Új privát üzeneted érkezett!

Köszönjük Kispatak :)

Úgy emlékszem hétfőn mehet haza-vagy azt Woody írta? :shock:

az ikerterhesség amúgy is kockázatos,még fiatalkorban is,főleg ha 3 vagy akár több... :shock:

2-nél többet egyszerre én se vállalnék. Persze ha a Jóisten adja,akkor elfogadom :)
Vendég

Macskusz: igazad van,a pocakban vannak a bogyókák a lehető legjobb helyen :D

Ahogy olvastam,mindent jól csináltál a várakozáskor,kétség sem fért hozzá,hogy sikerül :)
Vendég

Breki: így van,a lényeg,hogy beköltözzön végre a baba :wink:
Igen,kedden és csütörtökön válaszol a levelekre...

Szia Macsek: Mieza és a kukacosok táborát fogja erősíteni :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

és=is

Kép

kiss angyal

igen, az iker nagyobb kockázat - bár mivel nekem már volt iker terhességem amit nagyobb gondok nélkül kihordtam, némileg kisebb a kockázat-persze azzal is meg lennék elégedve, ha egy lenne.....

velociraptor
velociraptor

Vörösmacska!

Szuper, meglátod, milyen jó buli az ikrek nevelése....

velociraptor
velociraptor

Sziasztok!

Jó kis vitát, ill. megbeszélést rittyentettetek!

Én már nemtom mit csináljak.... Ez a k..va bládi nagyon befészkelte magát hozzám, ma már pont 13 napja! :twisted: :evil: :cry: :cry:
Valaki fogadja be lécci-lécci-lécci - akinek nemsokára szüksége van rá... Megint bennem a para, hogy mi van, ha nem áll el magától....
Szerintetek szedhetek Rutsacorbint, az nem segítene, hogy elmúljon?

Csutka:
Teljesen elfogadom/megértem az IKEÁs gondolataid, én nem ilyen vagyok, de ez a szép, hogy sokfélék vagyunk. :) Hajrá polcok és rend!

Veloci:
Szerintem azért kérik a 4-5 nap megtartóztatást, mert talán a "korrekt" vizsgálati eredményt ennek az időszaknak a mintájából érdemes kiszámítani. Nem vagyok doki, csak ezt találtam ki... Ugyi a statisztikában is fontos volt a helyes mintavételezés, esetleg ez igaz itt is... :roll:
Szép nagy családod van, gratulálok hozzá! :)
Asszem én már egy-két gyerkőccel nagyon kiegyeznék! :lol: Nem mernék túl sokat bevállalni... Anyagilag is félnék, de leginkább attól tartanék, hogy nem jut elég idő az összes gyerkőcre érzelmileg és fizikailag, hogy szétforgácsolódik az energiám és összecsapnak a fejem fölött a hullámok (tényleg, te hogyan oldod meg ezt?). És talán azért sem, mert ismertem, egy hatgyerekes famíliát elég sokáig, tulképp én is beletartoztam már, de ott nem láttam semmi pozitívumot a nagy családban, inkább széthúzás volt.
Jó hallani olyat, ahol nagy a szeretet. :) Mert ugye nálatok így van, jól érzem?

Judit:
Remélem a szerencseágyikó is segít nemsokára, tekintsük jó jelnek! :D

Vnbeni:
Drukkolok hétfőre, minden rendben lesz, légy bátor! Aztán gyere, hogy mi volt, hogy érzed magad. :)

Lukácsné:
Aztaaaa!!!!! Rajtad a szemünk! Univerzumnyi drukkjaim és pozitív hullámok röpülnek feléd! :)
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pancsi:
Gartula a cuncishoz, mi lesz a neve? Örülök, hogy jól vagytok! :)

Vikus:
Ugyan nem vagyok orvos, de szerintem rendben leszel és nemsokára teljesen elmúlik. :)

Mieza:
Köszi, klasszisokkal jobban vagyok, már alig érzem a torkom, csak a gyengeség maradt meg. Meg ez a szenya mensi... Remélem nem most egyben akarja letudni az augusztus végi - szept. eleji ciklust, mert már mennék a bébikért nagyon!!!

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Macsek: Én is fiús mami vagyok, mondjuk egy lány jó lett volna, de ezt adta az Isten. Egy másik jó lett volna még, de annyi mami van akinek fiai vannak, őket is lehet nagyon szeretni. Itt a szomszédban is 2 nagy fiú van, nem te leszel egyedül akinek ilyen van és azt hiszem, tényleg remek dolog, hogy ikrek lesznek, még ha nem is veszélytelen dolog - reméljük minden ok-s lesz.

