Rodi!
Ez nagyon jó hír, hogy nem kell feküdnöd. Én is ebben bíztam, hogy minden rendben van. Azért gondolom, kímélni fogod így is magad!
Monic!
Szuper, hogy megúsztátok a nagy utat, ügyesek a gyerekek! Örülök a változásoknak, teljesen érthető, hogy segítségre van szükséged, a két kicsi eleve több, mint 100%-ot igényelne, plusz dolgozol is meg a háztartás! Látom, a párod is sikerül ügyesen befogni! Elismerésem!
Timejka!
De jó, hogy nem most vagytok Alsóörsön!
Beze!
Megértem az ijedelmeteket, hogy Lexi kimászott az ágyából! Mostantól gondolom zárjátok éjszakára is rácsot a lépcsőn...
Rodi!
Nem, Dy nem jött sajnos azóta, én is aggódom érte!
Skót körút, hát nekünk nem jött be a fenyegetőzés, szeptemberben megyünk... De tudod, sokkal szívesebben járnám a bababoltokat. De ezt ti is tudjátok, egy babát az ég világon semmi sem pótolhat.
Kissedi!
Én úgy tudom, veszélyeztetett terhesnek számít, aki inszem vagy lombik után lett kismama, de ez csak annyit jelent, hogy jobban odafigyelnek, meg bármikor otthon maradhatsz. De ha jól vagy, és minden rendben, akkor nyugodtan dolgozhatsz.
Lucuzs!
Örülök, hogy gyógyulsz! Párom is ma már ment dolgozni. Jó lehetett a tali is!
Köszi, ez a Metallica koncertes eset aranyos. Egyszer talán már mi is így járunk, csak mikor, azt nem tudom.
Nati!
Sajnálom, a hosszú utat, az fárasztó lehetett. Drukk a hétvégi bulikhoz!
Agassi!
Üdv köztünk! Van egy kis dejavu érzetem...
Én is megijedtem kicsit, hogy egyik percben még hozzászólást írsz, a másikban meg már nem is vagy a rendszerben, de a lényeg, hogy visszakaptunk!
Szuper, hogy jön haza végre az apjuk!
Babicsek!
Jó, hogy te is mégy a vizsgálatokra holnap, aztán csak előre! Neked mi a következő lépés? most várjátok, hogy hat-e a párodnak a fer14?
Hú, ez a vihar durva lehetett. Nekem is sikerült a legnagyobb zuhéban kivinni a kutyát 5 percre. Csurom víz lett a hajam, pedig volt rajtam kapucni. Nem beszélve a kutyáról. Szegény, fél a dörgés-villámlástól, de arra már sikerült rávennem, hogy ilyenkor is kell sétálni, mit sétálni, futni...
Eclipse!
Ügyesek vagytok, örülök, hogy minden rendben! Sajnálom a vashiányt, de biztos megoldod azt is!
Bikfy!
Te is az elrepülő gólyákban bízol?
Vius!
Sajnálom a cukor-bajt. A terhesség előtt nem volt ilyen bajod? Van olyan, hogymegmarad a cukor-gond?