Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

candi köszi már jobban vagyok, s mint megtudtam, amit tudtam, csak nem esett le.... szóval értitek..... hogy elvileg a beültetés után magasabb a testhő, mert a sok hormon által mintha már terhes lennék, remélem marad a magas testhő :)

de ma végre nem volt olyan uncsi a napom, szórakoztatva lettem, mivel a párom nem tudott kimenni semmit sem csinálni a vihar miatt :)

Zita
zitácska79

Sziasztok,

Több helyen olvastam a beágyazódásról, tüneteiről, időpontjairól.

Ti éreztetek valamit? És beülti után hányadik napon van?

Köszi előre is.

Zita
zitácska79

Sziasztok,

rájöttem, hogy hiába olvasgatok beágyazódásról, mert ez mesterséges megtermékenyítésnél kicsit másképp alakul, mármint az időpontja.....

Zita
zitácska79

Én ET+7. napon vagyok ma, és teljesen jól vagyok.
hááááát?
Remélem nem jelent rosszat!
candi75
Dunaújváros

Sziasztok, kösz mindenkinek az üdvözlést!

Doringo- igen az első
Zitácska-10 gyermekem van
Melinda- a terhesség felfedezése utáni első ultrahang mit mond?
Candy-nyugi, még nem kell tüneteknek lenniük, egyébként van akinek nem is nagyon vannak.Minden O.K. lesz!!!!!!!!!!!!

velociraptor
velociraptor

zita!drukkkkkkk!

gyancsi! vérvétel volt múlt hónapba.3.napin kicsit magas a prolaktin,de az nem érdekel,2 éve is volt bromo levitte, a 21.napi vv eredményéért holnap mek.

candi! drukkk hányadik napon is vagy?

KépKép
dike

sziasztok,

candi
ne aggódj, nem mindenki érez valamit. neked most stimud is volt? vagy csak fagyis beülti? drukkolok :)

velo
10 gyerek :o :shock: és hogy-hogy most lombikra "adod a fejed" így 46 évesen? hogy bírod a 10 gyerekkel? mennyi idősek? van segítséged párodon kívül?

Zita
zitácska79

szia Zitácska!

Az ok talán csak annyi, hogy így "megöregedvén" már arra is van ideje az embernek, hogy öncélúan is egyre többet foglalkozzon a gyerekeivel -hát......nagyon megkívántunk egy utolsó picit, hadd legyen ki a foci csapat.Semmi más különös ok nincs,
A koruk 6-28-ig. Jól bírom, már sokkal könnyebb, mint mondjuk 10 éve.
Zitácska, inkább kapcsolódj ki - na ez jó hülye tanács, hisz nem tudod szabályozni a gondolataidat.

Üdv.

velociraptor
velociraptor

sziasztok,

velo
mindenki maga tudja mit bír, de biztos nem volt könnyű.

miért kellene kikapcsolódnom? :shock: nem tudom miről beszélsz. Én tök jól érzem magam :) ma is szupi napom volt, mivel a párom egy csomó időt töltött velem :) a gondolataim nem csak a baba körül jár, ha erre gondoltál, csak nem akarok tudatlan maradni, ennyi.....

Zita
zitácska79

Zitácska, bocs ha félreértettelek, azt hittem izgulsz...ugye nem bántottalak meg?

velociraptor
velociraptor

:shock: :shock: :shock: :? :?: :?:
Vendég

Helló Lányok!

Sylvie- Akkor drukkolok szeptemberre :wink: Bízol egyébként még abban az intézményben ahol a múltkor félrenézték a petevezetős dolgot???Nem tudsz esetleg másik intézménybe menni??? :roll: Csak nehogy megint valami baromságot csináljanak!

Candi- Mikor tesztelsz pontosan?Csak, hogy tudjam mikor kell izgulni! :wink:

Zitácska- Szerintem se keresd magadon a tüneteket....Én is mindig ezt csináltam, sőt minden hónapban minden tünetet észleltem is magamon, még sem voltam terhes....Aztán mikor az voltam akkor meg semmi tünetem sem volt :D Szóval csak lazán :wink:

Dike- Drukk a mai vv-hez :wink:

Velo- A 10 gyerek most komoly vagy csak vicc?

Vanili- Te mit csináltál itt hajnali 2-kor??? :D

Többiek, régiek?????????????????
Gyertek!!!!!

Én nagy teszveszezésben vagyok, már szinte függő lettem.....Lilinek annyi ruhája van már most, hogy hajjjaj :D

Mindenkit pusszantok!
Ancsa

KépKép
gyancsi

Csoki -ez jó-szeretem ezeket a jó mondásokat....

velociraptor
velociraptor

Sziasztok!

Ma vagyok ET+8. napon.
Teszteltem, de minek?
Tudom, hogy korai volt.
Persze negatív lett.

