Új privát üzeneted érkezett!

Dia!
Jelentem, én vagyok, csak nincs akihez szóljak, ma alig jelent meg valaki Kép
Saxival társalgunk itt szinte kettesben Kép

Saxi!
Jövő héten azért már lájtosabbra veszem a fekvés dolgot, mert még 1-2 dolgot meg akarok vásárolni a babácskámnak is, meg már készülök karácsonyra a keresztlányaimnak is. Mert a két kis tündér keresztlányomat sem felejthetem el. Kép

Anikó
pancsa2

Saxi!Kép
Persze,hogy téged is hiányoltalak!KépJó pletyizést.KépMajd még én is jövök.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Anikó!Kép
Én is úgy vagyok,hogy nincs kihez szólnom.KépPersze picurral beszélgetek,de ő nem mindig válaszol.KépJó lesz már holnap mert itthon lesz apuci és nem leszek egyedül egész nap.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Nekem is felmentésem van,elfelejtetted?!Kép

Csak bekukkantottam,hogy vagytok és Gigi babázik-e már?Persze nem akarom sürgetni,csak úgy izgulok!Kép

Nálam mindem rendben Anyuval jó sok megbeszélnivalónk gyűlt össze két hónap alatt.
Ezért most nem tudok mindenkinek írni,ne haragudjatok,de hétfőtől újra itt leszek a és nem szabadultok tőlem!

Györesz!
Homeós szerek a legtöbb patikában már kaphatók.
Az Urtica kb. 1 hét múlva kezd el igazán hatni.
Mi a helyzet most a tejcsi-fronton?
Nem akartam tolakodó lenni és rákérdezni,hogy mi a helyzet a pároddal,örülök,hogy írtál erről.
Nálunk elég döcögősen indult újra a dolog,a gyerekkel sem tudott eleinte úgy igazán mit kezdeni,túl sok időnk egymással beszélni nem volt.Ha őszinte akarok lenni,nem csak az időn múlott,valahogy nem tudtuk hogy kezdjünk bele.
Aztán egy idő múlva elsímultak a dolgok,majd megint olyan megbántottnak éreztem magam,hogy úgy éreztem,inkább lenne vége.
Szóval nem volt könnyű,de most is azt mondom,hogy megérte.
Nagyon szorítok Nektek és hidd el,csak jót jelent,hogy a kisfiatokat máris ennyire szereti,mert ez nem minden férfinál működik rögtön.

Puszilok mindenkit!!!

Kata
35+6
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Ma úgy csináltam ahogy tanácsoltátok és úgy tűnik bevált. Gyakrabban tettem cicire a picurkámat. Volt hogy óránként követelte, akkor én óránként adtam neki és egész nyugis volt eddig. Remélem az is marad. Ma elkezdtem szedni a homeopátiás golyócskákat, így hát remélem a tejcsim is szaporodik! Annyira szeretnék sokáig szoptatni minden gond nélkül!

Azt még nem is újságoltam nektek, hogy már egy pár napja csak egyszer kel fel éjjel Norbika. Általába olyan 10-11 körül elalszik, aztán kel 2 körül, aztán 6 körül. A nappalok még nagyon rendszertelenek, de gondolom majd az is beáll. A hasikájára úgy tűnik használ az infacol, bár néha kicsit kínlódik, de amikor kiereszt magából egy nagyobb adag fosit akkor máris jobb neki, és mióta használjuk az infacolt azóta tud újra nagyokat rottyantani!!!!
Amikor nyugis napunk van akkor olyan boldog és nyugodt vagyok!!!!!!!! Mindenkinek kívánom, hogy ennél nagyon gondja ne legyen mint nekünk!!!
Már nagyon várom, hogy a friss babások bejelentkezzenek!!!!!!!

Kismamik kitartás!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Dia!
Pont így vagyok vele én is. Egyoldalúan eltársalgok napközben az én kis töpörtyűmmel, de tőle max egy oldalbarúgást kaphatok Kép Mindig várom a hétvégéket, hogy akkor végre kettesben lehessek apával, hogy végre legyen kihez szólnom.
Na befejezem, mert ma velem van tele az egész fórum Kép
Anikó
pancsa2

Kata!Kép
Tényleg neked is felmentésed van.KépElfelejtettem.De hétfőn várlak ám!Kép
Anikó!Kép
Nem baj ha veled van tele a fórum,legalább van kit olvasni.KépMerre laksz Pesten?Én Kispesti vagyok.KépBirnám ha a szomszéd háztömben laknál.KépKépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!!

Györesz, jó hír, hogy kezdenek a problémák megoldódni a babával. Pár hét és te fogsz nekünk jobbnál jobb tanácsokat adni.

