Sziasztok!
Kubu, nagy-nagy gratula!
De jó, hogy minden rendben! Nagyon drukkoltam Nektek, szépséges Liza.
Millye, nem semmik a tortáid, tényleg nagyon jól néznek ki. Én is alkottam Anyu névnapjára. Mivel ő nem ehet édességet, gyümölcsből készült virágnyársokat készítettem, magunknak pedig brownie virágokat. Szép kompozíció lett, valamikor felteszek képet. Mondjuk az jóval egyszerűbb volt, mint a Te tortáid, de azért az is elég mutatósra sikerült.
Andris milyen nagyfiús lett!
Claire, augusztus 20? Ha 1 nappal előbb jönnek, akkor egy napon tarthatjuk az ikreiddel a szülinapunkat.
Hajrá, már nincs sok, szupi, hogy még mindig bent vannak!
Szonce, Szilvi, élvezzétek az enyhébb időt, remélem, a frontot nem érzitek meg nagyon.
Zizi, jó pihenést Nektek, talán a Balcsin nem ilyen borús az idő. Mi jövő hét végén megyünk 2 hétre. Nagyon izgi, lassan kezdem írni a listát, mit vigyünk magunkkal.
Kriszta, nagyon boldog szülinapot és névnapot kívánunk utólag Boginak!
Tényleg, milyen gyorsan nőnek!
Velünk minden rendben, de Bogival egyre többet kell foglalkozni. Elkezdte felfedezni a nappalit, egyelőre csak forogva, pörögve, de már nagyon gyakorolja a négykézlábra állást is. Irtó ügyes, csúszik-mászik a parkettán, tetszik neki, hogy könnyebb ott mozogni. Egész nap mozog, rengeteg energia van benne. Kicsit hisztis mostanában, az ínye még mindig csak dagadt, fogacska sehol. Mikor bújik már ki! Kipróbáltuk a babaúszást, nagyon bejött neki, még merüléskor sem sír. Tegnap belövettük a fülét, szóval már szép fülbevalója is van.
Durva, hogy már elmúlt fél éves!
Az evéssel, hízással hadilábon állunk, de remélem, ha kijön a fogacska, ez is javulni fog talán.
Kezdődik a nyűgösködés, megyek.
Kati