Nekem volt stimum is.
12 sejtem lett. Abból 7 volt érett. 5. napon még megvolt mind, akkor kaptam vissza kettőt.
Másnap kellett visszaszólnom a fagyik miatt, persze addigra egy sem maradt!!! :(

De mindegy is, mert most kettő úgyis megmarad, nem fog kelleni a fagyi.
Nagyon bízom benne, mert februárban voltam már spontán terhes, csak az sajnos rosszul végződött.
Méhen kívüli volt, és a petevezetékemtől is megszabadítottak.

Na jól kipanaszkodtam magam!

Szép napot mindenkinek!
candi75
Dunaújváros

Helló!

Gyancsi!
Jaj a teszveszre is nagyon rá lehet kattanni,én szerencsére csak nézelődök ott,de a turi nagy kedvencem lett. :oops: Rolinak is rengeteg rucija lesz. :lol:
Hát a babakocsitok nagyon-nagyon szuper!Ez az amit meséltél?
Ancsu blogját nem is kerestem,mert úgy emlékszem nem is írta ki ide,hanem pü-ben küldte.

Vanili!
:twisted: :lol:

Angyal-Zsu-Bri-Betty!
Nagy pusz!

És persze ,ha kihagytam valakit,annak is!

Babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
cukigabi
Budapest

Candi!
Hát igen korai volt a teszt,szerintem et+11 csinálj másikat,de még akkor se bizti,hogy látszódni fog.
Nagyon drukkolok!!!+++++++++++++++++++++++++

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok :!:

Zita :!:

Pihenj, egyél sok fehérjét és igyál sok folyadékot, mozogj de csak óvatosan és ne emelj :wink:
Mennek a babaragacsok++++++++++++++++++++++

Gyancsikám!

Drága Gombóckád dogozott?? :D

Igen valszeg jól gondolom bár ismét megjött de nálam már ez a szokásos menetrend de már nem aggódom, mert érzem, hogy Isten nem ebbe a lakásba szeretné azt a babát hanem a másikba egy normális jobb életbe :wink:

Kösz jól telt a hétvégém, csak a rohadt meleg készitett már ki de most jelenleg kellemes a hőmérséklet és nem süt a nap, csepeg az eső de legalább már nem villámlik és dörög tegnap és tegnapelőtt is nagy vihar volt nem is nagyon kapcsoltam be a gépet, nehogy a vihar kárt tegyen benne, áramszünet volt majdnem egy órán keresztül.

candi :!:

Drukk a babához++++++++++++++++++++++++

Szilvi :!:

Próbálj meg sok joghurtot enni az jó hatással van az ellenanyagtermelésnél, nézz utána a google-ban :lol: :D

Velo :!:

Bocs, de ha van már 10 gyermeked, akkor minek 11.-ik :?: :?: :shock:
Furinak találom, de azért sok sikert :!:

Suzy :?:

ancsu :?:

Bettykém jelentkezz drága legalább egy pár szóra, remélem a kicsi lelked már jobban van :wink:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Gabi :!:

Nagy pusz Neked és Rolibabának is :D

Hogy vagytok, Felétek milyen idő van :?:
Vendég

Szia Angyal!

A "magyarázat" Zitácskának írt válaszban, párral feljebb.

velociraptor
velociraptor

Sziasztok,

gyancsi
Nem kerestem a tüneteket, mert amúgy is korai lenne még, csak kíváncsi voltam, hogy mi várható, ha egyáltalán nálam lesznek tünetek, mivel nem mindenkinél vannak.

candi
nem baj, hogy kipanaszkodtad magad, csak nyugodtan. S ne aggódj, biztosan sikerült! :wink: szerintem is korai volt még a teszt, én kivárom a vérvételt :wink:

angyal
Köszi a jó tanácsokat, pont ezeket csinálom :) sok fehérje, folyadék, semmittevés :) persze ma már főzök de csak lightosan.

S én is furcsának találtam a 11 gyereket, de velo te tudod, hajrá! Te leszel az egyik orvosi remek :) Majd lehet rólad cikkezni, hogy a csodagyerek 11-nek :)
Nálunk a Kaáliban tele van a fal bekeretezett újságcikkekkel, 3-as ikrektől a 4-esig.

Holnap lesz a kontoroll UH-m, remélem látszanak majd a kis embrik :) Néha szúrkálódik a pf-em, de az a stimutól van, s akkor ha kicsit sétálok.

Zita
zitácska79

Nem sértődöm meg, ha valaki furcsának találja - hisz nem szokványos a mai világban.....
Hááát, ami a csodát illeti talált,az esélyeim nagyon kicsik....de legalább tudni fogom, hogy megpróbáltuk.(max. kétszer)

drukkolok Neked Zita! (és tényleg bocs ha tegnap félreértettelek)

velociraptor
velociraptor

:D :D

velo :!:

Már olvastam :D
Vendég

angyalka! Segíts egy ilyen butának...miért küldted a felkiáltó jelet....

velociraptor
velociraptor

Veloka :!:

Ha kötekedni akarsz, akkor nem jó topicba jöttél :D
Vendég

Angyalka!