Ma nagyon nyűgös vagyok, megy szét mindenem, időnként fáj a jobb vesém, baloldalra fekszem s pár perc múlva jobb egy ideig a helyzet. Nem tom a drága mit csinál odabenn, de azt hiszem ő a ludas a dologban.

Lányok, mennyivel a szülés előtt száll le a has, illetve mindig leszáll előtte?

Unokanövérem meglátogatott ma, szombaton látott utoljára, kedvesen megjegyezte egész szépen torzulok. Mármint a fejem, egyik este nekem is feltünt, hogy a szemem helyén csak két kis lyukacska van. Totál 9. hónapi tünetek.

Szörnyű ez az állandó eső, utálom utálom!!!!
A lakásba dög meleg van, elzártam a radiátort a nappaliban, kissé nyitva az ablak és 25 fok van.
Persze jobb mintha vacogni kéne, de most amúgy is állandó hőgutám van.

Nyafff nyaffff nyaffff

Sziasztok
Márti
márti05

Sziasztok!

Írtam egy jó hosszú levelet de az egész eltünt,most nagyon mérges vagyok,Képúgyhogy elmegyek tusolni,hátha lehiggadok.Ha nem sikerül majd holnap jövök és újra megírom.

Mindenkit puszilok,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Szóval az volt a levél lényege,hogy ma voltam az orvosnál.Mindent rendben talált,vérnyomás,vizelet,ok.Méhszáj zárt,szívhang tökéletes.Egyedül az előző császársebemmel van egy kis gáz,nagyon feszül.Azt mondta a doki,hogy van még három hetem,hogy mindent elintézzek mert ha továbra is így nő a pocak akkor a 36.-ik héten szülünk.A baba szépen fejlődik szerinte nem lessz semmi gond.Én nagyon megbízom benne,de azért kicsit meglepődtem.Most minden attól függ,hogy mennyit fog nőni a pocakom az elkövetkezendő hetekben.Hát ez van,ennyit akartam írni nektek.Holnap jelentkezem.

Mindenkinek szép álmokat,puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Ha én nem vagyok, az a dolgok normális menete. Itthonról netezek, és már így is alig futja. De hol van Zsófi???!

Hol vagy, Zsófi hol vagyKépKép

Egyébként ma megvarrtam a pizsimet, és olyan jó lett, hogy legszívesebben napközben is azt hordanám. Jó rugalmas plüssöt kaptam, így nem kellett betétet szabni a gatyába, tök jól néz ki! De akkor mi lesz éjjel, fázom tovább?!Kép
Nem, nem, nem veszek több anyagot, már csak 3 hónapig vagyok terhes!Kép

Az én hasam 107, 26 hetesen. De még mozogni elég jól bírok. Jön még kutyára dér!KépKép

Na sziasztok:
a fiatalka, könnyed mozgású 25+5 Vica
mvica

sziasztok
Azt nem is Írtam, hogy volt a Kossuth Rádióban beszélgetés a kórházunkról (aki mé emlékszik, Írtam, hogy itt már nem lehet orvost választani, sem szülésznőt), még én is nyilatkoztam telefonon Kép És állÍtólag lesz az RTL-en is vami, mert tegnap kint jártak a kórházban. KÍváncsi leszek. Különben nagyon azt mondogatják, hogy mindenhol ez lesz, mert az uniós szabályok miatt kötelező a pihenőidő. Csak pont nálunk vezették be először. Mondjuk annyi előnye van állÍtólag (demajd szülés után meglátjuk), h mindenki nagyon kedves, mert csak Így csurran nekik vmi, illetve mert félnek a következményektől. Hát Így legyen, ha már nem tudjuk előre, kinél szülünk Kép

Saxi
Hát lehet, hogy akkor beelőzől minket??? Kép Belegondolok, akkor szülsz, mint ahogy én most vagyok, ha úgy lesz, ahogy a dokid mondja.
És mit érzel a húzódásból? Bent vagy kint?

Márti
Úgy tudom, első terhességnél 2-4 héttel szülés előtt száll le a has, többediknél gyakran csak szülés beindulásakor.

bringa
bringa

Jó reggelt lányok,asszonyok!Kép
Milyen volt az éjszaka?Nálunk picur végig aludta.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Bringa!Kép

Igazán belülről szoktam érezni,de nem vészes én nem is gondoltam,hogy ennyire feszül az a heg.De tegnap mikor az orvos keményebben megtapogatta,egy pillanatra elállt a lélegzetem mert az nagyon fájt.Mondjuk az én császársebem olyan hülye helyen van,hogy mikor az orvosom először meglátta azt kérdezte,hogy miért volt holyagműtétem.Nem a nuni fölötti hajlatban vágtak hanem alatta és azért feszül olyan bénán.Szóval nem tudom mi lessz,én nem bánnám ha legalább a 38.-ik hétig kihúznám,de minden attól függ,hogy mennyire nő a pocakom.Remélem nálad minden rendben,de gondolom már Te is menetre kész vagy.

