Lányok - Már sokkal jobban vagyok, köszönöm Nektek Mindannyitótoknak, ilyenkor még a vigasztaló szavak is csak könnyet csalnak a szemembe, de olyan jól esik, mert mind olyan drágák vagytok és szebbnél szebb bíztatást és vigaszt kaptam Tőletek! Hálás vagyok érte!!!
Beszéltem az orvossal, azt mondta, szedjem még a gyógyszereket és menjen a kúp is, szombaton újra teszt, és akkor majd meglátjuk. Mert, hogy nincs mensim semennyi, de még jöhet, mert az utro azért késlelteti, úgy gondolom, tegnap kicsit fájt a hasam, de aztán elmúlt, időnként ma is fájt de elmúlik. Játszik még velem egy picit, most már nem tudok benne hinni.
Lullaby - köszönöm, nagyon drága vagy, épp tegnap előtt nyomoztam ki én is, hogy rák lenne, ha akart volna az lenni
hát, nem könnyű kilábalni ebből a gödörből, túl sok az alján a mocsár, de erős akarok lenni, csak néha arra gondolok, meddig kell még nekem erősnek lennem, és mit akar ezzel a sors, miféle lecke ez? Hát nem volt még elég? Ekkora bűnöket követtem volna el? Én nem emlékszem.
Kattca, drága - tudom, Neked sem könnyű a helyzeted, de nagyon aranyos Tőled, hogy azért még vigasztaló szavakra is futja. Köszönöm Neked is. Remélem, rövidesen eredményes lesz majd a Te utad is, hiszen Te is elég hosszú távon vagy túl, beköszönhetne már Hozzád is valami JÓTÜNDÉR! Kívánom Neked! Szívből! Igazán! Ne szomorodj el, azért nem biztos, hogy mindenki ezt a választ fogja adni, amit
Zsu orvosa. Én is megkérdezem majd az enyémtől ha menni kell, bár az is Kaáli intézet, de ki tudja. Amit
Lujzika írt is jó ötlet. Nagyon aranyos a történet amit írtál. Tök jó, hogy megosztottad velünk. Köszike!
Lujzika - Köszönöm Neked is, a ciklus 29. napján vagyok, a beültetés utáni 14. nap. Ha a hétvégén nem jön meg megyünk Szegedre és vérvételt kérünk.
Lara - köszi, nehéz már hinni, de végül is úgy tűnik az orvosom is hiszi, hogy lehet még valami...nem tudom, már félek újra belelovallni magam, mert akkor újra fájna megint nagyon.
Woodi Te drága - Köszi, bizony ezek a tesztek nekem nem kedveznek, majd hétfőn, ha fogadnak, és ha addig persze nem jön meg, akkor elutazunk egy vérvételre. Te nagyon-nagyon vigyázz Magatokra és pihenj sokat!
Zsu - köszönöm az együttérzést. Nem is tudtam, hogy ezt a vérvételt nem veszik le nálunk, hogy lehet az? Kár! Egyébként mi az a vérvétel, mi a neve amit ilyenkor csinálnak?
A 6 is elég szép mennyiség, ne keveseld, meglátod, közülük lesz majd a babócátok vagy babócák?! Nagyon szurkolok Neked, kövesd
Woodi nyomdokait.
Sok-sok sikert a teszthez közeledőknek, kell a húzóerő!
Potykamanó