Új privát üzeneted érkezett!

Na. ezt a laptetőt megtartom szerdára :)
mieza

sziasztok

bocs hogy nem jöttem ma de itt van Anyu és kihasználtam a nap minden percét a pakolásra vele.
már csak 1-2 doboz lézeng a házba a többi kipakolva, Hanna lepedői és takaróhuzat ma megvarrva, és a gyerekszoba meg a mi szobánk függönye is. holnap még sötétitőt varrok , szerdán meg ovit intézek utána CTG és elmegy Anyu haza.

woody, macs
boldog szülinapot nektek

heni
jó hogy jöttél gyere gyakrabban

ms
drukk a 12.héthez, pihenj sokat.

eszter
nektek is megy a drukk a spontán babához.

holnapra és csütörtökre is megy a drukk a hcg-eknek.

kubu
szerdára mielőbbi gyors és könnyű szülést kivánok neked.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Jó hajnalt,
Fél 2 óta ébren, jár az agyam ezerrel, ahelyett h alvással tölteném az uccsó „nyugodt” éjszakáimat :shock:

Andi,
Húúú de szupi kis hétvégéd volt. Kívánságleső férjnek nagy nagy piros pont.

Eszter,
Váááááááárj mi lemaradtunk valamiről, első nap új munkahely ? Mesélj ! Szerk olvasom, cooool, ügyes csajszi vagy Te naon naon !!!
K2 ügynökkel hajnalban találkoztál ? :lol:
Melegség járja át a szívemet, annyira jó olvasni a sok jó hírt, milliónyi drukkom hogy mary megjöjjön vagy ne :lol: ))))

Mara,
Köszi köszi.
Megmondanád a gyógyi nevét amit Keresztanyud szed ?

Estrella,
Gratula barátnődéknek.
Ha van infód Sz ügynökről oszd majd meg velünk.

Nava,
Pl ?
http://egyszervolt.hu/dal
gyönyörű a nevetek.

Woody,
CTG: 140-160 közötti pulzus, méhösszehúzodás 0 :shock: 2 ujjnyira nyitva vagyok, szedek homeós méhszájlazítót lehet h az segít h totál fájásmentesen tágulok, ez azért nagyon jó mert így jó pár óra vajúdást megspórolok hogy 0-ról kelljen kitágulnom.
Na akkor elkerüljük egymást a kórházban, én pénteken már szeretnék hazajönni, nagyon morci leszek ha csak szombaton engednek.
Huh vannak mindenféle praktikák hogy induljon a szülés spontán, de most semmi nem jut eszembe :roll:

Marcit 12 nappal hordtam túl (ennek ellenére a bőre, körme nem volt szétázva, amin mindenki nagyon csodálkozott – babakrémes mostani reklámból szabadon, már akkor kétéltű volt a gyermekem 8) :lol: ))))
Nem feküdtem be, igaz dec 22-én du mondta doki hogy talán már délután felvenne az osztályra, miután L. Tanár úr az egész orvosi csapat előtt megvizsgált és meghozták a döntést a másnapi indításról. Amíg a döntésre vártam, kint várakoztam a folyosón jól kibőgtem magam (tökre féltem a másnaptól) férjem majd pedig a dokim vígasztalt :lol: , aztán még aznap este otthon aludhattam, másnap reggel 6-ra mentem be, papírok, felvétel miatt (persze elég lett volna 7-re is, hiszen a dokim minden papírt már előre elkészített) és 7-kor kaptam egy kis bogyót ami elindította a dolgokat, aztán burokrepesztés (ja zárt méhszáj, tiszta magzatvíz stb. stb. 7.00-15.50 között volt az eksön)

SzámosPancsi,
De jó hogy jelentkeztél!
6 hét múlvára nagyon drukkolok.

Ms,
Jó hogy jöttél, nagyon várunk hogy mielőbb újra írj !
Szerintem Sz, S, Z vállalnak.

Vikus,
Ügyes csajszi vagy !

Macs,
Való igaz, nagyon jól esik a támogatás, drukkolás. Nagyon aranyosak vagytok !
Marcus idején nem is tudtam, hogy vannak fórumok :shock: na jó születése előtt pár hónappal találtam rá a babanetre :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kisbeeka,
Apud nagyon jól megmondta !
250 pénz ? szép !
Na azért próba cseresznye Sz ügynök !
Marcus után úgy gondoltuk ha az életben még1x megadatik hogy babánk legyen ő csakis fiú lehet, aztán totál le voltunk sokkolva (5-10 percig) amikor kiderült hogy nincs kukaca :shock:

Rodi,
De jó hogy jelentkeztél, már úgy aggódtunk. Hogy vagytok ?
Én pedig Veled kapcsolatban emlékszem a kétcsíkosra, olyan mintha pár hete lett volna, erre tessék már a 24. hétben vagy.

Aktucs,
Ez a beszéd ! A tervezés kell és nagyon jó !

(egyébként János kórhis tapasztalat, ha nincs dokid sőt szülésznőd sem az sem a világvége, mert egyszerűen ott mindenki nagyon kedves, aranyos és semmiféle megkülönböztetés nincs fizetős és nonfizetős páciens között) – persze biztosan problémásabb a terhesgondozásos rész, mert ha van az embernek dokija azért az esetek többségében magánrendelőben időpontra megy a találka. A másik esetben pedig a kórházi terhesgondozásra kell menni, ahol nem tudom mennyit kell alkalmanként várni.
De azért az is fontos és Mieza is írja, nem mindegy h egy genetikai uhu 5 percig tart vagy éppen majd 1 óráig ! szóval ezek után legyen okos az ember hogy válasszon vagy ne válasszon dokit :roll:
De tutkóra mindenki nagyon jó doki és a szülésznők is tündérek. Nekünk Marcusnál sem volt és most sem lesz szülésznőnk, ennek ellenére tudjuk hogy aki ügyeletben lesz, végig ott lesz majd velünk 8)

Kispatak,
Hős vagy hogy fogdokkert így bírtad.
Állásügyben még semmi, van már jó pár nemleges válaszunk :?