Minden jót puszi,Saxi.
saxi

Szia Dia!Kép

Neked is jó reggelt.Nagyon irigyellek az éjszaka miatt,én óránként fenn voltam,csak hajnalban tudtam egyhuzamban két órát aludni.Most már napközben sem tudok pihenni,ezért kicsit nyúzott vagyok de ez van.Ma végre otthon az egész család, úgyhogy talán jobban fogom tűrni a megpróbáltatásokat,lessz kinek nyafogni.
Mi finomat főzöl ma? Nincs valami jó ötleted?

Puszi Saxi.
saxi

Szia Saxi!Kép
Na nem azt mondtam,hogy én aludtam egész éjszaka!KépAz óránkénti pisi túráim így is megvoltak,csak picur mellette most nem mocorgott.KépNekem is jó,hogy most Tamás itthon van,legalább van kihez szólnom.KépIgaz,szegény már megint a hálót festi,remélem az utolsó réteg kerül rá.Kép
Ma fokhagymás oldalast sütök törtkrumplival és anyósom hoz marcipán tortát desszertnek.KépNyamnyam.KépKépHolnapra rántott karfiolt terveztem rizi-bizivel.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok csajokKép

Csak azért jelentkeztem, hogy természetesen még együtt vagyok a picurkámmal.
Most megyünk a barátnőmhöz a kórházba, bébi látogatásra. Képzeljétek én 9-ig aludtam és csak kétszer voltam pisilini! Na lehet irigykedni.Kép
Vica, nagyon ügyi vagy, hogy ilyen pizsiket varrsz.

Na megyek, mert azt mondtuk, hogy délelött megyünk vizitre.

Puszi mindenkinek, Gigi 39+1

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Saxi!
Akkor lehet, hogy hamarosan szülsz? Remélem azért nem aggódsz! A 36. hét az már jó lesz, hidd el! Erre mindig én és a kisfiam lesz a példa!

Képzeljétek már 3 kiló a kicsi fiú!!!!

Kata!
Sajnos egyres rosszabbúl alakul a helyzetünk a párommal. A fiát imádja, de bevallotta tegnap, hogy érzelmileg még mindig üres felém. Sőt ami a legjobb, hogy a csajszival még mindig tartja a kapcsolatot, néha még találkoznak is, de a telefon, sms, e-mail minden napos. Este nagyon kiborultam és szegény picur is megérezte, állandóan sirdogált, alig aludt és csak a kezembe nyugodott meg! Odáig jutottam, hogy nagyon fontolgatom, hogy haza költözök a szüleimhez. Ha nem is egyből, de jövőhéten lehet, hogy haza megyek a picurral egy pár napra, mert nem akarom, hogy szegénykém folyton érezze a feszültséget. Így szedhetek bármilyen bogyót nem fog gyarapodni a tejem, sőt!!! Nem értem miért történik ez velünk???
Annyira kínos ezeket leírnom nektek, hogy ennyire egy szemét pasival élek együtt!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!Kép
Nagyon sajnálom,hogy így alakul a kapcsolatotok!KépNe érezd kínosan magad,hisz mi szivesen meghallgatunk,neked pedig jobb ha kiöntöd a szived.KépMióta vagytok együtt?Nem akarlak megbántani,de nem lehet,hogy még korán jött a picur?Terveztétek?Szerintem is jobb lesz egy darabig ha a szüleidnél lesztek.KépMert így picur is érzi,hogy te feszült,ideges vagy.Aztán ha úgy alakul,szerintem jobb lesz mindenkinek ha elválnak útjaitok és te is találsz egy fickót aki szeret titeket és boldogok lesztek.KépÉn mindenesetre kivánom,hogy így legyen!KépFel a fejjel!Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Györesz!

Nagyon elszomorít amiket írtál,nem lehet könnyű neked.Szerintem is jó ötlet ha kicsit hagyod gondolkodni.Lehet,hogy ha kicsit egyedül van és nem látja minden nap a kicsit,akkor elgondolkodik,hogy ki a fontosabb neki,a család vagy az a nő.Mert akárhogy is nézzük a fiához te is hozzá tartozol,úgyhogy lehet dönteni.Mellesleg a nő sem semmi,hogy nincs benne annyi érzés,hogy nem gázolok bele egy családba.Nem értem,annyi egyedülálló pasi van,miért nem ott keresgél.De azért ne legyél szomorú ide bármikor leírhatod a bánatodat.

Sok puszi,Saxi.
saxi

Dia!

Nálunk ma vörösboros szívpörkölt lessz nokedlivel.Holnap meg Anyuékhoz megyünk ebédre,ott meg grillcsirke,krumplival,salátával a menü.Mi nem vagyunk annyira sütisek úgyhogy a desszert csak befőtt lessz.