Dehogy is! Tényleg nem értem.......ilyen ostoba vagyok......nehogy félre érts, légyszíves!!!!!

velociraptor
velociraptor

Veloka :!:

A megnyilvánulásaidból mást lehet levonni.
Apropó Neked nem vagyok angyalka oksa?

Nem értem, hogy 10 gyerek mellett, hogy van időd állandóan gépnél ülni:?:

Tuti, hogy Te nem lombikra készülsz csak sok a szabadidőd és azt valahogy ki kel használni, a netezés egyébként igen hasznos dolog feltéve ha jó oldalon vagy.

Vagy csak idejösz kötekedni, amit nem jó teszel, mert senki nem fogja dijazni drága főleg, mert egy összeszokott jó kis csapat vagyunk Mindannyian viták nélkül, amelyen nem is szeretnénk változtatni de biztos lesz a lányoknak is egy pár kedves szavuk Hozzád:D

Ne hari ha én is ily ostoba vagyok de nem most jöttem le a falvédőről :wink: :wink: :D

Ebben a topicban mindig egyetértés volt és továbbra is szeretném, hogy ez igy maradjon :!:

Bocs vagy esetleg tévedek :?:
Vendég

teljesen félreértettél..............

velociraptor
velociraptor

Angyal!
Teljesen jól látod a dolgokat!Nem akartam még erről írni,de Velociraptor több topikban is próbálkozik,sajnos sehol nem nézik jó szemmel.

Velociraptor!
Kívánom,hogy a vágyad teljesüljön és egy vagy esetleg több gyermeked is szülessen még.Ha fent úgy gondolják biztos teljesül az álmod.
De mi itt nem nagyon vagyunk erre a stílusra vevők,bocsi!Olvastalak napok óta erre-arra (főleg a BMC-s topikban,mert én is az vagyok) és az itt lévő lányok (legalábbis a régi lányok) mind túl vannak pl a hüvelyváladék vizsgálgatáson,sajnos mindannyian elég felvilágosultak vagyunk a lombik-inszem-stb dolgokban.Reméltem,hogy minket nem találsz meg :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Semmi gond, akkor értem honnan ered mindennek a "félreértése" és az ellenségesség, lekoptam.......

velociraptor
velociraptor

Sziasztok,

Örülök, hogy nem nekem kellett ezeket leírni :) köszi csajok (cukigabi,angyal)

Ma főztem :) sajtos hústekercset, gyors rizzsel :) a husi fincsi lett, de ez a gyors rizs nem igazán jött be :S ez van, azért meg lehetett enni :D most már nem fekszek annyit, mert már fáj a hátam és unom, de semmi megerőltetőt nem csinálok, ha érzem hogy fáradt vagyok, akkor rögtön irány az ágy.

Zita
zitácska79

Akkor ez a téma lezárva! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

:D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Ismét bejött a megérzésem drága, van egy igazán jó tulajdonságom az, hogy hamar rájövök ki a sumák ki a piszkálódó emberke, és ez eddig mindig bejött :D

Igen én is olvastam több fóruban is, hogy okoskodik de hamar lekoptatják ahová nem való :wink: :wink:

Köszi a hozzászólást Gabikám :D :D

Hogy vagytok :?:
Roli baba :?:

Igazán nincs mit megköszönj, finomat főztél most már lustálkodhatsz egy picikét :D :D

Jó étvágyakat :wink:

Melinda :!:

Mizujs, hogy vagytok :?:

Előző téma lezárva :D :D
Vendég

:D :D :D :D :lol: :wink:
Vendég

vanili :!:

:D :D :D
Vendég

Angyal,
köszi, jól vagyunk.Már fura is kicit, hogy nem érzek semmit, egyedül a cicim fáj, oszt kész! :roll:
Szeptember 3án megyek a dokimhoz magánba, remélem kapok majd képet is, már nagyon szeretnénk látni KicsiCsodát! :D
Ti spontánkodtok akkor, ugye?
Drukkolok ám nagyon! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Angyal!
Köszi,megvagyok.Mostmár valóban érzem,hogy terhes vagyok.Eddig csak a fáradtság volt,most társulnak hozzá más dolgok. :? De ezeket mostmár féllábbal is ki kell bírni.Már csak 10 hét! :shock: :lol: Meg állandóan jár az agyam,hogy mit kell még beszerezni.
Amúgy minden oké,vannak jobb és vannak rosszabb napjaim.