Mieza,
Látom Háda törzsvásárló lettél :lol:
Pótdoki szóba se jöhet, M kérdezte többször is, tegnap is, de megmondtam hogy én csak vele és senki mással, ja és csüt reggeltől már nem lesz bent ! Jól le is „teremtettem” hogy ne már arról volt szó hogy péntek, de mondta hogy telefonon el tudom érni :lol:
„Lehet, hogy azért, mert még sosem láttam 1 hónap körüli babát.” – remek alkalom hogy szerda M vizit után meglátogass :lol: ja de mondjuk Liza 1-2-3-4 órás lesz, és nem 1 hónapos :lol:
Ha gondolod kérdezd meg M-et hogy szülök e még vagy már pilledezek és nézz meg minket (persze nem ígérem hogy anyós és férjmentes leszek, illetve hogy mennyire leszek rémisztő a bevérzett szemeimmel és bepattogott kis hajszálereimmel :shock: 8) :lol: )))
Nem hiszem h hüvelyi uhu lenne, M nem szereti bolygatni a dolgokat.
Sz hol csinálja a terhesgondozást ?

Lukácsné,
Szupi hogy így haladtok, de tessék pihizni is !!!
Köszi, ígérem gyors leszek és remélem tényleg könnyű lesz.

Zsuzsó,
Telefonáltál végül ?

Aktucs, Valyoni, Rita,
Ügyesen ma, gondolok Rátok, gyertek jó hírekkel.

kubuspace

Szóval szerda 2 körül landolunk a szülőszobán, kapok egy kis beöntést, borotválást (na mondjuk azt nem) aztán rákötnek a CTG-re és attól függően hogy állok jöhet az oxytocin (brrr). Azt tudom hogy délelőtt lesz egy progi császár (a csajszival rendeszeresen összefutottam CTG-n) tehát azért mondta a du-i időpontot, feltéve ha ma nem szülünk :lol:

Szerencsére Marcust is sikerült elhelyezni. Anyósék jönnek délre, ők fognak felvigyázni, amíg párom testvére és felesége meg nem érkezik Nagyváradról, (ma viszik a gyerekeiket a Váradon élő nagyszülőkhöz, de miattunk nagyon sietnek is vissza). Aztán jönnek és átviszik Marcust magukhoz, ott is alszik :shock: :shock: :shock: :shock: erre nagyon kiváncsi vagyok hogy apjafenekébebújásnélkül hogy fogja kibírni kisfiam az estét.
De szeretném ha párom is tudna egy estét pihenni, áldozni cider isten oltárán persze tejfakasztó buli néven :lol: :lol: :lol:

na jól van lőjjetek már le :lol: :lol: megyek aludni mert jelenleg egyszemke lassan ébresztőt fúj :shock:

kubuspace

migrénre akartam még írni hogy nekem nagyon bevált a csatolt linken látható balzsam, valószínűleg a fahéj miatt

http://www.goldencup.co.th/index.htm

anno találtam az iwiwen egy magyar csajszit, aki Thaiföldön élt és volt olyan kedves hogy küldött nekem vagy 20 dobozzal, én pedig cserébe valami magyar cuccot küldtem neki amiből ő szenvedett hiányt.
sajnos azóta hazaköltözött, tehát nem tudok további ellátmányhoz jutni (ezért is kérdeztem múltkor hogy valaki/ismerőse nem utazik e mostanság oda).
találtam 1-2 külföldi webshopot, persze horror áron adják, (egyébként egy tégely 50-100 ft körül van/volt)

kubuspace

Ms, S ügynök, SZ ügynök tutira vállal szülést, de Z is szokott szülések miatt elviharozni. Ha K ügynök vállalna, biztos hozzá járnék, bár én lüke nem kérdeztem meg, csak hallomás alapján döntöttem. :roll:

Csutka, nekem is csak lányneveim voltak éve óta csőre töltve, erre lásd, két fiam lesz :wink:

Kubu, hugidnak kitartást és tényleg pihenjen és pihenjen. :!: Nálunk is van a novemberi topikban egy lány akinek ugyanígy lent van nagyon a babuc és neki is feküdnie kell ezerrel. Na jó látom Marcust is sikerált elhelyezni :lol: Holnapra az összes ujjam csuriban értetek!!!! Gyors, szép, zökkenőmentes szülést kívánok!!!!! :D Fájdalommmentest szántszándékkal nem írtam, de azt is kívánám :roll: :roll:

Woody szülés megindításra lépcsőzés, szex :lol: :lol:

Mieza, nekem a terhesség előtt az utóbbi egy évben többször volt migrénem, előtte sohasem. Kiderítettük, hogy a nyakamban illetve a lapockámban volt olyankor ideggyulladás vagy csomó, nem tudom, de ha anycim egy-két-há napon keresztül masszírozta a hátam és a nyakam, a fejfájás elmúlt hussss. Nekem a 12. heti UH még hüvelyi volt, de szerintem általában az már nem az.

Maccs
vörösmacska

Jó reggelt!

Mieza!
Teljesen igazad van,a negatív hullámokat ki kell iktatni az életből,de anyósék annyi rosszat tettek velem és a saját fiúkkal,h 2napig irhatnám a sztorit!
ez a HSG azért durva volt!

Miért kellett vinni vizeletet?

Valyoni!
nem kell éhgyomor!(lehet már későn irom)
vikus82

Sziasztok!

Most csak gyetlen pillanatra tudok :?

Kubu!
Hááááááát össze vissza izgulom magam értetek :D nagyon nagyon drukkolok és reméle nem kell sokat szenvedned Lizával :)
Totál izgi vagyok...holnap 2 óra! Szuper :)

Woody!
A szex tényleg jó szülés megindító :D
Van sorozatban túlhordós ismerősöm, nekik bevált az esti vörösbor, forró fürdő, már 4-szer is :D
Illetve ha jól tudom, még a málnalevél tea :)

Na, már állnak a fejem fölött, majd igyekszem jönni!

