Sziasztok Lányok!
Áááá ez egyre rosszabb.
A párom edzője jófej volt, és megadta annak a srácnak az email címét, aki az egészet kezdte a fórumon, hogy beszéljék meg e-mailben.
Párom írt egy nagyon korrekt levelet neki, tök tisztelettel és megbánással, a srác irányába meg a többiek irányába is. Ezt nekem is megmutatta, és igen korrekt levél volt.
Ennek ellenére, a címzett nem válaszolt neki e-mailben, hanem kitette a fórumra, ami viszont vééééér bunkóság, és még hozzátett ezt-azt, sértegetéseket, hogy a párom örüljön hogy megtűrik, mert akkora arca van, meg bunkó meg mittomén.
Ugyanennek a srácnak a sógora meg a nővére meg belekapcsolódott az én szidásomra, hogy mekkora felelőtlen vagyok, a párommal együtt, hogy jut eszembe 31. héten utazni, csak ezt nagyon bunkó stílusokban.
Mindezt egy ultramarathon futásról szóló fórumon, 2 héttel az utazás meg az év versenye előtt.
Csodálatos.
Az eszem áll meg.
A páromat már sajnálom, mert nagyon megzuhant ettől.
A veszekedés ily módon elmaradt...
Én meg azért kérek elnézést, amiért egy inszemes topikban ilyenekről írok, ez offolás a javából.
Közben én nem tudok olyan kérdésekre válaszolni, mit szokás érezni az inszem után.
A pcos topikban a babára várók már finoman leszerelték a kismamákat hogy ne exponálják túl magukat, szerencsére abban nem igazán voltam érintett. Amennyiben itt is így tesztek,
én azt megértem, mert a topik érdemi oldalához nem teszek hozzá semmit, csak helyet foglalok.
Ráadásul ilyen hülyeségekkel.