Sziasztok,
épp a keresztfiamnál vagyok én vigyázok rá mert tesómnak terhesgondozásra kellett mennie. el kellett altatnom, hát ne tudjátok meg, mit szenvedtem vele. folyton játszani akart meg hülyéskedett miközben látszott hogy hulla fáradt. de aztán csak sikerült
nekem sem indult valami jól a napom, férjem 45 ezres büntetést kapott gyorshajtásért, remek mikor igy is alig jövünk ki. mondjuk annyi pozitivum van benne hogy legalább visszafogja magát ilyen téren
Dorka jobb már a hasszurkálás? remélem elmúlt. nekem ma keményedett a hasam biztos a front miatt
Eclipse még én is simán tudok szaladgálni egész napos városnézés is belefér még. szerintem ez nagyon egyénfüggő ki hogy viseli. szóval akkor mész Svájcba?
vagy még nem eldöntött a dolog? babás képed nagyon édi
nekem is van hasonló a keresztfiammal
Lucuzs te csinálod a cukis diétát? nekem azt ajánlotta a védőnő hogy ne szaladjanak el a kilók. annyira nem is vészes, csak az édesség fog hiányozni
de mostanában sokat ettem belőle, úgyhogy a hátralévő időben már hanyagolni kéne. már csak azért is hogy kevesebbet kelljen majd leadni. én is sajnálom hogy nem tudtalak megismerni titeket na de ami késik nem múlik
Vikoo hát nem csodálom hogy nehezen birod testileg, lelkileg, de tényleg csak arra szabad gondolnod, hogy nem történhet semmi baj. te olyan pozitiv lány vagy, az meg természetes hogy néha kicsit nehezebben birod. de benned sok erő van és le tudod győzni ezeket a félelmeket
Henne kéz és lábtörést a vizsgához hipp hopp túl leszel rajta
Kinga nem semmi ez a fegyveres rablás. bár nagyon sokan azért szánják rá magukat mert nincs más kiút persze ez nem menti fel őket. engem jobban felháborit az amit tegnap láttam a tévében, ahogy a francia rendőrök bántak a bevándorlókkal, terhes kisgyerekes anyukákkal. nagyon felment a pumpám
Hayni jobban vagy már? jobbulást neked
Navi nagyon édi a lánykátok szerintem rád hasonlit
Szisszka köszi a mailt megkaptam, és még egyszer köszi nagyon ari vagy hogy segitettél. régebben én is himeztem sajna mostanában nem jutok hozzá. de most kedvet kaptam lehet megint előveszem vannak félkész munkáim is
Rabbe jó nyaralást nektek. nálam is változó mennyit mozog a baba, valamikor nagyon aktiv máskor alig érzem
Emese nagyon szépséges a baba kecó
Csillag örülök a jó hirnek
Macs de jó, nagyon klassz hogy jobban vagy tessék továbbra is sokat pihizni. várjuk ám nagyon a 4d-s képeket. szuper lesz, meglátod
Rodi hát tényleg szerencsés ez a topik nálatok is minden rendben. Emesétől is hasonló hireket várunk.. (és majd kapunk is!)
Navi az a Peg peregos szett nagyon szupi nekünk is tetszett mi is néztük a brendonban. meg is éri ennyiért annyi minden van benne. mondjuk a megfordithatós változata már 170 körül van. utóbbiból van egy fent a vaterán alig használtan, ha érdekel (90 ezer). hát mi most sajna nem fogunk tudni ennyit áldozni rá. bár a kocsiból lesz egy kis pénzünk ha eladjuk, de annyi mindenre kell. lehet a férjem és én is fogok suliba járni, hát az sem lesz két fillér, de másként sosem jutunk egyről a kettőre
amúgy ennél a szettnél nekem csak az nem tetszett hogy én szüknek találtam a mózest meg szerintem nehéz is. de a merev falú mózesek általában ilyenek mi ezért valószinü nem is ilyet veszünk majd
de van két graco kocsi, ami tetszik, és amit még ki is tudunk fizetni dobok majd fel képet róla
na szegénykém akkor neked sincs túl jó napod, nem is baj hogy tudtál sirni az kell néha legalább megkönnyebbültél
szopi párna nagyon klassz lett ügyes az anyukád
Rita mikor tudhatjátok meg a nemét? gondolom már nagyon kiváncsi vagy
Henne kérjük majd a 4d-s képeket
én már nagyon várom az esőt, fáj a fejem ettől a hülye fronttól remélem nemsoká felfrissül a levegő