Sziasztok!
A tali óta nem jelentkeztem, mert utána 1 hét szabin voltam és hazamentünk szülőkhöz, majd csütörtök óta szinte csak a rossz dolgok történnek velünk
, aki nem akar negatív dolgokat olvasni, akkor a következő bekezdést hagyja ki, csak mostmár muszáj leírnom, hátha vége szakadna.
Babóval szerencsére minden rendben van. Bár már mindenki volt cukorvizsgálaton, de azért leírom, hogy velünk mi történt.... Múlt hét csütörtökön kellett volna mennünk, keltünk hajnalban, hogy fél 7-re ott legyünk a kórházban. Amikor bejutottam a vérvételre, mondom, hogy terheléses cukorvizsgálatra jöttem. Erre a nő kérdezi, hogy be vagyok-e jelentkezve. Persze nem voltam, mert nem tudtam róla
És nem voltak hajlandóak megcsinálni a vérvételt. Erre a hétre keddre kaptam időpontot. Nagyon szerettem volna, ha Jani is ott van velem, de már most kedden ő dolgozott. Ahogy mentünk kifele, pont összefutottam a dokimmal és mondom neki, hogy mi van, erre ő persze nagyon sajnálta, de állítólag múlt héten még nem kellett bejelentkezni.... Na mindegy, akkor nagyon kiakadtam rajta.
Hazafele menet bementünk tankolni az M5-nél lévő shell-hez. Jani éppen fizetett, amikor egy kisfurgon megelőzött bennünket és a kocsink elejét elvitte, én meg a kocsiban
. Nagyon megijedtem. Szerencsére nem lett bajunk, meg a vezető is megállt, így majd a biztosító kifizeti a javítás árát, de ez is plusz macera.
Tegnap voltam a cukorvizsgálaton, szerencsére nem lettem rosszul, bár egész nap szédelegtem, de azt kibírtam.
Délután a munkahelyen megbeszélés volt, és kiderült, hogy a közvetlen főnökeim kilépnek a cégből és külön céget alapítanak és visznek magukkal 12 embert. Persze engem már nem, ezt meg is értem, úgyis csak szeptember végéig szeretnék dolgozni (vagyis nem szeretnék, csak muszáj, mert nagyon kevésre vagyok bejelentve és a táppénzem csak 47e lenne), azután meg nem jönnék ide vissza úgysem. Viszont így változik a helyzet, mert felröppentek olyan pletykák, hogy akik maradnak az eredeti cégnél, keressenek más helyet, mert csak dec. végéig van a megrendelővel szerződés kötve, és lehet utána le is húzzák a rolót. Na ettől tartok én, hogy akkor mi lesz velem? Mert ha a cég megszűnik, akkor fogok-e kapni tgyást, gyed-et? Majd most ennek próbálok utána járni. Ja és a pláne, hogy ebben a hónapban csak a bejelentett fizumat kaptam meg
, nem tudják, hogy a maradékkal mi lesz (az nekem 100e lenne
). Ennyi erővel már maradhatnék otthon, de akkor még ennyit sem kapnék
Na de ezzel már tényleg nem akarlak benneteket terhelni.
Örülök, hogy a talin megismerhettem azt a pár embert, nagyon jó kis csapat volt! Köszi Eta a szervezést!
Dorka: de jó neked, hogy ez az utolsó napod! Irigy vagyok
, bár te majdnem 1 hónappal előttem jársz már, úgyhogy nekem a szeptember közepe lett volna az ideális.
Eclipse: köszi a homeos listát! Sajnálom a rosszullétet, de örömmel olvasom, hogy már jobban vagy. Nagyon jók a képek, és meg is lepődtem, hogy mennyire nem látszik a korkülönbség párod és közted. Nagyon aranyosak vagytok együtt
Én is a tiptopbaba.hu-n néztem ki a Coolababy pelusokat, így hétfőn el is mentem megnézni személyesen, mert kíváncsi voltam, hogy milyen. Nagyon aranyos az eladó, bármit meg lehet vele beszélni. Mivel Dunaharasztiban van a "raktár" (igazából a lakásuk), útba esett nekünk. Esetleg ha kell valami, akkor elhozom neked, ha mi is megyünk a pelusért és akkor nem kell postaköltséget fizetned.
Lucuzs: nagyon fini volt a talis süti
Sajnos, amit beszéltünk a szocpollal kapcsolatban, rá kellett jönnöm, hogy a mi szerződésünkben sincs semmi róla
. Gondolom azért maradt meg bennem, hogy benne lehet, mert akkor nagyon sokat olvastam róla. De persze most szinte semmit nem találok meg, amit akkor. Lehet a bankba kellene bemenni és ott megkérdezni, hogy milyen esetben mire lehet számítani.
Henne: 4D-s képek nagyon szupik és te is nagyon csini vagy!
Vörösmacs: ez nagyon jó! Gratula a kislányhoz!
Így az első verzió állt fel újra...
Vikoo: szorítok, hogy ne legyen semmi baj, de biztosan nem lesz, mert itt nem is lehet!!! Vigyázz magatokra!
Bocsi a többiektől, hogy másnak nem írtam, csak elég negatív vagyok most, kavarognak a fejemben a gondolatok mindenről, hogy hogyan is lesz majd, ezért nem sok értelmes hozzászólást tudtam most összehozni.
Puszi mindenkinek!