Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

2 remek nap van mögöttem visszaolvasok majd, most csak 1 szó.

Drága Macsek: klinikán a legjobb helyen leszel, minden gondolatom most a tiéd, nagyon vigyázz magatokra, Isten legyen veletek!

üdv mindenkinek

kispatak
Vendég

[quote="kubuspace"]
írta:
kubuspaceKisbeeka,
Te örök optimista, ne nevezd magad akadálynak !
Spontánkodjatok, soha nem lehet tudni !
Tejserkentés: mit jelent az hogy húst-hússal ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jaja, tervben van a spontánkodás,de sajna még vérzek...
nem nagyon,de nem is múlt még el.

na de majd aztán!!! ;) :lol: :lol: :lol:

a "húst hússal" dolgot egy barátnőm mondta,akinek nagyon nem akart teje lenni,és már mindenfélét kipróbált.

no akkor kezdett el rengeteg húst enni,gondolom csirkecombot pulykamellel :lol: :lol: :lol:
Azt mondta,így aztán szépen termelt ;)

Tudom,hogy nagyon drukkoltál,hisz még az indulásodkor is lelket öntöttél belém távolról:)
de ott a remény legalább!!! :D

örülök,hogy legalább megtapadt,és volt pozitív tesztem,ezzel sok lépéssel jutottunk közelebb a megoldáshoz :D

Szóval Lizácska zabagép?
:lol:
Vendég

Macs,
ma minden drukkom a tiéd! mindennek rendben kell lennie!!!
csiribá!!!!

Eszter,
mi volt a bőrgyógyásznál vagy holnap lesz? :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!
Ma 8 után értem haza. És még ott hagytam vagy másfél órányi munkát. De nem bírtam tovább. 12 óra pont elég volt. Vagy megvár 2 hétig

Macsek, küldöm a +++++ energiákat, hogy minden rendben legyen!

Béka, várunk, hogy elmeséld, milyen volt az újrakezdés. Remélem ezek csak ugatós kutyák.

Mieza, nálunk is nehéz lesz a névválasztás ha fiúnevet is kell keresni...

Timejka, üdv közöttünk. Vannak páran, akik (sajnos) már nagyon tapasztaltak, bár én egyelőre nem tartozom közéjük.

Angi, azért csak jó lenne megmutatni egy dokinak azokat az eredményeket...
aktucs

Na tessék, mire mindezt megírtam, megjött Béka is. :D
Igaz, lassan írtam. Nagyon fáradt vagyok.
aktucs

Igen, látom, vagytok páran ... Próbálok majd lépést tartani veletek, egyenlőre még gyerekcipőben járok.
Jó látni, hogy siker is koronázza az erőfeszítéseket, és megszületnek a várva-várt babák! Gratulálok az újdonsült kismamáknak!
Vendég

No,vagyok,csak naaaagyon sokat írtatok :shock: :shock:

ledolgoztam a mai adagot (8 óra állás),ma csak kasszában voltam,de nem is bánom,ott legalább csak a vevők zaklathattak :D

viszont csupa klassz dolgot csináltam így is,meg meglett egy korábbi eredményem is,aminek köszönhetően minden munkatárs bónuszt kapott,szóval a főnök közölte velem,mielőtt haza indult,hogy MOST MÁR örül,hogy visszajöttem...

akik utálnak,azok közül csak az egyik dolgozott ma,ő egyelőre beérte azzal,hogy nem szólt hozzám (főnök barátnője).

A főnök srác viszont több dolog miatt is megdícsért,ez jólesett :D
aztán azt mondta,hogy tényleg sajnálja,hogy nem sikerült a baba, mert tudja,hogy szerettük volna.

Szóval,a mait jól megúsztam :D

Mindenkinek köszi a drukkokat,az energiát,és a tippeket! :)

Bevettem reggel a Leszarom tablettámat (szó szerint is :lol: ),
majd belevágtam.
Kedves maradtam mindenkivel,és ezzel nem tudtak mit kezdeni, nem bunkóztak egyelőre. :)
Vendég

Aktucs: Tündér vagy,köszi!! :)
Vendég

Na látod, mondtam én, hogy fog ez menni. Kedvesnek lenni, de nem bizalmasnak, mosolyogni és nem felvenni, de egyébként csak +++ hozzáállás, meglátod, nem lesz semmi gond!
aktucs

igazad volt,köszönöm :)

nem tudom,mi lesz később,vagy mi vár még rám,de a lényeg,hogy most éppen elvagyok,a többivel meg majd akkor foglalkozom :D
Vendég

Eszter, eddig nem mentem ki a Szigetre, a hetijegyemet eladtam :D Amit meg kaptam érte, azt eddig nem forgattam vissza… Holnap akartunk kimenni, de valami miatt (anyaiösztön???) huzakodom. Pedig én a hihetetlen nagy Szigetes… nem tudom. Még hezitálok.
Neked teljesen igazad van, hajrá-hajrá fagyika!!! Ahogy ismerlek, lehet, hogy kétpetévé osztódik, azért az elszólás.
Nekem ezek a képeim vannak, de már alig várom a következő kukucst: http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... tart=48250

Missancsi, a november hamar eljön, addig meg újra összeszedheted magad és elhitetheteted magaddal, hogy te leszel a legszupibb anyuci! Üdv közöttünk :D Fel a fejjel, mert itt előbb-utóbb mindenkinek lesz babája. Szóval, csak rendbe kell raknod a lelked, hited, erőd novemberig, hogy már most megérkezhessen a kis lelkecske, aki már ott kering körülötted :D

Árak: nekünk idén volt egy short protko és egy long is. Mellette ugye a pasis vitaminok, a terhesvitamin, a méhpempő, az utro összesen kb. 20 hétig (és ugye kétheti adag 8400 forint), plusz a MET, az endokrinológus, a vérvizsgálatok, dokisköszönő, gyogyók a endos műtét miatt, ott is hálapénz, endo elleni krém... így vagyunk 670 ezer körül. Nincs benne a kineziológus, nincs a természetgyógyász…
Tényleg az a rossz az anyagi részében, hogy amikor sikerül a baba, akkor még egy csomó költség marad (utro, egyéb gyogyók, terhesvitamin, folsav, magnaB és hát a terhesgondozás…) Aztán meg ugye ne beszéljünk a gyerekkel járó dolgokról.
Szóval, tavaly mi kihagytunk egyet, mert épp, hogy a lombikra lett volna meg, az meg ugye nem elég, mert mi van ha sikerül :D De érdemes volt várni :D ))

Hajrá WIkka!

