Szia Tina!
Hosszú keresgélés után végre megtaláltam az Aviva torna könyv megrendelési telefonszámát. Úgyis kell nekem is. Két szám van itt, amin a tornára lehet jelentkezni, de a könyv is megrendelhető ugyanitt. Ha budapesti vagy, inkább a tanfolyamra érdemes menni, ott könyvet is adnak azt hiszem. Látom hogy te is jársz más tornára meg még valaki kérdezett róla, hogy nem árt-e a teherbeesés környékén. Ez a torna jó alakformáló, edzésben tart és a ciklusnak megfelelő gyakorlatokat kell végezni. Én is a 14. nap után más, kimélőbb tornát végzek mint előtte. De majd meglátod ha sikerül megszerezni. Akkor is szivesen segítek a tapasztalataimmal. A telefonszámokat az emailedre küldeném, nehogy véletlen megsértsem valaki jogait.
A Clostiról. Jó hogy abbahagyod, ha úgy érzed lelkileg ennyire megvisel a kezelés. Akkor tényleg kell a szünet. Kiérzik a szavaidból hogy csapdának, időveszteségnek érzed az egészet. Most tényleg jobb egy kicsit eltávolodni az egésztől. Már ha lehet. Én sose tudok igazán megfeledkezni a dologról. Ha orvoshoz kell menni azért, ha nem megyek orvoshoz, akkor azért, hogy miért is nem megyek...irigyellek, ha te meg tudsz róla feledkezni.
Az orvosodnak nem próbáltad elmondani hogy mit érzel? Lehet hogy akkor találna más gyogyit, nem csak a Closti van ebben a témában. Persze valószínüleg nem érne rá...
Hát szurkolok neked hogy meg tudj nyugodni és jöjjön a siker. A ruhavásárlás nem rossz ötlet.
Böbe!
Sajnálom, hogy ilyen veszteség ért. Ilyen szomorú esemény után még nehezebb az egész lelkileg. De látom azért már kezdesz optimista lenni. Ez jó és sokat számít.
Hát a hőmérőzést majd megkisérlem ilyen csökkentett módban - hátha. Gyerekeim majd izgulnak, hogy talán beteg vagyok.
Falina!
Nekem sem volt hormonvizsgálat, csak mikor kikönyörögtem. Én vidéki vagyok arra gyanakodtam hogy nincs rá pénz, mert valami hasonlót mormogott mikor kértem. Ezek elég drága vérvizsgálatok. Volt olyan hogy azt mondta nekem, ezt a labor most nem csinálja meg és kész.
Egyébként az orvosok elég magabiztosak tudnak lenni, például ránézésre testi jegyekből képesnek gondolják magukat arra, hogy hormonhiányt megállapítsanak. Nálam is így volt, mondjuk nálam bejött. Igaza lett. De azért ezt elég kétesnek tartom. Az UH-t viszont rendszeresen csinálta.
Kezdetben nekem se írt fel a ciklus 2. felére semmit, de később az UH alapján már igen. Most Duphastont kell szednem a 16. naptól. Nem előírás hogy kell, sikerülhet nélküle is.
Na befejeztem már így is túlzás amit műveltem.
Sziasztok