húúúúúú de sokat írtatok, te jó ég!
Peti tegnap jó gyerek volt: evett - játszott - no aludni nem aludt, csak 3x30 percet, abból is kétszer séta alatt, de akkor is, jó volt vele. csatlakozom hát Krisztához.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ja megtanultam (újra) 1-2 Weöres Sándor verset, nagyokat mosolygott rajtuk.
Este meg vásárolni voltam, azért sem voltam itt, annyi jó ruhát láttam neki, de van mindene, nehéz volt ellenállni.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Ercsikati gondoltam rád, volt malackás mosóizé is... végül egy kis "könyvet" vettem neki, későbbre szééép színes és alapszavak vannak benne, mint esernyő
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
fa, alma, kutya ilyesmik... nekem is volt kicsi
koromban, imádtam.
Barba, jó kis kirándulás lehetett!! Bátrak vagytok!
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
jót röhögtem ezen a visszateszi a pihiszékbe beszóláson.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
milyen már ez...
de ismerős a kép...
és ekkor jön a "tanuljon meg elaludni egyedül"...
mondjuk tegnap akkorát röhögtem rajtuk, mert Apa elkezdte énekelni a Mr Vain-t, emlékeztek és ilyen diszkósan mozgatta Peti karját az meg csak bámult ki a fejéből...
ünnepek: mindenkinek boldogot!!!
szomorú dolgok: húúú tegnap kivoltam, a buszon szállt le egy csajszi, 25 körül, sietett levinni a babát és már csak később láttam, hogy Down kóros volt a csöppség... elég sokat látni errefelé, oké, de tegnap vhogy kivoltam tőle, mert a buszon volt egy tolókocsis srác is és vele szemben ült az anyja és olyan szomorúan, megtörten bámult ki az ablakon a Down-os kislány után, hogy majd megszakadt a szívem.
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
aztán hazajöttem és jól megölelgettem Petit.
minden tiszteletem a beteg gyerekek szüleié, el sem tudom képzelni, hogy kibírnám, ha beteg babám születne...
na mindegy.
mayday, tornázol??? ez de komoly. én meg itt nyomom a fánkokat meg cukros üdcsiket égbe-világba.
letudom a sportot a sétákkal...
csöpplány, nekem is hullik a hajam. durván.
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
reggel csomókat szedek ki a kefével.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
mondjuk van elég, de kicsit para...
törpi, sajnálom az ekcémát...
mucus, őszi óóóóóóóóóóóó, én is rákérdezek most már, mit lehet, kopogtat a 3 hónap...
hogy ízlett amúgy?
zsu, takarítás a férjed dolga? óóó irigy-irigy.
mondjuk én tuti hogy rá fogom nevelni Petit, hogy ne kelljen utána pakolni... nem most persze, később... de pl a férjem után a mai napig én dobálom ki a csokipapírokat, szana-szét hagyja.
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
ettől tök kiakadok. ja meg a bögréket is a leghülyébb helyeken tudja letenni már milliószor szóltam, hogy arra van a mosogató, de nem. mindig azzal védekezik, hogy előbb-utóbb betette volna, csak én nem vártam ki.
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
szóval nálunk én pakolok de azt napi többször, ez tuti. mosogatni is többször szoktam, fürdőszobát hétfőnként takarítom, porszívózni keddenként szoktam, port törölni szerdán. így kész a takarítás.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ha vmi kimarad, egy este elmennek a fiúk sétálni, én meg rendbe kapom a lakást és ragyog minden
na jó, túloztam...
de értitek... főzni csak 10 perceim vannak, virslin meg halrudacskán élek krumplival. otthon Laci bácsi volt de itt semmi ilyen nincsen.
nadina, megtámadták a hangyák anyósodat?
felbujtottad őket?
ejj-ejjj...
na nálunk letelt a fél óra reggeli szundi, jöhet az ébredés...
ha vmire nem reagáltam, bocs, sokat írtatok.
ja még vmi, kóstolta már vki a szójatejet? én most igen és azt hittem, kihányom. romlott esetleg vagy ez ilyen pocsék? gondoltam fél csésze tejet se igyak a Maci kávémhoz, kipróbálom, de szörnyű.