Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Látom itt zajlik az élet :D

Baba: Még mindig egyben? Na,de már bármikor jöhet a leányzó :D

Köszönöm kérdéseteket,helyzet változatlan,senki nem tud semmit.De ma nem is volt semmi vizsgálat.Majd holnap reggel vérvétel,talán akkor már kiderül valami.
Vendég

leti

igen,ilyenkor az ember képes jobban elengedni magát,de büntetlenül nem lehet,erre már én is rájöttem :)

kinga

örülök h tetszik neked is.

csak az a gáz vele h nem küldik ki postán,hanem csak személyesen lehet átvenni,én meg pesttől messze vagyok.de azért még rájuk kérdezek,hátha sikerül valamit intézni,annyira megtetszett..

jól teszed h licitálsz,sok jó dolgot meg lehet venni olcsón,csak résen kell lenni mindig.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Csillag! írtam privit!!! :D
csipcsab

Betti, Kinga, melyik oldal ez?

Ana, ugye még mindig tart a feldobódás???!!! Tudtatok kicsit intim pillanatokat élni??? Nekem is tetszik a Balázs név és az én Öcsém is Balázs...

Baba, 2in1? Még mindig? Nem siet a kiscsaj...de hová is kéne neki? MAjd jön... Egyszercsak gondol egyet és sutttttty.........már kint is lesz!

Betti: Neked már rendszeresek a mozgások? Én el vagyok kenődve, mert szerda óta nem éreztem! Már várom a jövő hetet! Ez a villám dolog elég ijesztő! Tényleg kéne valami szakember, ez nem normális! Manapság ilyen nem lehet! Meg aztán neked is jót tenne, nem kellene rettegned!

Chris: ezek a rohadék dokik tényleg gusztustalanok, nem is tudom már, milyen világot élünk, nem lehet bennük megbízni...Annyi ilyesmit hallok, meg ahogy Anyukámat is lesz...rják. Meg itt volt ez a vendéglátós kollégának is a fia, aki meghalt - na pedig ott aztán van lóvé, mint a pelyva...aztán...de most a dokik megkapják, mert az a pasi nem semmi, elég kemény híre van vendéglátós körökben...na az majd most kikaparja a gesztenyét és nem a dokik javára. Rohadt mocsok egy banda! Tényleg, olyan nehéz megtalálni a normálisakat! És ilyeneken múlilk az ember egészsége!

CSillag: hát, nem tudok mást mondani, csak hogy nagyon sajnálom...katasztrófa lehet egy ilyen családban élni. CSoda, hogy a férjed nromális tudott maradni iylen környezetben. Iszonyat szemét emberek vannak. CSodálkozom, hogy valaki hogy lehet ekkora ge... a saját gyerekével??? Hát nem a szülők segítik a gyermekeket? Érdekes. Tényleg gyomorforgató. Ugyebár az anyós vicceknek is van alapjuk, de hogy ennyire?????????? Sajnállak nagyon...

MAres, jó időtök van/volt a Balcsin? Vízben voltál?

Niki: akkor jól jött ki a bevetés? Remélem! Olyan aranyosan készültél!
Vendég

GYerekek, olyan kaját csinálta, hogy jól bezabáltattam a családomat!
Ölég jól sikerült!
Most aztán a büszkeség nyaldossa a lelkemet :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)
Vendég

ügyes vagy leti :)

a mozgás nálam van h nincs 1-2 napig,aztán ujra beindul,mint ma reggel is.szoval ne izgulj,nem gond ha nem mozog mindennap,majd csak később kell számolni a magzatmozgásokat.

KépKép
bettike83

Leti: Ne izgulj,még annyira pici a baba,hogy természetes,hogy nem érzed néha.Attól ő még mozog,és jól van :D
Vendég

Letti! Megnyugodtam! Nem tudom miért, de valami működik kettőnk között.Mintha a tesóm lenne, vagy valami. :lol:

Az intim pillanatok még váratnak magukra, de annál édesebb lesz.
Még mindig happy vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Niki! Irigy vagyok ruci miatt. Biztos jól sikerült az est!

