sziasztok
Vicky
Istenkém de gyönyörű ez a habosbabos lányka
A pipa látom nálatok is megy ezerrel
Nekünk jelenleg 5 db cumi van használatban.
Reggelente ha nem áll fel az ágyban akkor elvan több mint fél órát is azzal hogy a cumikat cserélgeti a szájában.
Monic
De jó hogy jelentkeztél. Szuper hogy már nem vagy annyira elhavalva. Mikor lezs kész a tetőtér?
Én is nagyon szeretném a képeket! Ha lesz időd tegyél sokat-sokat!
Viki
Folyamatosan gondolok rátok.
Nagyon kiváncsi vagyok hogy mit szól Lackó az új helyzethez.
Mindent írjál le részletesen.
Boni
Mi is kérjük a képeket. Aztán nem ám elhappolni előlünk Rékát. Mi itt erőteljesen versenyzünk érte Vikimamival aztán egyszer csak rádöbbenünk hogy elkéstünk!
Cinki
Gondolunk rád és nagyon drukkolunk hogy minden rendben menjen. Remélem könnyen viseled majd a császárt és hamar meggyógyul a sebed. +++++++++++++
Nemo
Fura mert már hány éve együtt alszunk és eddig talán párszor keltett fel ezzel-azzal de mióta megvan Miló arra is felébredek ha egy légy elszellenti magát.
Tegnap nagy zuhi volt .... épp elaludtam volna, tök jó csend volt és hulla szag mire rákezdett ezer decibellel az eső kopogni a tetőn.
Éjfélkor sikerült elaludni de szerencsére 5.30-ig folyamatosan, majd mikor elment apa dolgozni akkor még 7-ig.
Eddig talán 3x aludt 7-ig Miló, de jó lenne ha sűrűbben csinálná!
Csak megvettem neki a zenélő thomasos mozdonyt.
Formabedobós és telefon van a tetején. Nagyon állat mert ha akadályba ütközik akkor irányt változtat és megy tovább.
Villog meg minden. Néhány percig eljátszott vele míg kerestem az elemeket hozzá. Aztán olyan bömbölésbe kezdett amikor elindítottam. Úgy megijedt hogy alig tudtam megvigasztalni.
Most már látom hogy saját magam szórakoztatására vásárolom a játékokat mert őt hidegen hagyja minden. Mászás és felállás mindenhol ahol csak lehet. A taxin szeret ülni (csak a derekam leszakad míg abban tologatom) és rajtam de csak úgy ha megyünk és nézelődik. Ennyi......
Még velem sem akar játszani a játékokkal. A minap is ott ültem vele a szőnyegén és kb. 3 percig tartotta érdekesnek hogy a kockából várat építettem amit ő lerombolt, majd sarkon fordult és otthagyott..... kiment a konyhába a hűtőmágneseket pakolni 2 percig aztán a teraszról szedtem össze megint.
Állatkertbe szeretnénk menni ősszel valamelyik nap ha már nem lesz ennyire meleg de túl hideg sem.
Szerintetek érdemes lesz elvinni???
Lina
Jó utat nektek, jó sokat mentek idén nyáron is. Titeket aztán nem fognak vissza a gyerekek.
Én is mennék szívesen de sehol máshol nem alszik el Miló csak itthon a kiságyában.
Twist
Akkor ti is zajos szomszédok vagytok a kutyusokkal.
Tudom nem lehet velük mit kezdeni ha ugatnak, legtöbbje ilyenkor nem fogad szót.
Én már csak emiatt sem vagyok kutyapárti. Volt életemben 3 kutyám, az egyik még kiskoromban, de utánam szökött a suliba és nem talált vissza vagy elvitték.
A másik kettő mostanában volt, de az utolsónál megfogadtam hogy soha többé. Én inkább cicapárti vagyok bár aznap amikor hazajöttünk a kórházból mondtam apának hogy vigye el őket mire hazaérek a babával. Nem is voltak beoltva meg neveletlenek voltak. Bejöttek a lakásba és felurgráltak mindenhová.
Bele sem merek gondolni hogy a babára ráugrottak volna aztán még meg is karmolják szegénykét.
Szeretem az állatokat de most már csak messziről, nem lesz most már egy halunk sem az tuti. Csak a gond van velük.
Ha kutyázni szeretne Miló majd elmegyünk tesómékhoz ott van kettő is, kicsi és nagy
Most búcsúzunk mert megyünk bababörzézni.
Kéne vennem néhány lelences pamutnadrágot amiben kúszhat-mászhat Miló és bátran tönkreteheti.
Szép napot mindenkinek!