Kahlan, én nem voltam táppénzen, titokban szurtuk a pocim, ha kellett délben, akkor meg a munkahely wc-ben böktem, ott is utroztam :D
Nekem az endoval kivették az egyik petefészkem felét és 3 hétig voltam itthon tp-en.

Kisbéka kitartás a munkahelyeden! Sajnálom, én pont ezért döntöttem úgy, hogy bent nem mondom el. Túl érzékenyen érint minden ezzel kapcsolatos dolog. Kitartás!!! Most elvileg nem dobhatnak ki, lombikos vagy. Szerintem ha már beavattad a csajokat, akkor meséld el nekik, hogy mi hogy volt, mit éreztél, mi a következő lépés. Lehet, hogy jobban veszik, ha beavatottak, nem? (ez csak tipp).
Még nem jársz ott, ahol én, még van 3 napod :D ))))
Váltani azért nehéz, mert ugye a 3 hónap próbaidő alatt nem is hiányozhatsz… Itt viszont csak akkor maradj, ha idegileg bírni fogod.
Nagyot mosolyogtam azon a mondatodon, hogy jobb lenne ha kirúgnának… Én is mindig azt mondtam, hogy iszonyú sok a munka és ennyi túlórát nem bírok a lombik mellett. Ugye a titok, hogy nem mondtam ki konkrétan, de sokszor megfogalmaztam, hogy bárcsak több időm lenne, bárcsak kevesebbet kéne dolgoznom, mert ugye lombik alatt is dolgoztattak táppénzért otthonról 10 órában... Aztán ugye a bevonzás, ki is rúgtak, a munkábaállás 4. napján. de pont ez töltötte fel a lombik alapunkat :D )) Fentről el vannak ezek rendezve :D 2 lombik között egyébként nem fogalmaz egyértelműen a törvény a védettségről, de még semelyik cég nem merte megkockáztatni, hogy bíróságra menjen. Minden doki azt mondta, hogy szívesen tanuskodik, hogy a 3 hónap pihi a program része, törvényileg kikötött dolog. (csak legyen pontos igazolható cuccod, hogy tudtak a lombikról – írásban igazolható, mert azt tudod majd beadni a bíróságra. Személyes tanut nem.)
Menj be SZ-höz, ő ad róla igazolást.

Hajni, utána kéne járnod. De én úgy tudom, hogy két „típust” nem véd sem a terheseket, sem a lombikosokat védő törvény. A határozott munkaszerződéseseket és a kölcsönzött munkaerőket… De kérdezz utána…
(mármint, hogy elvileg ő sem dobhat ki a lejárat előtt, arra véd a lombik törvény. csak utána nem véd már.)
Itt tudod elolvasni a törvényeket: http://www.infertility.hu/inde.html (bal oldali menüpont, több füles :D )

Aktucs… égő??? Akkor azt kívánom, hogy itt mindenki mihamarabb égjen egy hatalmasat, aki úgy szeretné, akkor duplán égjen :D ))

Hajrá BRUMI!!

Maccs, igen, fenn is van Kairó, de azóta sem léptem be :D Csodajó képek!!!
Most olvasom, nagyon-nagyon-nagyon veled minden erőnk, hidd el, itt száz lányka (és titokban olvasó férjeik) szurkol neked, nektek!!!

Kubu, köszönöm!!! Nagy élmény volt Liza, azóta is mindenhol ezt mesélem :D És pont így képzelem el a mi pocaklakónkat is. (mondjuk kicsit kisebb is lehet, mert akkor mi lesz a sok édes-miniméretű ruhával :D
Aranyos vagy! Pont a párod volt, akinek először megmutattam a fényképeket. Aztán az én párom le is szidott, hogy szegény Kubuapu megy szülni, én meg a képeinket dugdosom a kezébe :D )

Rita, szuper, hogy nem kellett műtét. Látod, a fentiek melletted állnak, úgyhogy ne add fel!

Sajti barátnő-hajrá-hajrá!!!

Üdv Timejka :) Kérdezz bármit, csak azt ne, hogy melyik dokit válaszd :))) Mindenki azt kérdezi :) (érdemes visszaolvasni:) ezen kívül tényleg bármit :)

Velo, szerintem Maccs, most minden drukknak örül :)

Eszter, légyszi maradj kapcsolatba Maccsal és gyere időnként a jóhírekkel!
Maccs, ha kell társaság, akkor szólj, többünket ugrathatsz bármikor. Ha kell, viszünk bmcfórum energiákat zsákokkal!
mieza

Végig olvastalak benneteket!!! :))

Na, én is írok sikerélményt! :) Elvállaltam 2 munkát is, ripsz-ropsz megcsináltam (ezért voltam 2 napig kussban:) és kerestem vele jó sok money-t. Ha hazajöttünk csehből, nézegetek bababútorokat :)))
MÉg mindig jó vagyok a munkában, csak iszonyú hamar elfáradok :)
mieza

Mieza, mi jót dolgozol? Én is akarok olyan munkát, amivel 2 nap alatt jó sok money-t lehet nem csak keresni, találni is. :)
aktucs

sziasztok

a mai napom nem volt valami fényes, annyit feküdtem, hogy csak na a vérnyomásom megint rendetlenkedett mert 156 volt úgyhogy ágynyugalomra ítélt Apa.
este azért kiporszívóztam mert holnap délután jön haza az én cuki kicsi fiam. megrendelte az ebédet: húsleves és csokipuding, jó párosítás nem? aztán még igértem neki kukoricát is hogy főzök mert tegnap hoztunk a kertből ez a vége sajnos... holnap jönnek az uncsitesók is 5-en úgyhogy holnap nem hiszem hogy tudok jönni mert lesz mit csinálnom....

macs
neked szoritok hogy minden rendben legyen a babókkal.