BaBa: Már tényleg jöhetne a kis csaj!

Csillag: Remélem lesz valami megoldás a problémádra.

Chris! szorítok Apidnak, hogy minél hamarabb hazaérjen hozzád.

Betti! Már nagy a poci!

Puszika
anabana

ana

igen,kerekedünk :D

KépKép
bettike83

Szép napot mindenkinek!

Bettike nagyon szép a pólya!

Leti, gondolhatod mennyire készültem, már alig vártam, hogy este legyen! De szupi volt. :lol:
És mi volt amit főztél és ilyen jól sikerült?

Ana, örülök, hogy :lol: vagy!Csak így tovább!

Tegnap megérkezett hozzám a hugom.Itt lesz nálam egy hetet.
Hozta a tengeri malacait is!Majd rakok nektek képet róluk, szerintem nagyon édesek.
Most meg nekiállok és "imitálom" a munkát! :lol: :lol: :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Jó reggelt kívánok!

Eddig lustálkodtam az ágyban! Hűűűűűűűűűű de jó volt! Nézem a tv-t, meg itt leszek, meg készülök lelkileg a holnapi napra. Tök jó, hogy ma kezdődik az úszó EB, azt is végig fogom követni.

Niki,
Olyat csinálta,m, hogy kapros juhtúróval töltöttem karajt, felgöngyöltem, beburkoltam bacon-nel. Sütőbe tettem cikkekre vágott burgonyával, hagymával, fokhagymával, paradicsommal és paprikával. Olaj alá, rá Barbecue fűszerkeverék, valamint fehérbor.
Fólia latt kell készre párolni, majd fólia nélkül befejezni.
Csináltam töltött-rántott variációt is, mert az én drágám azt jobban szereti - abba belülre raktam a bacon-t. Csak túl vastag volt a karaj és túl sokáig sült, de a tepsis a tuti volt...:)

Ja és NIki, ne dolgozd túl magad, hagyjál másoknak is!

Betti, szép a pocid. Igazi baba-lak. Még mindig nem híztál? Mi van az áramütés témával?

Chris, tudom, hogy él a baba, csak olyan jó volt a mozgása...
Vendég

Lányok,tiszta mérges vagyok és szomorú :cry: most csütörtökön mentem volna dokihoz és megint szabin van,majd csak 25.-én jön vissza.én meg 23.-án megyek genetikai uhra..szoval gáz,most 2 nap múlva minek menjek mikor a genetikán ugyis megnézték...de mér 6 hete nm voltam uhn sem,pecsétem még egy sincs,ez a doki jár ki tanácsadásra is,oda itt csak max szept 6.-án jön elöször,akkor már több mint 20 hetes leszek.menjek 4 dre vagy mi legyen nem tudom...juli 19.-én jött vissza doki szabiról,most meg megint,olyan jól megy nekik
:evil:

KépKép
bettike83

Betti, ha mész genetikai UH-ra, akkor a 4D ráér, nem?
A genetikai UH után meg ráér a doki, vagy én nem értek valamit?

A dokik már csak ilyenek...amit beszednek a szülésen, ilyenkor költik el. Télen meg majd folyton síelni meg wellness-be járnak majd.
Vendég

Betti

Nem mész másik dokihoz uh-ra? Én tuti elmennék,akkor vagyok nyugodt,ha láttam,hogy jól van! Vettem neki cumisüveget,MAM_ot,mert abban van egy szelep,amitől nem nyel levegőt és nem fáj majd talán a hasa, a cumi meg mellbimbó alakú és bőrhatású,ez a legjobb a piacon állítólag! Hát majd meglátjuk!

Kép
Kép
k_inga

leti

de végülis ráér,23.-án megyek genetikaira,ott ugyis megmondják a nemét ha rákérdezek.csak jó lett volna elmenni.igy is már 6 hete nem voltam,mire megyek addigra meg 8 hét lesz.de mit csináljak ha nincs a doki,szaladgáljak máshoz,aki nem is ismer stb...akkor megyek genetikára,aztán meg majd rá kt hét múlva a dokihoz h ő is haljon rolam.6.-án talán kint lesz,és akkor tudnék vele tárgyalni meg megvizsgálna talán.akkor azt mondod te is h ne szaladgáljak?a genetikát a kórházban csinálják,az ingyenes,akkor már ki tudom várni azt a 2 hetet.

