Kata!
Remélem sikerül megszerezni a sorházat! Jól emlékszem, hogy ma mégy a választott dokitokhoz is?
Gyógyulást neked!
És csodálatos babátok van!!
Babicsek!
Látom, pont váltjuk egymást. Majd küldöm a mensit, de most még örvendezek, hogy itt van. Mondjuk vettem be nemrég egy nospát, pedig nem szoktam, de most eléggé görcsöltem.
Nem mondom, hogy sosem örültem ennyire a mensinek, mert nem vagyunk mi rosszban, szoktam én örülni máskor is, de most már tényleg nagyon vártam. Úgyhogy ennek örömére ma hajnalban a laborban kezdtem, hogy második napi vérvétellel megnézzük a hormonokat. Pont a héten szereztem hozzá beutalót, így minden klappolt.
Irigy-mirigy vagyok a kukoricáért. Küldesz?
Kissedi!
A mnyh szerintem nem is olyan vékony, és most még tovább fog vastagodni, úgyhogy mire inszem lesz, azzal se lesz gond szerintem. Mesélj, hogy mi volt ma!
Bikfy!
Minden szép és jó, örülök neki, hogy rendben vagy! És tényleg jó, ha hagysz időt magatoknak, és nem görcsölsz rá minden hónapra, hanem egy kicsit elengeded magad. Ahogy írtad is, most már veled is minden rendben, enged el magad, és próbálj tisztalappal indulni a babásodás felé! Tudod, mikor minden rendben, akkor 4-6 hónap alatt tényleg jön a csoda! Drukkolok! (És tudom, könnyű mondani...
)
Beze, Kata!
Ezek a kaják nagyon jól hangzanak!
Nati!
Sikerült döntened, mit süss?
Agassi!
(Már úgy megszoktam a régi neved, figyelni kell, hogy az újat írjam.
) Remélem, az urad épségben hazaért, és újra együtt a család, nagy az öröm.
Rodi!
Várjuk a babakocsis képet!
Hogy vagy?