Sziasztok!
Jó kis vitát, ill. megbeszélést rittyentettetek!
Én már nemtom mit csináljak.... Ez a k..va bládi nagyon befészkelte magát hozzám, ma már pont 13 napja!
Valaki fogadja be lécci-lécci-lécci - akinek nemsokára szüksége van rá... Megint bennem a para, hogy mi van, ha nem áll el magától....
Szerintetek szedhetek Rutsacorbint, az nem segítene, hogy elmúljon?
Csutka:
Teljesen elfogadom/megértem az IKEÁs gondolataid, én nem ilyen vagyok, de ez a szép, hogy sokfélék vagyunk.
Hajrá polcok és rend!
Veloci:
Szerintem azért kérik a 4-5 nap megtartóztatást, mert talán a "korrekt" vizsgálati eredményt ennek az időszaknak a mintájából érdemes kiszámítani. Nem vagyok doki, csak ezt találtam ki... Ugyi a statisztikában is fontos volt a helyes mintavételezés, esetleg ez igaz itt is...
Szép nagy családod van, gratulálok hozzá!
Asszem én már egy-két gyerkőccel nagyon kiegyeznék!
Nem mernék túl sokat bevállalni... Anyagilag is félnék, de leginkább attól tartanék, hogy nem jut elég idő az összes gyerkőcre érzelmileg és fizikailag, hogy szétforgácsolódik az energiám és összecsapnak a fejem fölött a hullámok (tényleg, te hogyan oldod meg ezt?). És talán azért sem, mert ismertem, egy hatgyerekes famíliát elég sokáig, tulképp én is beletartoztam már, de ott nem láttam semmi pozitívumot a nagy családban, inkább széthúzás volt.
Jó hallani olyat, ahol nagy a szeretet.
Mert ugye nálatok így van, jól érzem?
Judit:
Remélem a szerencseágyikó is segít nemsokára, tekintsük jó jelnek!
Vnbeni:
Drukkolok hétfőre, minden rendben lesz, légy bátor! Aztán gyere, hogy mi volt, hogy érzed magad.
Lukácsné:
Aztaaaa!!!!! Rajtad a szemünk! Univerzumnyi drukkjaim és pozitív hullámok röpülnek feléd!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pancsi:
Gartula a cuncishoz, mi lesz a neve? Örülök, hogy jól vagytok!
Vikus:
Ugyan nem vagyok orvos, de szerintem rendben leszel és nemsokára teljesen elmúlik.
Mieza:
Köszi, klasszisokkal jobban vagyok, már alig érzem a torkom, csak a gyengeség maradt meg. Meg ez a szenya mensi... Remélem nem most egyben akarja letudni az augusztus végi - szept. eleji ciklust, mert már mennék a bébikért nagyon!!!