és persze üdv az újaknak is bocs hogy nem írok egyesével mindenkinek...

anyukák woody, kubu várjuk a szüléstörténeteket és hát sietni kellene ha tudtok mert nem tudom meddig leszek még egyben....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Ismét kösz Mieza! Én is erre gondoltam.....és tapasztalatból tudom, hogy az ember az ikreket még jobban félti(vszínű sérülékenyebbnek gondoljuk Őket)

velociraptor
velociraptor

Aktucs, most éppen tanácsokat osztogatok (marketing kommunikáció, azaz ahogy köznyelven hívjuk: reklám) :))
De csak kevés munkát vállalok el, mert tp-en vagyok :)
mieza

Velo, leírod hogy melyik gyermeked milyen idős és mi a keresztneve? (tudod, nevekre vadászom:)))
mieza

Macsek: nagyon sok ++++++++++++++küldök NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Azért valahogy informáld a csapatot....

Nem tom ki kérdezte a hysterot ,mert már annyit irtatok,DE ne ez legyen a vége a próbálkozásnak...tudom,ha már az ember túl van rajta könnyen beszél,de tényleg nem több mint a punkció...nekem még a pocakom sem fáj utána...tovább vérezgettem ,de semmi fájdalom nem volt!

Én már adtam pénzt az ügynökömnek/eimnek...semmi extra,bemegyek és megköszönöm,hogy eddig és továbbra is foglalkozik velem...

Holnap elmegyünk nyaralni..mire újra itt leszek szeretnék nagyon sok pozitív történésről olvasni!!!

Mindenkinek akinek kell szorítok és a Mamikáknak meg sok-sok fáradság elleni energiát küldök :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

jó reggelt,
Marcit - Lizát megetettem, álom huss úgyhogy jöhet a visszaolvasás és persze éppen picit page uppoltam és látom a jogos reklamálását mindjárt szülő kolléganőnek úgyhogy jöhet a születéstörténet: ahogy a barátnőm mondja olyan Kubus :lol:

Liza születéstörténet:
tehát mentünk 2-re, CTG 5 perces fájások (amiből semmit nem éreztem) dokim teljesen el is volt hűlve hogy kileng a gép én meg csak ülök ott és somolygok.
Sajnos a front miatt csak 7-kor tudtunk felmenni a szülőszobára, addig a kórteremben voltunk és idegeltük egymást apával.
Kaptam beöntést, marha jó volt, mert kérte a szülésznő hogy a víz befogadása után sétáljak picit, illetve nyitva hagyta az előkészítő ajtaját hogy érezzem hogy a dokim és apa is kintről drukkol nekem :shock: :lol: tényleg ott voltak, Kar dokkerral beszélgetett közös ismerősökről. Én hiába tiltakoztam hogy hát nem kell nekem senki hogy szolidarítson, aztán kellő séta után kiabálás hogy apa az ajtót most csukd be, de azonnal :!: :!: :!: és rohantam a wc-re.
Majd bekerültem a szülőszobára (Marcit is a négyesben szültem és most Lizát is), letusoltam, felöltöztem szép ruciba, kaptam rengeteg oxitocint, mivel akkor már bő 2 ujjnyira nyitva voltam, sajnos a 4 ujjnyit aránylag sokára sikerült elérni, illetve utána még a baba is egészen magasan volt, de a labdázás rengeteget segített, szinte lezuttyant a kiccsaj a főbejárathoz.
Persze hoztam a formámat, hisztiztem, közöltem hogy nekem wc-re kell mennem mert nagydolgozni szeretnék, ami persze lehetetlen volt a beöntés után, mindenesetre kiengedtek 1x, aztán a második próbálkozásom már egy ágytállal volt, ahol is sikerült 2 ml-t pissantanom, ezért megdícsértek, hogy wow nagyon ügyes vagyok :lol: :lol: :lol:
éjfél előtt megkért dokibácsim hogy kezdjek el próbálkozni, persze én közöltem hogy egyedül nem, mindenki álljon ott mellettem és csináljuk csapatmunkában :lol: :lol: :lol:
100x ügyesebb voltam mint múltkor, hiszen alig 20 perc alatt, aránylag kevés nyomással, talán 8, megérkezett a mi kicsi lánykánk. Marcinál legtöbbször fejre nyomtam most rájöttem hogy máshova kellene összpontosítanom, nem kellett dokibácsinak mellém térdelnie és ráfeküdnie a pocakomra, semmi...
fájt fájt de tényleg nagyon ügyi voltam .... asszem.
Ja és a legjobb ahogy megláttam Lizát az első kérdésem az volt hogy csak ekkora :?: :lol: majd pedig hogy mikor mehetek haza :lol: :lol: :lol:
És végre szülés után kaptam egy nagy adag kaját amit a mellkasomra raktak és amíg Liza az inkubátorban volt én jól be is lakmároztam 8)
Mosollyal az arcomon gondolok vissza a csüt hajnalra, és már párszor elpityeredtem azóta hogy ezt már többször nem élem át.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kispatak,
Hál istennek korán kiengedtek a kórházból, Marcinál emlékszem hogy még jól meg is ebédeltünk bent a kórhiban úgy jöttünk haza.
Persze ahogy a párom felkapta a hordozót Marci máris elkezdett reklamálni, úgyhogy nagyon szép menet volt lemenni úgy az autóhoz hogy apa fogja a hordozót és persze Marci is elfelejtett járni :shock:

Sajt,
13 napja vendéged Mary ????????? juj
Remélem voltál kedvenc ügynöknél és megmondta a tutkót (fenékbillentés nélkül)

Vicky,
Nem semmi Lóri esete sem, főleg hogy írod hogy sóginőd térdműtétes volt éppen.
Vasárnap ahogy hazaértünk elsétáltam a gyógyszertárba, spertit akartam, de az csak kúpban volt, hát ott bőgtem a gyógyszerésznek az utcán hogy én azt nem fogom tudni használni, adott reparon kenőcsöt. Használom, fájni annyira nem fáj, de méretre sajna nem változott még. Tényleg jön a jégkocka applikáció. :shock: :shock: :shock: :shock:

Andrea,
Jaaaaaaaaaaaaj istenem, hát most érek el a hírekhez. Nagyon nagyon sajnálom. :cry:
Isostar: csuda egy tüneményes urad van :!:
Ekkora egy barom házidokkert, mit fáj az neki hogy tápin vagy ? Épp javasolni akartam hogy tessék váltani, és ahhoz nem kell címre sem átjelentkezni, odamész dokihoz ahova akarsz.
Én dokkerom is tüneményes. A Vérhalom téren rendel, elég telefonálni és írja a táppénzt, nyomtat beutalót, feleslegesen nem kérdez. Ha ott vagyok mindig van jó pár perce arra hogy beszélgessünk.
Tutkóra egyszer már beszéltél a házidokidról ez a „azért nincs gyerekük, mert maga úgy akarja” nagyon ismerős nekem, de lehet h tévedek.
„remek” munkahelyed van és a főnökség, hatalmas „gratula” nekik.

Judit,
Pöttyöző filter - jó Titok olvasást ! hah sóskakolléga is alakított.
Jelentem puszikat mindkettőnek átadtam. :lol:

Mieza,
Jupppé újra kex.
Otthonlét: nem rossz, szokni kell még és valahogy visszalassulnom egy picit, hogy valóban még pihenjek és ne pörögjek ezerrel. Mert azért érzem mindenem nagyon.
Jól megvagyunk egyébként, Marci rengeteget simogatja Lizát, persze edzi is a sok zenélő kütyüjével, olyan hangzavarban alszik szegény kiccsaj, de ahogy látom nagyon nem zavarja.
Várom már hogy mehessünk sétálni, még pár nap, erősödünk aztán GO !
Nyami nyami receptet felvettem a féjvöritbe :lol:
Böngésztem kicsikét és mit találtam: Mátraszentimre, hó, szánkó :?: 8) :lol:

Lukácsné,
Olvasom hogy Filip nincs otthon a héten, akkor hajrá hajrá tessék szülni, egyre kevesebb nap van ebből a hétből !

kubuspace

Kisbeeka,
Imádom ezt a ++++ hozzáállásodat. :!:
55 szúrás ? szép :shock:
Tutkó jó hír hogy rövid lesz !
Tetű egy exfőnököd volt Neked is.

Aktucs,
Péntek van :D

Gigibp,
Drukkolok !

Valyoni,
Legyezőnyi sok sok csíkos teszt álmod :lol: :lol:

Kispatak,
Köszi kenőcs infót. Már a kórházba vittem be szopipárnát, azt összekötöztem és a nagy üres közepébe ültem bele, remélem javul mert elviselhetetlen.
Jegelést én is hallottam, hát nem vitt még rá a lélek, de majd ma ! :shock:
Dokim szólt a vasárnap reggeli ügyeletes dokinak, hogy ha megkeresem szedje ki az egyébként felszívódó varrataimat.
Jött ügyeletes dokker vasárnap kérdi hogy naaa varratok, mondom neki hogy én ebben az állapotban szét nem teszem a lábam :lol: :lol: :lol: :lol: inkább szívódjanak majd fel.

Vaya,
De jó hogy jelentkeztél.
Milyen tanfolyam ?

Vnbeni,
Nem semmi napod volt a kórházban, de nagyon ügyes csajszi vagy !

Woody,
Örülök hogy otthon vagytok ! Lili tüneményes. Annyira sajnálom hogy nem együtt voltunk, mit mondjak ? hogy majd legközelebb ? :lol:
Gyógyuljál gyorsban !
Tejci jupppppé, ügyi vagy !

Rodina,
De te egy olyan kis hős vagy! :oops:

Kpn,
Újraolvasom a csodálatos hírt, (hmmm ezek a hormonok, potyognak a könnyeim). Csak ismételni tudom magam: annyira örülök Nektek.

Nah újabb 4 oldal kivégezve, picit lassabban olvasok, mint terveztem, de sebaj, most megyek hunyni mert lassan ébredezik szippancs aztán kell az enerdzsi hogy tápláljam a drágát. Aztán hurrikánelvtársról ne is beszéljünk, korán feküdt, tutkóra fél 7-kor ébresztőt fog fújni. :shock:

Ígérem ma hozok pár képet szülőszobás, inkubátoros Lizabizáról.

Még azt akartam leírni hogy a kórházi létem idején Marcus totál megváltozott, nagyfiú lett belőle. Ezért is sírogatok olykor-olykor mert már nekem is nagyfiam van, aki önálló, jön-megy, anya hagggyá má’, ne simogass, naaaa ne piszkáld a lábam stb. stb. Furi nagyon.

978-tól folytatom :lol:

kubuspace

Mara,
Mennyi progitok van, nyaraláshoz szuper időt kívánok Nektek.