Sajti: jobban vagy már?

Remélem ma Kubu haza ment, majd csak jelentkezik, ha picit ráér. Talán holnap Woody is viheti a tüneményt, mi meg kapunk fotókat???

Lukácsné: te is lánykát vársz, szurkolunk!!

Breki: remélem a spontánkodás eredménnyel fog járni, de nagyon nem szabad rá gondolni, mert akkor tuti nem sikerül. Láthatjuk Kubu csodáját, már otthon van vele (remélem!)

üdv nektek

kispatak
Vendég

Szia Sajt@!

Szerintem(remélem)egyikünknek sem a vita volt a célja, igyekszünk véleményt cserélni.....gondolom én.
Én arra gondoltam a spermatogram ügyben, hogy mondjuk elkezdődik a kivizsgálás, mert nem jön a baba. 5 napra egész jó a lelet, folytatódik a nő vizsgálata. Otthon viszont naponta megy a bujálkodás, akkor releváns az a minta?
Minden családban nagy baj a széthúzás, de egy nagy családban még tragikusabb - hisz az összetartás kéne legyen az egyik erősség.......nekem pont ma mondta a nagy lányom, hogy Ők sose gondolták volna, hogy felnőtten mennyit fognak abból profitálni, hogy sok tesójuk van.Viszont tényleg az a véleményem, hogy sok gyerek csak munka mániás idiótáknak való.
Kispatak, majd a fiúk hoznak csajokat és lesz lányod is! Én imádom a gyerekek férjét, barátnőjét stb. ,még az elvált fiam volt feleségét is.

Üdv.

velociraptor
velociraptor

Sajt: szerintem el kellene menned kedvenc dokker bácsidhoz...azért 13 nap mensi nem normális...tuti nincs baj,de lehet,hogy adnak rá valami gyogyót vagy megnyugtatnak,hogy semmi baj nincs...

Vnbeni: szorítok holnapra!!! nem lesz semmi gáz, a legjobb kézben vagy Te is..úgy emlékszem Lintner T.Úr fogja neked is csinálni...Holnap gyere!!!!

Lukácsné: Ügyes legyél!!!mennek neked is a szülés könnyítő energiák :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép

kiss angyal

Szerintem aki eljut egy Meddőségi Központba attól azért kérnek 5 napos sperma visgálatot,hogy megnézzék azt,hogy inszem vagy lombik a kivitelezhető az adott párocskánál...én így gondolom :roll: elküldeni nem fognak senkit,mert sok párnál van az,hogy semmi problémát nem találnak... abban senki nem kételkedik,hogy 1,2,3 év eredménytelen próbálkozás után megy el az ember segítséget kérni...

Kép

kiss angyal

Persze Angyalka,nyílván nem szórakozásból akarunk pénzt fizetni még a megtermékenyülésünkért is :)

Akinek összejöhetne otthon is,biztos nem akar mindenáron fizetni érte :D

Sajti: egyszer nekem majd' 3 hétig volt meg,utólag mondtam el a dokimnak,aki lecseszett,mert mint mondta,ha közben elmegyek hozzá,ki tudta volna deríteni,hogy mitől van,de utólag nem tud okos lenni.
Úgyhogy szerintem is GO! :lol:

Kispatak: igyekszünk a spontánkodással,de nem tudom,hogyan tudnék nem gondolni rá... :roll:
viszont a mindennapos "bujálkodás" nem tudom kinek jön össze...
Vagy csak én vagyok olyan selejtes,hogy másképp alakul??
Vendég

Dehogy Vagy selejtes ez nem azon múlik.....mindenkinek mások az igényei, ahogy az öt ujjunk sem egyforma...

velociraptor
velociraptor

Na, ezt jól elbaltáztam! Tegnapelőtt már alig volt mensim, tegnap újra beindult, ma meg ömlik! :twisted: Mostmár tudom, hogy én vagyok a hibás, remélem holnapra csökken, mert egyrészt unom, másrészt rettentően :shock: megijedtem, hogy megint kapirga lesz, ha nem múlik el - nekem tudjátok, ez a mumusom... :?
Szóval a tanulság, aki még nem tudná:
Nem vagyok nóómális! Tegnap csináltam a torkom és a vírusfertőzésem miatt jó erős hársfa+kakukkfűteát (hogy meglegyen a hurutoldás is), erre most néztem utána, hogy a kakukkfű serkenti a mensit és vetélést is okozhat. Nemtom miért nem előtte néztem meg... :cry:

Angyalka:
A fentiektől függetlenül, ha holnap estig nem csökken, akkor kedden elmegyek az ügynökömhöz, csak nem rúg fenékbe, hogy mééé mááá ezzel is hozzá és nem az sztk-ba? :oops: Tudod régebben mondogatták (Ú ügynök is), hogy ők nem nőgyógyászat, hanem meddőségi központ.