Jó étvágyat,üdv Saxi.
saxi

Sziasztok!
Na ma kicsit későb jöttem, nem reggel, de gyerekszobát csinosítgattuk kicsit. Mostmár azt hiszem, tényleg befejeztük lassan. Kép

Dia!
Én a 13 kerületben lakok, nem messze a Kikától. Pedig ha közelebb lennénk, akkor mindig átruccanthatnánk egymáshoz, és lenne végre kihez szólni Kép
Ma éjszaka az én Picurom is olyan csendes volt, sőt ma egész nap is keveset mozog. De csak hagy pihizzen kicsit.

Saxi!
Hátha nem sokat fog már nőni a pocakod. Nekem a 36. héten lendült be, addig nem igazán volt nagy hasam. Bezzeg most szinte fáj, annyira nyövekszik. De hátha szerencséd lesz, és bírja még tovább. Egyébként akkor neked császárod lesz biztosan?

Gigi!
Hátha a kórházlátogatás meghozza a kedvet a szüléshez neked Kép

Györesz!
Szerintem jobb, ha kicsit tényleg otthagyod egyedül a párod, hagy érezze, hogy hiányoztok neki. Nem lehet ez így könnyű, és a kisbabák annyira érzékenyek tudnak lenni, mindent megéreznek, ami benned történik. Hátha anyukádnál kicsit nyugodtabb lennél. Fel a fejjel, meglátod minden helyre fog jönni Kép

Ebéd: Nekem nemsokára kész lesz a fincsi rizsfelfújt. Annyira megkívántam. Holnapra meg husileves, meg fincsi marhapörkölt készül majd krumplival. Nyammmm Na, megyek is, mert éhenhalok Kép

Puszi
Anikó 37+1
pancsa2

Györesz!Kép
Én annyiban nem értek egyet Saxival,hogy a gyerek miatt nem szabad együtt maradni.Mert csak NEKI lenne ez jó,neked és a gyereknek nem.KépA töltött káposzta jó csak felmelegítve.KépRemélem a hasonlatért nem haragszol meg!De a döntés a TE kezedben van.KépKívánom,hogy minden jól sikerüljön!KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Saxi!Kép
Finom lehet a vörösboros szívpöri,még sose ettem.KépDe sajna nem is tudom kipróbálni,mert Tamás a szivet nem enné meg.KépA sütivel én is úgy vagyok,hogy ha van eszek,de ha nincs akkor is megvagyok nélküle.Kép

Anikó!Kép
Tényleg klassz lenne,ha közelebb laknánk egymáshoz.KépNem akartok Kispestre költözni?KépKép
Nálatok is fincsi ebéd lesz,van,volt.KépKépPuszi,Dia 32+3

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Hát, egyelőre nem áll a terveink között, 1 éve vagyunk ebben a lakásban Kép És ti ide mifelénk? Kép
Egyébként pont azon gondolkodtam, milyen tuti lenne, ha valaki itt lakna a közelben, mert akkor lehetne menni majd együtt sétálni a gyerekkel. Bár ezt még így is meg lehet majd oldani Kép
MÉg a kajcsi nincs kész, és már majd éhen haltam, úgyhogy gyorsan benyomtam kezdetnek egy sonkás szendvicset, és csöpög a nyálam a rizsfelfújtért Kép
pancsa2

Anikó!Kép
Mi 5 éve lakunk itt,de a közeljövőben nincskilátás arra,hogy eltudjunk költözni.KépEgy sorházi házrész az álmom kis kertecskével.KépDe sajna még nem nyertünk a lottón.KépKépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok !!!

Saxi, hát te is vad előzgetésbe fogsz kezdeni?

Györesz, biztos jó lenne pár napig az anyukádéknál, kérdés a babának nem lenne-e még korai a változás, mert pár óra látogatás és több napos helyzetváltozás azért nem ugyanaz. Mi lenne, ha a párod menne el pár napra?
Szerintem is vannak nagyon szemét nők, sajnos elég sok van belőlük. S azt én sem értem, hogy van egy csomo facér jó parti és miért olyannal kezdenek ki akinek már kapcsolata van. De ezt sajnos nem tudjuk megváltoztatni.
Amin még nagyon szoktam csodálkozni, hogy a pasik a teremtés koronái, hogy nem látnak át az ilyen nőciken. Lehet ha a párod összebútorozna a nővel pár hét múlva sírva könyörögné magát vissza.

Nálunk viszont alakulnak a dolgot, tegnap írtam, hogy eléggé furán vagyok, este volt egy kis rózsaszín valamim, reggel barna folyás, kis vérdarabbal. Nem csak este és éjjel görcsöltem, hanem még kora délután is, 20percenkénti hasfeszüléssel. Este ügyel a szülésznöm, eddig úgy néz ki meglátogatom, bár most semmi nincs se görcs se feszülés se folyás.