Puszi

eszter82
Budapest

Futok be a városba, csak gyorsan benéztem még. Kubu, az fantasztikus lenne! Látnék egy igazi párórás babát és anyut :) Nincs olyan dolog, ami elijesztene, természetes része az életnek, de nekem mindig jobb ha tudom, hogy mi vár rám :) Attól jól megnyugszom :)
Ahogy olvastam, futottam költeni a páromat és ugráltam örömömben. Jaj, én pityeregek is. Nekem ez akkkkkora nagy dolog!
Hú, most nem is tudom, hogy az uhunkat, vagy Missy-t várjuk jobban!! Addig nagypihi, nagypihi!!!
MIt kell tennem? Szóljak uhu után SZ-nek, hogy mutassa meg hol vagy? A babó melletted lesz?
Na, ezt a csodaszert igyekszem valahogy beszerezni, lehet, hogy van a Fülöp-szigeteken is, onnan tudok küldetni (majd neked is szerzek :))

M mondta, hogy ha odaérünk, csörgessük meg a mobilját. Ha azonnal nem veszi fel, akkor egy kicsit várjunk, mert pont szülést vezet :) Mondta, hogy korábbra tervezi, de tudjunk róla, hogy akár el is csúszhat, vagy lehet, hogy mint ügyeletes beesik valaki :)

Macs, utána olvasok a masszírozásnak migrén ellen, hátha ez is :)

Vikus, nem tudom a piss-t. Hát, nekünk is van a családban, aki folyamatosan negatív energiákat vállt ki belőlem, most azokkal a lombik óta egyszerűen megszakítottuk a kapcsolatot. Elmentünk és elmondtuk, hogy nekünk nagyon fáj amit csinálnak velünk. Teljesen más emberek vagyunk, de tisztelni lehetne a másikat. Megváltozni tudjuk, hogy nem fognak, de lehetne kompromisszumokat kötni. Ha nekik ez megfelel, akkor szívesen látjuk őket. Most egy nehéz időszak jön az életünkbe és tényleg csak támogatókra lenne szükségünk, ellenségeskedésre nem. Ha szeretnének, akkor tárt karokkal várjuk őket. Azóta nem hallottunk róluk....
És nagyon megkönnyebbültem. Emiatt azért fel is nézek rájuk, mert belátták a saját korlátaikat és nem akarnak minket bántani tovább :)
(Apuval is fél évig nem beszéltünk, mert minden találkozás arról szólt, hogy zsarolt minket érzelmileg... Aztán az is megoldódott és most édesen várja az unokáját. Persze maradt egy-két tabutéma, de mivel nem napi szinten találkozunk, nem nehéz kikerülni :)))
mieza

Kubu
Jaj, de izgalmas, most már tényleg a finishben vagy, drukkolok!!!

Barátnőm szüléséről lehet inkább nem mesélnék, mert komoly komplikációk voltak utána, nem rémisztgetnék senkit.
Viszont Sz. és Z. ügynök 7 órán keresztül küzdött a barátnőmért szülés után (Sz. volt a fogadott orvos), idegesek voltak, de profik. Náluk volt értelme a fogadott orvosnak, bár gondolom az ügyeletes is megtett volna érte mindent, mint ahogy Z. is megtett.
/ma van amúgy az apósának a temetése, úgyhogy ezek sem könnyítik meg a helyzetét/

Kubu, nálad minden rendben lesz, szépen tágulsz!
Milyen homeós bogyót szedsz?

Vikus
Köszönöm, hogy írtál!
Szóval csak egy rövid ideig fáj az átjárhatósági…
És utána normális a vérzés :(
Rögtön mondták, hogy semmi gond, mindkét vezeték átjárható?

Vörösmacska
S ügynök akkor is furcsa…
Az én legtutibb nőgyógyászom (sajnos valószínüleg nem szülhetek majd nála) akkor is a lehető legnagyobb szeretettel kezelt, már ha lehet ilyet írni, mikor csóró főiskolásként mentem hozzá a kórházba és nem fizettem semmit. Fél órát beszélgetett velem, a lelkemmel is foglalkozott, pont úgy, mint később a magánrendelőben.
Én nem bírom az olyan orvosokat, akik a fizetősökkel kedvesek, a többivel meg pokrócok. Nyilván akkor olyan az alaptermészete, pénzért meg megjátssza magát…

Kisbeeka
Sz. ügynök vállal szülést, ha érdekel, piriviben megírom az “árát”

Mieza
Na majd holnap én is Sz.hez kérem magam és remélem megcsinálja szó nélkül a rákszűrést.
Barátnőmről írtam az elején…
Szóval emailben kell elküldeni a BMC-s papírt, és magánemailcímről is, akkor bizonyítható, jó tudni, köszi! Ilyen igazolást amúgy simán adnak a recepción? És ez addig “érvényes”, míg nem lesz gyereked, akár évekre is véd?

Nálam főleg anyu kelti a negatív energiát, és vele csak nem szakíthatom meg a kapcsolatot… Sajnos nagyon korán magamra hagyott, és ha nem lesz szervi oka a meddőségemnek, akkor biztos, hogy miatta van bajom…
Amúgy jó módszer volt, amit csináltatok, elég nehéz lehetett a rokonok elé állni ezzel!
estrella22

Kubu, akkor célegyenesben! :D Nagyon izgi, közben meg félelmetes, de csodálatos!
Köszi a linket!!! :lol:

Mieza, a kiscsajunk Zorka Léna... ugye te kérdezted? :oops:

Most csak ennyi voltam, bocs, nemsokára barátnőznöm kicsit!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kubu!
Milyen homeós bogyókat szedtél, és mióta?
Jaj, nagyon szorítok érted holnap! Jaj, nagy nap lesz!
Nálunk minden rendben, még a fekvésből is felmentettek. Szóval minden okés!

rodina74

Sziasztok!

Tudatom nagyon jó éjszakám volt, és a fogam helye csak akkor fáj, ha véletlen odaér valami. Remélem szépen haladunk a tervezett hid felé, hogy aztán a másik oldal következzen. Attól kicsit tartok, mert a foghuzás után ott majd egy beülti is jön egymás után azonnal, hát majd meglátom.

Breki: neked is köszi a szorítást, tegnap féltem azért, tuti nem volt miért. Csak az előzmények, a sok vésés miatt, de megusztam időben és fájdalomban olcsón.

Kubu: nagyon a finisben vagy, akkor holnap szülés? Irtó izgi! Lehet ám nem várja meg, én is ugy voltam, anyukámnak menni kellett volna, és előző este meggondoltam magam. Fiamat is biztattam annak idején, hogy a következő vizsgálatig jöjjön ki, mert még egyszer nem bírom ki. Szót is fogadott még akkor, pár óra mulva előbujt rejtekéből. Apa állást sajnálom, nekem sincs sehol semmi, csak a remény.

Estrella: köszi és privi ment meg a mail is.

Mieza: neked is küldtem a kért dolgokkal.

Woody: neked mit mondanak, lentebb szállt már a pocak? Multor még nagyon fenn volt.

Rody. néztem a blogodat, tuti aranyosak a ruhák!

Macsek: ugy fekszenek a babók, mint ahogy itt ábra mutatta? Nem rugdossák a gyomrod? Ebből tuti császár lesz? Hát persze mindegy, csak minden ok-s legyen!