Veloci:
Mint írtam, nem vagyok doki, csak ez ugrott be a megtartóztatásról.
Nálatok jól működik a nagy család ezek szerint, ez nagyon klassz! :) Szerintem ez erősen függ a szülők viselkedésétől.

Andrea:
Mizuka veletek? Újítottál vmi szép virágot? :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Ja! Nem az a tanulság ám, hogy nem vagyok nóómális! :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Nyugi Sajtika, nem lesz baj-mondjuk ezt a kakukkfű ügyet én se tudtam volna.......
háát remélem, hogy jól működik innen nekem úgy tűnik - gondolom nem túl boldogtalanok benne a kölkök, ha még nyúznak tesóért.......

velociraptor
velociraptor

Sajt: nekem volt olyan,hogy a 14.napon mentem el a dokihoz,aki megvizsgált mondta,hogy semmi komoly probléma nincs valamiért felborult a hormonháztartásom...kaptam rá gyógyszert 5 napig kellett szednem..az 5. napon el is múlt és azóta sem volt ilyen jellegű problémám...

Breki: ha, Te selejtes vagy akkor én is :D szerintem vegyél ovu tesztet...én most ezt fogom csinálni...nyilván nem csak akkor bújunk össze,de azt nem akarom,hogy pont aznap nem...a hőmérőzést már kipróbáltam,de az elég macerás és tényleg kell legalább 3 hónap,hogy tisztán lásd az egészet...

Kép

kiss angyal

Sajt:persze-persze nem nőgyogyászat...de,mivel babát akarsz és ez akár lehet valami hormon problematika is,szerintem nem fog popsin billenteni az ügynököd...

Kép

kiss angyal

Sajti,jól elvagy :lol: :lol:
jöjj holnap Sz-hez :lol:

Andinak sok sok babaragacs!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: (most ez jelképezi :D )

Nekem a mindennapos dolog nem igényem,főleg,hogy este 9-1/4 10 körül érünk haza mindketten munkából...
Most nem is emlékszem már mikor voltunk együtt utoljára,mert ugye beültitől nem is lehetett :lol: :lol: :lol:
Vendég

Angyalka: ovu tesztet egyszer vettem,de nemigen volt nekem egyértelmű :shock: :lol: :lol:

meg azt se tudom,hogy ha most távozik minden a mensivel,akkor ettől függetlenül normális lesz ez a ciklus?
ugyanúgy peteéréssel,meg minden?
Vendég

Sajti: Sz nem rúg popón,sőőőt,szerintem megdícsér,ha bemész,hátha van jelentősége a vérzésnek... :!:
Vendég

Csajok, senkire nem szeretném ráerőltetni a véleményem, de higgyétek el legjobb teszt a hüvelyváladék - hosszú évekig használtam fogamzás gátlásra - de azt is tudtam, mikor tuti tőle a babszika....
ráadásul ez nem függ se hangulattól, se a vizelet sűrűségétől, se egyébtől....ha nagyon figyeltek még a tüszőrepedést is észreveszitek(negyed csepp élénk piros vér), esetleg kis nyilalással petefészek tájon

velociraptor
velociraptor

Veloci:
Köszi a nyugtatást, jól esett. A befüvezésem tudatában már nem vagyok annyira betojva. Asszem ezt a kakukkfüvet egy jó darabig irattározom.
Szóval a gyerkőcök is szeretnének öcsit-hugit, ez olyan édes. :)
A gyakorlatban, hogy oldod meg a lelki-érzelmi tápot minden gyermeked részére? Napi szinten sikerül, vagy nem is igénylik, csak biz. időközönként? Nem is bírom elképzelni, azért kérdezek ennyit - bocsi (ha nagyon fáncsi voltam, akkor inkább ne válaszolj).