További szép napot, finom hamikákat
Márti
márti05

MártiKép

Na te is hamarabb fogsz szülni mint én! Kép Lehet, hogy a drága kisfiam naptárral a kezében ücsörög bent?Kép

GyöreszKép
Sajnálom, hogy nem rendeződtek a dolgaitok. Itt nem neked kell kínosan érezned magad, hogy szemét a pali. Hanem neki. Sok mindenben egyetértek amit leírtak a lányok. Én annyit tennék hozzá - és remélem, hogy nem sértődsz meg az őszinteségemen -, hogy lehet szidni a nőcit, de egy kapcsolathoz két ember kell......És ha már nyíltan megmondta a barátod, hogy nem érez irántad semmit, akkor asszem már sok mindent nem tudsz tenni. Annyit csak, hogy visszamentek a szüleidhez. A pici tényleg olyan mint egy radar, érzi minden rezdülésedet. És szerintem a későbbiekben ennél jobb apukát érdemelne. Arról nem is beszélve, hogy neked is egy olyan ember mellett kell élned, aki szeret és megbecsül. Ahhoz túl fiatal vagy, hogy ilyen kompromisszumot kössél. Tudom,hogy könnyű okosságokat dumálni úgy, hogy én nem vagyok ebben a helyzetben, de sokszor nem teheted meg, hogy most pár napig itt aztán vissza. Szerintem adj magatoknak (Norbikának meg neked) esélyt arra, hogy találtok egy normális férfit.
Mi meg itt vagyunk aztán próbáljuk a lelket tartani benned! Kép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Örülök,hogy itt vagy.KépMár azt hittem ott maradtál a kórházban.KépMi ujság a barátnőddel??Jól vannak?Mekkora a picur és hogy hívják?Nálunk végre kész a háló fala elég tűrhető lett.KépMost szereli Tamás a kiságyat össze.Ha kész teszek fel képet róla.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Törpikém nagyon jól érzi magát, köszöni szépen, de nem akar kibújniKép
Abban a kórházban meg amúgy sem akarnék ott maradni...Kép
Anyuka és babája is jól vannak, igaz majdnem három héttel korábban született a baba, ami a súlyán meg is látszik. 2500 gramm és 51 cm. Nagggggyon piciKép Kolosnak hívják és ha holnap a súlya nem lesz 2500 gramm alatt, akkor haza is mehetnek.
Szegény férjed, gondolom már unja a festéstKép Lassan másodállásban elmehetne piktornakKép Várom a képeket!

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Nem nagyon szeretnék Tamást mint festő,mert sokat kell utánna takarítani.KépMa nem engedi a gép,hogy feltegyük a képet,talán holnap megengedi.KépKolos a 37.héthez képest tényleg kicsi,legalább 3 kilónak kellene lenni.Ugye?"Lánykoromban volt egy Kolos nevű szerelmem.KépKép"Most Cinit nézem az Rtl-en.Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Nekem meg egy szép kis kertes ház az álmom, ahol lehet kutyusom meg szép kertecském, meg medencém, meg amit el lehet képzelni. Kép De valahogy mi sem bírunk nyerni a lottón Kép
Remélem képet minél hamarabb fel tudsz tenni. Kép

Márti!
Ajjaj. Hogy is van ez a november7? Kép Te tényleg beelőzöl. Ejnye-bejnye. Kép

Látod Gigi, milyenek csajok itt? Mindenki beelőz minket Kép
Gratula a barátnődnek. Egyébként az én nővérem a 38. héten az első babáját 2500 grammal szülte, de a kicsi gyorsan behozta itt kint a lemaradását, úgyhogy majd megnő neki szépen itt kint Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Kép
Most még így néz ki,majd holnap csinosítgatom tovább.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Lányok!
Itt van felöltöztetve az ágy a zenélő forgót gondoljátok hozzá.KépDiaKép

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Bepakolva nagyon szép lett a kiságy!Kép Az ágyneműgarnitúra nagyon-nagyon tetszik!! Még én is belefeküdnék!!!!!! A fekvő rész milyen hosszú? Tudod később is használni?
Egy dolog ami furi......Kicsit rózsaszín lett a fiú szobaKépKépKépKép Tamás szerintem se menjen el festőnekKépKépKépKép

AnikóKép

Szerintem ezekkel a csajokkal szóba se álljunk!KépKép

Puszi, Gigi 39+2

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Igen,a fal szine egy kicsit lányos,de ami később az ő szobája lesz az világoskék.Kép
Az ágy nem túl nagy kb:110cm hosszú a fekvő rész,és később egy heverő és egy éjjeli szekrénynek lehet átalakítani.Ma jö Panna és a nővérem itt lesznek szerdáig.KépMár úgy várom!KépLehet,hogy nem tudok majd sűrűn jönni,de a mobil be van kapcsolva.KépKépMég 5 nap??Juj de izgi!KépKépPuszi,Dia 33+4

