sziasztok lányok!
elveszett bárányka előkerült!
bevallom töredelmesen, hogy sok indokom nem volt az eltűnésre, egyszerűen csak éppen ilyen a hangulatom...
zavar, hogy nem tudok itt is naprakész lenni, és mindig le vagyok maradva az olvasással is! és ez most sincs másként! próbálnék újra visszacsatlakozni, csak nem tudom, hogy milyen sikerrel fog menni!
képeket átpörgettem, nagyon jó lehetett a tali, azt én is benéztem! sajnálom, de talán lesz Pesti találkozó, arra még el is jutnék!
uh fotók, esküvői képek gyönyörűek! Rodi, Vikoo, a tiéteket láttam az előző oldalon, hát, el vagyok ájulva, hogy milyen szépek vagytok a fotókon!
pocifotókról már nem is beszélve!
velünk amúgy minden okés. gyerkőc még mindig titkolózik, tegnap voltam uh-n, mert már nem bírtam magammal, de sajnos most az összes adag köldökzsinór volt a lába között, ezért nem láttunk semmi bizonyítékot, hogy kit is rejt a poci! 19-én megyünk apával a 4D Genesisbe, remélem, hogy onnan már a tutival jövünk haza!
orrszívó a téma látom! lányok, szerintem tök mindegy, hogy milyen márka, pl. anyuméknál van vagy 6 féle, mind ugyanazt tudják, csak más a nevük! én ajánlanám, mert nem biztos, hogy mindenki olyan szerencsés, mint pl. Szisszkáék, hogy nem nagyon volt Marci beteg, nálunk sajnos mindig azzal kell szippantani a nózit, ha takonykór van, mert különben megfulladna! :S a klinikán, amikor bent voltunk a kruppal, azt mondta a fül-orr-gégész, hogy 8-10 éves korukig a gyerekek nem tudják úgy kifújni az orrukat, ahogyan kellene, és nagyon sok további betegséget okozhat, ha bent ragad a trutyi!
Beni is utálja, sőőőőt, de muszáj! tudom, mert volt már ebből kifolyólag arcüreg gyuszink is... ja, és az első hónapokban a gyerekek, ha nem kapnak az orrukon levegőt, mondjuk szopi közben, a szájukon meg sem próbálnak levegőt venni, mert nem tudnak!
próbálok feltenni egy összehasonlítós fotót Beniről és pocaktesóról, hátha ti láttok benne némi hasonlóságot!?
egyébként üdv az újaknak!
ja, és szoptatással kapcsolatban... én Benit 8 hós koráig szoptattam, de max. 40-50ml volt az, amit tudtam neki adni a két cicimből, a többi tápi volt, és most hallottam egy PCOs anyukától a játszón, hogy ez PCOs anyukáknál elég gyakori. nekem pl. tejbelövellésem sem volt!
mellszívót pedig lehet akár bérelni is! kipróbálod, ha nem tudod megvenni, nekem kézi van, de esélyem sem volt vele fejni, egyrészt kevés volt a tej, másrészt én is béna voltam szerintem. szóval lehet, hogy kipróbálnám én is a gépit, de csak így, bérelve, nem venném meg, mert ha ez sem jön be, rengeteg pénzt kidobok az ablakon...
amúgy nekem aventes kézim van, ha valakinek esetleg kellene. kb. 3x fejtem vele! priviben megegyezhetünk. az új ára 14.800 volt, van hozzá tejtároló rendszer is. stb!
na. és akkor a kép, meg, ha visszafogadtok, akkor jönnék talán most már gyakrabban is!
visszaolvasni nem fogok tudni...
és természetesen üdv minden új kismaminak!!!