Angyalka:
Nekem is volt, hogy használt a gyogyó, de olyan is, amikor széttárták a dokik a kezüket, h. nincs másik út, csak a kapirga. És egy nem egyszer történt... Azért f@sok ennyire, ha a szokottnál tovább és erősebb Mérike.

Béku:
Azt azért nem hinném, hogy megdícsér! :lol: Ez azért mégsem az ő dolga lenne, hogy ilyesmikkel foglalkozzon. Mondjuk már elég régóta járok hozzá babaügyben, nyilván nem küldene haza, nem olyannak ismertem meg. Csak ez egy picit olyan, mintha lenne egy übertuti sztárfodrász, akihez alkami frizurákért jársz el, aztán egyszer csak betoppansz retkes hajjal és csak arra kéred, hogy mossa meg. Remélem jól érződik a különbség.

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Ovu tesztcsík:
nálam múködött, szépen mutatta.
Nekünk az előző meddőségiben először otthoni próbálkozást írtak fel receptre: azt mondta a dok, hogy amelyik nap pozitív az LH teszt, aznap legyünk együtt és rá két napra újra is és így majd szépen lesz spontán babci. (nem lett)

Andika babaragacsok :arrow: :arrow: Kép Kép Kép

Maccs
vörösmacska

Sajti mensi távozzon sicccc :arrow: :arrow: :arrow: Kép

Maccs
vörösmacska

Veloci:
Ez az a teszt, amelyik páfrányozódik?

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Macs:
Jaj komám, de jó, hogy jöttél és megvarázsoltál!!! :lol:
Máris jobb a kedvem! :)
Kis pöcölősök nem trambulinoztak ebben a nagy viharban a pocidban?

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt: amit Veloci ír az a csináld magad teszt :D :D :D

Breki: szerintem kérdezd meg holnap Sz-t ezzel kapcsolatban...
Nekem is egyértelmű volt az ovu teszt..nem a páfrányos,hanem az ami olyan mint a terhességi teszt...hasonló mint amit Macsek írt...én a DM-ben vettem 5 db van benne és amikor megjelenik a 2 csík akkor usgyi... :wink:

Kép

kiss angyal

Jaa!!! :shock: :lol: :lol: :lol:

Bocs, de ma kezdem magam szőkenőnek érezni, biztos a Doxicyclyn mellékhatása az IQ-m mínuszba fordulása! :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.08.08 20:55-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Megyek is inkább aludni.

Jójcakkát nektek, a holnapi nap pedig legyen gyönyörű! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtika!

Ez nem teszt a hüvelyváladékod változását figyeled. Ami jó még a módszerben, hogy semmi nem kell hozzá W.C. papíron kívül.
Hogy oldom meg? Mindig változó.....amelyiknek olyan baja van, amit nem mondhat el mondjuk az asztalnál, az jön 8 után a hálószobába. Vagy vasalás közben. Mindenkire jut idő. Ha látom, hogy valami nem o.k., de még nem szólt, akkor én keresem a gyermek társaságát("gyere kicsim segíts bevásárolni), a kocsiban is van idő...egyébként is ha megyek valahová mindig viszek egyet, de csak egyet, hogy néha mind hadd legyen anyu egyetlen gyermeke.
Ezen felül persze mindenkinek van a tesók közt egy-két főbb bizalmasa, aki véleményét kikéri, és akivel persze időnként falaznak egymásnak....
Még a felnőtt gyerekeim is mindent megdumálnak velem, sőt egymással is. Sőt még a volt menyem bizalmasa is én vagyok...

velociraptor
velociraptor

kisbeeka: Bocsi hogy csak most válaszolok, de hogy érted hogy Lóri is spontán jött-e? Ő spontán baba igen, Barbus inszemes. Volt már előtte a sógornőmnek két lombikja és éppen a harmadik előkészítése közben fogant. Gyorsan leállították a gyógyszereket és imádkoztak hogy megmaradjon. Most már 3 hónapos múlt. És csak egyszer volt náluk keksz, mert a sógornőmnek akkor műtötték a térdét és nem is gondolt a babagyártásra.

woody: Gratulálok még egyszer, ha nem baj megírtam az augusztusi fórumosoknak is hogy megszültél, mert nosztalgiából olvastam őket és nagyon vártak a hírekkel.

kispatak: Szerintem az oktatóm úgyis csak akkor enged vizsgázni ha már azért látja hogy átmegyek. Persze belekötni mindenkibe bele lehet, szóval azért nem rajta múlik. Nem bánnám ha a mostani vizsgabiztos lenne ott is. :D De ilyen mákom nem lehet kétszer.

aktucs: Mi is ikeáztunk szombaton, lehet hogy láttál is minket. Két babával mentünk, Ákos Colin kisfia és Barbus. Elég feltűnő jelenség voltunk, a gyerkőcök mindenkire vigyorogtak. Össze is szedtünk három nagymamát. :D De azért sajnálom mert tényleg sok babás és pocakos volt ott és régen engem is zavart még a gondolata is hogy nekem miért nincs még. De nálad is lesz meglátod.

