elmesélem persze.........
a 10.héten kezdődött az egész........mentem a mellékhelységre és észrevettem hogy rózsaszines-barnás valami van.,azonnal hívtam a szülésznőmet hogy mi van....azt mondta pihenjek...mást nem tudok tenni.......pihentem......két hétig ez ment..........halványan de volt mindíg vmi......aztán a 12.hét után reggel elkezdett ömleni belőlem a vér..........api pont jött a boltból vissza és csak annyit látott hogy nagyon sírok........leeset neki hogy baj van.....hívtuk az akkori dokit hogy baj van.........mondta menjünk be a magánba megnéz......api telefonált a szomszédba hogy mi van......én nem tudtam megszólalni se.........szóval oda értünk a dokihoz megnézett uh-val......és mondta
"Anita ez a baba elhalt,nincs szívhang" :cry:
itt szerintem még nem fogtam fel mi van............mert kérdeztem mikor lehet ujra próbálkozni........
aztán mondta hogy ír beutalót és héfön reggel fél 8-ra menjek be az István Kórházba.....megműt..........
már péntek este voltak fájásaim de fájdalomcsillapító hatására elmúlt.......majd szombat este szintén fájások de már nem multak el a csillapítóra se......sőt..inkább erősödtek.....és egyszer csak éreztem egy nagy pukkanást majd elfolyt a magzatvizem.....kiszaladtam a wc-re és ott ömlött belőlem a vér de már nagyon,...........meg darabok......./bocsi a részletezésért/.....utána berohantam a szobába apihoz hogy mi van....ő azonnal hívta a mentőket........ez volt éjjel olyan fél 4 fele.......olyan 4 fele megérkezett a mentő..............fél 5-re értünk be a kórházba....szóltam a dokimnak hogy bent vagyunk......ilyet szól ne hivogassam én......pedig ő mondta ha be érünk hívjam fel..........na mindegy.......majd elhelyeztek az osztályra.........kb fél óra mulva lejött a doki....sikerült felkelnie.......kérdezte ettem ittam e.......mondtam nem.....jó akkor reggel 8-kor megműtenek........közbe olyan fájásaim voltak...........mondtam a nővérkének adjanak valamit mert nem akarok szenvedni feleslegesen.........adott is.....rendes volt:)majd olyan 10 fele bejöttek apuék.....közben óránként bejött egy dokinő hogy mennyire vérzek.........látták meg mondták hogy nagyon vérzek de szartak rám.........api közbe haza jött a Mátéhoz ....muszály volt..........aztán éreztem hogy wc-nem kell..........de mint kiderült nem az kellett hanem a baba jött kifele............felálltam még se a wc-n szüljem meg...........apuék mentek dokiért......de nem jött.......nem ér rá mert császárz...........szídtam mint a bokrot a dokit..............apu visszament és sikerült lerángatnia hogy csináljanak már valamit mert megszülök ott helyben.......végül 13 órakor elaltattak és vége lett a szenvedésemnek..............de nem a fogadott dokim műtött......ő be se jött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szóval ennyi.....kicsit hosszú lett de csak így tudtam leírni...........nagyon nehéz időszak volt..............soha ne éld át............ezért mondom mindíg aki babát akar....inkább ne jöjjön minthogy egy ilyet 1x is átéljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a második baba okát nem tudják mért ment el de az nem volt ennyire rossz,,............