üdv nektek kispatak
Vendég

Sziasztok!

Én még mindig 2 in 1 persze. :D

Kubu, köszi, hogy leírtad, hogy mi volt Marci születésénél.
Én is kezdek most egy kicsit parázni, a beindítástól, de hát ez van. A lényeg, hogy ott van egy tündér a pocakomban, akit nagyon-nagyon várunk már, és majd csak megérkezik (kicsit késve, de az nem gond).
Én nagyon drukkolok nektek, szerdára! És az is jó, hogy Marcit sikerül jó helyre elhelyezni. Ja szerintem szombat reggel fognak elengedni, a barátnőmnek is 3 hete 3 éjszakát kellett bent maradnia.

kispatak, a pocim fent van, de nincs is nagyon hova menjen :D elég kicsi vagyok én.... meg anyunak sem volt lent, amikor nővérem v. én születtünk

mieza, tuti minden ok lesz a uh-n!

rodina, nagyon jó, hogy már minden ok és nem kell ágyban lenni

Lukácsné, tök jó, hogy ennyi mindent megcsináltál, de tudod, pihizni is kellene neked!

Vikus, a hsg-hez azért kell pisi, mivel megnézik előtte, hogy babás vagy-e, mivel akkor persze nem lehet megcsinálni a vizsgálatot.
Volt már olyan, akinek akkor derült ki, pedig volt normál menzije :roll:

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok,

utólag,de a szülinaposokat az Istenke éltesse :D

Kubu: Holnapra nagyon sok könnyitő energiát küldök neked :D :D :D :D :D :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Ügyes legyél nagyon és akkor Mieza hozza majd a fórumra a híreket :?: :D :?:

S.ügynökről én sem tudok rosszat mondani....nekem sincs minden nap baromi jó kedvem...a BMC-ben pedig arra nincs idő,mivel annyi ember jár oda,hogy még külön a lelkünket is ápolgassák...amikor még nekem Skriba Dr.nő volt az ügynököm a punkciónál csak akkor tudtam elaludni,amikor megláttam a mosolygós szemét...Nyilván nem vagyunk egyformák mindenkinek más az igénye,de mivel ez egy nyilt fórum,úgy gondoltam leírom az én érzéseimet is,mert tuti nagyon sokan olvassák akik nem írnak...lehet,sok ember itt gyűjt infót ,hogy melyik orvost válassza...én egyszer voltam Sz.-nél,de nekem nem volt szimpi...nem mondott semmi rosszat,de akkor valószínű neki nem volt jó napja,vagy túl sok ember került hozzá...

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Woodykám: Ki fog bújni az a Baba is előbb-utóbb:D tudom,már csak utóbb,de nem is olyan sokára a kezedben tarthatod Te is a "kis" csodádat :D :D :D

Mieza: van már nevetek :?:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

mieza:
ez most komoly,hogy a munkaltatonak kotelessege elengednie es meg csak nem is szabin,hanem rendesen munkanapnak szamolja el? :shock:
Utanna olvasok,mert ez nagyon jo hir.

kisbeeka:
hol vagy? Megvettem a Titok konyvet mamutban talaltam, hazefele olvastam a buszon es kiprobaltam, mert hat persze,hogy fejgorcsom volt, es nem hiszitek el, de 3 percen belul elmult gyogyszer nelkul, nagyon-nagyon fokuszaltam es koncentraltam es elmult.

S ugynok: nekem W ugynok volt a dokim, de sajnos elment irorszagba, ismertetek? Imadtam, nem beszelt sokat minidg csak a lenyeget es nem is szerettte ha foloslegesen kerdezgettuk, de ennek ellenre egy imadnivalo pasas, szal W.elment igy S ugynokhoz mentem, nekem o is nagyon szimpi, ugy Uh-oz,hogy eszre sem veszem es o is tomoren elmondja a lenyeget,ellat utasitasokkal es kesz. Nincs is ido beszelgetesekre,rengetegen vagyunk. Nekem egy szimpatikus,aranyos, kedves,kis mosolygos szemu doki.
Volt bennt elottem egy lany, kijott en bementem, a lany megvarta ,hogy vegezzek es ujra bement, annyit hallottam,hogy szeretne megkerdezni valamit mert kivancsi,hogy ....(a tobbit nem hallottam), csak annyit, hogy S ugynok, mondja,hogy persze itt mindneki kivancsi....(a tobbit itt sem hallottam).Gondoltam magamba, ennek a lanynak sem lesz jo tapasztalata rolla.
De mindenkinek vannak rosszabb napjai, maskepp regalunk dolgokra, a bmc-be pedig tuti ugynokok vannak es teljesen mindegy,hogy kihez kerulunk, mindegyikuk szuperjol vegzi a munkajat,es hat muszaly bennuk megbiznunk hisz ok "csinalnak" nekunk kisbabat.

Szal a sejtecskem 11mm-s penteken kell ujra mennem addigra meg novekszik,aztan meglatjuk. Mi az az endometr.... mehnyalka? Ha igen akkor az 6mm.

Annyira figyeltem a lanyokat,hogy ugyan ki kilehet, aztan melaztam azon, hogy hat hiaba figyuzok nem ismerek senkit.
:lol:
Gondoltam kifigyelem ritat, de hat hiaba :lol:
valyoni

kispatak: nem irigyellek a fogad miatt, raadasul meg meleg is van.

Szulestortenetet en nem irok, nem akarlak riogatni benneteket csak annyit,hogy koraszulesem volt, semmi elozmenye semmi jele csak magzatviz el es irany a korhaz. Hala egnek nem lett nagy baj.Egeszseges a dragam.

Csodalatos erzes ujszulott babat latni, nekem legalabbis az volt, sokat mentunk at leskelodni a szuleszetre,levettek a vert a bmc-be es atosontunk kukkolni.Nagyon kis husik.

kubu: holnapra sok erot kivanok!!!!
valyoni

Bekukk,

Picit fáj a fejem, kezdem érezni a frontot.

Macs,
Hugi pihen, végre eljutottunk oda hogy megértette a dolgot :!: Biztos megerőltette magát, a hétvégén költöztek, persze nem fogadta el a segítségünket mert nehogy beálljon pl a párom dereka és ne tudjon a szülőszobán segíteni majd nekem meg egyéb dolgokra hivatkozott.
Marcus elhelyezés megint lebeg, max reggel anyóséknál kezdünk Dújvban és úgy megyünk szülni.
Köszi a drukkokat.
Akartam mondani hogy tegnap CTG-n taliztam egy csajszival 5-6. ikreket várja és aug 20-ra van kiírva és sima szülésre készül 8)

Vikus,
Ki kell iktatni minden rosszat, én abban éltem hosszú évekig (majd 10 év), aztán egy nap úgy döntöttem vége az addigi életemnek, hazamentem, nem akartam kompromisszumot, semmit, összepakoltam, eljöttem, elváltam. Megnyugodtam, békét találtam.