KépKép
bettike83

Szerintem ha nincs különösebb baj, akkor várd ki - ha ragszkodsz hozzá. Ha viszont nem ragaszkodsz és eleged van (ki tudja, lehet, hogy a jövőben is ilyen durván laza lesz???) akkor keress egy másik állandót. Ezt neked kell tudnod, hogy mit engedhet meg magának - lehet, hogy később is ezt fogja csinálni. De ha máshogy ismered, akkor meg várd meg szerintem. Jobb, ha ismer a doki. Az ember sokkal előrébb van.
Vendég

őszintén?nem tudom mit csináljak,sajnos elég laza doki és sűrűn jártam igy vele mikor jártam még csak kivizsgálásra is.de állitolag jó szülés...

KépKép
bettike83

És ha azt is ellinkeli...lehet, hogy jó szülész, ha ott van...vagy ha odaér... Nekem pl. a halálom az, amikor valaki elmegy nyaralni vagy síelni és megindítja a szülést mondván, hogy nem lesz itthon - na én ettől kész vagyok. És én ezt nem is fogom engedni!
Vendég

ezt én sem fogom engedni..de január lévén ki tudja mi lesz,de majd csak megszülök valakinél..anyunak sem volt fogadott dokija mégis megszült mindegyikünket..majd estleg annak adok egy kis pénzt akinél szülök,főleg ha rendes lesz.még időben változtathatok de az a baj h egyik doki se különb,szoval nincs mit tenni
.

KépKép
bettike83

Igen, eben igazad van, sajnos.

Képzeljétek el, rajta vagyok egy honlapon: pecsimami.hu. Volt rajta egy nyereményjáték, az Orfűi strandra lehetett nyerni egy 2 napos családi belépőt...és megnyertem. A pikáns az az egészben, hogy 2000 - 2005 - ig ott dolgoztam...és nem jól váltunk el.

Meg felhívtak a sejtbanktól is, hogy jobban járok, ha velük kötök szerződést - és lehet részletben (2 év) fizetni, úgyhogy azt hiszem, ezt megjátsszuk...
Vendég

Leti, hűű ez baromira jól hangzik, még jó hogy most ebédelek különben éheznék! De ezt meg kell majd csinálnom az tuti!
Csak én a kaprot kihagynám, mert azt igencsak nem eszem meg!
Megkaptam a pü-t, válaszoltam.

Bettike, az én véleményem az, hogy hiába van az embernek fogadott dokija, mert lehet ott sem lesz a szülésnél, ha netán éppen akkor nyaral megint! És, hogy neked mi a jó azt te tudod!
Én személy szerint nemtudnék másik dokihoz menni. Így is nehezen veszem rá magamat. Írtózom a nődokiktól!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

leti

tök jól jártál akkor :)

KépKép
bettike83

Felétek milyen idő van?

Én azt olvastam, hogy kánikula lesz a héten meg verőfényes napsütés ma is!
Erre fel olyan esős hűvös idő van itt, mintha ősz lenne!Pfújjj!
Ráadásnak reggel halászgatyóba meg papucsba jöttem.
Hazafelé tutira megfagyok! :evil: :evil:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

nálunk elg meleg van most is,eddig a szintig még elviselhető..nem szeretem a nagy meleget

KépKép
bettike83

Hahó!

Hoztam nektek egy banyát! Anyukám nyektet már egy ideje,hogy neki kell egy álló boszorkány! Hát ma végre összeraktam!
Íme:
Kép

Most meg megyek takarítani,le kéne sikálnom a fugát a taposóról mega csempéről! De nem sok kedvem van hozzá!