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Mindenkinek köszi amit írtatok. A párom itt állt mögöttem és végig olvasta amit írtatok, de egy szót sem szólt hozzá.
Tudom, hogy mindannyiótoknak igaza van, de mégsem tudom, hogy mi lenne a helyes!
Nagyon szeretném, ha szeretnének! Annyira hiányzik egy ölelés, egy kedves szó. Ha nem lennének itt anyósék, nem is tudom, hogy mi lenne velem. Ők legalább aranyosak és segítenek! Annyira féltem az én kis csöppségemet. Szegénykém a hasamban sem lehetett nyugodt és most kint is éreznie kell ezt a feszültséget. Arról nem is beszélve, hogy a tejem sem akar gyarapodni és ez biztos emiatt van. Este muszáj voltam Norbikát megtömni egy kis tápszerrel, mert kifacsarta az összes tejet a cicimből amit talált benne. Ráadásul annyira nyűgös mostanába napközbe.

Én is tartok tőle, hogy anyuéknál kicsit felborul az élete, de muszáj valamit tennem. Gyerekkel már nem olyan egyszerű a költözés és ha egyszer elköltözünk soha többet nem vagyok hajlandó visszajönni.

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!Kép
Akartam is kérdezni,hogy az anyósék mit szólnak a fiuk viselkedéséhez??KépKérlek ne sokáig gondolkozz,hogy mit tegyél,mert a picur látja a kárát!És ugye te is belátod,hogy a tápszer nem olyan mint az anyatej!?Sok szerencsét kivánok!KépAztán jelentkezz!KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Kata!Kép
Leírom a kaja sort,mert nem biztos,hogy este tudok jönni a családomtól.KépSzóval:Szombat-reggeli:sonkás,sajtos omlett.Ebéd:Fokhagymás oldalas törtkrumpli,savi,marcipán torta.Vacsi:UA mint az ebéd.Persze ezek mellett napközben gyümijoghurt,körte,banán is lecsúszott.KépVasárnap-Reggeli:Téliszalámis kenyér főtt tojással.Ebéd:Karfiol leves,rántott karfiol,rizi-bizi,tartár,cseresznye befőtt.Vacsira még nem tudom mit eszek.KépTe biztos finomabbakat eszel,mert gondolom anyukád most elkényeztet.KépKépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Na,vendégsereg hazament.
Ma Anyósom+nagybátyámék is itt voltak,most hirtelen megont magunk maradtunk.
Olyan jó volt Anyuval személyesen beszélgetni végre!!!Kép

Dia!
Látod,máris itt vagyok,ezekre a finomságokra.Kép
Tényleg tök jó az ágy és nagyon szép az ágynemű!
A fekvőrész magasságát lehet állítani+leereszthető a rács?
Gondolom Te is jól ki tudod beszélgetni végre magad a családoddal.Kép
Maricáról nincs hír?
Nálunk is javában folyik az itthoni munka.Nincs egy hegedűd?Ruszlán éppen a tetőn mászkál...Kép

Márti!
Amint megtudsz valamit,írjál!
Nagyon kíváncsi vagyok,hogy mit mond a szülésznő!!!Kép

Saxi!
Már én is szerettem volna kérdezni,hogy mindenképpen császározni fognak?Gondolom a gerinced miatt is ez tűnik a legjobb megoldásnak,vagy nem?
Kíváncsi vagyok,nálam ismét csaszi lesz-e.

Györesz!
Azt gondolom,hogy a párod valóban későn érő típus,de most aztán nagyon itt az ideje,hogy felnőtt emberként viselkedjen!!!
Nem lehet Vele tisztázni,hogy mit szeretnél és mit szeretne?!
Ha igazán szereti a kisfiát -aki most már benneteket örökké összeköt -elérkezett az ideje,hogy eldöntse mit is akar.
Ez nem tisztességes viselkedés Veled és a kisfiúval szemben.
Legyen annyira gerinces,hogy vállaljon fel Téged és a kicsit becsületesen,vagy mondja azt,hogy mással képzeli el az életét és gondoskodjon a fiáról!!!
Ha sikerül egymással megbeszélnetek,hogyan is legyen tovább -mert ez a helyzet valóban tarthatatlan- utána menj haza,mert hidd el,hogy a bizonytalanságnál a biztos rossz is jobb.Anyukádéknál sem lennél sokkal nyugodtabb addig ,amíg nem tudod mire számíthatsz.
Húúúú,elnézést a többiektől az off-ért,de 1 picit bepörögtem!
Kérlek írj majd,itt ránk mindig számíthatsz!
Norbika nagyon szépen gyarapodik!Kép

Este még remélem be tudok nézni,most mennem kell,Raul nincs valami jól.Kép

Puszi mindenkinek!