Eszter,
De korai vagy, nem azt mondtad hogy 8-ra kell járni :lol:
Mi tagadás már én is nagyon izgulok.

Mieza,
Háááát ha Sz-nek akarsz szólni ám legyen, de lehet jobban jársz ha M-nek szólsz :lol: :lol: az biztos jó ötlet ha megkérdezed hogy még a szülőszobán vagyok é vagy már lejöhettem saját szobába, aztán ha már lent vagyok és ő nem is tudja hogy melyik szobában akkor a nővérek tutira megmondják (egyébként a 3ágyas fürdőszobásba megyek, ha minden igaz).
Elméletileg velem lesz a babó, persze minden attól függ hogy mikorra végzünk, mert lehet h pont akkor visznek le amikor esti csecsemős vizit van, akkor a babák bent vannak a csecsemősöknél. Persze azt gyorsban letudják és utána visszaadják a kicsiket az anyukájukhoz.
Hajrá csodaszerbeszerzés.
Haha van már tapasztalata M-nek velem, megint kikap egy hisztis picsát aki nem hajlandó nyomni, lekiabálja a férje fejét, káromkodik stb. stb. (persze szülés után mindenkitől bocsánatot kértem).
Le a kalappal hogy a negatív hullámos rokonokkal szemben tudtatok lépni. Hihetetlen erő és elszántság ez a részetekről.

Estrella,
Köszi köszi.
Szegény barátnőd, sok erőt, mielőbbi felépülést és boldog babázást kívánok neki.
Ezt szedtem: Caulophyllum thalictroides 5 ch-t, napi 1-(2)x5 golyó a terhesség uccsó hetében.
Priviben kérhetem én is Sz tarifát :?: kivi vagyok.
Nálam is anyu a – hullám sajna, de köszönhetően a páromnak az elmúlt 2 évben már nagyon szépen tudom kezelni a szituációkat.

Nava,
Linket szivi.
Jó barinőzést.

Rodi,
Köszi szorítást.
Nagyon örülök felmentésnek :lol:
Caulophyllum thalictroides 5 ch-t szedek, napi 1-(2)x5 golyó a terhesség uccsó hetében.
Ezt egyszer a netről szedtem le, érdemes ezt is áttanulmányozni
1280845674.194.doc

Kispatak,
Örülök h nem fáj foghely.

Woody,
No para, (persze könnyű mondani)
Óóóóóóóóóóóó megnéztem Marci babanaplót és tényleg szombaton fogok hazajönni (na most elkenődtem mint a bili füle), na majd szülés után amíg a doki utómunkálatokat végez rágom a fülét hogy engedjenek hamarabb haza (nem mintha lehetne).

Angyal,
Köszi enerdzsiket.

Valyoni,
Titok: remek, csak így tovább az olvasással és alkalmazással.
W ügynök uccsó uhut ő csinálta (mert Sz ügynök éppen szabin volt) tüszirepesztő előtt (Marcinál). Pont ahogy leírod, nekem is ez volt vele kapcsolatosan a tapasztalatom.
Hajrá 11 mm-es tessék szépen növekedni.
Köszi köszi.

kubuspace

Kisbeeka,
hol vagy ma ?

kubuspace

Valyoni: itt vagyok :D :D :lol:
Jól tetted,hogy beszerezted a Titkot ;)

Én akkor alkalmaztam először így,mikor a leszívás után 2 nappal azok a szörnyű görcseim voltak.
Megijedtem,nehogy emiatt elmaradjon a beültetés.
Olyannyira fájt,hogy anyum már úton volt hozzám kocsival,hogy vigyen a kórházba...

Akkor elővettem a tudományomat,és 5 perc múlva alig győztem anyumat utolérni telefonon,hogy nem kell jönnie,elmúlt..
Addigra már vagy 3/4 órája szenvedtem...

Bármit csináltam,nem múlt.
Ja,és nem is az ideg volt,az nálam hamarabb kijön.
Nem derült ki később se,hogy mitől volt.

És mint látjátok,eddig sikeresen alkalmaztam,remélem továbbra is kitart mellettem,bár én már ennyiért is nagyon hálás vagyok... :)

Estrella: érdekel a privid ;)

Valyoni: iwiw?
Vendég

kisbeeka irtam privit meg a multkor nem ment at iwiw ugyben?

Elobb elfelejtettem, nekunk csak fiu nevunk volt,merthogy parom csaladjabn csak fiuk szulettek, igy gondoltam,hogy nekunk is csak fiunk lehet, erre meg kis cunis lett, 18 hetes uh-on ugy szetdobta a labait annyira mutatta,hogy o kislany, egyertelmuen latszott,hogy cunis,biztos erezte,hogy lefiuztuk :D
valyoni

Itt vagyok Kubu :lol: :lol:

Lizácska nagyon nem akaródzik kibújni :lol: De holnap indul a mandula :)

Mieza: igen,nehezen maradok a fenekemen,de nem ez a baj,mert amúgy szófogadó vagyok,de mivel nincs segítségem itthon,muszáj felkelnem minden miatt.
Főzni,mosdóba,a macskám miatt,meg van egy nyulam és egy degum is :lol:
Most nem lettem ágyhoz kötve,azaz nem Sz mondta,csak "önszorgalomból" maradok ágyban,fekszem,üldögélek többnyire.
Csupán azért,nehogy épp most szúrjam el valamivel :)
Viszont mivel nem férek a nacikba a progeszteron miatt,anyum meglepett ma,és vett nekem egy kismama nacit...
Fura érzés,mert nem merek még semmit kimondani,de tény,hogy ebben annyira kényelmes... :roll: :oops:

Egyszerű len nadrág,de nagyon jó kis puha derék résszel,ami végre nem szorít.
Eddig ha leültem valahol,ki kellett gombolnom a nadrágomat,és lejjebb húzni a cipzárat,mert nagyon nyomta a hasamat.

