Sziasztok!
Terika:
Örülök, hogy nem feledtetek el!!
Bár olvasni olvastalak benneteket, úgy augusztus óta megint, hozzászólni nem mindíg volt időm, de haladok a történtekkel(hellyel-közzel)
Mamóka:
A mi napirendünk elégé egyforma:
Reggel oviba viszük a Bálintot, majd a Botonddal bemegyünk a városba, ott a piacon veszünk friss tejet, kenyeret (a rajat melletti kis boltban), és ha még egyébb elintézni valónk van, (posta, gyógyszertár) akkor azok felé vesszük az irányt.
Délben ebéd, majd Botond alszik 1.5-2.5 órát kb 15:30-16:00-ig. Akkor lemegyünk a Bálintért, majd újra a város felé megyünk, és a János utcai garázssoron bicigliznek, motoroznak a lurkók. majd haza és kezdődik az esti "műsor".
Szívesen összefutnánk Veletek mi is. Sajnálom, hogy nektek nincs fent képetek, mert akkor egyszerűbb lene felismerni egymást.
Az ovi témához nem igazán tudok hozzászólni, mert én nem itt nőttem fel, most pedig már alap esetben a palotakerti oviról érdeklőttem, lévén, hogy itt lakunk a telepen.
Jókat hallottam egy bizonyos csoportról, és az elképzeléseimbe is beleillettek, így beirattuk ide, és szerencsére abba a csoportba is került.
A bölcsiről már többet mesélhetnék, de ez is emberfüggő, hiszen Beababa Beusa nagyon jól érzi magát ott, ahová a Bálintot 6 ökörrel sem lehetett volna bevinni.
A betegségek sajnos minket is megtaláltak, sőt....
Botondot most küldték gastroenterológiára mert nagyon sokat hurutos, hasmenéses, és ehhez még igen nagymértékű vashiány is társul.
Bálint mostanában megússza egy kis orrfolyással, hála az Égnek.
Most látom csak, hogy kész regényt írtam, úgyhogy befejezem és elmegyek aludni.
Jó éjt:
Gabi