Bikfy,
jajj de hosszú.
Van ugye a futós baráti társaságunk, ami elég nagy.
Oda én nem nagyon járok hónapok óta érthető okokból, mindig csak párom ment egyedül, edzőtáborba, versenyre, közös edzésekre stb stb.
És eddig ugye meg voltam győződve róla, hogy ott mindenkivel jóban van, és úgy általában az én párom egy nagyon nyitott, barátkozós, közvetlen, jófej ember aki könnyen szerez barátokat, messze könnyebben mint én.
Aztán ma olyannal szembesültem, ráadásul a nyilvánosság előtt, egy ehhez hasonló fórumon, hogy ő minősíthetetlen hangnemekben beszél, káromkodik edzéseken (???), meg nincs tekintettel másokra
Ami engem nagyon rosszul érintett.
Meglepődtem, hogy kivel élek én együtt, meg hogy nem veszi észre magát. Meg engem ne égessen olyan helyen, ahol én mindenkivel jóban voltam.
Aztán már azt is előhozták, hogy ő milyen felelőtlen, miért nem hagy engem otthon, miét hagyja hogy utazzak vele.
Ez utóbbiról persze ő nem tehet, mert ha akarok utazni, fogok is, de az összes többiről tehet.
A párom persze nagyon halálosan meglepődött, és a szívére vette.
De mondtam neki, hogy majd 26-án tud találkozni az illetővel és személyesen megbeszélni. Csak kértem, hogy ne írogasson a fórumra meg privikbe, mert az nem megoldás.
Mert csak a személyes megbeszélés a megoldás.
De ő azért is írt az edzőjének, hogy így meg úgy meg erre meg arra.
Aminek csak annyi lesz a következménye, hogy még az edzője is el fogja hajtani a fenébe, mert ő nem az ilyen hülyeségekre van, hanem futásszakmai dolgokra.
Nah kiakadtam mint a kakukkos óra.