Ovu teszt: Nekem mikroszkópom van, de sosem mutatott páfrányt. Talán mert nem is volt peteérésem. Stimu alatt nem próbáltam.
vicky79
Budapest III. kerület

velociraptor:
Bocsi,hogy megkerdezem, de ha spontan fogantak a gyermekeid akkor hogy tudsz meddossegi ugyben velemenyt vagy tanacsot mondani vagy tanacsot adni?
valyoni

Valyoni ,

én épp úgy ,ahogy gondolom más is igyekeztem mielőtt lombikba fognék, mindennek utána nézni, utána olvasni, kérdezni
ezen felül szülésznő , és gyermek szakápoló végzettségeim vannak
harmadik pedig, hogy vannak dolgok -pl.a peteérés jelei, ciklus stb. -amit nem kizárólag akkor érdemes tudni, ha lombikra készül az ember
végezetül - nem igazán értettem a kérdés okát...

velociraptor
velociraptor

velociraptor: Bocsi, én egy kicsit a gyerek miatt le vagyok maradva a történésekről, de szerintem is annyi oka lehet egy meddőségnek, hogy pl. a hüvelyváladék nézegetése nem jön be mindenkinek. Mint ahogy nekem sem. Ha lenne mindenre megoldás ilyen egyszerűen, akkor miből élnének meg a meddőségi központok? Szerintem a tanácsok alatt ezt érthette valyoni, bár csak gondolom. Egyébként természetesen mi is végig olvastunk annak idején minden cikket és fórumot, mégsem lettünk néha sokkal okosabbak. De én nem szólhatok semmit, hiszen már itt van a lányom a gyerekszobában, szóval én is csak tanácsadóként és lelkesítőként maradtam a csajokkal.
vicky79
Budapest III. kerület

probaltunk annyi mindenfelet koztuk a huvelyvaladek figyelest is, a mikroszkopos a kedvencem,foleg amikor akkor is pafranyt(peteerest) mutatott amikor menstrualtam, vagy amikor apa nyalkajat tettuk ra es neki is pafranyt mutatott, nah akkor elveszett a bizodalmamat es elkezdtunk masfele kutatni. En barki elkezdi ezt a kutyut alkalmazni mindenkit lebeszelek rolla,hogy en hogy jartam vele.

vicky: Barbara a kislanyod? Szep neve van, annyi sok szep lanynev van nem?
valyoni

Vicky: megnéztem Barbus fotoit :D csak ámulok és bámulok :D Gyönyörű :D :D :D :D :D :D

Kép

kiss angyal

Az a helyzet,hogy szerintem nem ennyire egyszerű,hogy megnézzük a hüvelyváladékot :? személy szerint mindig néztem és mint kiderült a párom maga a sperminátor :D ettől függetlenül még sem sikerált :? ez valószínű ennél sokkal összetettebb ...szerintem sok lány innen a fórumról írhatná már a doktoriját a meddőségről annyit olvasott,kérdezett erről a dologról :D

Kép

kiss angyal

Köszönöm a lányom nevében. Zeke doki csinálta nekem. Mármint inszemmel :D És tényleg gyönyörű és már nagyon mozgákony és huncut.

