Új privát üzeneted érkezett!

Andikám: szépen gyűjtögeted a laptetőket :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Mieza: értem... én meg már bocsi-bocsi-bocsi.. de azt hittem hogy nyitva van a feje teteje .... :oops: :oops: :oops: :oops: tényleg bocsi, de így elsőre olyannak tűnt... :shock: :shock:

Mindenesetre ha ez a kis prüntyóke már most ilyen sajtkukac... (hopp.. rokonságban vagytok a mi Sajtinkkal talán????? :)...).... szóval ha már most ilyen, akkor felköthetitek a gatyót, mert még lehet hogy Marcuson is túltesz majd a Ti babátok :) :) :)
andrea-1

Békus, neked is ilyen van ott :)
mieza

Igen, igen...... az egyiket szeirintem Kubunak és Békusnak átküldöm fénypostával ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
andrea-1

TÁBLÁCSKA

ÁLMAINK
mieza

Kép

Mieza: Ő egy csirke,de azért hasonló lehet a ritmusérzéke a Kukisodnak is:wink: :D :wink:

Kép

kiss angyal

OK,Angyalka,igyekszem majd a jóhírrel :D :D :lol:

Jó éjt csajok,drukkoljatok reggel nagyon!!! plííííííííz!! :lol:

Addig is kitartást Kubu!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Jó a táblicsku,csak majd át kell vésni az életkoromat eggyel többre :lol: :lol:
meg persze majd hozzáírni a holnapi eredményt :)
Vendég

Kisbéka hajrá :))) Kisbéka legyen a pociban is!

Andrea, semmi baj, én sem értem pl, hogy a kacsatánc képen mi az a kinövés a könyöke alatt :) De a doki szerint minden rendben van :)

Angyalka, akkorát nevettem :) Na, pont így mozgott, csak minden irányban :)

Jóccakát mindenkinek, még igyekszem majd bekukkantani, aztán lehet, hogy majd csak reggel, elég furán beszélek már :)
mieza

Békus, holnap sok-sok eredmény módosításra kerül :) Én egyel lentebb, Kubu egyel lentebb, neked meg a jó hír :)
mieza

Uppsz,meg asszem Kubu életkorát se árt egyeztetni,mert 4 év különbség van írva a 2 különböző sorba... :roll: ez most véletlenül tűnt fel... :lol: :lol:
Vendég

Békus, ja még akartam írni, hogy holnap névnapom és az ugye szerencsés dolog. Ugye Navi, a szülinapom milyen szerencsés volt? :)
mieza

Mieza: Nagyon boldog névnapot kívánok!!!!! :)

KUbu: drukk-drukk.. reggel jövök a jóhírért... :)

Békus: +++++++++++++++++++++++++++++

Jóéjt MIndenkinek lányok!!
andrea-1

Sziasztok!
Kubu Zsuzsa férje vagyok.

Zsuzsika jól van, Marcihoz képest nagyon könnyű szülés volt. Összesen 5,5 óra az elejétől a végéig.

Egy baj volt, hogy a keddi front miatt sokan gondolták úgy, hogy szülniük kell és megrohamozták a szülőszobát. Ez annyit jelentett, hogy mi kettőre mentünk szülni, ehhez képest este 7 után jutottunk be, amire már hulla fáradtak lettünk. Néha el is aludtunk felváltva:) Éjfél után jött Liza. 3900 gramm és 57 cm.

Nem kapott epidurálist sem, tényleg jól van mindenki, csak roppant fáradtak vagyunk. Ja és tök éhes is volt szegény, mert ugye már reggel óta nem evett, mert azt hitte 2-kor befekszik a szülőszobára.

Szóval alig bírtunk már ébren maradni a végén. Ez nagyon nehéz volt, hogy így kibabrált velünk az élet. Ráadásul ezért kicsit idegesek is lettünk, meg pánikolt is, alig tudtam megnyugtatni. Illetve nem is sikerült, csak amikor már kijött a baba.
Aztán szépen megetettem szülés után, megitattam, mindenki alszik már, én is megyek lefeküdni. Majd jelentkezik ha hazajön, vasárnap engedik el, mert a szülés már átment csütörtökre, így buktunk egy napot.