Kata
36+1!!!
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Kata!Kép
Jaj,úgy hiányoztál!KépKöszönöm az ágy dicséretet.KépIgen a fekvőrész magasságát lehet állítani,de a rács nem leereszthető.Na azért 30eft-ért mindent nem lehet.KépKépIgen én is várom a dumcsit a családdal.KépFőleg a nővéremet faggatom ki a szülésről.KépMit csinál Ruszlán a tetőn?KépJaj le ne essen!Raulnak jobbulást kivánok!KépMaricáról semmi hír!KépSok puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Anyósék csak azt látják, hogy szinte semmit nem foglalkozik velem a fiuk és ezért nagyon haragszanak is rá, de másról egyenlőre nem tudnak, de hamarosan meg fogják tudni!

Kata!
Bárki bármilyen tanácsot ad mégis annyira tanácstalan vagyok. Hiszen mostmár csak a gyerekre kell gondolnom és azt kell mérlegelnem, hogy neki mi a legjobb! Tudom, hogy ez a helyzet tarthatatlan, de mégis csak jár az agyam és megszakad a szívem és nem tudom, hogy mit tegyek! Én hülye ezek után is még legszívesebben odabújnék hozzá, átölelném, de nem azért mert annyira szeretem, csak egyszerűen rettentően hiányzik a szeretet, a testi közelség! Nem tudom meddig várjak, hiszen még csak nemrég rendezkedtünk be! Nem tudom, hogy a picurkát mennyire viselné meg a költözés. Bár talán ilyen picinek hamarabb megszokná az új környezetet, mint késöbb. Hétvégén mindenféleképp haza megyünk és otthon is maradunk egy kicsit, aztán majd meglátjuk.
Nem értem, hogy miért történi ez velem, velünk. Amióta terhes vagyok nem tudok boldog lenni, pedig ez az a dolog ami a legboldogabbá teszi az embereket.
A kórházba azt hittem, hogy mostmár biztos, hogy minden jó lesz, akkor annyira szerettem a páromat, annyira boldog voltam. Úgy éreztem, hogy Ő is szeret és most megint pofára kellett esnem! És ami a legszörnyűbb, hogy egyáltalán nem látja át a helyzet komolyságát! Úgy csinál, mint ha minden rendben lenne! Kurva szar ez az egész, de próbálom nyugtatni magamat a gyerek miatt is!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

DiaKép

Jó dumcsizást a családoddal. Legalább egy kicsit babázól is. Te csajszi, csodálkozól, hogy nagy a hasad??? Azért ez a menüsor nem volt semmi!Kép És még én hittem azt, hogy sokat eszem!Kép
Ha valami van úgyis küldöm az sms-t, de szerintem tesódék még simán haza mennek anélkül, hogy szülnék!

GyöreszKép
Legszívesebben jól megölelgetnélek. Tudom, hogy nem egy mindenórás bálna ölelésére vágysz, de azért jobb a semminél!Kép

KataKép
Nektek a Diával nagyon ezermester férjeitek vannak. Az enyémnek meg napokig kell könyörögni, hogy a létrát lehozza az emeletről. Eddig még nem sikerült neki!

Puszi, Gigi 39+2

Zsófi????

KépKép
gigi28

Sziasztok!!

Itt minden rendben este voltam a kórházban pont a dokim ügyelt, minden rendben, nem nyiltam tovább, vett kenetet, volt nst, nagyon bulizott a drága.
Szóval még nem szülök.
Most gyorsan visszaolvasok

Sziasztok
Márti
márti05

Sziasztok!

Gyorsan válaszolok a kérdésekre mert nálunk is zajlik az élet.Igen biztos,hogy császáros leszek.Az eggyik ok a gerincsérv a másik a csípőficam,a harmadik pedig,hogy a Boginál is egy ujjnyira tágultam és megállt a dolog.Úgyhogy ezért döntött úgy az orvosom,hogy biztos császár.Az élet pedig azért zajlik ,mert a Bogi délután megütötte a lábát és azóta nem lép rá.Már megjártuk a sebészeti ügyeletet de nem mondtak semmit csak,hogy várjunk,ha továbra sem áll rá akkor vissza kell vinni.A vizsgálatból az derült ki,hogy nincs eltörve,zúzódva.Szóval röviden ennyi,nehogy már minden rendben menjen.Most mennem kell mert még van egy csomó dolgom.

