Sziasztok!
Na jól lemaradtam az olvasgatással.
Cat
Huggies pelus. Napi akció volt, úgyhogy aznap el is fogyott. Másnap mentünk már nem volt belőle.
A rokonokat, ismerősöket sz@rjátok le magasról. Majd ők úgy csinálják, ahogy nekik tetszik a sajátjukkal. Csak megsúgom, hogy Eszter 3 hónapos volt, mikor először aludt a saját ágyában és külön. Egy gyereknél sem lehet szabályokhoz ragaszkodni, mert vagy Te nem bírod, vagy a párod, vagy egyszerűen a törpe készül ki.
Anyukám most azon van kibukva pl, hogy az Eszter még nem jár egyedül és jártassam. Én meg mondtam, hogy minek is? Akkor kezd el járni egyedül, ha már úgy érzi, hogy biztonságban van. Én meg nem erőltetek semmit csak azért, hogy el tudja mondani az ismerőseinek, hogy már jár az Eszter. Szóval mindig lesz valami, amit más jobban tud.
Emeseanyu
Mindenki mást érez a terhességnél. Én sem éreztem semmit.
Hóvirág
Jaj, de jó. Örülök, hogy most már minden oké. Olyan jó érzés, hogy fejlődik benned egy újabb életke
Képzeld a hétvégén két ismerősömről is kiderült, hogy terhes. Már mondtam apának, hogy gyere csináljunk mi is még egyet
Na jó azért még tudok egy kicsit várni
Alena
Minden jót és drukkolunk
Reditke
Én azért mégis ajánlanám a fejvédőt. Nekem a nem fejvédős részeket Eszter hányszor lekoccolta. Meg tényleg beszorulhat a lába, ha fordul alvás közben. Ha üzletben nem is veszel, de varrj otthon. Én is ezt tettem.
Nagyon szép a kisfickód
Az első kép tetszik a legjobban, ott tényleg már olyan nagyfiús
Karmen
Orsi nagyon ügyes. Hallottam már olyan gyerekről, aki még ülni sem tudott és felállt , és majdnem másnap meg elindult. Minden jó úgy ahogy van. Én csak annyit szoktam mondani, hogy semmit sem szabad erőltetni.
Lányok
Most már én vagyok ám hulla, mert Eszter örülök, ha egy órát alszik napközben. Reggel 7-8 között kel, de van, hogy már fél 7-kor fent van. Az én kis örökmozgó törpillám
Pusza
Bogár és az éppen aludni próbáló Eszter