Mindenkit puszilok:
Kubuapa

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kép Liza

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

kubu apu

nagyon édes lányotok van és nem kis méretekkel.
üdv kubunak és ne izguljon a vasárnap miatt, Marci is meg fogja érteni ha meglátja édes pici hugocskáját.
nagyon sok boldogságot kívánok nektek és sok örömöt Lizában.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Drága Kubu!
Gyönyörűséges a kiscsajszi,gratulálok Mindkettőtöknek!!
Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok a csodaszép családodhoz! :D :D :D :D :D :D

Tudtam én,hogy belevaló csajszi vagy!
Lizácska hozzon nekem is szerencsét! ;)

Mieza: Boldogságos Névnapot!! :D :D :D :D :D :D

Legyen ez mindkettőnk legszebb napja ;)
Vendég

Drága gyönyörű, kicsi Liza, Isten hozott! Sok boldogságot és egészséget az egész családnak!

Maccs
vörösmacska

Mieza boldog névnapot!

.. na csattogok vrévételre.

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Kubukám: Isten hozta "kislányodat". Meseszép! Nehéz volt, de a csoda beteljesedett. Dajkáld helyettünk is. Hosszu, boldog életet kívánunk neki és jó egészséget, sok-sok boldogságot az egész családnak!

Woody: most már te következel

Breki: remélem minden ok-s lesz!

Mieza: kacsatánc haláli és a többi is. Nem baj hogy fiú, egészséges legyen. Szép nevekkel tele a naptár!

Én már jól vagyok

üdv

kispatak
Vendég

KUBU: Örömkönnyekkel a szememben gratulálok a csodaszép kislányotokhoz!!!! :lol: :lol:

LIZA BABA: Isten hozott közöttünk!!! ::)
andrea-1

Jaj, Liza gyönyörű, nagyon szépen összehoztátok :)
Na, megyek vérvételre, kérek drukkokat és utána Lizushoz :))) EZ is milyen szép nap lett :)

Ja, nem is meséltem, tegnap megkaptam az áment, hogy le lehet fokozatosan állni az utroval. Hurrá-hurrá! Aztán a kex-re is megkaptuk az áment. Már azt sem tudom, hogy kell csinálni :)
mieza

Mieza: Add át Kubunak a sok-sok puszinkat!!! :)
andrea-1

Sziasztok

Kubu és Kubu apuka! gratulálok a szépséges pici lányotokhoz! Sok boldogságot hozzá!

Kisbéka! Óriási drukk neked mára!

Mieza! Gratula a kispasihoz, csuda jó fej, ahogy táncizik :D

a háttérből továbbra is megy a drukkom mindenkinek igyekszem néha jönni

puszi
Vaya

Kép
vayacon

Nagy-nagy gratula a gyönyörű Lizához :wink: :wink: :lol: :lol:

no már megint sírással kezdtem a napot,de ezek az öröm könnyei!!!!

Marcusnak,Apunak kitartást vasárnapig .Menni fog gyorsan az idő.

Kubu!Sok sok puszi az egész családodnak!Nagy erőt adsz most mindannyiunknak! :!: :!:

Béka!Nagyon várlak a jó hírekkel.
ritabmc

Kubu család!

Szívből gratulálok a gyönyörűséges kis Lizához!
Csodaszép baba (majd kérem a receptet :) )

Sajnálom a nehézségeket, de biztosan kárpótolt Titeket mindenért amikor megláttátok ezt a "kis" tüneményt :)
Nem kis súllyal jött! :D

Remélem hamar megy majd az összeszokás és a cicizés is!

Jól mesirattam Kubu Apu sorait, de csak örömömben.

Ölelés Nektek!
Ja, és természetesen nagyon várunk, Kubu!

eszter82
Budapest

Woody!

Most már rajtad a szemünk és Lilit kell kicsalogatnunk valahogyan! :D
Nem akar a frontra születők táborához csatlakozni a kisasszony? Mert akkor ez egy remek alkalom lenne!

Béku!

