letinek nagyon boldog névnapot kívánunk!!!
Bocsi, de totál nem vagyok ezekkel képben.
A héten jó sok programunk volt, járunk Bencével minden nap úszni, ma voltunk ötödjére és már majdnem tökéletesen úszik
Nagyon büszke vagyok rá! És bebizonyosodott hogy lehet a szokásos módtól eltérően is úszni tanulni, karúszóval és deszkával, a fejét nem beledugva a vízbe. Mert nekünk ez volt az akadály eddig, de itt nem kell letennie a vízbe. Jövőre Jázmint is viszem már
Szerdán Sástón voltunk a Kalandparkban, ott még nem, de hétvégén Siófokon kipróbáltam végre én is a bobot és nagggggyon jó volt
De abba a borulós soproniba továbbra sem ülnék bele szerintem
Ovikezdős anyukák, írjatok már hogy ti miket visztek az oviba, mert fogalmam sincs és valamit tuti el fogok felejteni...
A gyerekek várják már az ovit? Szabi, Luca, Kata, Balázs?
Mert Jázmin néha emlegeti, de mikor mondtam hogy jönnek az óvónénik hozzánk, befogta a fülét és nagyon ellenkezett
Kicsit tartok ettől az egésztől, de nincs más választásunk sajnos.
Tényleg,
Andi hova tűnhetett? Nekem úgy hiányzik hogy nem tudunk róluk semmit
Andi, ha olvasol, írj már pár szót a lányokról!! Légyszi!
Kriszta, neked is jó nagy pocid van már!
Az a lényeg hogy még utoljára kettesben tudtatok egy kicsit lenni. De ennél csak jobb korszak következik
Kati, nagyon jól néztetek ki a lagzin! Virág ruhája nekem is nagyon tetszik, mindkettő. A frizurája is tuti volt. Álomszép a lányod
Na nem tudom mit akartam még, mert már nem látom ki mit írt...
Szóljatok ha lesz beülős tali, arra megpróbálok elmenni!
Ja, és
Jaimee, ha olvasol (de majd írok is), csütörtök lesz a mi napunk, viszem a cuccot mindenképp!
Pusz mindenkinek!