Dike, semmi gond, remélem hamarosan Neked is sikerül átélned azt, ahogy növekszik Benned egy kis csoda!
Bocs, de egy kicsit olvasgattam Rólad egy másik topikban is. Tényleg Győrbe fogsz jönni a Kaáliba? Én Győr mellett élek, de minden Győrhöz köt. Van egy barátnőm, akinek átjárhatósági problémája van, mindkét petevezetője elzáródott, de itt mindjárt az leső lombik sikerült nekik!
Nita, úgy örülök, hogy jó lett a kocsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Betti, pólyát én sem vettem. Bence se tűrte volna meg magán, főleg azért, mert hason aludt (alszik a mai napig).
A szoptatásnál is Neked kell majd megtalálnod a legjobb, legkényelmesebb testhelyzetet. Én pl. képtelen voltam fekve szoptatni.
Cumisüveg:
szerintem nem érdemes sokat betankolni... soha nem gondoltam volna, hogy van olyan gyerek, aki nem fogadja el... hát, Bence ilyen volt! Mondjuk én nem is adtam neki anyatejen kívül más folyadékot 6 hónapos koráig. szerintem tök felesleges teáztatni... Az egyéb folyadék nálunk a későbbiekben forralt víz volt, vagy babavíz.
Ruhák:
Bence is 51 cm-rel született, mint Zsuzsiéknál Panka
, de nekünk csak 56-os cuccaink voltak. Amúgy olyan gyorsan kinőtte őket, hogy 6 héttel a születése után már át kellett térnünk a következő, 62-es méretre.
Képzeljétek, ma bementem Győrben egy használt babacuccos boltba és azt mondták, hogy bevihetem az eladó Bergon babakocsinkat. Szerintük 20-25.000 Ft körül el fogják vinni! Tök jó lenne, mert ugye 25.000 volt az a kocsi amit most vettünk.