Várunk a csodajó hírekkel!!!!!

eszter82
Budapest

Kép

Jipppíííííí!!!
Tudtam én, hogy ma reggel musz bekapcsolni a netet! :lol:

Kubuapu:Köszönjük a híreket, nagyon vártunk már a beszámolóval. :)
:lol: :lol: :lol: Fergetegeten nagy GRATULÁDÉ!!! :lol: :lol: :lol:
Potyognak a könnyeim örömömben, micsoda szépséges a kislányotok!
Te is igazi hős vagy, hogy bennt voltál asszonykával szülni, le a kalappal! :)

Kubu: :lol: :lol: :lol: Gratulálok teljesz szívből! :lol: :lol: :lol: Ügyesen helyt álltál, noha bekevart a front és megvárakoztattak, de szupi, hogy epidur sem kellett. Teljesen elérzékenyültem a sztárfotó láttán is, Liza-baba gyönyörű, nem is látszik, hogy újszülött, semmi ráncocska, annyira szép a pofikája, na és azok a kezek és a körmöcske! Elalélok! Mennyire hasonlít Marcusra. :)

:lol: DRÁGA LIZA! :lol: Isten hozott közénk, erre a bolygóra! Csodálatos, hosszú, egészséges és boldog életet kívánok neked! Legyen még sok-sok tejcsije Anyának és boldog baba-napokat! :lol:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.08.05 07:46-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Kubu apu!

Nagyon köszönjük a beszámolót!

Lizácska! Légy nagyon boldog ezen a Földön! Nagyon sok boldogságot, egészséget, sikert kívánok neked az életben! Gyönyörű kislány vagy!

rodina74

Jóreggelt!
Hát csak most jutottam ide tegnap óta újra :?
Fantasztikusan pörög a topic, 8 oldalt kellett átböngésznem, ennyi a termés péntek óta :shock:

Eszter,
akkor te is csatlakozol a fagyisok táborához? Persze csak ha érkezik Mary…de ha nem… :wink:
Így már ha jól számolom, négyen leszünk sorozatban: Andi, Sajti, te meg én :)
Gratula az új melóhoz! Remélem nem sokáig kell ott lenned, mert érkezik a babó!!!

Számos Pancsi,
nagyon hős vagy, hogy ezt így végignyomtad.
És hogy már nemsokára mehettek is a fagyibabáért, Ez szuper jó hír!
Akkor öten vagyunk fagyira várók??? Ez csúcs :idea:

Navi,
méghogy nem jó ez a kép! Csudi édes a kis szégyenlős lánykátok!!!

Aktucs,
nem letörni, ma már van megoldás ezekre a problémákra is. Csak kapaszkodjatok erősen egymásba, és higgyetek benne, sikerülni fog!!!

Sajti,
én tuti nem várnék még egy hónapot! Mire végzel az uh-kal tudni fogod a trombi-eredményt is, és nyugodtan mehetsz az ET-re!
Mi is akkor megyünk majd, úgy néztem alig van különbség a ciklusunk között…még a végén szobatársak leszünk az ET-n? :wink:

Mieza,
végigpityeregtem az uh-s leírásodat.
Még mindig a füligérő mosoly arcod van előttem, amikor megtudtad a nagy hírt…azóta meg már 4D uh-nál tartotok! És már utro sem kell….irigyirgyirigy vagyok :oops:
Szóval ide azt a táblát, hogy végre érkezzenek a fagylaltgombóckáim!
Hát ezek a fotók! A kacsatáncon behaltam :lol:
Boldogságos névnapot!

Kubu család,
HATALMAS NAGY GRATULA A GYÖNYÖRŰ LIZÁHOZ!!!

Kép
judit0713

Bocsi,
asszem jó páran kimaradtatok akiknek válaszolni kellett volna, de valahogy nagyon lassan tudom felvenni újra a tempót :oops:

Kép
judit0713

Krisztináknak :
Kép

Mieza:
Milyen édes a párod, hogy ennyirw tart a szüléstől érzelmileg. Szerintem nagy támaszod lesz majd, ha eljön az ideje. Drukk a vv-re.
Mégegyszer Boldog Nevednapját! :)

Andrea:
Ja! Bizti rokonságban vagyok Mieza-babával sajtkukackodásilag, de lélekben biztos! :lol: Miezának fel kell kötni rendesen, mert én egy pcit sem pihentem, anyu szerint nem rossz voltam, hanem nagyon eleven - ugye milyen kedves megfogalmazás? :lol: Akkor pánikolt be, ha csöndben voltam, egy helyben és mintagyerek-jelmezben, na akkor tuti beteg voltam.