Zita!
Juj ne is mondd!Még emlékszem amikor én feküdtem napokig és már legszívesebben futkároztam volna!Teljesen kivolt az oldalam és a hátam. :lol: Na azt hiszem akkor kezdődött a tunyulásom,mert azóta se nagyon csinálok mást. :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Köszi Angyli és Gabi :wink: ,

én gyanutlanul írtam az lombik icsi topicba, csak utána olvastam vissza az ottaniak "előéletét" úgyhogy futva menekültem :lol: - hát nem utánam jött (meg Bri után aki szintén írt oda egyet) :lol:

Angyli, Zitácska, Doringó mai drukkok mennek +++++++++

Melinda, Gabi, Gyancsi mai pocaksimi megy ~~~~~~~~~~ :D

Mindenkinek sok puszi
Vendég

Vanili!
Írhatsz is :lol: :lol: :lol: :lol: Bár így is értünk!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi egyszerre mondtuk szerencsét hoztunk TIPP vagy TOPP :D (én toppot mondtam te mit mondasz :D ?)
Vendég

1

2

3

:?:
Vendég

Melinda :!:

Örülök, hogy jól vagytok drága:D

Cicifájás jó azt jelenti, hogy a tejmirigyek erősen dogoznak már amennyit én értek hozzá :wink:

Szeptember 03-a nemsoká itt lesz és a kezedben tarthatod majd a sztárfotót a kis csodababádról :D

Igen mi spontánkodunk, hőmérőzök már jó pár hónapja a görbém elég szépen alakul de a csoda még várat magára :wink:
Majd csak kialakul egyszer :D

Már csak 10 hét :?:

Gyorsan elrohant az idő belegondolok, hogy én is majdnem ott tartanék ha sikerült volna de az én időm még nem jött el majd jövőre :wink:

Ügyes vagy tuti mindenmeg lesz vásárolba mire kicsi Roli baba megérkezik :wink:

Örülök, hogy minden oké az a 10 hét már féllábon is kibirható :D

Akkor Téged már kikezdett más fórumon :?:
Sebaj drága innen már leépitettük hadd menjen ujabb mezőre ahol elviselik azt, ahogy viselkedik :wink:

Drukk megy Érted is+++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek lányok, megjött az ember megyünk egy kicsit tekeregni :wink:
Vendég

Vanili!
Nem értem ezt a tipp vagy topp dolgot! :oops: Mi felénk a 103 volt a menő :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Angyal jó tekergést! Nem, nem kezdett ki, csak miután írtam oda megnéztem az előző hsz-ait és azért jöttem gyorsan "haza" :lol: itt biztonságban vagyok :lol: . (Máskor előbb "nyomozok" aztán írok...

Gabi na jó akkor 103 :lol: .

Betty benéztem a blogodba szupi ++++++++++ drukkok mennek ++++++++++ (csak az jutott eszembe, hogy most csak a következő lépésre koncentrálj, majd utána ráérsz gondolkodni hogyan tovább - vagyis felejtsd el amit írtál, jó?). Puszi!
Vendég

Sziasztok,

Holnap az rtlklubon a reggeli műsorban Czeizel Endre lesz az egyik vendég és pont arról beszél, hogy miért erősebbek a lombik babák. Én UH-n leszek, légyszi, aki nézi, majd írjon, hogy mi volt pontosan! Köszi :wink:

Zita
zitácska79

Hazaértünk a csavargásból :wink:

Akkor jó már azt hittem, hogy beszólt Neked is :D
Itt vagy jó helyen itt igazi kis család vagyunk Mindannyian :D
Vendég

Bocs, de szerintem Te Magad sem tudnád megmondani mi volt az a súlyos "beszólás",amitől kiakadtatok.....

velociraptor
velociraptor

candi! remélem én is hogy koprai volt és kívánok neked nagyon erős pozitív tesztet!!!!

zita! holnapra egy kalappal,remélem látni majd!!!

elmentem a 21.napi eredményemért hát a progeszteron 3.7 kurva kevés volt már 60 is..tehát annyit jelent szerintem h nem volt pém a múlthavi ciklusban,de nem is éreztem. csak szar h a doki ezt látja,de van olyan régebbi leletem ahol azt látni h volt. na mindegy..de tudom h szokott lenni. :oops:

már nagyon nagyon várom 25.ét!

babásoknak pocaksimi! :lol:

KépKép
dike

jajj de jó laptető,bárcsak bejönne...eddig még nem volt rá példa sajna. :?

KépKép
dike

Dike nem baj hogy nem volt péd, tudja a doki hogy előfordul ilyen :) jobb mintha mondjuk most lett volna egyébként meg nem lenne, szal érted, így legalább felturbóz jobban 8) mindent a sikerért!!! (bár szerintem ilyenkor ez a része nem is olyan lényeg, mert úgyis ő stimuz meg majd max jó sok progit ad, az meg csak jó a babiknak!!!)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?