sziasztok!
jöttem én is!
jó volt nézegetni a képeket első körben, aztán én is dobok néhány szülinaposat!
Maccs, először is neked! nagyon sajnálom, hogy kórházba kellett vonulnod, de biztosan megnyugtatóbb, mint otthon rettegni, hogy most vajon mi van/mi lesz!? csak pozitívan, remélem, hogy hamarosan újra otthonról írsz!
amúgy a tegnapi uh-n nekem is beírták, hogy valamivel több a magzatvíz, de a szonográfus nem mondta, hogy azonnal rohanjak a dokihoz, vagy ilyesmi...
Eta, nem semmi a családod! csak lánytesóid vannak!?
hűha!
szépek vagytok amúgy, még a dilis arcok ellenére is!
Szisszka, kitartást a fogacskákhoz! nekünk most lesz szerintem egy nagyobb szünet a rágók előtt... most jött ki az összes szemfog, szóval most van egy kis nyugink!
merre nézelődtök a XIben? albit kerestek?
a dekoráció nagyon cuki lesz! ügyes vagy!!!
NSTt akkor majd jól összehozzuk!
Telokin, nektek is kitartást a fogacskákhoz!
Rodi, nekem sincs meg a padlás, de le tudom tölteni, ha gondolod... a film kellene, vagy csak a hanganyag? cukiterheléshez kitartást!!!
Haynii, nagyon nehéz kérdést tettél fel a ruhákkal kapcsolatban, mert ugye sosem tudjuk, hogy mekkora lesz a baba... szóval a legjobb, és átlagban mindenki azt mondja, hogy 56os mérettel kezdünk, aztán 62es, ezekből legyen a kezdetben, mert tuti kelleni fog, de olynan is előfordulhat, hogy kisebb lesz a baba, és az 50es ruci lesz csak jó rá, mert esetleg vékonyka is! Beni 60 centivel született, de elég sokáig jók voltak rá az 56os ruhák, persze ez márka függő is, de pl. a tesco-s body-k nagyon szuperek és nem is olyan vészesen drágák!
Csillag, gyönyörű Gergő baba!!!
Eclipse, kitartást a hátralévő munkás hétköznapokhoz! mikor mentek Svájcba? erre nem írtál azt hiszem!
Gyancsi, nagyon jó cuccokat vettetek, nem semmi lehetett a két autó felpakolva!
örülök, hogy minden okés Lilivel! a talis képek is szuperek!
és akkor rólunk!
tegnap a dokinál minden okés volt, bár nem vizsgált meg, vagyis eddig még szinte sosem, csak mikor a vérzéssel mentem hozzá! SZTKs dokikhoz járóktól kérdezném, hogy titeket sem szoktak manuálisan megvizsgálni???
a vérképem végülis nem katasztrófa, de írt fel Maltofer Fol-t, 2x1, mert a hemoglobinom fogyóban és a gyógyszer állítólag csak 6 hét után fejti ki a hatását!
az uh-n minden okés volt, leszámítva, hogy megint csak egy tippet kaptunk a kislányra. nem mutatja magát a kis drágám, szóval kíváncsian várom a jövő csütörtöki 4D Genesises vizsgálatot! most olyan 793g-ra saccolta, és a gép 1 héttel idősebbnek látja a babókát, amire a doki azt mondta, hogy valószínű ő is nagyobb lesz, mint az átlag, mert eddig mindig kisebbnek mondták 1 héttel, most meg már nagyobb, mint a kora, szóval jó eséllyel nagyobbacskák leszünk, mondjuk ezt nem bánom egyáltalán!
a szülinap szuperül sikerült, dobok is néhány képet, de a többi iwiw-en, vagy a Benis fotóalbumban látható!
a tortának nagy sikere volt, és nagyon fini is volt! (még van egy kicsi, most azon jár az agyam, hogy megkörnyékezem!
)
Beni cuki volt, imádta a gyertyákat, a tüzijátékot, és az ajándékokat is nagy élvezettel bontogatta!
egyszóval minden szuper volt! (ha valakit érdekel a tortás néni elérhetősége, megkérdeztem, és nyugodtan továbbadhatom
)
most én is mosok, meg pakolni kellene, mert nagyon nagy a kupi itthon, csak a szokásos! kíváncsi leszek, hogy mi lesz velem 2 gyerek mellett... áááá!
na. gyerekem felkelt! ennyi volt a pihi! sziasztok és további szép napot, jó hétvégét!
a torta
a büszke szülőkkel!
a tüzijátékon csodálkozva