Biztos furcsálljátok,de én most nagyon örülök neki,mert végre kényelmes valami :lol:
Vendég

Leszivas utan meg aznap este nekem is gorcsolt, emlexem, nagyon fajt oldalra hasogatott, aztan ettem egy nagytanyer turot-tejfollel es elmult lassan, hogy mitol lehetett nemtom.
valyoni

Valyoni: megnéztem most a priviket,de nem kaptam meg :(

Nekem a leszívás napján semmi nem volt,nem éreztem,hogy bármit is csináltak :)
Másnap is jól voltam,aznap este még moziba is mentem,aztán harmadnap délután kezdett görcsölni,egyre erőteljesebben.

De lényeg,hogy elmúlt,nyomtalanul :)
Vendég

Sziasztok, megjöttem!

Hát fájni nem fájt, de nagyon véreztem. Az asszisztensnő jól meg is ijedt, annyira. Még a röntgenben mindent belémtömtek, amit csak találtak, aztán a műtőben elállították valahogy, majd holnap szedhetem ki a gézt magamból :shock: Még mindig iszonyú gyenge vagyok.

A baloldalam egyáltalán nem átjárható, a jobb nehezen, de megnyílt, viszont van benne valami megvastagodás. De hogy ne legyen vége a jóhíreknek, Párom spermaszáma 0.

Hát, innen szép nyerni. Nagyon el vagyok most keseredve.
aktucs

Aktucs!!
Ne keseredj el kérlek!
Párodon is biztos hogy tudnak segíteni,de ha úgy nem sikerül,akkor még mindig ott van az a lehetőség,ami bár nem kellemes neki,de tűvel is tudnak spermiumot kinyerni...
Az meg bőven elég,ha egyik oldal átjárható,és ha egyik sem,akkor is mehet a lombik!!!
Vendég

Sziasztok!

Bitang jó volt a 7végénk! Kirándultunk, forrásvizet töltöttünk a palackjainkba, gombásztunk, lett egy mákszemnyi kullancs a combom tövébe, pisztrángoztunk, eper-lekvár fesztiváloztunk koncertekkel megspékelve... Mi kell még? :lol:

Judit:
Köszi a pisztrángos infót, tényleg nagyon finom volt. :)

Kispatak:
Gyógyhullámaim érjenek utol! :)
((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kubu:
Én sem találtam, hogy meddig lehet a tramzitban tartózkodni. :roll: Talán Tom Hanks megmondja! :wink: :lol:
Annyira szurkolok nektek, holnapra már kibújuk a cuncis! :) Könnyűt és gyorsat! :D

Valyoni:
Nekem is W volt a dokim anno, nagyon bírtam őt is.
Migréknke-Irénke húzzon messzire!
Szerintem a 6-os mnyh az szép és a 11-es tüsző is ígéretes. :)

Csutka:
Drukk, hogy "csak" inszem legyen! :)
Jól elterveztél mindent, de ez is azt bizonyítja, hogy mennyire szeretnéd. :)

Vikus:
Örülök, hogy minden rendben és átjárható vagy! :)

Rózsa: Szijjjaaaa!!! :)

Navi:
Sajnálom, hogy ilyen nega élményeid voltak a tali miatt, de legalább már letetted ezt a batyut. Így is kell! :)
Bevallom elpityeredtem kicsit, amikor megláttam a 4D-s sztárfotót, annyira gyönyörű baba! :) Totál meghatódtam tőle! :oops: :cry:

Béku:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A dinnye-baba nagyon aranyos! :lol:

Andrea:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jó öti ez a filmnézés, asszem én is ezt fogom tenni, ha eljön az időnk! :)

Lukácsné:
Azta, de ügyes és türelmes vagy, gratula! :)

Angi:
Klassz, h. most nem fájsz a mensi alatt.
A wellness hétvége pedig a legjobb ötlet, jó pihit és kikapcsolódát! :)

Macs:
Bódottágot Szülinapocskát! :lol: :lol: :lol:
Na ez már tecc, h. nem főzöl, ügyi vagy!
Örülök, hogy jól vagytok! :)
Képzelt a szüléssegítő praktikádnál véletlenül "lépcsőzetes szex"-et olvastam. :lol: Na, :roll: :shock: mondom, ez má megint mi a szösz?! :lol:

Brumi:
Látom a javulás hímes mezejére léptél a pozitív gondolkodás terén, csak így tovább! :) Nem könnyű elindulni, de utána egyre jobban fog menni. :)

Heni:
Hellóóóó!!!! :lol:
Gyorsan netet neked!!!

Mieza:
Megkönnyeztem S-ről szóló cikket.
Micsoda Puding-póló! Nagyon édi lehet! :) Én nem voltam hétfőn Hádába.
Klassz az álmod.
Igen, Tündi Sz ügynöknél letáborozott, eddig csupa jók a tapasztalatai.

Zsuzsó:
Szerintem eressz meg egy telefont Sz felé, hogy mit tegyél. Neked is migrénűzőt küldök:)))))))))))))))))))))))))))((((((((((((((((((((((((((((

Woody:
A Jó Istenke Éltessen Sokáig!!! :lol: :lol: :lol:
Majdcsak kikukkant már a bébi, bennt mégsem maradhat örökké. :wink: :lol:

Eszter:
Csupa-csupa jó hír! Beindult a jó széria! Nagyon szorítok nektek!!! :lol:

Mara:
Húha, az tényleg szép eredmény (120p-es inzulinod)! :)

Estrella:
Gratula a barátnőd babájához, szegénykém, akkor most megszenvedett nagyon... A lényeg, hogy megvan a baba és mindketten egészségesek! :)

Számos Pancsi:
Végre! Lement az a fránya hcg! Már 6 hét múlva mehetsz babáért? Nekem 3 hónapot mondott a doki, hogy tényleg minden kemós szarság rendesen kiürüljön és biztosan egészséges babám fejlődjön.
Tök jó, hogy te is jól reagáltál a szerre és szép a vérképed. :)

Ms:
Jaj, de jó! Majd gyere bővebb lével, mert nagyon kíváncsi vagyok! Továbbra is drukkolok nektek! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

aktucs es akkor most mi lesz, mondtak valami biztatot?
valyoni

asszem,hogy ilyen esetben mutettel vesznek spermiumot, ugye lanyok?
valyoni

Hát a párom eredménye miatt tuti, hogy lombik, más nem jöhet szóba. De szerintem nálam sem, mert az átjárható oldalon meg ott az a megvastagodás, az se nagyon tetszett a dokinak.
Csak nem tudom, miből. :(

A párom azóta vigasztal, pedig lehet, hogy nekem is kéne kicsit őt :roll:
aktucs

Csutka:
Ó, bakker... :?
Szegénykém, akkor most fekvés, hogy elálljon teljesen.
Hát ez aztán a kihívás, de én úgy érzem menni fog, feladni tilos! Ha kell, széllel szemben is meg kell próbálni. Sanszos a lombik, ha nem küldenek műtétre - de én aztán nem értek hozzá, csak tippeltem.