valyoni: Ez tetszett, hogy a férjednek is peteérést mutatott. :) Lehet hogy neki kéne inszemre mennie? :D

kiss angyal: A páromnak nálunk is szuper eredményei voltak. De nálatok is jön majd a csoda, bízz benne.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Hát lányok nincs jó hírem... negatív a teszt a tonnányi babaragacsaitok ellenére.
A tegnapi is az volt, a mait már nem is csináltam meg, a férjem ügyködte... de atom 1 csík mind.... Pedig nagyon bíztunk a kis fagyisban.
Mondjuk sejtettem már néhány napja, mert az égadta világon semmit nem éreztem, méga classic PMS tünetek is mind!!! elkerültek, egy gramm mellfeszülés se volt pl. pedig ha más nem, az mindig reményt adott, hogy hátha, de most, mintha ott se lennének a didkók.
Szóval jön megint a várakozás és milyen kurva soká lesz még október, hogy folytathassuk... :(
andrea-1

andi: Nagyon-nagyon sajnálom. :(
vicky79
Budapest III. kerület

andi:
rengeteget gondoltam rad, meg ne mondj semmit, a holnapi vervetel meg mutathat sikert, sokaknak volt mar igy,hogy semmit sem erzett, semmi tunet es a vv-en pedig igen. Egy ismeros akit a bmc-ben ismertem meg, ugyanigy volt, otthon a teszt semmit sem mutatott, a vv pedig igen, csak kozben nekiallt folmosni a lepcsohazat, kitakaritotta alakast is, merthogy ugysem sikerult,a vv pozitiv lett, masnap pedig beverzett.
A kovetkezo beultinel nem tesztelt es a vv-el megintcsak pozitiv lett azota boldog anyuka ikrei vannak.
Szal meg sikerulhetett,lehet meg korai a teszteles.
valyoni

Valyoni: Aranyos vagy, hogy bíztatnál....de én hőt is mérek... és bár progi mellett azt mondják, hogy nem mindig mérvadó, de ma már az ébredési hő is alacsonyabb volt mint az előző napokban... az meg ugye elég egyértelmű, hogy mit jelent...
andrea-1

andi: Próbálj kikapcsolni a legközelebbi stimuig, hátha már nem is lenne rá szükség. Nálatok esélyes a spontán baba? Már nem emlékszem.
vicky79
Budapest III. kerület

Hat nemtudom, de amikor nekem sikerult a lanyom megmertem a homet es 36.5 volt, ugy emlexem meg mondtam is paromnak,hogy nem magasnak kellene lennie(en is sokat homeroztem ami ugy tunik mukodott is), de igy akkor amikor mar az egekben volt a hcg-m es a hom pedig alacsony volt, nah akkor megfogadtam,hogy ha megyunk tesoert nem fogok tobbet homerozni.
valyoni

Hát Vicky, nem tudom.... igazából, ha azt nézem, hogy most a lombiknál, a "tiszta" körülmények között az 5 érett petesejtből 4-et szúrni kellett, hogy megtermékenyüljön, akkor a józan paraszti ész alapján azt mondom, hogy ha van is esély a spontánra, az baromi kicsi lehet... Tudomásul kell venni, hogy 38,5 évesen már nem olyan frankó a helyzet, mint azoknál, akik a 20-as éveikben vannak.
Aztán ott van, hogy nem mindig van spontán pé...
Szóval persze, kapcsoljon ki az ember a következőig, én is ezt tanácsolnám másnak....de mégis hogyan??? Amikor egyetlen egy cél lebeg a szemem előtt... és arra meg megint várni kell...
andrea-1

Nekem mindig 35,7-9 volt a hőm, szóval nekem sem jött be a hőmérőzés sem. 36,5 fölé sosem ment. Babásan mondjuk már nem méregettem.
vicky79
Budapest III. kerület

Valyoni: és akkor Neked folyamatos, napi mérés volt, vagy kíváncsiságból mértél, mikor már tudtad?? Mert nálam most nagykönyves görbe van, látszik az emelkedés.. ahogy fent van.. ma meg már leszállóág...
andrea-1

andi: Hidd el, tudom hogy nehéz lekattanni a baba témáról. Nekem is minden inszem között kimaradt 1 hónap, amíg a cisztám kiürült. De pl. mi 2008 decemberében nem mentünk vissza és nagyon jól jött. Nem tudtam teljesen elfelejteni mit is akarok, de az hogy nem kellett bökdösni magam meg állandóan dokihoz járni azért jó volt. De nekem sem lett akkor baba belőle, de valahogy nyugodtabban indultam neki a következő inszemnek. Kiránduljatok, próbáljatok egymásra koncentrálni. A várakozás hónapjaiban úgysem nagyon tud az ember mit csinálni. Max. szervezet feltöltés. Én nagyon drukkolok neked, anyukám 40 évesen szülte a húgom. :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

Bocsi lányok hogy elvettem a laptetőt, a következőnek adom. Ez ma már a második. Remélem Barbus vonzza be és nem a tesó. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?