Vicky, Colin,
Sajnálom hisztit, gatyát felkötni lesz még cifrább is :shock: 8) :lol:

Lukácsné,
Huh jó magas a pulzusod ! Vigyi Magatokra.

Vaya,
Miért kell mostantól 3 hetente járni a dokihoz ?

Valyoni,
Drukkolok, 12-14 mm nem rossz, sőt a mhny 8 mm ! Növekedjetek szépen !

Eszter,
Még nem is mondtam, de annyira örültem hogy találkoztunk !!!!
Ja ne is mondjam párom nagy szakértelemmel a beszélgetésetek után úgy mondta el nekem hogy hol tartotok, mintha én nem is tudnám naprakészen a történéseket 8)

Aktucs,
Huh az álmod.

Mieza,
Kivi vagyok vv eredményére. 2 ml piss :lol: ))) dokibá nem mondta pisst ? dádá érte, ezentúl ha lesz vv-d (AFP, stb.) mindig vigyél reggeli első pisst, kell !
Varrónőt végül találtál ?

Olvasom a picit fura hangvételt a fórumon, megdöbbentem, elszomorodtam, mert idáig itt ilyen nem volt.
A lányok mindent nagyon jól leírtak, én talán nem tudnám ennyire finoman így fogom a zippzárt és behúzom.

Velo,
BMC lehet tárgyilagos volt, megmondták miszitu van, persze van más intézet, ahol látom jártál is, és biztatnak, annak örülök. De azért hozzátenném, hogy utóbbi persze nem fog elküldeni, hiszen akár a konzi, akár bármilyen beavatkozás, vizsgálat nekik bevételi forrás.

Gigi,
Hajrá konzi.

Zsuzska,
Szia !

Andrea,
Juppé tápis papír házidokker nélkül.

Köszönjük bébidicsiket.

kubuspace

Jó reggelt!
Mieza
Ne igzulj, azon már tul vagyok :D . Ahogy visszaolvastam, sikerült választanom. Fiatalabb dokit szerettem volna, és inkább férfit, úgyhogy Sz. ügynök lesz a nyerő. És amint kimondtam a nevét, eszembe jutott egy szófordulat: a mi Szűcsünk. A Meseautóban hangzott el párszor. Úgyhogy én is így gondolom: ő lesz a mi Szűcsünk is :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.08.13 14:18-kor.
Vendég

Inkább azt kérdezném, hogy mire számítsak az első alkalommal? Egy orvossal fogok konzultálni, vagy egy asszisztenssel, nővérkével? Esetleg lesz már vizsgálat is, vagy csak kifaggatnak és kapok egy listát, hogy milyen vizsgálatok kellenek? És hogy mennyire készüljel fel különleges kérdésekre?
Gondolom, ezekből kiderül, hogy még nem voltam sehol kivizsgáláson :oops:
Vendég

Szia Kubu!

Én kiérzem, hogy jó szándékú a figyelmeztetésed és észrevételed. Nekem nem az volt a gondom, hogy elküldtek, hanem két másik dolog. Az egyik, hogy ezt emailben is megtehették volna és akkor nem csak nekem nem plusz felesleges program, hanem a Dokinak is egy melóval kevesebb.
Másik, hogy bár hangsúlyozom tisztelem az álláspontjukat(nem csak Ők vallják ezt a korhatárt),de hozzáteszem, és ezt több doki is megerősítette, hogy nem lehet merev határt húzni, hisz egy 43 éves, aki még nem szült, vagy 20éve szült, 15 az FSH-ja és nincs luteális fázisa vszínű kisebb esllyel indul ,mint én.
Egyébként amelyik hely mellett kikötök végül, ott az első konzit ajándékba kaptam(tehát nem volt bevétel) és a Doki még táblázatokat is küldött neten, hogy milyen kicsi a sikeresség, és minden negatívat elmondott -viszont e mellett tiszteletben tartja az álláspontunkat.

Na, ez megint hosszúra sikerült és remélem senki nem értékeli semmilyen bántásnak....

velociraptor
velociraptor

mieza: bedobom a mi neveinket is, hátha megtetszik valamelyik:

lányok: Gyöngyvér, Száva
fiúk: Zétény,Zalán

kubu, nagyon szép történetetek van!
Vendég

Kubu: hááát,nem semmi a sztorid :)
nagyon klassz lehetett ez a szülésed (is)! :D

nem tudom,mire írtad a +++++ hozzáállásomat,már nem tudom,miket írtam össze :lol: :lol: :lol:

de tény,hogy még mindig van tartalékom ;)
Vendég

Macskusz: olvastalak még este,de ne haragudjatok,bezuhantam aztán az ágyba...

nagyon drukkolok Neked,hogy jól viseld a bentlétet,bízom benne,hogy nem kell olyan sokáig ott feküdni!
ezzel talán csak ijesztgetnek! :)

gyorsan megoldják a problémát,ha van,és akkor jöhetsz is haza tüsténkedni! ;) :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Csajok,
párszor már volt itt a fórumon az a babaragacsos kép amikor bébi 5 millió ragasszal van kibiztosítva, valaki felrakná nekem újra pls ?

kubuspace

Csajok!