Béku:
Mára rengeteg pozitív energiát!!! :lol:
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyalka:
Nagyon jó öti a 16. keres fórumtali, én nagyon benne vagyok!!! :lol:

Judit:
Gyűlik a zebratársaság, hajrá fagyis ET, én nagyon benne vagyok, hogy szobatársak legyünk! :wink: :lol:
Kép
Kép

Szívem tele csordultig, gyönyörű ez a reggel!!!

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Most olvastam az S-ről szóló cikket.
Én maximálisan egyerértek! Velem is mindig nagyon figyelmes, megnyugató és rendes volt :)

Kép
judit0713

Sziasztok!

Tartozásomat törlesztve küldök egy pár fotót a szlovák utról, hogy még szebb napunk legyen ma.

üdv kispatak

Kép Ezt láttam az ablakomból [img]

?
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 5.9485.jpg[/img] Meseházikó

Kép A mesefalu a kilátóból (Spania Dolina)

Kép Szállodánk fentről

Kép Macsek: őt is befogadnád?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.08.05 08:20-kor.
Vendég

Béka,
mennek mára a drukkok :arrow: :arrow: :arrow:

Sajti,
ezek szerint döntöttél, és indultok velünk az aug. végi bládi után?
Én nagyon örülnék a társaságodnak zebraügyileg (is) :D

Kép
judit0713

Kispatak,
gyönyörűek, csak bámulok :shock:
Nagyon jó lehetett neked ott!

Kép
judit0713

Sziasztok!
Kubu, GRATULA! Gyönyörű Liza :D :D :D

Kisbeeka, nagyon gondolok rád!

Mieza, boldog névnapot!
aktucs

Drága Kubu Liza Baba! Isten hozott közöttünk!! Gratulálok a szülőknek, nagyon szép bébi!

BÉKU, nagyon drukkolok neked, de asszem tudom az eredményt :wink:

Krisztináknak nagyon sok boldogságot kívánok ezen a szépséges napon!!!

Mindjárt hétfő, és találkozunk K ügynökkel!!!! Végre elindul valami. Remélem minden vizsgálatot elfogad, és szabad utat kapunk a lombikhoz... és akkor nagy valószínűséggel csatlakozom a szeptemberi zebra-társakhoz :wink:

Mennek a drukkjaim a háttérből mindenkinek.
Bládi most nagyon kínoz, mint mikor tini lány voltam...

Verka
wikka
Miskolc

Kubu és Kubu apuka!
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek Lizához!

Fantasztikusan gyönyörű Liza és várjuk majd még a híreket!

Amikor megláttam a képet, elsírtam magam, hogy max. 4 nap és én is kezemben tartom a kislányom.

Én még egyben vagyok, de már éjjel voltak fájásaim. (csak még nagyon rendszertelenűl néha 5-8-10 percenként). Most is csak fekszem a kanapén, mivel néha jönnek a durva görcsök. Tehát, valami elindult. :shock:

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: Akkor lassan Rajtatok a világ szeme!!!!!! ::))))))))))) Szüléskönnytőket küldöm: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)
andrea-1

Woddy!

Nagyon-nagyon szurkolok neked! Szüléskönnyítőt én is küldök, jó sokat! Kitartás!

rodina74

Kubu,
Gratulálok a picihez, gyönyörű!!!

Vikus,
Miért nem kértétek máskorra a spermavizsgálatot?
Nekem ez a 2 hét szabi most szent és sérthetetlen…
Amúgy mindenkinek 2 spermavizsgálat kell.
Neked először csinálták az átjárhatóságit, aztán a többi vizsgálat? Nekem azt mondták, az a legvége…

Sajti,
IR vizsgálatot csináltatot Sz.?

Andi,
Szerencsére hozzánk sincs senkinek kulcsa :)
Most apu fog kapni, míg elutazunk, ha baj lenne, be tudjon menni. Remélem utána visszaadja…

Aktucs
Sajnálom édesanyádat :(
Jó, hogy ilyen pozitívan tudod felfogni a dolgokat!
Nálunk az a baj, hogy ugyan mindenki rákban halt meg, de mindenki másban…
A BMC-ben csak a mell és talán méhnyakrákra kérdeztek rá, mellrák volt, így arra vizsgálnak.