Kép
Kép
k_inga

kinga

jó pofa boszi :)

KépKép
bettike83

Kinga, tuti ez a boszi :)

Betti, a genetikai uh - én úgy tudom -, hogy a 18. héten van. Már hallottam olyanról, hogy később, de a nevesebb helyeken 18. heti kötelező genetikai uh-ként van megjelölve.
Hogyhogy nincs még pecséted tőle?
Igazából az, hogy jó választás volt-e egy nődoki, akkor derül ki, ha van valami gebasz a terhesség alatt és mennyire elérhető/segítőké(s)z, nomeg a szülésnél, az a vizsga.

Leti, jó ez a kaja, rögtön éhes lettem :lol:
Mi nem vetettünk le köldökvért, majd a harmadik gyereknél. Tesóknak is jó.

maccs01

Hello.

Niki,
itt meleg van, egyszer-kétszer beborult...de tényleg kánikula lesz, látom folyton minden időjárás-jelentésben.

Kinga,
nagyon jó ez a boszi! Ezt a ház elé teszitek? Lehet, tudatlan vagyok, de mit jelent?

Maccs,
mi akarunk, csak a párom, aki egy örök gyanakvó, közölte, hogy kérdezzem meg előbb, hogy mi a garancia arra, hogy fel is tudják használni. Mert előállhat az a helyzet, hogy valami gáz van és fel kell használni és akkor azt mondják, hogy nem használható, születési rendellenességek miatt. Ő ezen aggódik most... Néha kiakaszt ezzel a gyanakvással.
Vendég

maccs

nekem pont 20 hetesen lesz a genetikai uh,még a kórházban igy kalkulálták ki az időpontot,mikor voltam a 12 hetesen.ja meg ugye vinni kell az afp eredményét is és méég kb 1 hét mire meglesz az eredmény,és már most 18 hetes vagyok,szoval igy is ugyis késésben lennék,de úgy irják h 18-22.ig hétig nézhetik,szoval nem vagyok elkésve.

azért nincs pecsét mert mikor voltam akkor még nm volt kisköny,aztán mikor ide mentem volna ,soha nem volt,igy csak potyára járkáltam.most mentem volna uhra hozzá de mult csüt-től megint szabin van 25.éig.elvileg egy hóban kétszer jönne ide ki terhesgondozásra de ez csak papiron van igy sajnos,ritkán jön.talán ősztől majd jobban ráér és akkor megyek hozzá egy honapban egyszer és meg menni kell uhra is és meglesz a 4 pecsét,csak most megijedtem picit,főleg h megint nincs,pedig ugye 16.án jönnie kellett volna tanácsadásra is.

KépKép
bettike83

Köszi a dícséretet! Luca napkor van csak jelentősége,addig meg az ősz jelképe. Én ki akartam rakni egy rakás tökkel,de anyu bent tartja még! Mondjuk nem tudom mit siettett,hol van még ősz! nem kell előre hozni,lesz az sokáig!
Azt mondja állítsuk be a wc ajtó mellé,az egyik keze legyen csípőn,a másik meg tartson egy kis tálkát,amibe rak aprópénzt! Néznének ám hülyén a vendégek!
Na mondom ne komolytalankodj!!! :D

Kép
Kép
k_inga

23 hetes Bence-lak
Kép

Kép
Kép
k_inga

Kinga, nagyon jó a boszi és eszméletlen ügyes vagy! :lol:
Hogy mekkora pocid van már neked is!

Hoztam én is képet a tengeri malackákról!

Pimpinella
Kép

Törpilla
Kép

Kép

Na most elteszem magam holnapra! Puszi nektek!

Tényleg BABA ma még nem jelentkezett! Csak neeemmm!!!!!!!!! :lol:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Jó reggelt mindenkinek!

Niki, remélem, hogy Baba IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN! Végülis ma 10-e van! Húúúúúúúúúúúú, izgalmas ez a mai nap.

Én is elkezdtem izgulni, nem is tudok már aludni. Szívesen lennék már 1 nappal öregebb! Megyek a sintértelepre. Ma van az amniom. Tegnap bevettem 3x1 250 mg-os magnéziumot, ma is így lesz, remélem, nem lesz semmi...
Húúúú, szorítsatok nekem, mert azért egy kicsit izgulok. Bár azt mondják, 15 perc az egész procedúra.