Kubu!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: én meg azon rötyögtem kint az ajtóban, hogy az uraddal úgy megvitattuk, hogy mikor jön meg és utána hogy s mint tovább, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, hogy más férjével a ciklusaimat vesézgetem :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :roll: :lol: :roll: :lol:
Édes kis ellentmondásaid vannak! :D
Azt írtad, hogy most élted át ezt utoljára = nem terveztek több babót?
Ugyanakkor a köv hozzászólásban: majd Woodyval LEGKÖZELEBB lesz közös szoba :D :D :D :D

Macséknak továbbra is hatalmas drukkjaim!
Ma is voltam bent, de ők kb az elhelyeztkedés fázisában járhattak, így nem akartam zavarni őket, de tekintve, hogy sotén dolgozom, szerintem 1-2 naponta bekukkantok majd hozzá!
Gondoltam, ha nem visz be laptopot, akkor majd kinyomtatom neki a fórum eseményeket, hogy ne maradjon le nagyon!!! :D

Bőrgyógyász:
örömmel jelentem, hogy még nem kell a temetésemet szervezni :D
Nincs para egyik anyajeggyel sem. Szóba került, hogy egy tök ártalmatlannak tűnőt lehet hogy kikapnak hétfőn, de a docens asszony azt mondta, hogy esze ágában nincs hozzányúlni! 28 éve jól elvan ott, akkor még maradhat!
Minden augusztusban megyek kontrollra, de MINDEN OK! :D
Mehetek a kis eszkimókánkért :D :D :D

hamarosan visszanézek, csak most jöttek hozzám.

pusz

eszter82
Budapest

Sziasztok!
Kubu:
Köszi a szüléstörténetet és sok sok energiát a gyerköcökhöz!

Timejka:
Nálunk az elsö konzultáció arrol szólt,hogy hogy feltettek egy pár kérdést mint például:korábbi terhesség volte,gyogyszert szedeke-e,családba van-e valamilyen betegség ...... Elmondták milyen vizsgálatok kellenek és máris nyomták a kezünkbe a beutalókat amik kellenek a kivizsgálásokhoz.Azt hiszem ennyi.

Kiss Angyal:
Jó nyaralást!!!!

Eszter:
Mi volt a börgyogyásznál? Szoritok,hogy minden rendbe legyen!

Lukácsné:
Kitartás, Hanna baba tudja,hogy mikor kell elöbujni.

Rólunk csak annyit,hogy a férjem tegnap volt katonaszámláláson,most meg várjuk "türelmesen" a keddi napot,hogy megtudjuk,hogy milyen eredményt produkált és hogyan tovább inszem vagy lombik.El sem hiszem,hogy már itt tartunk.
zsuzska2007

Esztee:
Most látom,hogy irtál.Ezek nagyon jó hirek.Hajrá fagyibaba!!!
zsuzska2007

Köszi, Zsuzska, nagyjából erre gondoltam én is.

Az a szimpi a BMC-ben, hogy elmondásaitok szerint elég gyorsan túl lehet lenni a vizsgálatokon, és ha kiderül, hogy miért nem jön spontán a baba, akkor indul is a babaprojekt.
Vendég

Hello Lanyok!

Megjartam a bmc-t, megintcsak hamar vegeztem, es hat az akcio lefujva, nemhogy nott volna a tuszocskem inkabb osszefele ment es a mehnylakam is vekonyodik, nemsokara megjon, szal nincs peteeresem, megjon es a 3.napon kell menjek, kapok gyogyit es majd azzal csinalnak nekem normalis ciklust, csak azt felejtettem el megkerdezni, hogy most nekunk a szeptember nem jo, ovi kezdes es en szoktatom be picurt az oviba, nem tenne jot neki, ha kivennem,mert anyanak fekudnie kell.

Inkabb az oktober mellett voksolnek, szal csatlakozom az oktoberi akciosakhoz.

Tudja valaki S ugynok mobil szamat szeretnek hozza maganrendelesre bejelntkezni, mas ugyben. Priviben, kosziiike.

onzo modon csak magamrol irtam, de mindjart visszaolvasok
valyoni

Sziasztok!

Jó sokat írtatok,pedig tegnap este is voltam :shock:

Kubu,
édes kis történet :)

Béku,
ügyes voltál tegnap, így kell ezt!
Nem lesz semmi gond, kibírod a következő lombikig, aztán úgyis pihike otthon 2-3-4 évig :wink:

Mieza,
anyai ösztön ellenkezik a Szigeteléssel?
Megértem! Talán tényleg nem kellene :roll:
Mindjárt mentek nagymamikhoz? Gyere majd megírni a reakciókat! Nagyon kiváncsi vagyok! Biztos lesz könnyáradat és puszihegyek :D

Eszter,
egyre közelebb az a bizonyos nap :wink:
Köszi a Macsek-infókat! Ha arra jársz add át lécci a pozitív energia csomagokat és a pusszantásaimat!

Timejka,
üdv itt köztünk!
Hogy könnyebb legyen eligazodnod, csatolom a táblácskánkat, ahl láthatod ki kicsoda, hol tart, stb:
BABAÁLMOK

Kép
judit0713

Valyoni,
sajnálom :( :(
Küldöm a számot priviben!

Kép
judit0713

Andrea!

Szundiztok még?
Milyen volt a tegnapi Sziget menet? :D

eszter82
Budapest

Köszi Judit! De jó, hogy a táblázatban benne vannak a kismamák is, és jó látni, hogy már az eslő próbálkozások is sikeresek néha!

Ez az ősz sikeres lesz, és rengeteg baba fog megfoganni, ugye?!

Mindenkinek drukkolok, lányok!
Vendég

Mieza,
Elevites hirdetésre kattintottam, miért is ? :lol:

Andi,
HP :lol: )))))))) férfiak.

Zsuzska,
Drukkolok Nektek.

Heni,
Netet Neked de izibe !
Asszonyság, hatalmas gratula Nektek.

Sajtikám,
Übergigamega drukk hogy rendben legyél gyogyóktól.
Tejcsi alakul, persze nagyon kemény menet, szinte rá vagyok kötve a csapra és a sörös hordóra (h azért élvezet is legyen) meg laktoherb, meg homeó, meg folyamatosan fejem. De alakul, azért napi 400 tejet már tudok produkálni, Marcinál ezt kb. 1 hét alatt sikerült !
Olvadozzál Drága :lol: rövidesen úgyis talizunk :!:
Pofisimaság: hétvégi kórházi wellnessben bébik arcbőrvasalást kaptak anyáik nonstop simogatásával.
Egyébként Marcus születést visszanéztem és a drágám csúcsfejű volt (igaz csak egy napig, de ő azért sokáig dekkolt a check out részen) azért Liza max 15 percet :lol:
Rendeződj és nagyon jó pihit 7végére !

