Sziasztok Lányok!
Köszönöm a bíztatást lányok
Henó Hála Istennek a láz elkerült:)Amúgy ilyen vírus okozhat bajt a babának?????
Húúúúúúúúúú, tegnap majdnem elpatkoltam annyira rosszul voltam. Ugye a férjem kezdte hajanlaban, hasmenés-hányás, ő délelőtt viszont befejezte és maradt a láz.Én reggel kezdtem, de ez nem múlt el.Tudjátok amúgy is diétáznom kell az inz.rezisztencia miatt állandóan, napi 160 szénhidráttal lehet csak barátkoznom/nap, de annyi hamar kijött belőlem és maradt a szenvedés és hogy már csak vizet hánytam az ágy mellett vödörbe!!!Nagyon gáz, de nem bírtam már lábra állni.Este kihívtuk az ügyeletet, kaptam B6 injeciót, vmi infúziós italt és folyamatosan kellett vennem még pluszba a B6-okat, mert mondta a doktornő, ha így sem múlik, akkor be kell feküdnöm a kórházba.De éjjel nem volt semmi és felkeltem 2 óránként kortyolgatni, ami jól esett, mert majd szomjan haltam már. Egész idő alatt arra gondoltam, hogy közelebb kellene húzni a laptopot, hogy megnézzem, hogy Zsaklin hogy van, de sajnos csak a gondolat maradt, mert arra sem volt erőm.Most úgy néz ki, hogy megmaradunk
Zsaklin drága nem erre a válaszra számítottam, hát mi lehet ez??Elhiszem, hogy nagyon el vagy keseredve, én sem lennék másképp.
Néha nagyon rossz dolgok történnek velünk, amit mi annak élünk meg és nem értjük miért, hogy miért érdemeljük meg a sorstól.Talán soha, vagy csak később döbbenünk rá arra, hogy mégis jobb volt anno, hogy úgy alakult, mert egy nagyobb bajtól menekültünk meg.Én hiszek abban, hogy minden van valamiért.
Ismeritek azt, hogy 2 angyalka szegény ruhába bújva járja a világot??Bekérezkednek egy gazdaghoz, aki egy koszos melléképületben engedi csak étlen szomjan őket megszállni. A kis angyal látja, ahogy a nagy angyal betömi-besimítja a lyukakat a falon. Másnap tovább állnak, ahol egy szegény családhoz mennek, ott szívesen látják, abból a kevés ételből is megkínálják és a házukban altatják őket. Reggel sírva kel a család,mert az egyetlen élelmet adó tehenük meghal. A kis angyal felháborodva értetlenkedik a nagy angyal felé, hogy miért hagyta ezt??Miért segített befalazni azoknak és miért hagyta itt a tehenet meghalni??Azt válaszolta: Amikor belenéztem a lyukba észrevettem, hogy kincs van a falban és azért tömtem be,hogy soha ne vegyék észre az önző emberek. A tehén valóban meghalt, de az asszonyért jött a halál és sikerült megkérnem, hogy vigye helyette a tehenet, mert ez a család szeretetben, békességben él, ne kelljen őket még szétválasztani, élhessenek boldogan tovább.
Bocsánat, hogy ilyen sokat írtam, de én meghatódtam ezen és sokszor értettem meg a saját életemben is dolgokat.Pl a méhen kívüli terhességem is annyira fájt, csak ültem és olyan szerencsétlennek éreztem magam. Közben a lehető legjobb történt, hiszen a volt férjem csalt és már csak az érdekelte, hogy minél több pénzt le tudjon húzni rólam:( Most még pereskedhetnénk a gyereken is, szóval a mostani eszemmel mégis szerencsésnek érzem magam, hogy nem gyermek lett belőle. Nagyon megviselt!!
Zsaklin az történjen Veled, ami a legjobb lehet a Te életedben és a kis családod életében. Én nagyon drukkolok, hogy boldog légy!
Vicababa remélem semmi gond nincs, lehet tényleg csak vmi vírus volt, amit leküzdött a szervezeted és észre sem vetted:)Tök jó fej a főnököd, az enyém majd csak szeptemberben fogja megtudni.
Úgy gondoltam, hogy szerkesztünk neki egy szép lapot és leírom neki, azt is, hogy miért nem osztottam meg vele első perctől kezdve.Remélem jól fog hozzáállni. Nagyon szeret engem, de hát meg lesz lőve nélkülem és ezt biztos nem jól fogja lereagálni.
Ronmay jó hallani Rólad:) Gyönyörű volt Franciaország?Merre voltatok?
Ma már tudom figyelni az irományokat, szépséges napot Mindenkinek!:)