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Aktucs!gondoltam ma rád :( :( :( :( ,remélem minél elöbb jobban leszel!
sajnálom a párod rossz eredményét,de még van lehetőség,h találjanak kisfickókat!
Rá kérdeztetek külön a recin a sperma számra???????vagy hogy?

Sajtikám!
Én is akartam menni az eperfesztiválra,de nem tom miért nem jutottunk el....
vikus82

Aktucs: mindenképp vígasztald Te is őt,mert a pasik önbizalmát is nagyon le tudja törni egy ilyen hír...
Meg aztán az a jó,ha szépen átbeszélitek,ebben senki sem hibás,és MINDENRE van már megoldás!!

Úgyhogy fel a fejjel!! Higgy nekem,látnok vagyok! ;)
Vendég

Sajti: örülök,hogy ilyen jó volt a hétvégétek!
Csak úgy sugárzik a boldogságtól az írásod ;)
Jó hogy visszatértél:D

Csajok,amúgy ellőttem az utsó tesztet is,mert idegesített,hogy maradt abból az "alomból",ami úgy kiakasztott,hogy nem látszik rajta semmi (10-es...),a 25-ösön meg igen :lol:

Erre ma már azon is jobban látszik :D
Még így is forgatni kell,hogy látsszon,de ez azt jelenti,hogy erősödött az előzőhöz képest,így akkor talán a hcg is nőtt ;)

rakok fel képet,hogy látjátok-e rajta :lol:
Vendég

Sajti, nem bírok annyit feküdni, rugdossa az ágy a fenekem :D
Azért aludtam egyet.

Szeptember 2-ra kaptam időpontot Sz ügynökhöz, akkor megbeszéljük mi legyen. de én is úgy tudom, hogy herebiopsziával legtöbbször ilyenkor is tudnak "varázsolni". Addig még 18-án megy a Párom még egy vizsgálatra. Hátha csak tévedés. :oops:

Csupa önzés vagyok, de most nem érzem túl jól magam.

Mindenesetre, Estrella, te vagy még HSG előtt, ugye? Abszolút nem kell félni tőle. Ma 3-an voltunk, egyikünknek sem fájt. Azt a pár mp-t kell kibírni, amíg megcsippenti a méhszájat, az kb olyan mint a rákszűrésnél a mintavétel, azt utálom, a többi csak kellemetlen. Igaz, kaptunk előtte fájdalomcsillapítót. És mindenki nagyon rendes volt.
aktucs

Áhh,nem rakom fel ide,mert a gépen egyáltalán nem látszik...
megnéztem az "előnézetet",és azon nem látszik sajnos.

De lényeg,hogy élőben végre láttam pozitív tesztet :lol:
Vendég

Vikus, nem kérdeztem rá, elolvastam magam a leletet. Elkértem a leleteink másolatát - egyrészt azért, mert a házidokim is kíváncsi, másrészt meg azért, mert én is, de a recin nem mondhatnak semmit, csak annyit hogy bacit nem találtak.

Béka, csak erősödjön még sokat-sokat! Nagyon drukkolok a babádnak!

Mindenórásoknak kitartás!
aktucs

Köszönöm a drukkot Csutka :)
vigyázok is babóra :D
Vendég

Estrella, hú, elég ijesztő amit a barátnődről írtál, de a lényeg, hogy a végén meg lett a baba és ő is rendben van. Szuper, hogy minden jól sült el. Csak akkor mesélj róla, ha van valami tanács, amit másként tett volna, vagy amire majd az itteni kismamik is odafigyelhetnek. Ha nem ilyen jellegű, akkor inkább tényleg nem szabad ijesztgetni. De nagyon örülök, hogy jól sült el!
Szerintem S. nem pénzéhes, nem az dönti el, hogy kivel kedves, kivel ne. Egyszerűen csak hangulatember. De szerintem nagyon profi :D Nekem a stílusa nem annyira jött be, egyszer sírva jöttem ki, azután kerültem. De nem muszáj hozzá menni. És ha véletlen a Jánosba nála szülnék az ügyelete alatt, akkor tudnám, hogy jó kezekbe vagyok. (Nem barátkozni megyek oda :D )
A törvény hivatalosan úgy szól, hogy a beavatkozások és a mesterséges megt. program ideje alatt véd a törvény. Tehát a kettő közötti pl. lombik esetén a szünet 3 hónap nincs belefoglalva. De az ügyvédek, bíróság szerint a pihenő idő is hozzátartozik. (Ezt SZ. is mondta). Nekem Sz. adott ilyen papírt. (Nem kell a magán cÍmedről küldeni neki, csak küldd haza majd magadnak is, hogy meglegyen.)
Hát, egyenesági rokonokkal nem lehet kapcsolatot megszakítani, de lehet úgy kezelni, hogy ne tudjon megbántani, hogy nem veszed fel, állítasz tabutémákat..stb. Rajtad múlik. Csak iszonyú nehéz.

Kissangyal, pont ma vettem utónévkönyvet, hétvégén kiválasztjuk az esélyes 10-et :D )) Lehet, hogy holnap már látjuk, hogy fiúsat vagy lányosat kell keresgélni. Bár tudom, kicsi az esélye :D

Valyoni, annyi minden törvény védi a mest. megtermékenyítésben résztvevőket, csak nem is igazán tudunk róluk.
W ügynökről csak jót hallottam, mindenki pont így mesélt róla :D
Hát, szerintem Woody-t és Kubut koraszüléssel már nem lehet riogatni :D ))
Az én családomban csak csajok vannak (7 lány unokatestvér), a páromékban meg csak fiúk. Szóval, kíváncsi vagyok!
Az endo, az a méhnyálkahártya, amikor ezt mondja, akkor annak méretét mondja mm-ben. „Az a ciklus során felépül, majd - ha nem volt fogamzás - lelökődik. Ez a menstruáció. A ciklus közepén, peteéréskor alig 1-2 mm vastag, és épp a petekilökődés hormonális lökése, a beinduló gesztagén hormon termelődés alakítja át olyanná, ami a megtermékenyített - és csak napokkal később oda érkező - petét befogadja. A méhnyálkahártya állapota tehát a szervezeti hormonok függvénye.” Azt tudom, hogy 10-14 mm-es kell a beágyazódáshoz, az a jó vastagság. De már 7-8 mmnél is lehet teherbeesés :D

Kubu, ez az ikres nagyon durva… 5-6. huh.
Igen, M-t akartam írni :D )) Jaj, annyira igzi, egész nap fel voltam tőle dobódva :D Nem tudom, hogy te vagy én várom jobban a holnapot???