Kisbeeka,
Remélem görcsölés már nem zargat.

Vnbeni,
Szóval kaptál egy grátisz mellvizsgálatot 8)
Kérek egy címet, Marcit postázom, de mivel apjával össze vannak nőve, így őt is küldöm :lol:
Jó szigetelést.

Zsuzsi,
„Marci továbbra is szívem csücske” cupp.
Ja Marci már leltárba vette Liza orrát, szemét, fülét és kezd egyre bátrabb lenni a fiatalúr, már különféle játékokat próbál becsempészni kiccsaj ágyába.
Szóval rövidesen kezdtek :lol: ))))

Mara,
Huh akkor én intőt kapok tőled mert szerda reggeli hsz-ed ellenére én most reagáltam a fórumot megbolygató dologra. Mea culpa.
IR – gondolkozom hogy nekem is kellene egy kivizsgálás, tehát ha nem a házidokker-endokrinológus útvonalat választom, hanem helyette pl a MM-t akkor 20.000-ból megvan a vv és a konzi és akár meg is tudhatom hogy van e gond vagy sincs ?

Macs,
Most olvasom ! szóval kislányka lakik odabent wow de jó a vegyes páros, úgy örülök.

Vicky,
Tök jó lenne következő talira ha jönnétek Barbussal együtt.

Köszönöm a névnapi köszöntést, olyan drágák vagytok, én úgy szeretlek Benneteket. (ez komoly és nem azért mondok ilyet mert éppen hormontúltengésem van). Mondjuk a túltengés miatt éppen két napja nem beszélek az urammal :shock:

Huh 981 oldalt kezdeném ha Lizabiza nem éppen most sírt volna fel, ideje etetni kis zabagépemet.

kubuspace

Sziasztok!

Maccs, tudom, hogy már bent vagy, de én nagyon-nagyon drukkolok nektek. Tuti minden ok lesz és várjuk a jó híreket!

Eszter, akkor most már tényleg minden ok. Indulhat a menet!!!

Timejka, nálunk ok az 1 éve volt. S ügynöknő volt bent (de általában Újvári szokta csinálni), és ő vette fel az adatokat. Minden orvosi dolog érdekelte. Ha van bármilyen leleted azt el kellene vinni. pl. hormon, vérvétel, hsg, rákszűrés, férjed sperma stb... Lényeg minden legyen nálad. Akkor elmondja, hogy mikor kell jönni a vérvételekre és milyen vizsgálatok lesznek. Kapsz egy papírt ott minden rajta lesz. Utána köv. ciklussal kezdődik minden és hsg és a párod 2. mintavétele után lesz a konzultáció a választott dokiddal. Kb. ennyi...

Kubu, nagyon friss vagy. Én is örültem, hogy találkoztunk. Olyan szuper volt. És naná, hogy jöhet ide a kép!

Mieza, nagyon jó nevek. Nekem a Laura a kedvencem (ha a kistesó is lány lenne, ez lesz a neve) és az Ádám (de ez sajnos van már a családban).

Lukácsné, örülök, hogy végre pihizel egy kicsit.

Lányok, én is leírom majd a szülést, de az enyém nem volt annyira vidám. Mivel tudjátok írtam, volt egy kis gond, én nagyon féltem akkor. (nem is lehet ezeket szavakkal leírni) Férjem nem is volt bent a szülésnél, kint várakozott. Illetve nem volt az a megható jelenet, hogy a születés után a mellkasomra teszik a babát, mivel azonnal elvitte a gyerekorvos és jóval később láttam csak őt.
De most már próbálunk nem ezekre a dolgokra emlékezni, hanem hogy minden ok, és itt alszik a kezemben a mi kis angyalkánk!

Ja és a kis drága nem igazán szeret éjjel aludni, ezért kicsit fáradt vagyok. Valahogy felcseréli az éjjelt, nappalra. :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Szia Woody! Köszi a részleteket. Nem igazán van még leletünk, mert most kezdjük az egész kivizsgálást. És nekem szempont volt, hogy olyan intézményt találjak, ahol az összes vizsgálatot megcsinálják. Ha ez nálatok egy éve volt, akkor igazán gyorsan összejött a bébi. :D Gratulálok hozzá! És reméljük, gyorsan rájön, hogy az éjszaka igazából alvásra való! :lol:
Vendég

hozok képeket

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

kubuspace

Kubu,
ELOLVADOK!!!
Totál eszembe jutottak az enyémek, mikor még ekkorkák voltak :)
Na jó, nálunk Simon már 4 volt mire Eszter érkezett.
ÉNISÉNISÉNIS ilyet szeretnék újra!!!

Kép
judit0713

Woody,
ha most még kellemetlen élmény, akkor ne írd le!
Megelégszünk helyette egy-két édi sztárfotóval :wink:

Timejka,
úgy legyen!
Valódi babazáporra számítok én is az ősszel a próbálkozók számát nézve!
Remélem ti is hamar túllesztek a viszgálatokon és indul a mandula!
Ügyesen, ebből akár már az idén lehet babácska :wink:

Kép
judit0713

Kubu!
Édes ez a leánka! És ahogy az utolsó képen bemutat, az nagyon cuki! :lol:

Judit
A próféta szoljon belőled! Mindig elképzelem a soron következő ünnepet, vagy családi eseményt, ahogy közlöm a rokonsággal a nagy hírt, és már erre a képre összeszorul a szívem. Úgyhogy hajrá Karácsony! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nem nagyon haladok az olvasással, de majd pótolom!

