Sziasztok Lánykák!
Panna,
HATALMAS (halk) gratula!!!
Twist,
Ez megérzés volt,amit legutóbb nekem írva szántál?
Akkor ezennel egy hír:
IGEN, naptár szerint 7+3 napos kismama vagyok!!!
Nem mertem elmondani mind máig, ugyanis ma voltam először dokinál.
Van baba, volt szívhang!!! Viszont tegnap este nagyon megijedtem, ugyanis este volt egy csöpp barnázás.
Gondolhatjátok, hogy mit éltem át, nem bírtam onnantól semmire sem gondolni, tv-t nézni miegyebek. Kész voltam!!! De másnap azért bizakodtam, hogy nem történhet meg velünk ismét a tragédia, mert valahogy éreztem is,hogy csak kell ott lennie valakinek, meg nem volt azóta barnázás (LEKOPOGOM).
De ezennel kaptam Ultrot és 2X1-et kell szednem.
2 hét múlva pedig ellenőrző UH.
Azért meggyugodtam, de totálisan szerintem majd a 12. hét után fogok (vagy ha majd a kezemben tartom a picit).
Amúgy pedig a petezsák naptár szerinti 7+3 napos, a baba viszont csak 6+4. Doki szerint normális, lehet később indult be vagy fogant, illetve még szarakodás volt az UH géppel is, mert valami nem volt tökéletesen beállítva rajta és így nehezen volt kivehető a baba, ezért még az is lehet,hogy csak nem látszott jól és a baba is naptár szerinti méretekkel rendelkezik. Hát engem csak az érdekel, hogy rendben legyen. Szóval azért még lehet drukkolni.
De remélem rendben lesz.
Esztó,
Remélem minden rendben lesz és nem nagy a gond. Gondolok Rátok!
Anna, Ildi? Hogy vagytok ? Lehet már babáztok? Azért csak jelentkeztek! Sms jöhet nekem a jó hírről!
Szilvi, Kora? Mizujs Veletek?