Dike, én is jártam 4 évig az A.Cs.J. fősulira 1995-99 között!!!!!!
(hát igen... nem vagyok már mai csirke...)
Zsuzsi, nem tudom, hogy mit csináljak mellszívó ügyben... Bencével is voltak olyan időszakai a szoptatásnak amikor ki voltam purcanva és csökkent a tej mennyisége és sokat kellett pihiznem, hogy visszajöjjön. de pár nap alatt rendeződött a dolog. most attól tartok (inkább tudom), hogy mivel Bence itthon lesz velünk, nem tudok majd úgy pihizni és sokkal fáradtabb leszek, ami lehet, hogy a tej rovására megy majd... Na, ilyenkor gondolom, hogy talán segíthet egy mellszívó, amivel egy kicsit meg lehet "dolgoztatni" a cickókat...
A húgom úgy járt, hogy az első kislányát egy éves koráig szoptatta (fél évig csak cicizés volt), aztán amikor megszületett a második kislányuk, akkor csak 3 hónapig tudott szoptatni, utána annyira kevés volt a tejci, hogy tápis baba lett a kiscsajból. vele is otthon volt a nagyobbik gyerkőc... nem tudom, hogy a fáradtság miatt apadt-e el neki, de gondolom, hogy igen...
Mona, annyira sajnálom, hogy hónapról hónapra át kell élned ezt az érzést, de ha jól tudom most még NEM JÖTT MEG! Mégis előre szomorú vagy.. ejnye-bejnye!!!!!!!! Hátrakötöm a sarkadat!!!!!