Zsebi
a 6 a betöltött hetet jelenti, míg a négy a következő hétből eltelt napokat. Hamarosan te is így fogod számolni.
Zsu
Az elvonási tünetek nálam is jelentkeztek ezért bátorkodtam ide "bepofátlankodni"
De ahogy látom másokis így gondolkoztak
Manó
Nem akartam még idejönni, hiszen egyenlőre köztetek a helyem és nagyon érdekel, hogy kivel mi történik és szorítok ám mindenkinek. tehát nem hagylak el Titeket
Lara
Írtam az adminnak, hogy nézzék már meg, mi a helyzet, de a hétvégére ne várjunk megoldást, talán majd jövő héten. Addig is szokjuk csak milyen itt.
Kriszta
Lehet, hogy nem olvasod, de azt hiszem elkerültük egymást. Mi végül csak fél 1-re értünk fel és akkor már szőkés pár nem volt fent. Vagy a végén egyedül voltál ott? Csak nem te ültél a bejárattól jobbra, a Kaáli prof. fényképe alatt?
Lányok
Nem fogom ezt többet tenni, nem fogok többet ömlengeni, de ma ki kell adnom magamból az öröm okozta feszültséget.
Rettenetesen izgultam, amikor felfeküdtem az ágyra és csak reménykedtem, hogy élő a terhességem. (Annyi rosszat hallanimanapság.) Először a sok, nagyméretű cisztát láttuk a petefészeknél, akkor kicsit megrémültem, hogy üresek, de rögtön meg is nyugodtam, hogy sok, tehát ezek nem a petezsákok. De már mondta is a doki, hogy ezek a tüszők, termelik a sárgatesztet és majd csak szülésután fognak visszahúzódni. Aztán kis helyzetváltás az uh-n és megpillantottuk a petezsákot. Krizsa kinagyította a képet és egyszercsak ott láttama kis C alakot, középen hevesen pilzált a kis szíve. Bepárásodott a szemem, vigyorra húzódott a szám, hatalmasat dobban az én szívem is. Mindeközben persze Krizsa is mosolygott és gratulált. 4 képet csinált. Fogalmam sincs mekkora a babó, mert azt ott elfelejtettem megkérdezni. Utána legalább 15 percet beszélgettünk. Elmondta, hogy milyen vizsgálatok lesznek majd a terhesség alatt. A fagyibabákról is beszélgettünk. Ő még vissza akarja nekem tenni jó másfél év múlva. Azt mondja kell a tesó.
Akár 50 évesen is szülhetek így. Persze először ez a picúr jöjjön ki egészségesen.
Most 2 hetekből fog állni az életem. Az első héten boldog leszek, hogy renben van minden, aztán majd a másodikon elkezdek parázni, hogy rendben van-e még minden.
Képet is tennék fel, de nagy, nem tudom lekicsinyíteni itthon, a program meg így nem fogadja el. Valaki tud segíteni, hogy lehet a Windows alapprogramjaival kicsinyíteni?
Lányok
Mondtam már, de nem győzöm ismételni magam. Tessék engem követni, mert félek egyedül!
Milena, Zsebi, Kriszta, Lara
Most rajtatok a világ szeme. Gyerünk lányok! Ha nem is ikrekért, de előre a babóért!
Jó éjt és hétvégét nektek, én megyek anyázni
a szó jó értelmében és hagyom magam kényeztetni. Anyukám nagyon boldog. Tán még nálamnál is
Sziasztok: Woodi