Sziasztok!
Látom még szomorúbb sorsomat!!!
Néha nekem úgy tűnik hogy egész nap csak hisztizik Miló és nem is tudom hogy mi lesz majd ha nem lesz már a napi 2x2 óra alvás.
Valszeg nálunk is fogacska jön mert minden éjjel ébresztő van és kézben tudom csak visszaaltatni.
Hirtelen el kellett anyuékhoz utaznunk mert a köcsög bankosok utolsó pillanatban szóltak hogy menni kell aláírni.
Tesómék odaadhatnák már a részemet a házból akkor nem kéne örökké felcaplatni az ügyeik miatt nekem is.
Milóval nem olyan könnyű csak úgy hipp-hopp elutazni. A fél cuccunkat a nagy rohanásban itthon is hagytuk.
Anyuéknál persze még annyira sem akart aludni mint itthon, én annyira elfáradtam tiszta zombi vagyok!
Mondtam is hogy legközelebb csak karácsonykor megyünk akkor is csak reggeltől délutánig aztán haza.
BONI
Zsiga-szülinapi képek szuperek, még egyszer kívánunk neki minden szépet és jót szülinapja alkalmából.
VIKI
Én is kérek olvasmányokat!!!!! Lééééééécccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiii.
Lackó álomgyerek, te pedig nagyon talpraesett és türelmes anyuka vagy, irigylem az idegeidet.
Írtó ügyes és okos a két rangidős krapekunk meg kell hagyni.
SUSKA
Üdv itthon!
MONIC
Sajnálom a rossz éjszakát. Mikor lesz kész az emelet?
Én gondolkozom hogy miből kéne csinálni még egy szobát meg hogyan. Miló apja rendszerint éjszaka majd megfullad a köhögéstől, és az egész családot felveri.
A fürdő mellé építettek a szomszédomék is egy mama-lakot ha jön a nagyi látogatóba. Valami hasonlóra gondoltam én is.
Ez az állapot már kibírhatatlan.
LINÁCSKA
Anno ajánlottál Cinkének gyerek bukósisakot.
Nekem is mostanában jutott eszembe hogy nekünk sem ártana. Napjában min. 5x beveri magát valahová, olyan puklis hátul a feje mintha még egy kobak nőtt volna, aztán még csak el sem indult, jézus meg fogok őrülni.
TWIST
Még nem volt időm megkeresni és most is közben csinálom az ebédet úgyhogy majd este megnézem mit tehetek a cél érdekében.
NÉMÓKA
Rékát sosem érdekelte semmi 2 percnél tovább?
Miló dettó. Meg is fogadtam hogy nem veszek neki több játékot.
Most elhoztunk a Vivientől egy olyan babát mint az igazi. Hát azt most imádja. Dögönyözi, nevet rá nagyokat mert a baba is mosolyog.
BONI
Jut eszembe nagyon szép amit írtál.
DENI
Nem semmi a csajszi. Nemrég tanult meg járni és már rögtön el is kezdte a nyaktörő mutatványokat (babakocsiba bemászás, stb.)
Gondolom a fél szemed örökké rajta van!
Loholok főzni..... este majd még felnézek....