Békus, nekem is volt degum. Nekünk szinte mindig szabadon volt :D A cica nincs rákattanva? AZ én első elasztikus hasú (kismama) nacimat akkor vettük, amikor a lombik alatt szuriztunk, mert annyira fájt már a pocim. És bejött :D

Aktucs, nem a legjobb hírek, ez tény. De nem feladni!! Lesz még jobb is, mindenkinél vannak hullámvölgyek és ahogy szokták mondani, ilyenkor egyben szakad ránk az ég. De kiderül még az! Mikor mész vissza ügynöködhöz?

Sajti, akkor kiderült, hogy nem eper fesztivál, hanem eperlekvár? A páromnak is volt múlthéten kullija :D Milyen gombát szedtetek? Én nagy gombász vagyok :oops:
mieza

Csutka:
Milyen önzés? Természetes, hogy most magadról írsz. Ez nem is baj, legalább kiadod a feszkót ás a bút, hadd menjen!
Jófajta ágyad lehet, nekem is kéne reggelente egy ilyen. :)
Mindenesetre - és ezt komolyan mondom! - most kíméld magad, ne emelj, hajolj. Múljon csak el szép csendben a vérzés.

Vikus:
Elég jól éreztük magunkat, igaz mi a koncertekre mentünk csak oda. Volt operettzene, elég profi. Jött a Kovács Kati, hááát... Én nemtom, talán fájt a torka, v. hangszálgyulladása lehetett (a rossznyelvek szerint már nem megy neki az éneklés), de nagyon nem jöttek ki ahangok a torkán, a uccsó szám már plébek volt. :? Pedig csuda jó fej, úgy kiparodizálta a Szandit, hogy pukkadtunk a röhögéstől! :lol:
Azták Keresztes Ildikó volt, zenekara nélkül - sajnak plébek... Őt nagyon szeretem hallgatni és látni is, mert igazi bohóc és döglök a hangjáért! :) És még a Napóleon Boulevard is ott volt, ők veszett jól szóltak, csak már annyira fáradtak voltunk és a gerincem sem bírta az órákig állást, hogy hazajöttünk aludni.

Béku:
Huncut egy teszted van! :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Mieza:
Sajnálom tepárodat a kullancs miatt...
3-féle tinórut találtam és júdás/fafülgombát, ill. egy rahedli sárga likacsgombát. Ez utóbbi csak fiatalon ehető, akkor is jól meg kell főzni, sajna a miénk már túlkoros volt. DE ilyen még nem volt, csak ehető gombát vadásztunk le! :) Természetesen bevizsgáltattuk mindet.

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: igen,tényleg huncut.
A fényképezőgép kijelzőjén teljesen jól látszik,persze nem annyira,mint élőben.
a szgépen is látszik,de ide feltöltve nem :lol:
Nem akarja,hogy nyílvánossá tegyem :lol:

Mieza: akkor megnyugtattál,hogy nem csak nekem van ilyen "korán" kismama-nacim... :roll:
De milyen kényelmes!! :lol:
A degumat (akkor még párral együtt) nem sokkal előbb kaptam,mint a cicámat.
Mivel egyelőre lakásban vagyunk,a degu ketrecben van,mert cicóé a lakás :lol:
Mi csak kézbe vagy a vállunkra szoktuk kivenni a kis degut.
A törpenyussz anyumé,csak míg ott rendezkedés van nála,addig nálunk "nyaral".
Még eltart egy darabig,de nem bánom,előzőleg 7 évig volt nyuszim :)
Nekem ő volt szabadon a lakásban,mint egy maccs.
Volt kis wc-je,és teljesen szobatiszta volt :)

Csak aztán mindent szétrágott,és hát nem a mi lakásunk volt... :shock:
Vendég

Aktucs!
Értem,a recin mondtad,h kéred a leletek másolatát?

Sajti!
Örülök,h jó volt mi akkor akartunk menni mikor kiöntött a Duna,unokatesómék ott laknak,van egy zöldségesük a Leányfalusi strandnál!

Mieza,Valyoni!
ki az a W ügynök?
vikus82

Ja és a cicó nézegeti a degut,sokszor feláll 2 lábra,és úgy lesi,mikor merre mozog :lol: olyankor nyalja a száját a kis drága :lol:

de mindig megmondjuk neki,hogy a kis monyó nem vacsi :D

a nyuszitól viszont egyenesen fél :lol:
Vendég

Béka, tök aranyosak lehetnek. Nekem a kutyám nagyon édes, örökbefogadta a kismacskákat, akiket találtunk és apáskodik velük. Tündér.

Vikus, igen, megkérdeztem a recin, hogy kaphatnék-e másolatokat, mert a háziorvosom is szeretne belőle, ha már ő utalt be, meg ír ki táppénzre. Rendesek voltak, mert mire kész lett a HSG, addigra megcsinálták, bár nem ígérték biztosra. Mondtam, hogy ráér akár legközelebbre is, de kész lett. Alá kellett írni, hogy átvettük.
aktucs

vikus:
W ugynok= wiegandt doki, aki mar elment a bmc-bol asszem mar 2 eve, de lehet,hogy tobb eve is van. O volt fonnt az emeleten ahol most Sz ugynok van. Sajnalom,hogy elment.

Mi van mar ezzel a hideg fronttal(ezt lehet,hogy nem jol irtam), nem er ide sosem? Heves-megye, bar telen is, itt a matra es megis gyorben esik a ho eloszor. Ki erti ezt? Lehet itt nem is fog esni, azt olvastam,hogy sopronba 19 fok van. :roll:
valyoni

Valyoni: lehet,hogy a hideg még nem ért ide,de a fejem ma majd' széthasadt a front miatt,úgyhogy elég közel van,ha még nem ért ide.... :shock:
kimentem a levegőre,attól jobb lett :)
Vendég

ezt nem hiszem el :shock:
ahogy Navi is mondta... durva :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?