Kubu: hát légy nagyon büszke, tündériek, és ahogy zuhanyozik, zabálom őt/őket!
Aranyeret kezeljed, borogasssad, aztán ha nem mulik, sajna sebészet. Nekem anno volt varratszedés, semmiség volt az egész, pedig aranyerem is jócskán volt. Mi anno 6 napot voltunk kh-ban,nagyon nem bántam, gyors, de nagyon nehéz szülésem volt.

Találtam cikkeket.

http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/g ... eknek.html

Téma volt pár napja labor:

www.kramakft.hu (Thököly ut) itt I. Klinikás dokik dolgoznak ill. mások.

Mikor nekem spec, vérkép kellett körbetelefonáltam, aztán az SZTK-ban kötöttem ki. A nőgyógy.kaptam beutalót, ugyhogy FSH, és egyebek ingyen csináltattam. Kicsit járjatok utána, mert lehet spórolni. Ill. még Ciris intézetben is van labor, és van ami ott viszonylag "olcsó"

Macs: drukkok mennek, remélem azért még haza engednek szülés előtt.

üdv

kispatak
Vendég

Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok, vagyis a fagyibabás lányokhoz. Leírnátok nekem, hogy mi a menete? Az érdekelne leginkább, hogy mennyi hormont kapunk ilyenkor? A beülti előtt is van valami? Pl.: tüszőrepesztő szuri, vagy bármi más? És utána? Csak az Utro?? Van egy másfél éves gyerkőcöm (lombik baba) és most megyek vissza a fagyikért. 2 blasztom van lefagyasztva. De minél kevesebb hormonpótlással szeretném már megúszni.

Köszönöm előre is a válaszotokat!
Mindenkinek nagyon sok sikert kívánok!

Kép
kira76

velem lesz tele az oldal, ne haragudjatok 8)

Missmoniq,
Üdv újra itt. Húúúú jó sokat kell MM-be várni.

Eszter,
Naná hogy érdemes picúrért menni. Örülök nagyon a hírnek. Mindenesetre remek hogy ilyen szép tüszikéid vannak.
820 ? uh

Macs,
Gyönyörűek a cicusok.

Judit,
Miket olvasok ? lehet hogy spontán ? kezeimet, ujjaimat csuriban tartom !

Andrea,
Jupppppé, de rendi főnök. Faithless nekem is nagy kedvenc, jó volt ?
Ne mondj ilyet hogy kinyírtad !

Woody,
Meddig lesz otthon a férjed Veletek ? Lili annyira édesdrágakistündérlány úgy örülök hogy egyszerre voltunk bent !

Kisbeeka,
Remélem veséddel minden okés.
Jaj de drága vagy most olvasom, hogy szerettél volna meglátogatni :D Kár hogy nem találkoztunk, de rövidesen úgyis lesz egy nagy bandázás és végre megismerhetlek Téged is.
Milyenek az első munkás napok ? vigyi Magadra azért ! 6 nap nonstop ? uh !
Olvasom összeesküvést, na ne már ! vedd be azt a nyavalyás leszarom tablettát, összejön bébi aztán irány tp és többet nem is kell velük foglalkozni !

Gigibp,
Szóval a nődoki adhat beutalót ? Cool, ha megyek vissza 6 hetes kontrollra mindenképpen beszélek a dokimmal erről. De mit mondjak neki ?
Remek hírek, hajrá szept közepe !

Kahlan,
:( sajnálom petevezetőket.
Drukkolok nagyon !
Köszönöm a két csudaszép képet !

Ancsi,
Üdv itt.

Aktucs,
Terved teccik, legyen úgy, nyissák meg a petevezetőt és legyenek szupi törpenindzsáitok :!: :!:

Zsuzska,
De aranyos a párod, joggal érzékenyültél el !

Látom a fényt, 983 oldalt kezdem, csak most már összeesem a fáradtságtól, pihizni kellene.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.08.14 14:04-kor.

kubuspace

Sziasztok!
Hazaértünk. Sz ügynök szájából teljesen másképp hangzott ez az egész, mint papírról.
Megy a párom szerdán kontroll spermavizsire és valami marha érdekeset mondott. Most holnaptól napi 1 kiskanál szódabikarbónát kell ennie vizeletlúgosítás céljából, és azt mondja a doki, hogy még az is lehet, hogy vizeletben találnak spermát. :shock: :shock:
Mondtam is az uramnak, hogy lehet, hogy az a baj, hogy sose pisil belém :lol: :lol: :lol:
Ha ott sincs semmi, akkor még mindig jön a herebiopszia.
Meg mennie kell genetikai vizsgálatra, az Istenhegyi útra.

Ha bárhol találnak bármit, akkor indulhat a lombik, ha nem akkor csinálnak nekem lapart, mert az egyik elzáródott petevezető, az lehet, hogy nincs is elzáródva, csak nem szereti a HSG-t :lol:
És akkor majd utána dől el, hogy donoros inszem, vagy donoros lombik.

És azt mondta Sz, hogy gyönyörű nagy sárgatestem van.
aktucs

Kubu! Hááááááát nagyon-nagyon aranyos, cuki falat, sőőőt, nincs is rá szó! GRATULÁLOK még 1x, csodálatos baba!!!!!!! :D

Csajok! Én már annyira várom a szurikat, csak van egy kis bibi! Először is, hogy mivel még nem kell szúrni magam nem tudták megmutatni, hogy mégis mit kell csinálni! A másik, hogy én nem merem beledöfni a tűt a saját hasamba, a párom meg pláne nem! Szóval elég érdekes lesz a dolog! :oops:
Ti hogy oldottátok meg???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gigibp 2010.08.13 16:03-kor.
gigibp

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?