Kinga, de szép megtermett pocak! Nagyon csinci vagy!

Na, majd délután-estefelé jövök. Ha meg nem, akkor bennt tartottak, mert mondták, hogy azért úgy készüljek, hogy 1 éjszakát maradok. De gondolhatjátok, milyen jól fogok "viselkedni", hogy hazaengedjenek!!! :wink: :wink: :wink:

NA pussz nektek!
Vendég

Leti, ezerrel szorítunk neked! Küldök sok pozi energyt is! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Még mindig BABA????????
Az éjjel már veled álmodtam, hogy kibújt Dominika!
:lol: :lol:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Halihó!
8án este 9kor 20 perces fájásokkal indultunk, hajnali fél 2kor 10 perces fájásokkal indultunk a kórházba. Beérve semmi vizsgálat, azonnal hálóing, fel a vajúdóba. Fent megvizsgáltak a méhlepényem még elég éretlen, méhem hátul. Épphogy újhegynyire nyitva...Fájások nem múltak. Reggel 6kor újjab vizsgálat, méhem előre jött már egy újjnyira vagyok nyitva, fájások nem múlnak... A doki szerint még 2-3 napig nem lesz ebből baba... aztán le a terhesosztályra 9kor. Haza nem engednek, míg megnem lesz Dominika... Most rohanok ctg-re... imátkozzatok, h végre kijöjjön, mert addig a kórházban kell rohadnom... :( Sajnos visszaolvasni nem tudok, de mindekit puszilok, legyetek jók, pocisimi a babóknak :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb, mert aztán még 5 nap úgyis kórház :) Okos csaj vagy, örülök, hogy bementetek! Hajrá Dominika!!!! ++++++++++++++++

maccs01

Leti, szorítok! Egyértelmű! Nem baj, ha bent tartanak estére, elővigyázatosság, csak pihen-pihenj-pihenj (olvass, tévézz). Sok pussz, a magnézium jó!

maccs01

Kinga, nagyon kis formás ez a babalak :) Csinos vagy!

maccs01

Niki, édesek a malackák :)
A miénket - szó szerint - halálra ijesztette a macskánk.

maccs01

[quote="maccs01"]N írta:maccs01iki, édesek a malackák :)
A miénket - szó szerint - halálra ijesztette a macskánk.

Köszi Maccs! Hát ezen nevetnem kell! De azért sajnálom szegénykét! :lol:

Baba, nagyon drukkolok, hogy Dominika minnél hamarabb kibújjon végre!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Letti! Megy a drukk! ++++++++++++++Nagyon izgulok érted! Írj ha már túl vagy rajta. Puszi

Baba! Jajj neked is drukk! Jöjjön már ez a kis csaj! Aztán a képekről el ne feledkezz! Szorítok! Ez irtó izgi!

Niki! Nekünk nemrég döglött meg a törpe hörcsög. Fú, én már alig vártam! Undorító volt, meg sem bírtam fogni. Bocsi, de én nem vagyok oda ezekért a szőrös valamikért.

Csillag! Jól vagy?

Puszi
anabana

Nekünk mindig volt valami szőrös állatunk :):):) Nagyot, mint pl. kutya nem tarthattam, de kicsit igen. Állandóan szöktek :), mi meg hajkurásztuk őket a lakásban. Én csak az egereket nem komázom, de höri, 'malacka jöhetett. Sajna a gyerekeimnek nem lehet, apa nem szereti őket.

maccs01

Letti,Baba

Mindkettőtöknek nagyon szorítok!

Niki
Így messziről aranyosak a malacok,de nem tartanék,az fix!