Szép estét nektek.Mindenkit puszilok,üdv Saxi.
saxi

Szép jó estét. Kész a költözés, van netünk, mi kell még a boldogsághoz? Négyes számú versenyző viszont az UH szerint hol farral, hol haránt fekszik. Na ennek nem örülök annyira, rádásul negyedikre a farfekvés nem jelent biztos császárt, én viszont tartok a doki szerint kicsit receficésebb szüléstől. na de van még idő, próbálom helyes útra terelni a kis fickót. Látom Ti már mindenféle gyerekszobákkal is jól álltok, hát nekem erre még nem volt időm, de lassan megpróbálom a lehetetlent, és a pici ruhákat előkotrom a pincéből.

Saxi, Boginak jobbulást.

Györesz, biztos tudod, hogy a szülés utáni első hetek nem a stabil érzelmekről híresek. Nem irigyellek, ne most akarj végleges döntést hozni. Próbáld napi szinten a legjobbat tenni. Sok erőt!

sofka
sofka

sziasztok
Ma az RTL hÍradóban volt a kórházunkról Kép Mármint, h csak az ügyeletesnél lehet szülni. Aki kÍváncsi rá, még asszem lesz a hÍradó ismétlése Kép
Holnap nagylabor, szerdán nst. Már kezdek a finiselők közé tartozni Kép

Györesz
Szerintem igaza van Katának, minél előbb tisztázni kellene, hogy mit akar a párod. És ne engedd, h halogassa a döntést, mert az nektek rossz!!!
Szerintem igaz, hogy ilyen kicsi korban még sokkal könnyebb elfogadnia a babának a helyzetet. Ha picit nő, s akkor lesz változás, jobban felfogja már. Persze Így is érzi, de most még Te vagy neki a legfontosabb, az első, a többieket igazán csak később értékeli. Persze az apja könnyen veszi a dolgokat, pedig tényleg egy (plusz kettő) életről van szó.

Saxi
Sajnálo, ami Bogival történt, remélem nem komoly!!! hogy viseli? Hanna mindig egy csomót emlegeti, ha csak egy miliméteres sebe is van Kép

Kata
Jó, hogy Anyukáddal ilyen jóban vagytok!!! Irigykedem.

üdv,
bringa (36)
bringa

Sziasztok!

Újra itthon! A hétvége jól telt, szinte egész végig aludtam. Pénteken szakadt az eső, így mikor leértünk ettünk egy fácánlevest és utána szunya. Majd 7 óra körül megjöttek a többiek, akkor vacsiztunk.
Este 10 körül ismét lefeküdtem, majd reggel 10-ig horpasztottam. Már álmosan ébredtem, így reggeli után megint aludtam egy kicsit. 3 óra körül ebéd, majd még egy kis szunya. Este szalonnát sütöttünk és 10:30-kor megint lefeküdtem. Reggel 9-ig aludtam.
Hihetelten előjöttek a mormota gének bennem, de őszintén szólva nagyon jól esett.
Látom senki nem kísérelte meg a bababörzét. A téli topikban olvastam, hogy valakinek nagyon bejött, valakinek meg nagyon nem. Hát ez most kimaradt az életünkből, de valahogy nem is nagyon vágytam rá.
Szombaton kezdtem megint depis lenni, hogy nem mozog a babóca. Éjszaka persze rázendített és egész nap megállás nélkül mocorogott. Remélem eredménye is lesz és megfordul! Kép Most már pihenget, de még ma éjszaka is többször felébredtem rá, hogy mocorog!
Tegnap du. megpróbáltunk eljutni az IKEA-ba, hogy vegyünk még egy-két dolgot a babaszobába de annyi ember volt, mintha valamit ingyen osztottak volna. Megpróbáltunk bejutni, de csak egy pisire tellett és utána közös megegyezéssel kifordultunk az áruházból. Elkezdtem gondolkodni, hogy milyen forgalmat csinálhat egy ilyen áruház egy hétvégén. Még belegondolni is rossz.
Dia!
Nagyon szép az ágyikó! Már a miénk is be van rendezve, csak most a plüssállatok alszanak benne! Majd csinálok képet róla!

Többieknek is sok puszi, csak nem tudok ennyit visszaolvasni!

Barbara
babar

Sziasztok!

Hát itt vagyok de csak egy percre,mert az éjszaka szörnyű voltKép,Bogi kb 15-percenként felsírt.Reggelre sem változott semmi,még mindíg nem lép rá és sír,hogy fáj neki.Egész éjszaka borogattam de nem javult.Hívtam a páromat a munkahelyén és abban eggyeztünk meg,hogy délután visszavisszük a kótházba.De addig is cipelem mindenhova a 15-kg-os gyerekemet,így örülök ha kihúzom a 36.-ik hétig.Szóval az élet nem habostorta.Ha tudok jelentkezem.

Mindenkinek szép napot,Puszi,Saxi.
saxi

Sofka,Bringa!

Köszi a jókívánságokat.

Puszi,Saxi.
saxi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?