Mieza
Nagyon édes a gyerek :)
Így mondjuk más volt a helyzet, ha állandóan jártál be vizsgálatra…
IR-rel nem tudom, gond van-e, ezért szeretném megnézetni :)
Folyamatosan nő a súlyom, pedig január óta 1200 kalórián élek, hetente 3-4-szer tornázom, futni járok… Na jó, hízni nem hízok, de fogyni sem sikerült, semmit sem.
De pontosan persze nem is tudom, mik az IR tünetei...

Kisbeeka
3 hónapot kellett várni mammográfiára?!
Akkor nekem marha nagy mázlim volt, hogy Sz. Ügynök hívta fel őket, mert azonnal kaptam...
Vagyis most elutazom 22.-ig, és 23. ott kezdek. Vagyis ez nem is mammográfia, hanem ultrahang, de úgy látom, az a jobbik.
estrella22

Woody,
lehet hogy mégsem lez már 4 nap sem?
Ahogy a fájásokat írtad, itt lesz Lili is hamarosan :)
Pocisimit és szüléskönnyítőt küldöm itt :arrow: :arrow: :arrow:

Verka,
látod csak eltelt ez a két hónap, és már végre kezdhettek majd!
Gyere csak a szeptemberi csapatba, szívesen látunk :wink:

Rodi,
jól vagy? Ugye pihensz sokat?

Kép
judit0713

Kubu család: Gratulálok én is az új taghoz.... :) Örülök, hogy többé kevésbé minden rendben ment. :)
Kép

Woody: Upsz... akkor lassan nálatok is történés van... :) A legjobbakat, hogy mihamarabb a kezedben tarthasd a kincsed! :)

A többieknek: :) Tessék válogatni ;)
Kép

hofeherke

Esztrella: itt van egy teszt, amivel megnézheted jelenthet-e számodra veszélyt az IR: http://www.pco-szindroma.hu/index2.html

hofeherke

Woody!

Akkor remélhetőleg mégsem kell megvárni azt az indítást!!!
Ezek már amolyan jól hangzó fájások :)
Nagyon szorítok Nektek...fantsztikus lesz, hogy hamarosan Ti is hárman lesztek már és kezdődhetnek végre a babás napok!

Írj majd mindenképpen és persze tőletek is szívesen vesszük majd az eslő sztárfotót :D

puszi

eszter82
Budapest

Sziasztok csajok!

Köszi a sok drukkot,sajnos nem jött be...
Nagyon kicsit nőtt csak a HCG 14-ről 19-re...

Ezért most a támogatást abba kell hagyni,még így nem tudni,hogy méhen kívüli-e a dolog,de valószínű,merthogy nőtt az érték..csak nem eléggé... :?

Szóval egy hét múlva újabb kontroll vv,reméljük,hogy megjön a menstruáció,és hogy nem kell műteni... :?

Sz mondta,hogy ne keseredjünk el,mert óriási eredményt értünk el,hogy ilyen rossz állapotban,endóval első lombikra megvalósult a terhesség (csak nem fog maradni),szóval ez szerinte nagyon jó.

Csak épp most újabb várakozás a vizsgálatokra,nem jönnek rám a ruháim,és imádkozom,hogy elkerüljem a műtétet.

Nem akartam már Mary-t,és most épp annak kell örülni,ha megjön:shock:
Vendég

Woody: Neked is nagyon szép szülést kívánok,és hogy minden gyorsan menjen,hogy hamar kezedben tarthasd a kis babót!! :)

Látom beindult a babagyár :)
Vendég

Kubu és Kubupapa: NAGYON NAGY GRATULÁDÉ :D :D :D Mind a 3-an nagyon ügyesek voltatok :D :D :D :D :D

Mieza: Boldog névanpot :D :D :D

Sajtikám: Cuki 2 kg tömény cukor :D :D :D Nem jó az IReseknek :D :D :D :D :D

Woody: most akkor indul a mandula :D :D :D Neked is küldöm a szülés könnyítő energiát :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

A híreket folyamatosan várjuk :D

Kép

kiss angyal

Békus!

Nagyon sajnálom :( Annyira drukkoltam... Kitartást kívánok Neked és azt, hogy a következő próbálkozás már teljes sikerrel járjon!!!! Ölellek (((((((((((((((((( O ))))))))))))))))
andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?