Komaasszonyomat tegnap hajnal 3-kor bevitték 10 perces fájásokkal,dokija szabadságon van. Du. 2-ig vajúdóban volt,aztán kapott egy no-spat és bekísérték egy kórterembe. Mondták,hogy majd ma reggel megy a dokija és csinál vele valamit. Nem sűrűsödteka fájásai,de nem is múltak. Ma reggel ment a dokija és megindította neki,most éppen szül. Jól ki....tak szegénnyel. Nem volt ott a fogadott,nem szóltak neki anővérek,pedig azt ígérték szólnak,az ügyeletes meg leszarta a fejét! Direkt elment másik kórházba a dokija után,mert ott majd rendesek lesznek,hát nem jött be. Mondjuk ők is elcseszték,mert ők is felhívhatták volna az orvosát,hogy mi a helyzet.
Ezért nem fogadok én dokit,nincs értelme,ha nem ér rá,akkor a többi megszivat!

Kép
Kép
k_inga

Kinga!

Én nem értek egyett veled. Én fogadott orvosnál szültem egerben. Felhívtam és rohant azonnal. Megnyugvás volt, hogy végigkisérte a terhességet,és tudta ki vagyok, mik az előzmények, stb. Vannak kivételek én nem mondom. Másodikra is fogadnék.
anabana

Ja és karácsonyra voltam kiírva 24.-ére. Tehát tudta hogy szabin lesz, még is vállalta. Előtte 21-én aranyvasárnap szültem, éppen vásárolni voltak a feleségével, mégis ott volt mellettem időben. A mai napig hálával tartozom neki, mert nagyon emberséges volt, de nem csak ő, hanem a szülésznők, akiket nem fogadtam, és a többi ügyeletes doki is. Mindenki körülöttem sündörgött.

Nekem tök pozi élményem van ezzel kapcsolatban.
anabana

baba

ki imádkozzuk végre a kiscsajt :) Dominika baba mostmár gyere ki,jó idő van idekint :wink: :)

kinga

cuki pocak :)

niki

nekünk is van 2 tengerimalacunk,nem ilyen nagyszörűek,hanem simák,de aranyosak.mondjuk a kajáért rettentő nagy ramazurit le tudnak vágni :D

KépKép
bettike83

Kinga, tényleg szívás szegénynek. A lényeg, hogy egészségesek legyenek mindketten!
Komaasszony az sógornő?

maccs01

Ana

Az jó,ha neked jó élményed van! Ezt is tényleg orvosa válogatja!

maccs

Nem,ő a keresztgyerekeim anyukája. Azóta már megszületett a Zsófi, 3,60 kg, a cm-t nem tudom,de ugyanúgy néz ki,mint a nővére!Anya,baba jól van!

Mi is voltunk uh-n! Még mindig kisfiú,a doki szerint ez más nem lehet,gyértelműen mutogatta a férfiaságát ismét,de már az arcát is láttuk. Mindene arányos és fejlett és már 62 dkg a becsült súlya. Előrehoztak dec. 6-ra a méretei alapján,de majd meglátjuk ő mikolr szeretne kibújni!

Kép
Kép
k_inga

kinga

elég szép nagy már a kis kukis :)

KépKép
bettike83

Szevasztok!

Hazaértem...hát nem mondanám, hogy jól vagyok. Szédülök, gyenge vagyok. A beavatkozás nem volt gáz, ki lehetett bírni, bár ahogy szívták ki a cuccot, az kellemetlen volt.

ELVILEG kislány... ZSÓFIKA. Bár azt mondta a bunkó kedvenc dokim aki már nem is bunkó, hogy ő nem mondja biztosra, a biztos az, hogy a lába között nem láts emmit. Azt is mondta, lehet, hogy azért, mert MÉG nem látszik. De szerinte kislány. De nem mond semmit, nehogy visszamenjek reklamálni, ha nem az lenne...

Hallottam a szívhangját és láttam is ŐT, de se fénykép, se semmi, mert nem erről szólt most. BPD= 4,22 cm asszem. Az ugye a feje átmérője? Még a teljes hosszát se mérte meg.

Hát ennyi lányok, megyek feküdni, mert kissé megrogytam. Utólag szerintem mentálisan is kibuktam... de valamitől gyen ge vagyok.

Majd holnap többet jövök mán.

Puszika mindenkinek!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?